Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chan → Shihama-ru

XO-XO-XO! *γέλιο Άη-Βασίλη* Οι προβλέψεις μου είναι πάντα ακριβείς και δε διστάζω ποτέ να τις γνωστοποιώ. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου! ... εκτός από τις 30/12-6/1. Τότε θα πάω Βουλγαρία και δε νομίζω να μπορώ να βρω Internet εκεί... τότε ο husbando σου θα είναι στα δικά σου χέρια. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!!!!!!
Dec 26 2009 12:27
Photo

Shihama-ru → Tea-chan

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][B]Καλά Χριστούγεννα[/B] [/SIZE][/FONT]Tea-chan!!! Μού αρέσει που το gift σου δν καταλαβαίνει από αργιές κ γιορτές , είναι on 24 ώρες την μέρα!!!Μπήκα φευγαλέα στο site κ μόλις είδα post σου κατάλαβα πως "η μέρα εφτασε " κ τσακίστηκα να βρω internet (μιας κ εδω που είμαι δν έχω ) για να διαβάσω τα ch. btw ωραίο το thread για την ταινία Daybreakers, το τίμησα. Vampire -freak ε?? Mια απ τα ίδια..... Καλές Γιορτές!!
Dec 26 2009 04:38
Photo

iristella → Shihama-ru

Λίγο καθυστερημένα λόγω τρεξίματος αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέμε. (V__V) Δεν τα είχα πάρει είδηση αυτά που λες αλλά τώρα που ξεμπέρδεψα με μπλεξιματάκια θα τους ρίξω μια ματιά.Ευχαριστώ πολύ και για τις προτάσεις btw δεν τα είχα δει πιο πριν. Και ότι έψαχνα κάτι να διαβάσω. ^w^ Είδα και τα καινούρια chapters με το λυκόπουλο. Σκίζει ο husbando σου σκίζει.
Dec 16 2009 14:46
Photo

Shihama-ru → iristella

Thanks Iri-san για τα συγχαρίκια:hahaha::hahaha::hahaha:!!! Λοιπον κ μιας κ ξέρω ότι εισαι κ Yoneda Kou-fun να σου πω ότι πριν καμια εβδομαδα βγήκε [I]Doushitemo Furetakunai dj[/I] - [I]After 10 Hours(καλα επειδή είσαι γατόνι σε αυτα ,μπορεί να το έχεις διαβάσει ήδη) και το νεο ch2 από το [/I]Yorube Naki Mono (αν το διαβάζεις).Επίσης από καιρό ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις διαβάσει τα [I]The Cornered Mouse Dreams of Cheese k [/I]The Carp on the Chopping Block Jumps Twice της MIZUSHIRO Setona. Μου άρεσαν πάρα πολύ, τα βρήκα πολύ ξεχωριστά κ μου κάνει εντύπωση που δν τα έχει αναφέρει κανεις εως τώρα.Αν τα έχεις διαβάσει ή τα διαβάσεις καποια στιγμη θα ήθελα να "ακουσω" τα σχολιά σου κ πως σου φάνηκαν.Thanks κ για το message! :bye:
Dec 09 2009 17:04
Photo

iristella → Shihama-ru

Χεχε πριν λίγο το είδα και εγώ ότι τον καπάρωσες τον Akira. Συγχαρητήρια έτερη fur lover. xD Βίον ανθόσπαρτον να ευχηθώ! Και ναι όπως σημείωσε και η προλαλήσασα η Sig σου τα σπάει.
Dec 09 2009 03:28
Photo

Tea-chan → Shihama-ru

Τιμή μου! :D Ναι, με το που θα βγει, θα δεις update στο thread. *στρίβει μουστάκι* Καλά ρύζια με το λυκάκι! Και πού'σαι... κατά την πανσέληνο είναι καλύτερος! XD
Dec 08 2009 22:48
Photo

Shihama-ru → Tea-chan

Hey εισαι το 1ο private message μου!Welcome!:nod: Την εικόνα την βρήκα εντελώς τυχαία στο deviantart( ή google pictures akira wolf guy κ τσουπ), κ φυσικά εγινε αυτόματα sig και wallpaper! Χαχα!Thanks για την ενημέρωση σχετικά με τα chapters, τωρα δν χρειάζεται να τσεκάρω mangafox ημερισίως, θα περιμένω προβλεψή σου ......... btw δν ξέρω αν το πρόσεξες but it's official, Akira is mai husbando!:lovulovu::kakaka:(ckeck hasbano/waifo thread):hahaha::hahaha:
Dec 08 2009 22:41
Photo

Tea-chan → Shihama-ru

Ψιτ, κοπελιά... τη sig από πού τη ψάρεψες; Το νέο chapter θα βγει σύντομα. Κάτι μου λέει ότι θα είναι διπλό. XD
Dec 07 2009 17:08