Community Status Updates
spartankid → 愛情のある中心
ναι βρε κανένα πρόβλημα :) ότι λές στα ιαπωνικά ρίχνε και translation δίπλα xD
May 31 2010 21:11
愛情のある中心 → spartankid
Eto. . . Sumi masen (me sygxwreis)!
Rwthsa an einai enta3ei. :riiight::blingeye2:
May 31 2010 21:09
spartankid → 愛情のある中心
xD κανένα πρόβλημα μου μεταφράζεις λίγο το ιαπωνικό γιατί δεν τα πάω καλά με αυτά :P
May 31 2010 21:05
spartankid → Kai
i will try xD 6 i ώρα φεύγω και 5 φτάνω θεσσαλονίκη θάνατος δηλαδή xD οπότε μάλλον θα τα ξαναπούμε την δευτέρα ^_^''
May 27 2010 20:24
Kai → spartankid
Yeap, don't worry. Σ' αυτές τις περιπτώσεις οι μισοί νιώθουν έξω από τα νερά τους, εκτός και αν το έχουν επαναλάβει πολλές φορές! Οπότε απλά διασκέδασέ το με τα άτομα που γνωρίζεις και μη χολοσκάς :)
May 27 2010 19:46
spartankid → Kai
xDDDDDDDD αγοραφοβία δεν λές τίποτα xD σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου ^^
May 27 2010 15:35
Kai → spartankid
A σε καταλαβαίνω, μια αγοραφοβία την έχω κι εγώ, αλλά ευτυχώς μετά την πρώτη φορά σιγά-σιγά φεύγει. Κάθε αρχή και δύσκολη. Εφόσον μιλάτε κιόλας με τα παιδιά δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα, οπότε μην αγχώνεσαι από τώρα! :riiight:
May 27 2010 14:36
spartankid → Kai
για το meeting ανεβαίνω καθότι συντονιστής της anime-greek xD αλλά δεν θα κάτσω πολύ διότι δεν μπορώ με πολλά άτομα γύρω μου ανγχώνομαι xDDDDDDDDDDDDDDD εντωμεταξύ θα είναι και η πρώτη μου συνάντηση με τους πάντες θα πάω κατά την μέση του μάλλον ^_^''
May 27 2010 12:19
Kai → spartankid
Η πρώτη φορά είναι δύσκολη >.< Πολλές ώρες είναι η αλήθεια, αλλά το αποτέλεσμα μέτράει! Have a nice trip! Και να το διασκαδάσεις. Αλήθεια, για το meeting ανεβαίνεις ή έτυχε να συμπίπτουν οι ημερομηνίες;
May 27 2010 09:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed