Jump to content

Community Status Updates

Photo

Regina → Kamui

Μάλιστα. Όχι, εγώ δεν το είδα έτσι, απλά ήσουν από τα πρώτα άτομα με τα οποία ήρθα σε επαφή από τότε που άρχισα να ποστάρω εδώ....
Jan 25 2011 23:51
Photo

Regina → zoro77

Ποδοσφαιρόφιλος, huh? Αναλύοντας τα δεδομένα νομίζω πως αν σου πω [COLOR=Red]Ολυμπιακός [/COLOR]δεν θα φάω ξύλο. :P Εκτός κι αν υπάρχει θύρα 77 και δεν το ξέρω :P
Jan 25 2011 23:43
Photo

Kamui → Regina

Greetings. Πως και ηθελες να κανεις friend εμενα συγγεκριμμενα? Well,the more the merrier i guess.;)
Jan 25 2011 22:28
Photo

zoro77 → Regina

ωχ με πιασες. double account xD πάντως υπάρχει μια έφεση στο να διαλέγουμε τον αριθμό 7 :P Mia κρίσημη ερώτηση? [SPOILER]Τι ομάδα είσαι??:stubborn:[/SPOILER]
Jan 25 2011 22:23
Photo

Regina → Kamui

Thanks for the add. :) Νόμιζα ότι σε είχα κάνει εδώ και καιρό Ο.ο
Jan 25 2011 21:18
Photo

Regina → zoro77

[URL]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=14566[/URL] Ώπα, εξάδελφος? :Ρ
Jan 25 2011 21:16
Photo

Zeroloke → Regina

ευχαριστω πολυ! :)
Jan 25 2011 13:28
Photo

Regina → Zeroloke

thanks for the request και καλώς όρισες :)
Jan 25 2011 01:24
Photo

Zoro → Regina

Και... τρίτωσε το κακό, τελικά είμαι φοβερός! :nanana: Μπορεί να μην ξέμεινα από net, αλλά έστειλα το φορητό στην... αναρρωτική! :nanana: Πάλι καλά που έχω και έναν spare desktop, έχει κι αυτό την χρήση του τελικά, αλλά με βλέπω να μπαίνω ακόμα πιο λίγο για ένα μικρό διάστημα, μέχρι να επισκευαστεί το άλλο. Θα τα πούμε, καλή συνέχεια και σε σένα, ειδικά αν δίνεις μαθήματα κι εσύ. :D
Jan 22 2011 15:26
Photo

Regina → Zoro

Χαχαχαχα το χεις κάνει σύστημα δηλαδή ε? Ποια είμαι εγώ να πάω κόντρα στα έθιμα του φόρουμ? Εξάλλου κι εγώ έχω χαθεί λίγο τελευταία.Θα μου πείς πότε βρέθηκα για να χαθώ, αλλά να την πω την αμαρτία μου, είχα αρχίσει να συμφιλιώνομαι με το περιβάλλον εδώ μέσα. Anyway, δε ξέρεις πόσο χάρηκα που μερίμνησες να με ''ειδοποιήσεις'' :D Όταν με το καλό ξεβαρεθέις, σκούντα και λίγο από εδώ, που ξες μπορεί να ναι μεταδοτικό Ο.ο :Ρ Φιλία πολλά Ζόρο μας, καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις :)
Jan 21 2011 00:43
Photo

Zoro → Regina

Yo, gomen που χάθηκα έτσι ξαφνικά μετά την τόσο σύντομη, αλλά ευχάριστη κουβεντούλα μας Regina-chan, αλλά με πέτυχες σε κακή περίοδο βλέπεις. Κάθε χρόνο είτε λόγο net problem, εξεταστικής ή και βαρεμάρας συνηθίζω να εξαφανίζομαι για "λίγο" (τα 2 τελευταία φταίνε αυτή τη φορά). :nanana: Προσωρινό είναι συχνά, ελπίζω πως θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή σύντομα. Be well in the meanwhile. ;)
Jan 19 2011 01:51
Photo

Regina → didimakia

Και καλά κάνεις.Είμαι ο τρόμος που πετάει τη νύχτα.:8):Στο περίπου.:hot:Προσπαθώ τουλάχιστον...:unlucky: Αλλά όχι με παρεξήγησες, δεν είναι ότι έχω φαντασία, απλά είμαι αρκετά τρελή για να κλέψω φούρνο και αρκετά γκαντέμω για να συλληφθώ, οπότε...καταλαβαίνεις...:P
Dec 04 2010 18:35
Photo

didimakia → Regina

Χαχα η φαντασια σου οργιαζει! Φοβουμαιιιι...
Dec 04 2010 18:29
Photo

Regina → didimakia

[QUOTE]Χοχο θα εχουμε να το καμαρωνουμε στα αγγονια μας... ''Καποτε στην anime.gr ηταν η γνωστη τρελόεπιστημονας Βιολογιας ή οποία αφού έσκισε το πτυχίο της καταλάθως συνελήφθη για αποτυχημένη κλοπή μάφιν πάνω σε πατίνια από ομόνυμο φούρνο με τη χρήση πλαστικού φωτόσπαθου.'' [/QUOTE] Τώρα νομίζω πως έγινε τέλειο :P
Dec 04 2010 18:19
Photo

didimakia → Regina

[QUOTE]Χοχο θα εχουμε να το καμαρωνουμε στα αγγονια μας... ''Καποτε στην anime.gr ηταν η γνωστη επιστημονας Βιολογιας ή οποια συννεληφθη για κλοπη τραπεζας.''[/QUOTE] Καλυτερα τωρα? XD
Dec 04 2010 17:59