Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → spartankid

Τιποτα. Μου αρεσει να μοιραζομαι τη χαρα κλπ βλεποντας καποια ανιμ, με τους αλλους. (Τι ειπα τωρα...)
Dec 20 2009 00:32
Photo

spartankid → Robin-Chwan

ααα σε ευχαριστώ πολύ ευτήχως που μ τ είπες αν και δεν θα το παράταγα
Dec 20 2009 00:27
Photo

Robin-Chwan → spartankid

Δε διαβαζεις manga? Το FT ειναι τελειο πιο μετα. Αδυναμο ξεκινημα εχει μονο. Πρεπει να το διαβασεις! ΥΓ: Ειδα μια φωτο σου στο αναλογο thread. Ωραιο σκουλαρικι!
Dec 20 2009 00:18
Photo

spartankid → Robin-Chwan

φυσικά και βλέπω fairy tail απο τους animearth που κάνουν τέλεια δουλειά βέβαια να σου πω την αλήθεια περιμένω κάτι παραπάνω απο το fairy tail μακάρι να το δούμε
Dec 20 2009 00:11
Photo

Robin-Chwan → spartankid

Εγω τα βλεπω απο το [URL="http://www.watch-onepiece.com/"]www.watch-onepiece.com[/URL] . Στη αρχη ξερεις ουτε εμενα μου αρεσε αλλα μετα κολλησα και εγινε fave! Να αρχισεις και Fairy Tail καποια στιγμη. Τα σπαει!
Dec 20 2009 00:06
Photo

spartankid → Robin-Chwan

one piece είμαι στο 70 αλλά το έχω αφήσει για λίγο αλλά κάποτε θα το τελειώσω στο youtube έχω κάτι ελληνικά επεισόδια με τέλεια εικόνα δικιά μου αν γράψεις 1spartankid θα τα βρείς
Dec 19 2009 23:57
Photo

Robin-Chwan → spartankid

Εμενα η prof. pic. ειναι απο FMA και τα υπολοιπα απο One Piece. Πρεπει να το αρχισεις ειναι οντως πολυ ωραιο.
Dec 19 2009 23:22
Photo

spartankid → Robin-Chwan

είναι ένα fanart wallpaper που βρήκα και το λάτρεψα και είπα να το κάνω edit για avatar και το δικό σου τα σπάει αν και όλο λέω οτι θα αρχίσω fma όλο πιάνω κάποιο άλλο :P
Dec 19 2009 23:00
Photo

Robin-Chwan → spartankid

No prob. mate! Οι φατσουλες στο προφιλ σου ποιες ειναι?
Dec 19 2009 22:25
Photo

spartankid → Robin-Chwan

σε ευχαριστώ και εγώ πολύ για την αποδοχή ^__^
Dec 19 2009 22:21
Photo

Robin-Chwan → spartankid

Thnx για το friend rec.!
Dec 19 2009 22:15
Photo

spartankid → Black Rock

χίλια μπράβο κάνεις υπέροχη δουλειά θαύμασα κάθε δουλειά σου μάζι με τον blademaster για μένα είστε κορυφαίοι σε αυτό που κάνετε περιμένω πως και πως για τα update σου ^^ θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι την sig του kenny to gif έγινε με photoshop με animation palet η κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως fireworks ;
Dec 16 2009 17:49
Photo

spartankid → Lucy-Nyu

ναι εχεις δικιο και εγω αυτο πιστευω καλυτερα εδω παρα πατημενα και το τρομερο ειναι επειδη τα εχω σε μια μικρη αυλη οταν βγαζω τον σκυλο βολτα ερχονται και αυτα μαζι για παρεα και εχει πολυ πλακα τεσπα το παρακανα με τα ζωα αλλα πορωνομαι :P καληνυχτα σου.
Nov 02 2009 20:38
Photo

Lucy-Nyu → spartankid

μην το σκεφτεσαι,ειναι αργα πλεον δν μπορεις να κανεις αλλιως,και σιγουρα μην τα δωσεις αλλου.σκεψου απα ποσο πιο ευτυχισμενα θα ζησουν με σενα παρα καπου αλλου
Nov 02 2009 20:20
Photo

spartankid → Lucy-Nyu

ευχαριστω για τις πληροφοριες ξερεις πως ειναι με τα ζωα απο την μια περναω υπεροχα αλλα απο την αλλη σκεφτομαι εκεινη την στιγμη...... και δεν ξερω τι θα κανω για αυτο λενε οτι απο την μια ειναι καλο να μην δενεσαι πολυ...
Nov 02 2009 19:55