Jump to content

Community Status Updates

Photo

demonicMC → aboumonkey

Καλησπερα να σου υπενθυμισω οτι νικησες στο manga pictures trivia
Nov 29 2010 17:34
Photo

demonicMC → Ryuji

υποθετω οτι θα κανω κανα 4 χρονακια μεχρι να περασω θελω να κανω πυγμαχια για τωρα ευχαριστω παντως αν εισαι ακομα εδω θα σε στειλω
Nov 28 2010 00:15
Photo

demonicMC → Ryuji

οκ φιλε μου ευχαριστω
Nov 26 2010 21:56
Photo

demonicMC → Ryuji

περιοχη? μακρια απο τουμπα?
Nov 26 2010 16:43
Photo

demonicMC → alex90

Οκ ευχαριστω θα ψαξω λιγο και θα σου πω
Nov 07 2010 12:09
Photo

demonicMC → alex90

Για πες μπορεις να προτεινεις ενα καλο anime για να εισαγω στο θεμα την κοπελα μου? Προσπαθησα το Clannad αλλα απο οτι φαινεται επεσε λιγο βαρυ και ειπα μηπως ξερεις εσυ. Ωωπ ειδα και απο το Manga Pictures οτι ξερεις το aphorism να γιατι το μπερδεψα με το rosario εχουν σχεδον τις ιδιες στολες... παρα πολυ ωραιο παντως ως ιστορια και σχεδιο
Nov 03 2010 23:05
Photo

demonicMC → alex90

πραγματικα ομως πως περνανε. Σαν να μην το καταλαβαινεις lol... sailormoon εβλεπε η αδερφη δυστυχως δεν καταφερα να της δειξω την ευτυχια που λεγεται anime... το kabamaru δεν το προλαβα απο οτι φαινεται η δεν το εβλεπε οταν το εδειχναν... εγω ομως μια μικρη διορθωση αρχισα καπου στη 2α γυμνασιου.
Nov 03 2010 20:30
Photo

demonicMC → alex90

Αααααα...οκ. Εμενα με λενε παναγιωτη. Δεν θυμαμαι ακριβως να σου πω καθως υπαρχει και το προβλημα οτι εβλεπα πριν καταλαβω τι ειναι τα ανιμε (βλεπε dragonball και slayers στον ΑΝΤ1). Απο οτι θυμαμαι αρχισα πριν 2 χρονια περισσοτερο με τις mainstream σειρες Naruto και ετσι...εσυ?
Nov 03 2010 19:49
Photo

demonicMC → alex90

Εγω ειμαι ακομα μικρουλης 2α λυκειου. Γενικα ασχολουμαι με manga,anime,gaming και γενικα με οτι ειναι ενδιαφερον για μενα. Να φανταστω οτι σε λενε αλεξανδρα?
Nov 03 2010 19:26
Photo

demonicMC → alex90

Καλη φαση ακουγεται και απο το video στη σελιδα του. Αυτη ειναι ζωη παντως. Τι σπουδαζεις?
Nov 03 2010 19:08
Photo

demonicMC → alex90

Φοιτητης βλεπω... με τι ασχολεισε? Επισης (μην το παρεις προσωπικα) κοιταξα τα σχολεια στο τοιχο και διαβασα για ενα παιχνιδι το amnesia κατι... το επαιξες? πως ειναι? το εγκρινεις?
Nov 03 2010 18:40
Photo

demonicMC → alex90

Εχεις απαντηση στο manga pictures trivia
Nov 03 2010 15:24
Photo

demonicMC → d.neko-angel

Σωστη πολυ σωστη. Ε και γω μια απο τα ιδια με τα Gundam. Παντως μια ειναι η σειρα για mecha. Code Geass απλα και κατονοητα.
Nov 01 2010 22:07
Photo

demonicMC → d.neko-angel

χαα true true... και εμενα μου αρεσε αλλα το σταματησα για τωρα αρχισα την πρωτη σειρα Gundam. Να φανταστεις ομως παλια τα μισουσα τα mecha. εσενα γενικα σου αρεσουν?
Nov 01 2010 21:54
Photo

demonicMC → d.neko-angel

Τι ευχαριστεις? δεν υπαρχει λογος :D εσυ πως ανακαλυψες το Gigantic formula? Ειναι το μονο anime που ξερω και περιμενα οτι σχεδον κανεις μεσα στο φορουμ δεν θα ηξερε
Nov 01 2010 21:35