Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → spartankid

:D Την αγαπάς την πόλη μας βλέπω. Να μετακομίσεις, χώρο έχει, δε διώχνουμε κανέναν εδώ xD Απ' όλα έχει πάντως, αν είχε και δροσιά το καλοκαίρι θα ήταν ακόμη καλύτερη!
Jun 14 2010 12:56
Photo

spartankid → Kai

ας έμενα και εγώ θεσσαλονίκη και ας ξύπναγα από τις 3 T_T
Jun 14 2010 09:27
Photo

Kai → spartankid

Lol, κάψιμο δε λες τίποτα, έχει κανταντήσει η πρώτη κίνηση το πρωί να είναι ν' ανοίγω υπολογιστή, αλλιώς θα πρέπει να πηγαίνω να μοιράζω γάλα για να περάσω την ώρα, από τις 6κ30 στο πόδι. Γενικά δε μ' αρέσει να ξυπνάω αργά, αλλά με τη ζέστη είναι ακόμα χειρότερα, δεν την παλέυω και σηκώνομαι xD Και πάλι φέτος καλά το πάει, πέρσυ μέσα Ιούνη καιγόμασταν. :D Χαλαρά πάντα!
Jun 14 2010 09:22
Photo

spartankid → Kai

7 παρα είκοσι το πρωί ; αυτά είναι μου θυμίζεις τις εποχές που καιγόμουνα
Jun 14 2010 07:52
Photo

Kai → spartankid

:D Καλή αρχή με τις εξετάσεις! Άντε, να έρθουν και με το καλό οι διακοπές!
Jun 14 2010 05:40
Photo

Kai → spartankid

>.< Άρα θα τελειώσετε και πιο νωρίς λογικά. Εμείς έχουμε ως Τρίτη κανονικά, αλλά Τρίτη ήταν η κενή μας μέρα οπότε τη γλιτώσαμε. Αρχίζουμε Τετάρτη και τελειώνουμε 25 του μήνα. Άντε να τελειώνουμε σιγά-σιγά επιτέλους να νιώσουμε πάλι την γλυκιά ελευθερία :joyful:
Jun 10 2010 19:39
Photo

spartankid → Kai

και εγώ έχω κανένα μισάωρο που γύρισα τελευταίο μάθημα σήμερα από δευτέρα εξετάσεις ~_~
Jun 10 2010 19:03
Photo

Kai → spartankid

Mια χαρά, lol. Γύρισα νωρίς σήμερα γιατί 2 άτομα πατήσαμε όλο κι όλο για μάθημα, που να κάτσουμε δλδ. Και τώρα το σκέφτομαι, να διαβάσω κανά manga να περάσω την ώρα μου, να μεταφράσω ή να κάτσε και να μην κάνω τπτ γενικά; (Προβλήματα ε; Θα μου πεις τώρα) Εσύ τι λέει; :D
Jun 10 2010 18:52
Photo

spartankid → Kai

επ επ καλησπέρες καλησπέρες τι κάνουμε ?
Jun 10 2010 18:38
Photo

Napster → spartankid

All hail spartankid ρε!!! xD
Jun 10 2010 02:02
Photo

spartankid → iristella

super thnx <:-]
Jun 09 2010 21:36
Photo

iristella → spartankid

Στον irchighway. Και ναι έχει σχεδόν τα πάντα. Έχει και licensed υλικό που δεν βρίσκεις στους Mangatraders. Αν έχεις αυτό και τους mangatraders υπόψιν (και λίγο από το Bakabt) έχεις το 90% tων manga στην διάθεσή σου. (το άλλο δέκα τις εκατό είναι καμμένα mature mangas που παίρνεις κατευθείαν από τα scanlation groups).
Jun 09 2010 21:27
Photo

spartankid → iristella

σε ποιο server είναι το lurk που είπες πρέπει να το μάθω xD έχει μεγάλη γκάμα ;
Jun 09 2010 21:18
Photo

spartankid → Kai

δεν λές τίποτα xD
Jun 09 2010 20:39
Photo

Kai → spartankid

:D Καλό αυτό! Άντε και με το καλό το επόμενο manga που θα πιάσετε. Άσε και εγώ κανά 15' πριν γύρισα (και φύγαμε και νωρίτερα σήμερα, lol) τελευταίες μέρες μαθημάτων και όλοι είμασταν... σαν χαλασμένες μπαταρίες ένα πράγμα.
Jun 09 2010 20:24