Community Status Updates
demonicMC → Kamen Tantei Zura
Zura πες μου λιγο κατι, δεν σου ζηταω τιτλο αλλα στο manga pictures trivia αυτο δεν ειναι με μια κοπελα που προστατευεται απο την εκκλησια και της στελνουν εναν τυπο?
Mar 11 2011 23:37
Καλησπέρα madame Zura. Ανακαλυψα ένα προβλημα με τα subs (αφου επιτελους καταφερα να τα unrar). Το timing (τουλαχιστον για το πρωτο επεισοδιο που αρχισα) ειναι υπερβολικα off. Μπορω να κανω τα subs αλλα θα πρεπει να το διωρθοσετε αυτο.
Feb 13 2011 22:26
demonicMC → Tenshi
Ξερεις κατι? απο εδω και μπρος θα σε λεω σωτηρα. Μην ανησυχεις παιχνιδια που επαιζα μικρος δεν τα ξεχναω ποτε. Μην βιαζεσαι ομως οποτε μπορεις.
Feb 09 2011 15:37
demonicMC → steliska
Για αυτη την ερωτηση που εκανες στο thread Manga Pictures Trivia. Σε αυτο το παιχνιδι προσπαθεις να βρεις απο ποιο manga ειναι η εικονα. Απο οτι καταλαβαινεις αν ηξερες ποιοι ειναι δεν θα ηταν και πολυ δυσκολο να νικησεις σωστα :D ?
Feb 09 2011 15:29
καλη μου φιλη Katsura.... ωπα σορρυ ZURA DA! οποτε μπορεις τα subs. Σορρυ αν πιεζω απλα ανυπομονω.
Jan 19 2011 20:27
demonicMC → Tenshi
Ευχαριστω φιλε μου περιμενω με ανυπομονησια. Αλλα να σε ρωτησω, απο που εισαι γιατι ειναι και το θεμα πως θα το παραλαβω
Jan 13 2011 20:08
demonicMC → Tenshi
Καλησπερα φιλε/φιλη, θα ηθελα να σε ρωτησω κατι. Ειδα οτι το sig σου ειναι απο το Legact Of Kain: Soul Reaver (ή Soul Reaver 2 ή Defiance). Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να κανεις καμια κοπια να μου το δωσεις αν το εχεις το παιχνιδι? Ευχαριστω για τον χρονο σου
Jan 12 2011 23:53
demonicMC → iristella
Κυρια Ιριστελλα εχετε απαντησεις στο manga pictures trivia...
Jan 12 2011 23:49
Σιγα, δεν υπαρχει κολλημα κατεβαζω αρκετα γρηγορα σε μια νυχτα και λιγοτερο ειναι ετοιμα.
Jan 10 2011 20:09
Αχααα πολυ καλη ιδεα παρα πολυ σωστη η sis... γιατι δεν μου το λεγατε πιο μπροστα να μην διαγραψω το Clannad (οπως εξηγησα και στη sis σου συνηθως δεν κατεβαζω σειρες γιατι προτιμω streaming αλλα αυτη τη φορα ηταν εξαιρεση για μια κοπελα που ηθελε να δει).
Ακομα μια ερωτηση τωρα, τα εχουμε σε raw η hard-subs; (αν θυμαμαι καλα που μου ειχε εξηγησει ο Fingolfin τα soft ειναι αυτα τα subs που τα προσθετεις και τα hard αυτα που ειναι embedded στο video σωστα;)
Jan 10 2011 19:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed