Community Status Updates
spartankid → Deedee
Δεν κάνει τίποτα :D το είχα υποψιαστεί αλλά λέω καλύτερα να περάσεις κοπέλα για αγόρι παρά το αντίθετο.
Χμμ το προφίλ σου είναι ένας μεγάλος λόγος που ψήνομαι να αρχίσω D.Gray-man xD
Jun 24 2010 19:50
Deedee → spartankid
Ahhh Thank you sooo much!!!Να 'σαι καλά!!:moeee:
Εμ και είμαι φίλη.. ^^:D
Jun 24 2010 19:43
spartankid → Deedee
γειά σου φίλε μου πραγματικά πανέμορφο το set σου δεν θέλω να με παρεξηγήσεις αλλά αν και βρήκα την υπογραφή σου πανέμορφη την είδα κάπως μικρή και pixeliasmeni και μιας και είσαι καινούργιος εδώ είπα να την σουλουπώσω λίγο.Την μεγάλωσα και έκανα το χρώμα λίγο πιο έντονο αν σ αρέσει μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αν όχι δεν υπάρχει πρόβλημα :D [url]http://img710.imageshack.us/img710/5523/animegruser.png[/url] ορίστε υπέροχο το προφίλ σου πραγματικά και καλή συνέχεια στο forum.
Jun 24 2010 19:25
spartankid → Jorg
όχι δεν σου λέω απλά μου άρεσε η χαρακτήρας και έφτιαξα setaki xD
Jun 24 2010 14:39
Vagelio → spartankid
Thanks again, διαλεξε οποιον θελεις :D .
Nαι αυτη ειμαι. Χαιρομαι πολυ που βλεπω οτι αρχιζουν σιγα σιγα να εμφανιζονται ελληνικα scanlations, βοηθανε στην διαδοση των manga και δινουν στους fans ενα πιο ανετο αισθημα οταν τα διαβαζουν. Μαλιστα θα γινομουν κι εγω μελος σε καποιο που να μεταφραζει απο english σε ελληνικα αλλα εχω δουλεια με τον ελεγχο και την δημοσιευση τιτλων στο animeplanet. Kαλη συνεχεια :riiight:
Jun 23 2010 22:16
spartankid → Vagelio
η του happy βγήκε υπέροχος.art thief με την καμία.Να σε ρωτήσω εσύ είσαι η vagelio που έκανε post στο blog μου ;
Jun 23 2010 22:03
Vagelio → spartankid
Sure, go ahead :). Εφοσον ζητας την αδεια και την θες για avatar και οχι για καποιο art thief ειναι μια χαρα.
Μαγευτικη? Τhank you :ureshii:, να φανταστω θελεις να cropαρεις την φατσουλα του natsu?
Jun 23 2010 22:00
Kamen Tantei Zura → spartankid
προς το παρόν, θα τελειώσω αυτά που έχω από το fansub και μετά θα ξεκινήσω :D χαχα πάλι καλά δηλαδή που κατέβασε η Kai τα blu-ray XD
μη φανταστείς πολλές, 2 πιάνει τουλάχιστον η μετάφραση, αλλά με το να προσαρμόσεις τις εκφράσεις στην γλώσσα και να βρεις την καλύτερη δυνατή μετάφραση των λέξεων που φυσικά πρέπει να ταιριάζουν πιάνει γύρω στις 2:30 ώρες. αλλά αν είναι κάποιο το οποίο χρειάζεται ΤΟΥσ όρους, τότε πιάνει περισσότερο πχ το Gundam.
Jun 23 2010 19:50
spartankid → Vagelio
γειά σου μπορώ να κάνω crop από αυτή την ζωγραφιά σου για avatar ;;; plz plz plz την βρίσκω μαγευτική
Jun 23 2010 18:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed