Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
~Shin Megami Tensei : Persona~ Thread
Started By
BoredForLife
, May 16 2011 16:30
283 replies to this topic
Posted 09 June 2011 - 16:00
Catherine, ένα ακόμα παιχνίδι που πρέπει να αποκτήσω.
/off topic
Έκανα την μεγαλύτερη βλακεία στο σύμπαν. Στο τελευταίο boss στο 3, αντί να κάτσω να απολαύσω τη μάχη, my finger slipped και πάτησα Armaggedon... Tears of sadness ensued καθώς έβλεπα το HP του boss να φτάνει στο μηδέν μετά από μια φαντασμαγορία μωβ κεραυνών και ενεργειακού πεδίου. Η κραυγή που βγήκε από το στόμα μου, ήταν πιο δυνατή και από το Victory Cry του Helel...
Damn Helel, I am going to make you into a sword for this.
/off topic
Έκανα την μεγαλύτερη βλακεία στο σύμπαν. Στο τελευταίο boss στο 3, αντί να κάτσω να απολαύσω τη μάχη, my finger slipped και πάτησα Armaggedon... Tears of sadness ensued καθώς έβλεπα το HP του boss να φτάνει στο μηδέν μετά από μια φαντασμαγορία μωβ κεραυνών και ενεργειακού πεδίου. Η κραυγή που βγήκε από το στόμα μου, ήταν πιο δυνατή και από το Victory Cry του Helel...
Damn Helel, I am going to make you into a sword for this.
Posted 09 June 2011 - 17:15
13 actually, ναι αυτό λέω. Έχω το FES που ο Helel με Satan έχουν Fusion Spell Armaggedon που σκάει 9999. Τουλάχιστον είχα αρκετή υπομονή και δεν το πάτησα αμέσως, γιατί και όλο το SP θα έχανα αλλά και το boss δεν θα είχε πέσει. Μάλλον και εσύ αυτό λες, απλά δεν ανέφερα ότι έφτασε στο τελευταίο form οπότε και μπερδεύτηκες.
Posted 24 June 2011 - 22:24
Ok σοβαρα τωρα , είμαι άθλια άτυχος....Πηγα σήμερα πάμπλικ και ρώτησα μήπως τους έχει έρθει κανένα περσόνα 4 και μου είπαν πως έδωσαν το τελευταίο μεταχειρισμένο χθες.....FML
Τουλάχιστον ο αποτέτοιος στα πάμπλικ ήταν φαν και κατανοήσε όταν του είπα να δωσω το τηλ μου μπας και έρθει....
Τουλάχιστον ο αποτέτοιος στα πάμπλικ ήταν φαν και κατανοήσε όταν του είπα να δωσω το τηλ μου μπας και έρθει....
Posted 30 June 2011 - 17:41
Ρε αγόρι μου, ποιος από όλους τους Θεούς της Τύχης σε μισεί; Όλο και κάπου θα υπάρχει...
Ψάξε και στα Seven άμα λάχει, σου είπα το δικό μου το πήρα από εκεί με 10 Ευρώ επειδή δεν το
νοίκιαζε κανείς. Όλο και κάποιος θα το έχει.
Ψάξε και στα Seven άμα λάχει, σου είπα το δικό μου το πήρα από εκεί με 10 Ευρώ επειδή δεν το
νοίκιαζε κανείς. Όλο και κάποιος θα το έχει.
Posted 30 June 2011 - 20:09
Aν το κατεβάσεις μπορείς να έχεις και τις ιαπωνικές φωνές.
Posted 30 June 2011 - 22:59
^
^ Και πρέπει να τσιπαρω και το Ps2....
^Μπαα μου αρεσουν οι αγγλικες φωνες περισσοτερο...
Μαλλον θα το παραγγείλω απο καπου.....
^ Και πρέπει να τσιπαρω και το Ps2....
^Μπαα μου αρεσουν οι αγγλικες φωνες περισσοτερο...
Μαλλον θα το παραγγείλω απο καπου.....
Posted 30 June 2011 - 23:02
Που είναι πολύ μεγαλύτερη ποιότητα από το να ακούς Αμερικάνους να λένε kun, chan and whatever, αλλά όπως και να το κάνουμε το αυθεντικό είναι αυθεντικό, για ένα τόσο καλό παιχνίδι
και το κατέβασα με undub αλλά και το πήρα. Το κακό όμως είναι ότι δεν περνάει το save του
αυθεντικού στο κατεβασμένο...
και το κατέβασα με undub αλλά και το πήρα. Το κακό όμως είναι ότι δεν περνάει το save του
Posted 30 June 2011 - 23:17
...δεν περναει το save γιατι αυτο που αγορασες ειναι η Ευρωπαικη εκδοση ενω για να κανουν το undub χρησιμοποιησαν την Αμερικανικη.Το κακό όμως είναι ότι δεν περνάει το save του
Posted 30 June 2011 - 23:28
Damn...
Posted 01 July 2011 - 02:13
pcsx2
Posted 02 July 2011 - 10:56
Οκ, τι είναι αυτό;
Posted 02 July 2011 - 11:12
Posted 07 July 2011 - 04:35
Το ξερετε οτι εχει βγει και online game ε;
Shin Megami Tensei: Imagine Online
http://megaten.aeriagames.com/