Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Tenshi → spartankid

τελικα ολα καλα με το σκυλακι?
Φεβ 18 2010 15:34
Φωτογραφία

spartankid → didimakia

το tutorial με το naruto που είχε βάλει η yami
Φεβ 13 2010 12:06
Φωτογραφία

didimakia → spartankid

γεια ευχαριστω... tautorial? mpoρεις να δωσεις κανα λινκ? ^^
Φεβ 12 2010 22:34
Φωτογραφία

spartankid → didimakia

γειά σου φίλε ωραία colouring δυστηχώς έχουν αυτό το μείον επειδή και εγώ την ίδια μέθοδο χρησιμοποιώ τα μαύρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να βαφτούν μόνο στο tutorial το πέτυχα :\
Φεβ 12 2010 22:13
Φωτογραφία

spartankid → Robin-Chwan

έγινε σύντομα θα επανέλθω ;P
Ιαν 28 2010 22:16
Φωτογραφία

Robin-Chwan → spartankid

Mια χαρα εισαι! Μολις προχωρισεις παραπανω και ανεβει (κι αλλο) το ενδιαφερον και στα 2 πες μου να συζητησουμε. Απλα σου λεω οτι και στα 2 εισαι πολυ πριν απο τα επικα arc.!!! ;D
Ιαν 28 2010 21:23
Φωτογραφία

spartankid → Robin-Chwan

one piece είμαι ακόμα στο 90 :/ μόλις τελείωσα την ιστορία του τσόπερ αγαπημένο μέχρι στιγμής στο ft δεν έχω όλο και κάποιος με συναρπάζει αλλά μετά βρίσκω κάποιον που μου αρέσει πιο πολύ xD και ναι βλέπω και άλλα anime αυτή την εποχή βλέπω hajime no ippo και clannad και από τα καινούργια durarara
Ιαν 28 2010 21:09
Φωτογραφία

Robin-Chwan → spartankid

Ειιιδες! Και να ξερεις πιο μετα γινεται πολυ καλυτερο. Fave ποιος ειναι μεχρι τωρα? Εμενα ειναι ο Loki. Και με το Οne Piece πως τα πας? Δε νομιζω να σε χω ρωτησει αλλα βλεπεις αλλα anime?
Ιαν 28 2010 20:56
Φωτογραφία

spartankid → Robin-Chwan

τελικά ακολούθησα την συμβουλή σου και διάβασα τα 40 πρώτα chapters του ft πραγματικά δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με το anime.
Ιαν 28 2010 01:47
Φωτογραφία

spartankid → musicandcoffee

:/ dn einai aplo manga auto einai to nge 2 >.<
Δεκ 31 2009 12:42
Φωτογραφία

ZeLiGa → spartankid

Ουπς, εσένα ξέχασα να σου ευχηθώ! Καλές γιορτές ρε σπαρτιάτη! ^^
Δεκ 29 2009 11:30
Φωτογραφία

spartankid → Robin-Chwan

xD αυτά είναι κάπως έτσι μεγαλώνει η κοινότητα δυστήχως στην πόλη μου είμαστε πολύ λίγοι τυχέροι εσείς στην αθήνα :P
Δεκ 20 2009 19:08
Φωτογραφία

Robin-Chwan → spartankid

Χμμ... Μια φορα και εναν καιρο ημουν καμμενη με ενα παιχιδι (Kingdom Hearts το λεγανε. ακομα μου αρεσει) και οταν πρωτοπηρα νετ εψαχνα για εικονες του και επεσα πανω σε μια εικονα Naruto η οποια μου αρεσε και πηγα να δω τι στο καλο ηταν αυτο το Νaruto. Αυτο ηταν....μετα απο λιγο καιρο μπηκα εδω μεσα και κολλησα κι αλλα ανιμ/μανγκα.
Δεκ 20 2009 18:37
Φωτογραφία

spartankid → Robin-Chwan

εσύ πως ξεκίνησες τα anime αν επιτρέπεται ;
Δεκ 20 2009 18:20
Φωτογραφία

Robin-Chwan → spartankid

Κι εμενα αυτοι μου αρεσουν πιο πολυ αλλα αμα ερθει η ωρα να ξεχωρισω δεν μπορω να διαλεξω καποιον καλυτερο. Οποτε ΟΛΟΙ
Δεκ 20 2009 18:13