Community Status Updates
spartankid → Kai
γειά εδώ βελτιώσης του group έκανα irc channel σήμερα τελειώνω τις γοργόνες και όλα gg εκτός απο την σχολή που είναι έλεος μόλις γύρισα
Jun 09 2010 18:03
愛情のある中心 → spartankid
Πάντως πολύ κόσμο βλέπω να μαζεύεις για μετάφραση, όταν χρειαστείς τπτ στείλε ΠΜ. :wis: Α by the way όντως έχετε βγεί με το ίδιο χαμόγελο. :orly:
Jun 08 2010 14:03
Kamen Tantei Zura → spartankid
ωωω μεγάλο project. και σίγουρα θα έχει απήχηση, μιας και είναι διάσημο. Ευκαιρία να το ξαναπιάσω και εγώ δηλαδή, το έχω παρατήσει στα τελευταία chapters. XD αν το πιάσεις, καλή τύχη! 8Dκαι ό,τι άλλες ευχές λέμε! 8D
Jun 07 2010 21:56
spartankid → Kamen Tantei Zura
μωρέ καλές είναι αλλά σκέφτομαι να ξεκινήσω και ένα stadar μεγάλο project σκέφτομαι για bakuman με στόχο 2 κεφάλαια την εβδομάδα
Jun 07 2010 18:36
άντε να ξεμπερδέψω με αυτές τις γοργόνες να πιάσω κανένα καλύτερο :P
Jun 06 2010 22:14
Kai → spartankid
Άσε-άσε, γράφουν ώρες-ώρες, πρέπει να τα κρτάς εκείνη την ώρα για να θυμάσαι. xD Όχι μόνο όσον αφορά τα άνιμε αλλά και σε άλλα πράγματα, ειδικά οι γιαγιάδες πετάνε ατάκες.
Jun 06 2010 18:15
Kamen Tantei Zura → spartankid
για να μη μας βάλεις μόνο εσύ :P το άλλαξα το banneraki. έτοιμο 8Δ thanks for the affiliate 8D
Jun 06 2010 16:12
omg με είχατε βάλει ήδη τώρα το είδα :') χίλια thankies
Jun 06 2010 15:57
ready :D [url]http://img709.imageshack.us/img709/6173/firstaff.jpg[/url] εγώ σας έκανα ήδη [url]http://zero-bubbles.blogspot.com/[/url] :P
Jun 06 2010 15:55
Kai → spartankid
Χαχαχα. Αυτό θα πει ανησυχίες γονέων. Ευτυχώς ο πατέρας μας σταμάτησε μ' αυτό το θέμα, γιατί μας πέτυχε 5-6 φορές να βλέπουμε anime με κάτι σκηνές που μόνο παιδικές δεν ήταν.
Το πιάσαμε μάλιστα μια φορά να χαζεύει Naruto σ' ένα γαλλικό κανάλι, άσχετα που δεν καταλάβαινε τίποτα. Το θεϊκό ήταν όταν έμαθε από την αδερφή΄μου ότι ήταν νίντζα, την κοίταξε με έκπληξη και ρώτησε "Και αυτός γιατί φοράει πορτοκαλί;" xD
Η θεία μου επειδή άρχισαν και οι ξαδέρφες μας να βλέπουν κλασσικά ΄"Να, κολλήσανε και με αυτά τα κινούμενα σχέδια τώρα. Αν δεν ήταν στα αγγλικά για να τους βοηθάνε να τα μάθουνε δε θα τους αφήνα να τα βλέπουν, πώς τους ήρθε να δουν παιδικά σ' αυτήν την ηλικία." (xD μέχρι και να anime μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γονείς για εκπαίδευση, μετά βέβαια ακολούθησε μεγάλη συζήτηση)
Ναι, άσε το Clannad το παλεύω εδώ και καιρό, όλο λέω να το αρχίσω και όλο μένει πίσω, έλεγα να το αρχίσω το Πάσχα αλλά δε μου βγήκε. Τώρα μέσα στο καλοκαίρι που δε θα έχω και τι να κάνω στο χωριό θα κοιτάξω τουλάχιστον την 1η season να τη βγάλω. :) Είναι υπέροχο anime.
Jun 06 2010 12:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed