Jump to content

Community Status Updates

Photo

demonicMC → Kai

Αααα καλη επιτυχια στη δουλεια λοιπον! Μπαα δυσκολα, η αδερφη μου τραγικο με ανεβαζει κατεστραμενο με κατεβαζει με τα anime(αν και θυμαμαι ακομα πως εκανε καθε πρωι οταν εβαζε την Sailor Moon...)! Τυχερη εισαι και εγω θελω εναν αδερφο/μια αδερφη που να μπορουμε να βλεπουμε anime μαζι! Εσυ και η αδερφη ποσο καιρο ασχοληστε με τα anime?
Jan 08 2011 01:10
Photo

demonicMC → Kai

Αααααα εσυ σαν την αδερφη μου εισαι! Σπουδαζεις?
Jan 07 2011 19:35
Photo

demonicMC → Kai

Καλη ιδεα αλλα ειναι και η αναμονη που τρως μεχρι να τα κατεβασεις, προτιμω να το βλεπω εκεινη τη στιγμη, σε οσες σειρες εχω δει σχεδον καθολου δεν υπαρχει ελλειψη ποιοτητας. Αναρωτιεμαι ομως γιατι ειναι τοσο διαδεδομενο το downloading... Tricks of the trade I guess... Αν και πιστευω οτι θα το μετανιωσω μονο και μονο επειδη ειμαι moralfag, ποσο χρονων εισαι?
Jan 07 2011 19:28
Photo

demonicMC → Kai

so true.... Αξιζει το Yakitake? Εγω σημερα ειδα οτι θα αρχισει καινουργια season Gintama, αλλα εγω επειδη εχω και πολλα αρχεια στον υπολογιστη δεν με παιρνει να κατεβαζω σειρες οποτε streaming.
Jan 07 2011 19:18
Photo

demonicMC → Kai

Καταλαβαινω απολυτως πως νοιωθεις... Και ελεγα στον εαυτο μου τελειωσε επιτελους αυτο το Zeta! Δες κανα επεισοδιο απο Gintama! Δεν ακουγε... Καθε πρωι ξυπνουσα και στις 1 ή 2, το απογευμα βολτα ποτε να προλαβεις? Πως περνας εσυ τις γιορτες?
Jan 07 2011 19:10
Photo

demonicMC → Kamen Tantei Zura

απο οτι φαινεται ναι.
Jan 07 2011 19:09
Photo

demonicMC → Kai

Αααα αδερφη σου ειναι? Και αναρωτιομουν που σε ξερει που σε ξερει :D. Για πες αν δεν ενοχλω πως παει?
Jan 07 2011 18:58
Photo

demonicMC → Kai

Συγνωμη ξεχναω συνεχεια οτι εισαι κοπελα! Δικο σου το manga pictured trivia
Jan 07 2011 18:51
Photo

demonicMC → Kamen Tantei Zura

Ξερω αλλα συνεχεια το ξεχναω! Αλλα ενταξει το εκανα το σχολιο παλι στο manga pictures... Αλλα μαλλον θα το διαγραψει η κυρια Iri
Jan 07 2011 18:48
Photo

demonicMC → shinigami94

να ξερεις heavy nuking θελει. Φαρμαρε στα προηγουμενα lvls και πιστευω θα εισαι μια χαρα
Dec 14 2010 23:30
Photo

demonicMC → shinigami94

Πωπω καταλαβαινω και εμενα μου πηρε 3-4 φορες. Για νικησεις εδω πρεπει να εχεις ανεβασει οπωσδηποτε τη Yuki ωστε να εχει αρκετο mana να healαρει και να σκαει fire οταν αρχιζει να ξαναφτιαχνεται οταν τον σπας. Επισης εσυ πρεπει να εχεις ενα persona με μαγειες ας πουμε garudyne ή το αντιστοιχο με φωτια. Ετσι νικησα. Το θεμα ειναι να μην τον αφησεις να ξαναφτιαχτει.
Dec 13 2010 23:42
Photo

demonicMC → shinigami94

Αν θυμασαι που εισαι ακριβως μπορω να σε βοηθησω εγω το εχω ολοκληρωσει 2
Dec 13 2010 19:05
Photo

demonicMC → shinigami94

καλησπερα φιλε. Ειδα οτι εβαλες στο manga pictures trivia το Persona 4. Το παιχνιδι το εχεις παιξει?
Dec 13 2010 13:29
Photo

demonicMC → Fingolfin

οκ ειμαι παντα ετοιμος
Dec 01 2010 21:29
Photo

demonicMC → Fingolfin

Καλησπερα φιλε μου. Απο οτι φιανεται ξεχαστηκαμε λιγο και ποτε δεν σου εδωσα τα subs. Οποτε δεις αυτο το post στειλε μηνυμα να κανονισουμε ωρα να σου τα δωσω.
Dec 01 2010 21:05