Community Status Updates
Shihama-ru → Tea-chan
Τιιιιιιιιιιιιιι?Ακόμα χειρότερα θα γινουν τα πράγματα στην συνέχεια??? Τ Ε Λ Ε Ι Α!!!:hahaha:
Thanks για τις πληροφορίες σου,μήπως ξέρεις και τπτ για το ψλοξεκάρφωτο special της προηγούμενης εβδομάδας?Είναι από τους ίδιους δημιουργούς?
Apr 09 2010 23:40
Tea-chan → Shihama-ru
Ναι, Hellsing. Alucard and Seras <3
Δε θέλω να πω περισσότερα , επειδή είναι μεγάλα spoiler... αλλά έχε κατά νου ότι μας περιμένουν χειρότερα. Τ.Τ
Apr 09 2010 23:26
Shihama-ru → Tea-chan
Μα τον Δία,τι εννοείς Πυθία,δν βγάζω άκρη με τους διφορούμενους "χρησμούς" σου........
Αααααα,με τρώει η περιέργια, θέλω να μάθω:nanteee::nanteee::nanteee:
btw ωραια εικόνα,Hellsing e?
Apr 09 2010 23:24
Tea-chan → Shihama-ru
Ας πούμε ότι αν και δε τον ξεγράφουμε ακόμη... θα ήταν καλύτερα να τον ξεγράφαμε.
You are not prepared. T.T
Apr 09 2010 23:14
iristella → Shihama-ru
Το είχα κατά νου εδώ και αρκετό καιρό αλλά για να είμαι ειλικρινής είδα ότι το κάνουν οι aerandria και περίμενα να προχωρήσει λίγο για να έχω πράγμα να διαβάζω. Και πάλι καλά δηλαδή γιατί αν έπρεπε να περιμένω από το chapter 2 να προχωρήσουν στο 3 θα μου είχε βγει η πίστη. Αλλά τουλάχιστον οι aerandria κάνουν καταπληκτική δουλειά σε όποιο project και να βγάλουν και από ότι έχω δει έχουν πιάσει πολλά.
Και ναι περαστικά μας.
Mar 18 2010 20:15
Shihama-ru → iristella
Αντε βρε Iri που είσαι τοσο καιρό ,είναι δυνατόν να κυκλοφορεί τέτοιο manga (Κuro Bara Alice) και να μην το έχεις ξεκινήσει τόσο καιρό!!!WELCOME!!!:gotit:
Μα δν είναι καταπληκτικό ,μακάρι και η εξέλιξη να είναι τόσο καλή(έχω διαβάσει περίληψη του μέχρι το 9).Το μόνο κακό για την ώρα είναι το scanlation group που το έχει αναλάβει,το οποίο είναι εντελώς τα ζωα μου αργά και κατα διαβολική συμπτωση έχεi αναλάβει κ το άλλο κορυφαίο,το Dokuhime(γιατί Θεέ μου???:nanteee:). Μας βλεπω ανά 6μηνο να έχουμε κ νέο chapter.Περαστικά μας..................
Mar 18 2010 18:26
Shihama-ru → Tea-chan
Κοίτα εδώ έχεις ένα point,αλλα δν έχουμε ενδείξεις που να φανερώνει κάτι τέτοιο,αντιθέτως στο παρελθόν έχει δείξει και ψήγματα ζήλειας για την δασκάλα.
Έλα μην μου το χαλάς με την τερτάγωνη λογική σου ,ήλπιζα για remake του Πρωτάρη στα πατακάτω chapters:awww:.
Mar 15 2010 02:32
Tea-chan → Shihama-ru
Well, λογικό δεν είναι; Τη μανούλα του έχασε, τη μανούλα του ξαναβρίσκει στην Aoshika. Αν και είναι πολύ πιο περίπλοκο...
Mar 14 2010 20:52
Shihama-ru → Tea-chan
:hi:
Tι ήταν αυτό το spoiler για το [S]τεκνό[/S] Akira &την δασκάλα ,μου έκανες την καρδιά περιβόλι:smokingg:....
Έπρεπε να με προετοιμάσεις,αν και καλύτερα που το έμαθα από τώρα,για να μην τρέφω ελπίδες.......:laugh:
Mar 14 2010 15:50
amaya3 → Shihama-ru
Told ya so dear! SO good...T^Τ Έτσι κάηκα κι εγώ(και για το TCP και για το SB), δεν μπορούσα να σταματήσω να διαβάζω! [SIZE=1]Btw, τα δικά μου άπλυτα στο νεροχύτι φτάνουν το ταβάνι έτσι κι αλλιώς ^^;;
[SIZE=2]Κι εγώ τον σκεφτόμουν για husbando τον Munakata, αλλά για τον Shiva απλά λιώνω...:awww:
And why no vote for Tsukasa? ;_;
[/SIZE] [/SIZE]
Mar 09 2010 00:02
Shihama-ru → amaya3
Hey, τελειωσα TCP!!!Κορυφη πραγματικά ,είχες δικαιο...[SIZE=1](για λεπτομεριες στο thread)[/SIZE]
Αν και κάηκα λίγο, 2 μέρες το διαβάζα μανιωδώς για να το τελειωσω, με αποτέλεσμα τα απλυτα στον νεροχύτη να φτάνουν το ταβάνι τώρα:hahaha:.
Mar 07 2010 02:39
amaya3 → Shihama-ru
Έεεετςς, γιατί στο τέλος τα μαθαίνω όλα anyway...XD
Btw, thanks και για το friend request!
[SIZE=1]Νόμιζα ότι είχα απαντήσει σ'αυτό το vm, μάλλον δεν είχα πατήσει "post message", το ζώον...^^;;[/SIZE]
Mar 06 2010 17:10
iristella → Shihama-ru
Thanks για τις προτάσεις θα τις τσεκάρω. Να δω πότε θα τα προλάβω όλα βέβαια γιατί οι 24 ώρες τις ημέρας ξαφνικά μου φαίνονται πολύ λίγες. T_T
Feb 25 2010 00:29
Shihama-ru → iristella
Ναι το σχεδιο τους ειναι οντως άψογο,στα περισσότερα.Από K-drama δν εχω δει πολλά, εχω δεί το Coffee Prince(αρκετά καλό),το Iris (ωραίο,μου θύμιζε λίγο Alias) kai καποια επεισόδια από το Bittersweet Life αυτά.Συνήθως βλέπω K-movies,εχουν πολύ καλες ταινίες(πολύ καλύτερες και πιο ενδιαφέρων από τις ιαπωνικές κατά την γνωμη μου) κι δράσης και romance comedy.Με τις κοινωνικο-δραματικές τους εγώ προσωπικά ψιλογελάω,γιατι το παρακάνουν λιγο με το δράμα,αλλά είναι οπτικά άρτιες κ αυτές.Ξερω οτι έχουν και καλά θριλερ αλλά δν βλέπω τέτοια...
Feb 25 2010 00:22
iristella → Shihama-ru
Χμμ will check "the one" out. Μέχρι στιγμής με τα manhwas είμαι πολύ ικανοποιημένη. Δεν ξέρω αν είναι επειδή χαζεύω το τέλειο στήσιμο τους και επειδή απλά λατρεύω το πως σχεδιάζουνε αλλά τους έχω τρελή αδυναμία. Από live action μέχρι στιγμής μόνο το dorama "Coffee Prince" βλέπω και έχω γίνει fan. Ετοιμάζομαι και για hana yori dango. :3
Feb 25 2010 00:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed