Community Status Updates
Lucy Heartfilia → Shihama-ru
:O !!!! Χίλια ευχαριστώ :D!!! Οπότε με βλέπω να περιμένω μέχρι Φεβρουάριο :P
Nov 02 2010 17:02
Shihama-ru → Lucy Heartfilia
Hi είδα το post σου για το Viewfinder...
Λοιπόν, Συμφωνα με [URL="http://www.junemanga.com/books/?alpha=F"] αυτό[/URL] έχει κυκλοφορήσει ήδη το vol1,το Νοέμβριο κυκλοφορεί το 2o και τον Φεβρουάριο το 3ο.;)
Nov 02 2010 16:50
Shihama-ru → Night Wizard Seal
a sorry, δν πολύ ήταν σαφές.Λέγοντας BL εννοούσα Boy love manga aka shounen ai, yaoi.Γι αυτό και λέω οτι μάλλον δν είναι του γούστου σου...
Πάντως αν θέλεις τις original εικόνες ([SIZE=1]ή τεσπα να ρίξεις μια ματιά )[/SIZE],don't hesitate,πες μου να σου τις στείλω ή να σου πω τους τίτλους!:bye:
Oct 29 2010 18:07
Είναι εξώφυλλα από κάτι dj BL manga που έχουν πολύ καλό σχέδιο μεν αλλά από το story φοβάμαι μάλλον όχι του γούστου σου....:D
Τις έφτιαξα όπως τις ήθελα στο photoshop και voila...
Oct 27 2010 22:38
Night Wizard Seal → Shihama-ru
Can i ask you about your set?
Where is it from? (Manga- Country :p)
Oct 27 2010 00:07
demonicMC → Shihama-ru
σωστα εχεις ενα δικιο εχω σταματησει το trivial.... ερχομαι αμεσως
Sep 04 2010 00:12
Shihama-ru → Kenny
Lol,εγώ πάλι ήμουν καπως "χριστέ μου,τι είναι αυτό που το πέτυχα??".
Aug 24 2010 20:21
Kenny → Shihama-ru
[QUOTE=Shihama-ru;420225][SIZE=1]Μιλαμε για πολύ κάψιμο η παραπάνω σειρά,ούτε ένα chapter δν μπόρεσα να τελειώσω:despair:[/SIZE][/QUOTE]Μα ΓΙ' ΑΥΤΟ το λάτρεψα. ^^
Aug 24 2010 20:06
iristella → Shihama-ru
Δηλαδή αν κάνω puppy eyes δεν υπάρχει περίπτωση ως εκ θαύματος να προσγειωθε host link(ΜU,rapidshare,mediafire) με το chapter στα pms/vms μου? Θα το κατέβαζα σελίδα σελίδα από το mangafox αλλά κάνουν εγκλήματα με την ποιότητα της εικόνας.
Jun 06 2010 23:48
Hi NWS,nice to meet u,thanks κ για το request.'Οντως το Hotarubi no Mori e είναι μοναδικό,δύσκολα να το μπερδέψει κανείς.............:D
May 26 2010 00:45
Shihama-ru → Tea-chan
Tea-chan διαβάζεις κ εσύ το Dengeki Daisy? Ειναι πόλυ καλό,έχει γέλιο
Τσέκαρε κ το Beast Master του ίδιου mangaka(τα γράφει άντρας!?),έχει και κανα 2 άλλα εξίσου ωραία,αξίζουν....
May 26 2010 00:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed