Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iris 生活 kurosaki → spartankid
χαχα
εμμ κοιτα παντα μ ελεγαν γ ναρουτο κ ετσι κ εγω ελεγα τι παπαριες ειναι αυτες?
αλλα μια μερα κατεβαζε ο αδερφος μου αβερτα ναρουτο
κ ετσι ΞΕΚΙΝΗΣΑΑΑ
και μετα αρχισε και το κολλημα :)
Φεβ 22 2010 22:07
spartankid → iris 生活 kurosaki
και εγώ σκέφτομαι να το αποφύγω μιας και έχω στα σκαριά και one piece (με έφαγαν τα μεγάλα shounen τώρα στα γεράματα) και τώρα μια ερωτησούλα που κάνω σε όσους μιλάω πώς ξεκίνησες εσύ τα anime ? xD
Φεβ 22 2010 22:03
εγω παντως με ναρουτο ξεκινισα αλλα τωρα τελευταια αρχισα να ξενερωνω με τ ναρουτο δεν ξερω γιατι -.-
εμμ ναι τ ειδα x)
Φεβ 22 2010 21:48
έχω δει αρκετούτσικα άλλα πάντα υποτιμούσα naruto-bleach τελικά εντελώς απροσδόκητα μου άρεσε το bleach και έπειτα σκέφτομαι να συνεχίσω με naruto :P μια ερωτησούλα τα fillers 64-109 τα είδες ; γιατί πολλοί μου έχουν πει να τα αφήσω xD
Φεβ 22 2010 21:46
τιποτα!
εγω εχω 2 εβδομαδες και εχω φτασει στο 170 >.<
και 8ελω να το τελειωσω για να αρχισω κανενα αλλο :P
Φεβ 22 2010 21:42
σε ευχαριστώ πολύ για το invite απο ότι βλέπω bleach eee :P τυχερή πάντα το απεχθανόμουν χωρίς να το δω ο βλάκας και το άρχισα πριν πέντε μέρες και πορώθηκα τώρα είμαι στο 49 toushiro vs ichimaru gin και δεν μπορώ να σταματήσω :P
Φεβ 22 2010 21:38
spartankid → avaton
το είχα δει στο παρελθόν αλλά δεν ήξερα ότι είναι δικό σου πράγματι είναι πολύ ωραία μπράβο ρε συ
Φεβ 22 2010 19:44
spartankid → avaton
ολα καλά εδώ :P γυρίζουμε να σε ρωτήσω το blogaki με τα μάνγκα δικό σου είναι ;
Φεβ 22 2010 19:08
spartankid → Tenshi
εντάξει έτσι και αλλιώς δύο φορές έχει γίνει και αυτό σε πολύ μικρή ποσότητα σε ευχαριστώ για τις συμβουλές γιατρέ :P
Φεβ 22 2010 18:52
Tenshi → spartankid
χαιρομαι που ειναι ολα καλα. Οσο αφορα την γατα τωρα, καλο θα ηταν να μην της δινεις παγωτο γιατι "ΔΕΝ" ειναι καλο για την διατροφη της. Σιγουρα δεν εχεις δει ποτε τα αδεσποτα γατια να τρωνε παγωτο. καλο θα ηταν να το κοψεις οσο πιο νωρις γινεται γιατι μετα το ζωο θα συνηθισει. Δοκιμασε να τις δωσεις καποια συμπληρωματα τροφης που ειναι γλυκα να θελεις. Θα σου προτινα την Cunipic που ειναι απο τις καλυτερες εταιριες για ζωοτροφες!! Take care and stay well!!
Φεβ 22 2010 02:50
spartankid
→
Vetus
ευχαριστώ για την πληροφορία είχα δει ότι είχε βγει το πρώτο πρίν κάποια χρόνια και είπα μήπως έφεραν και άλλα
Φεβ 21 2010 21:29
spartankid → Tenshi
Επ γειά σου τελικά όλα καλά meh τσάμπα παρεξήγησα την κυρία δεν ήξερε τίποτα ^^ σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως μακάρι να είχαν όλοι την ίδια αγάπη για τα ζώα πονεμένη ιστορία.xD μια άλλη ερωτησούλα αμα η γάτα μου τρώει που και που λίγο παγωτό κάνει κακό;xD γιατί που και που όταν τρώω κανένα παγωτό ξέρω είμαι λίγο (εκτός εποχής) xD με κοιτάει και της αφήνω λίγο πάνω στο ξυλάκι και έρχεται και το γλύφει :P αλλά είχα ακούσει οτι μπορεί να τυφλώνονται γ αυτό ροτάω >.>
Φεβ 21 2010 20:38

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται