Community Status Updates
spartankid → 愛情のある中心
με photoshop αν είσαι καλή στα αγγλικά και ελληνικά και θές να κάνουμε τίποτα είσαι ευπρόσδεκτη ;)
Jun 01 2010 10:49
愛情のある中心 → spartankid
:riiight:ok
Egw eixa 3ekinhsei n metafrazw t Gedo Senki t anime tou St.Ghibli k mallon 8 t teleiwsw t kalokairi gt einai megalo. Plaka exei omws! :bike:
M photoshop epe3ergasia, Manga studio h kati allo?
Jun 01 2010 10:46
spartankid → 愛情のある中心
εγώ κάνω την επεξεργασία οι μεταφράσεις γίνονται από τα αγγλικά μάνγκα με το μεταφραστικό δεν ασχολούμαι xD
Jun 01 2010 10:43
spartankid → Kai
χαχα και εγώ τέτοιες ώρες ήμουν έξω πήγα για φαγητό κοντά σε κάτι αρχαία κάτω από την ροντόντα και μετά cineshop για anime αγορές αλλά μου βγήκε η πίστη γιατί ήμουν ένα 20 λεπτο απο το ξενοδοχείο και έπρεπε να γυρίσω γρήγορα κάποια στιγμή.Έχω και φότο να τρώω παιδάκια αγκαλιά με έναν άρκουδο στη λαδόκολλα xDDDDDDDDD όλα τέλεια :DDDDDDDDD
Jun 01 2010 10:41
Kai → spartankid
Αυτά είναι. Η Σαλονίκη τα σπάει (αν δεν πενέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει). Αυτά είναι, το θέμα είναι ότι πέρασες καλά! >.< Τελικά σε τέτοιες περιπτώσεις, τις περισσότερες φορές, πάει τζάμπα το άγχος.
Όσο για τον καιρό, ήμασταν κάτω μέχρι τις 4 το Σάββατο και προχωρούσαμε στον δρόμο κάπως έτσι :heat:, ψάχναμε σκιά να δροσιστούμε μιλάμε, ενώ το πρωί είχε δροσιά. Ευτυχώς που ρίχνει καμιά ψιλή βροχούλα πού και πού και δεν μας έχει φάει η ζέστη.
Jun 01 2010 10:05
愛情のある中心 → spartankid
:awww: Sugoi! (WOW) Dn t h3era oti metafrazeis kiolas! :kill4u:Kalh epituxia!
K egw 8elw n paw Iapwnia ennoeitai, g auto "ma8ainw" k th glwssa alla pros to paron prepei na mazepsw xrhmata k n teleiwsw m t ma8hmata k t frontisthria. . .:deadga6:
Jun 01 2010 09:57
spartankid → 愛情のある中心
να πάω Ιαπωνία κλασσικά αλλά ένα μικρό όνειρο μου αυτό το καιρό είναι να πάει καλά το groupaki μου με το οποίο μεταφράζω manga στα ελληνικά :D
Jun 01 2010 09:05
spartankid → Kai
τέλεια εντωμεταξύ ήμουν ολομόναχος μέχρι να φτάσω και με είχαν φάει τα komplex xD βασικά στην θεσσαλονική γίνομαι άλλος άνθρωπος (δλδ γίνομαι εγώ) xD τα πήγα πολύ καλά γνώρισα και μερικά παιδιά και έκανα μια πολύ δυνατή φιλία ήταν δηλαδή αλλά έγινε και live.Όσο για τον καιρό μας έφαγε η ζέστη και το σάββατο βράδυ έβρεξε και λίγο
May 31 2010 23:17
Kai → spartankid
Ω! Καλώς τον! (Αν και στην ουσία τώρα είσαι μακρύτερα xD). Πώς σου φάνηκε η Σαλονίκη; (Πάντως πέτυχες καλό καιρό δεν μπορείς να πεις xP) . Πώς τα πέρασες; Καλά;
May 31 2010 22:25
愛情のある中心 → spartankid
Prepei n fugw alla perimenw apanthsh e! :orly: Kalhnuxta! :hi:
May 31 2010 22:18
愛情のある中心 → spartankid
Dn ennoousa auto. :bath: St katw katw dn exei shmasia. T ti exei kaneis mesa t metraei. . .:borednn9:
Oloi exoume kapoia oneira, g auto rwthsa. :8)::thatsit: Egw lew oti 8elw n ma8w iapwnika, kung fu, n paw sto feggari. . . :x3::benkyou::nooooo:Oti mporeis n fantasteis. :P
May 31 2010 21:56
spartankid → 愛情のある中心
dustixws dn ta pigaina kala me to sxolio opote fulakas mouseiwn se iek
May 31 2010 21:46
愛情のある中心 → spartankid
:Blissfull:Euxaristw! Esu? Einai kati p 8 h8eles polu n kaneis? :wis:
May 31 2010 21:45
愛情のある中心 → spartankid
:hot: Prin 5 lepta e3hgousa t idio. LOLzZz :ureshii:
Oxi dn exw th dunatothta sto nhsi g kati tetoio (k eidika twra p arxizw proetoimasia gia panellhnies. . . 8a einai mauro kalokairi gia mena) oti ma8ainw apo seires k kanena site sto Inernet. :drink: Latreuw th glwssa omws kai genikws thn Iapwnia! apla perimenw n perasw kapou g n asxolh8w perissotero. ^_^
May 31 2010 21:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed