Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Regina → Zentsugi
Τα είπες τόσο εξαιρετικά καλά στο θρεντ του golden time που δεν έχω τι να γράψω τώρα παρά + και κάτι αριθμούς δίπλα...Κρίμα, και υπολόγιζα σε αυτό το θρεντ...Μου έδωσε όρκους αγάπης κι εγώ η χαζή το πίστεψα...και μετά με πούλησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο....Θα το θυμάμαι αυτό! (Το ξέρω ότι ακούγεται σαν απειλή, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας καμουφλαρισμένος έπαινος)
Μάρ 12 2014 14:04
-
Zentsugi
Φαινόταν καλή η σειρά αλλά την έφαγε το φτηνό σενάριο τελικά..
Μάρ 12 2014 16:51 -
Regina
Αποτυχημένες και φθηνές μέθοδοι να δραματοποιήσουν καταστάσεις βασικά. Still for some reason, quite amusing.Ο,τι δηλ είπες στο ποστ σου xD
Μάρ 13 2014 01:23
The Tragic Prince → Regina
δεν καταλαβες. στην εικονα ειναι ο συγγραφεας του Umineko. ΑΥΤΟΣ ειναι το troll!
Νοέ 23 2013 15:51
-
The Tragic Prince
η αληθεια ειναι πως το umineko ειναι λιγο love it or hate it. εχω παρατηρησει πως αυτοι που εχουν καταλαβει τι θελει να πει η ιστορια το λατρευουν και οσοι δεν μπορουν να το καταλαβουν δεν τους αρεσει. εχει να κανει με το ατομο κυριως και τον χαρακτηρα του αναγνωστη
Νοέ 29 2013 13:56 -
Regina
(Και) εδώ κύριε θα διαφωνήσω. Για τους άλλους δεν ξέρω, προσωπικά όμως δεν είναι ότι δεν κατάλαβα το που θέλει να το πάει. Ποιό είναι το πρόβλημά μου? Με 2 λέξεις: ΚΑΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ. Είχε κόνσεπτ, είχε προοπτική, ναι. Γιατί πρέπει να αξιολογήσω θετικά όμως κάτι το οποίο θέλει να καταλήξει κάπου αλλά φειλάρει στο να καταλήξει? Επειδή υπάρχει ιδέα από πίσω? Δε νομίζω. Αυτό είναι στην τελική και το ταλέντο ενός καλλιτέχνη οποιασδήποτε τέχνης. Να καταφέρει να αποτυπώσει όμορφα και σωστά αυτό το οποίο σκέφτεται.
Γενικά οι Ιάπωνες το χουνέ αυτό...δύσκολα βρίσκεις ένα ΑΡΤΙΑ εκτελεσμένο έργο... * κρύβεται να αποφύγει τις ντομάτες* Πάρε για παράδειγμά 2 από τα πιο πολυσυζητημένα/ξακουστά/ δημοφιλή έργα: Death note και Evangelion. Το πρώτο ξεκινάει ένδοξα και μετά πέφτει ενώ το δεύτερο ενώ παραμένει στο ίδiο επίπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος αλλά αμφιβάλεις ώρες ώρες για το αν οι δημιουργοί ήξεραν και οι ίδιοι εξ αρχής τι ήθελαν να φτιάξουν ή τους βγήκε στην πορεία και μεν έτυχε αλλά πέτυχε :Ρ * κρύβεται να αποφύγει τον Kenny*
Δεκ 02 2013 16:22 -
The Tragic Prince
μα συμφωνω μαζι σου. μπορει το umineko να ειναι απο τα αγαπhμενα μου ever αλλα παραδεχομαι οτι υπαρχουν flaws. για μενα ειναι flawed masterpiece. μην το κρινεις παντως απο το anime το anime εχει οχι απλα κακη αλλα ΚΑΚΙΣΤΗ εκτελεση σε σχεση με το manga/novels. οταν αναφερομαι στο love it or hate it αναλογα με το αν το καταλαβες η οχι εννοω αν το εχεις τελειωσει. παντως αν θελεις κι εχεις ορεξη πες μου αυτα που σε εχουν ενοχλησει αν μπορω να τα δικαιολογησω η να σε επιβεβαιωσω.
Δεκ 11 2013 00:13
-
Anelis
Best pony ever. Ώρες ώρες μου λείπουν οι εποχές που την είχα και εγώ avatar.
Σεπ 03 2013 19:24 -
Regina
Α, ωστέ εσύ δεν την συμπαθείς απλά, την λατρεύεις! Ναι είναι το καλύτερο πόνυ αλλά πολύ φοβάμαι πως αυτή την άποψη την μοιραζόμαστε εμεις οι 2 και άντε κανας random τρίτος...Η φρενίτιδα ξεσπά όταν τα ονόματα rainbow dash και fluttershy βγαίνουν στο προσκήνιο...
...ή τουλ αυτή είναι η εντύπωση που μου δίνεται. Κι οσο για το avatar if you miss her that much, you know what to do...
Σεπ 03 2013 20:00 -
Anelis
Βασικά εγώ απ' ό,τι έχω καταλάβει η Pinkie Pie είναι η fan favorite αλλά οκ, για χάρη της Pinkie I don't mind following the herd. <3
Σεπ 03 2013 20:07
-
Regina
Thats so gereaaaaaat! I'm so happy that you were here that I wrote a song about you!
She's an evil encantress
She does evil dances
And if you look deep in her eyes
She'll put you in trances
Then what will she do?
She'll mix up an evil brew
And she'll gobble you up
In a big tasty stew
So... WATCH OUT!!!
Best song EVEEEEER! Dont YOU agree???Yayyyy!That reminds me of the day zecora came to ponyville! Ou ou she was super scary and i thought she was bad and evil and then she OOOOO CUPCAKES! *Runs to the Kitchen*
Σεπ 03 2013 00:31
Regina
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof.
Ιαν 28 2013 04:24
-
Lord Leon
V (y)
Δεκ 15 2013 00:34
Regina → Kain
[quote] BTW... ..O Kain παρακαλώ. [/quote] Ουφ, όλο πατάτες κάνωωω -.-
Αύγ 18 2012 00:31
-
Anelis
Νομίζω κάτι ανάμεσα στα δύο; Δεν είμαι videogamer, οπότε δεν ξέρω και πολλά παιχνίδια που θα ήταν κοντά στα γούστα μου, αλλά από την άλλη δεν είναι ότι δε μου αρέσουν. Γενικά δεν έχω χρόνο να παίζω videogames κ έτσι έχω παίξει μόνο ό,τι έχει έρθει με πολύ καλές συστάσεις, ή έχει ζόμπια.
Αύγ 15 2012 22:10 -
Anelis
Btw σου έβαλα ένα spoiler tag στο τελευταίο σου post για το τέλος του slender. :3
Αύγ 15 2012 22:15 -
Regina
Oops sorry! Δεν το σκέφτηκα ότι χρειαζόταν ^^
Όπως και να χει, 1000 εύγε για τα ζομπογούστα σου <3
Αύγ 18 2012 00:20
Zoro → Regina
Πλάκα με κάνεις! Manlier διασκευή από ένα από τα fave pirate songs μου, δεν μπορούσες να σκεφτείς πιο appropriate δώρο! Thanks a lot, piratess! :if:
(on another note, μόλις είδα ότι πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τα τελευταία μας vms εδώ, πως περνάει ο καιρός γμτ, γερνάω :cry:)
Just a quick answer ήταν πάντως (μην φανεί ότι δεν το είδα), don't get spoiled, το άλλο θα πάρει [S]πολύ[/S] περισσότερο καιρό να "ετοιμαστεί". :hahaha:
Μάρ 06 2012 05:32
Regina → Zoro
Χρόνια πολλά πειρατή!
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=os5TXyJlEMc"]Alestorm - You Are a Pirate! - YouTube[/URL]
Μάρ 04 2012 00:08
Regina → metalmusicmaniac
Εμ,ντροπή?:Ρ Δεν σε κατηγορώ, είναι μέχρι να βρείς ένα πάρτυ που να ταιριάζετε κι έναν καλο DM (πράγματα που σπανίζουν στις μέρες μας :Ρ) Όπως και να χει, καλά να περνάς (με D&D ή χωρίς) και πραγματικά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. See yaaa!:byejg9:
Νοέ 18 2011 14:37
metalmusicmaniac → Regina
Κάτι ψιλά ναι, αλλά το έχω παρατήσει τη σήμερον ημέραν :P
Νοέ 17 2011 20:14

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται