Community Status Updates
Lucy-Nyu
→
spartankid
εξαρταται παρα πολυ απο το τι την ταιζεις και κατα ποσο εχει καλη ζωη.
μακρυα απο κατσαριδοκτονα κουνουποκτονα κλπ.
και διατηροντας ισοροπια στη διατροφη θα τους δινεις ξηρα τροφη η απομειναρια απο την δικη σας.
ποτε ομως κονσερβα.
.......μακαρι να ειχα περασει κτηνιατρικη
α επισης αν εχεις οικονομικη ευκαιρια παρτους γαλα σε σκονη(υποκαταστατο μητρικου γατησιου γαλακατος) και να τους το δινεις καθε μια στο τοσο,το λατρευουν κι ας μην ειναι πλεον μωρα
Nov 02 2009 19:35
spartankid
→
Lucy-Nyu
και εμενα καπως ετσι αρχισαν ολα πρωτη λυκειου ενα κρυο βραδυ XD πηγαινα φροντιστηριο μαθηματικα και ξαφνικα βλεπω μια ασπρομαυρη γατουλα να με ακολουθει θα ηταν μερικων εβδομαδων ηταν η πρωτη γατουλα που με πλησιασε ποτε και ηταν πολυ αδυνατη την πηρα σπιτι και απο τοτε ηρθαν και αλλα στην πορια γενικα με τις γατες εχω μανια δεν υπαρχουν πιο ομορφα ζωα αλλα την εχω ηδη τρια χρονια και δεν εχω ιδεα ποσο ζουν και φοβαμαι μηπως πεθανει και εχουν τρομερο προαισθημα που ειναι κατι που το θαυμαζω
Nov 02 2009 19:29
Lucy-Nyu
→
spartankid
το οτι εχεις δικιο σαυτο το θεμα το πηρα χαμπαρι αρκετα αργα και χτυπαγα το κεφαλι μου.
δυστυχως η ευτυχως εκτιμω πολυ περισοτερο τα ζωα απο τους ανθρωπους(ναι ειναι αρωστια το ξερω)
αλλα μαζευω οτι αδεσποτο βρω
και τα επι του παρονοτος κατικοιδια μου(2 γατια και ενα σκυλι) μαζευτηκαν απο το δρωμο οταν ακομη δεν ειχαν ανοιξει καν τα ματια τους.
ισως γιαυτο κιολας αντιδρω υπερβολικα
οπως και να χει .....δεννομιζω να ξαναποσταρω στο φορουμ σε τετοιες συζητησεις γιατι πολυ απλα δεν συγκρατω τον εαυτο μου
Nov 02 2009 19:21
spartankid
→
Lucy-Nyu
μην ασχολεισε καν μερικα ατομα εχουν διαφορετικη λογικη και ισως εχουν δικιο ποτε δεν ξερεις...παντως δεν επρεπε να αναφερθειτε σε προσωπικα ζητηματα οπως ποσο υπεφερε κανενας...στον καθενα μενουν διαφορετικα πραγματα και δεν μπορεις να τα συγκρινεις πχ εγω εχω περασει τα παμπολλα δυσκολα καποιος να εχει περασει τωρα απο σχολειο believe me αλλα δεν ειναι σωστο να τα λεμε παντου.οσο αναφορα οτι οι αλλοι δεν υπολογιζουν τα ζωα ειναι γιατι δεν εχουν ζησει με αυτα και δεν ξερουν εγω εχω 5 γατακια και ενα σκυλο και οποιο και να μου ακουμπουσαν θα τον εστελνα στο νοσοκομειο ειναι δυσκολο να αλλαξεις ενα χαρακτηρα μεσα απο μερικα ποστ για αυτο μην την παλευεις
Nov 02 2009 19:14
spartankid → Serestrum
τελικα δεν θα μπορεσω να τα παρω χιλια σορρυ που σε καθυστερησα ββ
Oct 28 2009 13:21
spartankid → Serestrum
να σε ρωτησω στην anime-greek λες οτι πουλας one piece manga τα πουλας και ξεχωριστα ?
Oct 12 2009 22:08
spartankid → ZeLiGa
ela re arxontai pou me brikes den mpaino sixna edo brizoun kai mou tin spaei
Sep 15 2009 19:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed