Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Shihama-ru

Να το παρω σαν έμμεση παρακίνηση να κάνω το thread ε? Όλοι εμένα περιμένατε XD (γιατί ακούω τα ίδια και μέσω msn)? Αnw το thread έγινε fire at will.
May 01 2010 16:19
Photo

Shihama-ru → iristella

Εγώ πάλι έκανα το λάθος να μην διαβάσω την 1η σελίδα κ μπήκα κατευθίαν στο "ψητό",Αρχικά έλαγα,μπα μάλλον δν καταλαβαίνω το twisted humour του chapter αλλά με το που είδα κ την φατσα του Haguro ενταξει λέω ,κατί γίνεται,Είχε γέλιο πάντως......... Αν δν είχε ποστάρει κ ο Kenny εκεινο το άρθρο για το τι παίζει με τις σειρές που αποσύρθηκαν δν θα είχα ιδέα,άρα καλό είναι να υπάρξει καποιον thread για ενημέρωση κ να μπορούμε να τα χώσουμε ελεύθερα βρε αδερφέ :hahaha::hahaha:
May 01 2010 15:11
Photo

iristella → Shihama-ru

Ahahahhhaha ασε ρε συ. Διάβαζα διάβαζα στην αρχή καικάτι δεν μου κόλλαγε. Και ξαφνικά αρχίζουν να πετάγονται troll faces και να λέγονται ασυναρτησίες over 9K και λέω "α αυτό εννοούσε με το censoring ο scanlator" την φούστα της konuma την είδες? ΧD Όσο για το thread ναι μάλλον θα πρέπει να ανοιχτεί κάτι να ragaρουμε με την ησυχία μας.
May 01 2010 14:52
Photo

Shihama-ru → iristella

Iri τι έχει παιχτεί με το Wolf Guy - Ookami no Monshou??? Δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται,η κατάσταση είναι για γέλια κ για κλάματα. "i will tickle you":hahaha::hahaha::hahaha:-η ατάκα θα μεινει στην ιστορια δν το συζητώ. Μήπως να ανοίγονταν κ κανενά ενημερωτικό topic για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στα site,[SIZE=1](απόσυρση "mature", για φαινόμενα σαν το παραπάνω κτλ)[/SIZE].?
May 01 2010 14:28
Photo

Shihama-ru → Tea-chan

εχω βαλει ,κλικαρε πανω στο chapter7
Apr 27 2010 23:07
Photo

Shihama-ru → iristella

Ναι ναι τα έχω διαβάσει,από τα πρώτα μου και πολύ αγαπημένα!!! Το blog της [url=http://dororororo.blog92.fc2.com/]εδώ[/url]
Apr 19 2010 20:04
Photo

iristella → Shihama-ru

Aν θυμάμαι καλά είσαι fan της Mizushiro Setona Ε? (after school nightmare, Kuro bara alice etc etc). Αν δεν το έχεις κάνει ήδη διάβασε [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=4889"]αυτό[/URL] και την συνέχεια του [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=43959"]αυτό[/URL] (τα έχει το mangatraders). Kαι ναι η photo τα σπαει. Αν μπορείς δώσε μου και το link για το blog της pls. Δεν ήξερα ότι είχε.
Apr 19 2010 19:46
Photo

Shihama-ru → iristella

Είναι δυνατόν να μην καίγεται κανείς,με τετοιο story?:wooi2::hahaha: Μπορεί να μην το χω πολύ με τα yaoi,αλλά υπάρχουν κάποιες mangaka,που διαβάζω φανατικά τις δουλειές τους. Κοίτα μια πολύ ωραία[URL="http://blog-imgs-37-origin.fc2.com/d/o/r/dororororo/moblog_c7422fb3.jpg"] εικόνα [/URL] που ανέβασε πρόσφατα στο blog της.Δεν είναι τέλεια??? Γίνεται καταπληκτικό wallpaper:awww:.....
Apr 19 2010 19:34
Photo

iristella → Shihama-ru

ΑΑΑΑχ δεν είμαι καλαααααααααααα. XD Καίγομαι που καίγομαι τα θυμάμαι και όλα τρομάρα μου. Ήταν ωραίο το συγκεκριμένο και μόλις μου έδωσες ιδέα να το ξαναδιαβάσω. Όσο για τις διακοπές πίστεψέ με δεν είσαι η μόνη. Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε σύλλογο. XD
Apr 19 2010 19:17
Photo

Shihama-ru → iristella

Bingo :thumbup: !!!! Η sig +avatar είναι από NightS by Yoneda Kou. Το ξαναδίαβασα πρόσφατα[SIZE=1](για100 φορα) [SIZE=2]και είπα να πειραματιστώ λίγο με το photoshop.[/SIZE][/SIZE]Δυστύχώς θα κάνουμε καιρό να διαβάσουμε καινούργια της δουλεία αφού κάνει ένα διάλειμμα αυτό τον καιρό :nanteee: [SIZE=1](btw Crows ZERO dj - Borderless το διάβασες που βγήκε πρόσφατα?) [/SIZE]Για το προφίλ ήθελα κάτι αμειγώς ανοιξιάτικο και τι καλύτερο από κεράσια και γρασίδι....... Αχ! θέλω διακοπές ..............:smokingg:
Apr 19 2010 19:11
Photo

iristella → Shihama-ru

A) απίστευτο profil. Τα κεράσια τα λατρεύω σε βαθμό που μπορώ να επιτεθώ σε δέντρο και να μην αφήσω ούτε τις ρίζες. Β) Avi sig from where? Μη μου πεις ότι είναι το γνωστό yaoi με τον λαθρέμπορο και τον undercover μπάτσο γιατί θα αρχίσω να σκούζω.
Apr 19 2010 02:41
Photo

iristella → Shihama-ru

Κοίτα αν περιοριστούμε εκεί καλά είμαστε. Το θέμα είναι να μην συνεχίσει γιατί από τα σχόλια του τσαγιού τουλάχιστον για το Wolf guy έχω κακό προαίσθημα.
Apr 15 2010 17:29
Photo

Shihama-ru → iristella

:hi:[SIZE=1](Μου πηρε λίγο καιρό να το δω το μνμ αλλά)[/SIZE], ρε Iri μες στο μυαλο μου εισαι, και εγω αυτό σκεφτόμουνα,τι στο καλό γίνεται, ότι διάβάζω εχει και απο έναν,μα τι τουσ επιασε όλους?????? Άρχισα να αναρωτιέμαι, ήταν του Αγίου Σαδιστή ή κανα τετοιο και δν το ξερα? Μας βλεπω στο τέλος να κανουμε και poll ποιος ήταν ο πιο σοκαριστικός... Haguro ή φίδι? :sadist: :hahaha:
Apr 15 2010 15:54
Photo

iristella → Shihama-ru

Seriously is it rape week or smth? XD
Apr 11 2010 02:19
Photo

Tea-chan → Shihama-ru

Μεγάλο λόγο να μη λες... Αυτό η αλήθεια είναι, ούτε που το ξέρω. Έχω κατεβασμένα τα raw, αλλά δεν είναι πουθενά... χ.χ
Apr 09 2010 23:41