Jump to content

Community Status Updates

Photo

demonicMC → Kamen Tantei Zura

Coolio αν και δεν εχω ακομα profile στους eternal... Εγω θελω να ακολουθησω την δουλεια που ελπιζω οτι θα με βαλεις να κανω! Μεταφραστης/Διερμηνεας. Παντα μου αρεσαν οι γλωσσες και δεν μπορω να αφησω καμια ευκαιρια για μεταφραση. Εμεις με αυτους εχουμε χοντρο προβλημα, αν και με μερικους απο αυτους γνωριζομαστε καμια δεκαρια χρονια (εγω τουλαχιστον) φυσικα ολο αυτο θελω να πιστευω οτι ειναι θυσια στο βωμο της καλοπερασης και της πλακας. Εχουμε ομως το προβλημα οτι δεν ξερω τι projects εχετε. Παω τωρα να δω.
Jan 10 2011 18:45
Photo

Ααααα το 11eyes αν και ειναι eroge ειναι παρα πολυ ωραιο και η πλοκη μου αρεσε.... fuck το μονο που αφησα απ'εξω... Οχι δεν ηταν απο τον τροπο που γραφεις, με μια διεστραμενη λογικη εβγαλα απο τα hobby που εχεις βαλει στο Profile (namely φωτογραφια) οτι αφου η τεχνολογικη εχει περισσοτερες σχολες που ασχολουνται με "τεχνη" (δεν ξερω κιολας διορθωσε αν κανω λαθος) αυτο υπολογισα... Παντως που πανε αυτα τα sites? Να αναθετουν administrator position σε 16χρονο...? Αντε μπραβο μπραβο στα βηματα του Παναγιωτη (c'est moi) και εγω θεωρητικη ειμαι! Να σε ρωτησω 2 πραματα. #1. Ολοι αυτοι οι θετικοι σας πρηζουν εσας για το πως πιστευουν οτι ειναι καλυτεροι/εξυπνοτεροι/elite? #2. Ας το συζητησουμε λοιπον? (ναι ξερω οτι εδω δεν κολλαει ερωτηση αλλα βαριεμαι να παω πιο πανω να διορθωσω)
Jan 10 2011 18:20
Photo

Πας 2α λυκειου, στην θετικη ή τεχνολογικη κατευθυνση (αν βεβαια πηγαινεις κανονικο λυκειο και οχι σε ΕΠΑΛ). Και ναι το Hajime εχει ορους boxing. Εγω τουλαχιστον το βρηκα αρκετα ευκολο γιατι γενικα ειχαν βγαλει μια λιστα με την μεταφραση που ηταν σωστη. Ρωτα λιγο στους Eternal αν υπαρχει καμια θεση για μεταφραστη, γιατι αυτο το καιρο εχει σταματησει το project και απο τον Οκτωβριο που τελειωσα δεν μπορουσαν να βρουν καποια στιγμη να τους το στειλω για quality checking. Και εσυ μεταφραση κανεις?
Jan 10 2011 18:03
Photo

Χουχουχου... imo απο τις καλυτερες σειρες... Το μεταφραζει μονη της ή σε καποιο group? Γιατι εγω μετεφρασα ενα επεισοδιο απο το Hajime Ni Ippo για την animeclipse και μπορω να πω οτι ηταν αρκετα δυσκολο στην αρχη... αλλα παλευοταν.. btw να κανω μια υποθεση για τη σχολικη σου ζωη?
Jan 10 2011 17:43
Photo

Μπααα τιποτα τετοιο and also... you think too much. Απλη ειναι η ζωη μην την κανεις και πιο δυσκολη σε μας τους καημενους που δεν καταλαβαμε τι ειπες :D! Καλο ειναι το baseball (εχω και ροπαλο και γαντι και μπαλα, ετοιμος για το γηπεδο) αλλα κατ'εμε το American Football το ξεπερναει. Ακουσα εχετε δει με την αδερφη σου το Clannad, πως ητανε, σου αρεσε?
Jan 10 2011 17:16
Photo

Αχααααα.... Thank you... so you are a baseball fan or the character is just cool?
Jan 10 2011 15:57
Photo

Να σε ρωτησω απο ποιο anime ειναι το avatar σου?
Jan 10 2011 14:30
Photo

demonicMC → iristella

Σορρυ για το σπαμ... but I will just leave this over here... [IMG]http://i753.photobucket.com/albums/xx175/demonicMC/6gfuhy.jpg[/IMG]
Jan 09 2011 19:02
Photo

demonicMC → Kai

Ναι ειναι απο τα Mindfuck που τρεχουν ελευθερα στο internet
Jan 09 2011 18:51
Photo

demonicMC → Tenshi

U be trolling...
Jan 09 2011 18:50
Photo

demonicMC → Kai

Ακομα δεν ειναι καλυτερη απο τη δικια σου παντως... για αυτο δες School Days
Jan 09 2011 15:41
Photo

demonicMC → Kai

waaaaaaaaaaah What happened to Higurashi? What happened to Umineko!? Why arent they in your list?! για να πω την αληθεια νοιωθω... τουλαχιστον απογοητευμενος απο τον εαυτο μου συγκρινοντας με με σενα...
Jan 09 2011 14:12
Photo

demonicMC → Kai

Εχω anime-planet αν βοηθαει, απλα πρεπει να το βρω... Xααα το βρηκα [URL]http://www.anime-planet.com/users/shadegr/anime?page=1[/URL] . Σκεφτομουν να αρχισω Da Capo και La Cordo d'Oro, καμια εμπειρια? Αν σου αρεσε το Clannad τοτε θα σου αρεσει και το Ef: A tale of Memories. Αν δεν το εχεις δει δεστο ευχαριστω για τις προτασεις. Εκτεταμενες αν θες θα σου στειλω μαλλον αυριο γιατι ειμαι καπως λιωμα απο τη βολτα. Edit: Χααα το ειχα βρει ηδη το Tokyo Majin αλλα μετα το format το εχασα και δεν το θυμομουνα Edit2: Και το Mouryo no Hako... Great minds think alike
Jan 09 2011 00:24
Photo

demonicMC → Kai

Χαχαχα καταλαβαινω...το πρωτο δεν το εχω δει, Naruto και ποιος δεν εχει δει, Ouran δεν ειναι reverse harem?, Haruhi υπεροχη σειρα, Elfen ακομα καλυτερη, Prince δεν ειχα την ευκαιρια ποτε, το Champloo μου αφησε μια γευση γαματου, Reborn δεν μου αρεσε ιδιαιτερα ουτε το manga ουτε το anime. Οσο για Death Note δεν εχω λογια. Αυτο που πραγματικα μου αρεσε ως ιστορια και χαρακτηρες ηταν το Clannad, αν δεν το εχεις δει ηδη δες το (μαζι με την αδερφη αν θελει) κατ'εμε μια απο τις καλυτερες σειρες. Εσυ τι μπορεις να μου προτεινεις?
Jan 08 2011 15:49
Photo

demonicMC → Kai

Εγω πρεπει να αρχισα νομιζω πριν 2,5 χρονια περιπου αλλα δεν θυμαμαι καν ποιο μπορει να ηταν το πρωτο μου anime. Εχω μια υποψια οτι ηταν το Naruto... Εσυ με τι σειρα (αν θυμασαι βεβαια) αρχισες?
Jan 08 2011 10:49