Jump to content

Community Status Updates

Photo

Regina → Fallen_Mpougatsa

Να τολμήσω να διαπιστώσω ότι έχεις φρενίτιδα με τα βαμπίρια ε? Stoker fan κτλ? Τα υπόλοιπα δεν μπαίνω καν στο κόπο να τα σχολιάσω και μόνο που τα διάβασα με έπιασε η καρδιά μου :P
Mar 24 2011 01:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Regina

Ωχ, κατάλαβα καμιά 20ευρώ σε έφαγε η νεραϊδόδερμη! xD Καλά, αυτή είναι ο ροσμός της ξεδιάντροπης! Εδώ συγκρίνει και τόλμησε να πει ότι το έκτρωμά της είναι καλύτερο απ'το βιβλίο της Mary Shelley, Frankenstein μόνο και μόνο επειδή έχουν και τα δύο πρωτοπρόσωπο αφήγηση...! Κι επειδή ΝΟΜΊΖΕΙ ότι έγραψε βιβλίο φαντασίας/τρόμου!
Mar 23 2011 22:27
Photo

Χαχαχα εδώ δε θυμάμαι τι έφαγα χθες θα θυμάμαι την τιμή του Ενδουάρδου? Υπολόγισε πως έκανε όσο κάνει ένα [B]βιβλίο[/B] φαντασίας που το αγοράζεις από κοινό βιβλιοπωλείο... καταλαβαίνεις που κολλάω :P Όσο για το τελευταίο που είπες.. so true αν και η συγγραφέας δε δείχνει να ντρέπεται ιδιαίτερα... βασικά νομίζω ότι το απολαμβάνει... Ο.ο
Mar 23 2011 21:45
Photo

Πόσο έκανε δηλαδή? Και κοίτα...η συγγραφέας δε νομίζω να είχε την πρόθεση να το κάνει κωμωδία/παρωδία οπότε απέτυχε σε ένα σημείο...αλλά τα κατάφερε σε άλλο! xD
Mar 23 2011 21:33
Photo

Κοίτα να δεις, αν ήταν πιο φθηνό δεν θα το μετάνιωνα, και οι κωμωδίες έχουν ψυχή οι καημένες. xD
Mar 23 2011 21:23
Photo

...Εντάξει, τότε σε καταλαβαίνω...εγώ τα κατέβασα σε e-book για τον ίδιο λόγο αλλά ευτυχώς δεν έδωσα λεφτά γι αυτό το πράγμα! Χα χα, πάντως πρέπει να ήταν μεγάλο σοκ όταν συνειδητοποίησες ότι έδωσες λεφτά για κάτι τόσο άθλιο! Πραγματικά, καταλαβαίνω την ανάγκη σου να το ξεκαθαρίσεις!
Mar 23 2011 21:18
Photo

Επειδή η φήμη μου ένοιωσε για κάποια νανοσεκοντ αμαυρωμένη, ήρθα δω να [S]λογαριαστούμε [/S] ξεκαθαρίσω ότι το twilight το διάβασα από καθαρή περιέργεια κι αυτό γιατί είχα μπανίσει κατα λάθος το εξώφυλλο σε ένα βιβλιοπωλείο.Και δεν έπεσα έξω.Όταν τελείωσα το βιβλίο το εξώφυλλο συνέχισε να παραμένει ωραίο. Οπότε δε μιλάμε για βλακεία, ντάξει? ε? ε? Ε? :mador2: :P
Mar 23 2011 21:14
Photo

Zoro → Regina

LoL, μα μόλις το είπες (έμμεσα)! :hahaha: Και μην ανησυχείς, σκέφτομαι [SIZE=1](σχεδόν)[/SIZE] πάντα τα καλύτερα. :rolleyes: Ευχαριστώω και [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/6808/terminatorpq.jpg[/IMG].
Mar 18 2011 04:04
Photo

Regina → Zoro

Αν σου έλεγα ότι συγκινήθηκα με αυτή σου την κίνηση δεν θέλω να ξέρω τι θα σκεφτείς γι αυτό δεν στο λέω :P Κοίταξε να δεις, εσύ έχεις τα γενέθλια αλλά σε εμάς κάνεις το δώρο.... χρόνια σου πολλά λοιπόν και...welcome back [B]zoro[/B]. Μας έλειψες :thumbup:
Mar 18 2011 02:04
Photo

Zoro → Regina

There you go... surprise served! So catch up on OP, 'bout time! :P
Mar 17 2011 19:56
Photo

Regina → Zoro

Έκπληξη? Nani, nani, nani??? Ώχου, θα με φάει η περιέργεια τώρα...:sadist: Arigato για το σετ, δεν είναι τέλειος ο Kira-sama? *λουλουδάκια, καρδούλες και λοιπά μπιχλιμπίδια* Ναι, είπα να ξαναπεράσω μια γύρα το Φονικοτετράδιο διότι η επανάληψη είναι η μητήρ της μαθήσεως και βασικά να σου υπενθυμίσω ότι οι δόξες δεν είναι παλιές. Η σειρά είναι διαχρονική. Άντε από κει :P Όσο για την χαζή ξανθιά, κάνω πως δεν είδα το όνομα γραμμένο πάνω στο δικό μου προφίλ και προσπερνώ. Συζήτηση για το one piece μην αρχίσουμε καλύτερα γιατί το προχωράω με απελπιστικά αργούς ρυθμούς και ντρέπομαι για τον εαυτό μου :( Και μη με ευχαριστείς ίσα ίσα στο χω ξαναπεί τιμή μου και καμάρι μου :)
Mar 13 2011 04:10
Photo

Zoro → Regina

... και βασιλεύω! :D Ετοιμάζω και μια μικρή (ας την πούμε έτσι) έκπληξη, so keep your eyes open! Ωραίο το νέο Kira set, τι λέει, ξαναθυμηθήκαμε τις παλιές δόξες του φονικού τετραδίου; Καλή η Misa; XD OP πάλι για θύμησέ μου, που βρίσκεσαι; (επίσης πως πάνε μαθήματα, ζωή κλπ; where are my manners... ) And thanks for the concern!
Mar 12 2011 07:10
Photo

Regina → Zoro

Ζο...ζο...ρούλη? Ζείς? :P
Mar 09 2011 20:32
Photo

MisaYoshiko → Regina

δε ξερω υποθετω οτι δεν γινεται:Ρ δεν υπαρχει καποιος τροπος ομως?
Jan 29 2011 10:32
Photo

Night Wizard Seal → Regina

Σαφώς, απλά μην τα μπερδεύεις. Δεν είναι φετίχ, απλά κοστουμαρίζονται έτσι για τα θέλω του ρεύματος. Πολλοί ντύνονται αριστοκράτες της Γαλλίας ή της Βικτοριανής αγγλίας, άλλοι ντύνονται πιό gothic και πάει λέγοντας. Αλλά είναι κρίμα να ακυρώνουμε μια μουσική από την εμφάνιση (είναι μέχρι να το συνηθίσεις. Να έχει ανοσία το μάτι σου σε ό,τι δεις.:hahaha:) που στο κάτω κάτω εμένα δεν με πειράζει καθόλου. Και εξάλλου είναι όπως το λές. "Εμείς" ήρθαμε να ακούσουμε μουσική όχι να μπούμε στα βρακιά των άλλων :P
Jan 28 2011 13:59