Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
~Shin Megami Tensei : Persona~ Thread
Posted 01 June 2011 - 02:01
Εχω προχωρισει πολυ το p3p και κοντεβω το δευτερο event (το πρωτο ηταν με το τρενο). Υποτιθετε οτι θ'απρεπε να εχω ενα PC στο δοματιο μου για να παιξω το MMO και να ξεκινισω το social link, μα δεν εχω κανενα pc. Που το βρισκεις?

Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."
Posted 01 June 2011 - 02:16
Μπορείς να παίξεις αντί για να διαβάσεις στο γραφείο σου,αλλά μόνο ημέρες που δεν έχεις σχολείο.Αν δεν γίνεται ακόμη,κάνε υπομονή μία από τις επόμενες μέρες θα σου ξεκλειδωθεί.Εχω κι εγω μια ερωτιση.
Εχω προχωρισει πολυ το p3p και κοντεβω το δευτερο event (το πρωτο ηταν με το τρενο). Υποτιθετε οτι θ'απρεπε να εχω ενα PC στο δοματιο μου για να παιξω το MMO και να ξεκινισω το social link, μα δεν εχω κανενα pc. Που το βρισκεις?
Posted 01 June 2011 - 02:17
Εχω κι εγω μια ερωτιση.
Σε κάποια φάση μιλάς στον Junpei και σου δίνει ένα "computer game".Πας εκεί που πας και για study και στο βγάζει σαν επιλογή να παίξεις τις Κυριακές.
Πολύ ευχάριστο Social Link btw.
Posted 01 June 2011 - 02:20
Posted 01 June 2011 - 02:31
Posted 01 June 2011 - 19:55
Επίσης, dem social links, ποια αξίζουν περισσότερο;
Τέλος, που σκατά βρίσκω τη μαυρούλα μάνατζερ για το Strength arcana; Μόνο μια φορά την έχω πετύχει για να βγούμε.
Οποιαδήποτε άλλα τιψ καλοδεχούμενα.
Το strength και Chariot είναι αυτά που χρησιμοποιώ περισσότερο, καθώς δίνουν, αν τα βάλεις σωστά skills τα πιο δυνατά persona. Ας πούμε, έχω Thor με Ζιodyne, Ziodyne, Maziodyne, arms master, και τα υπόλοιπα physical μαζί με το heavy master, γιατί πως να το κάνουμε, αν δεν κρατάς Mjolnir, δεν κάνεις τίποτα. Επίσης τα ακόμα και αν σου κάνουν counter το mjolnir, δεν νιώθεις τίποτα, τι σκ*τα θεός του κεραυνού θα ήσουν αλλιώς;
Επίσης, Siegfried με Vorpal Blade, Akasha Arts, Heavy και 2hsword master, arms master, power charge, και ένα heavy multi hit slash + το γεγονός ότι τον έχω πάει στα 99 strength και όλα τα υπόλοιπα stats κάπου στα 80. Sh*t is so cash.
Από κει και πέρα δεν χρειάστηκα τίποτα ιδιαίτερο, γιατί μέχρι τώρα όλα τα boss ήταν το πολύ 2 hit kill με το vorpal+great condition.
Το άλλο αγαπημένο μου s. link, η μαυρούλα, βρίσκεται στον ίδιο όροφο με τη τάξη όπως βγαίνεις από αυτή, στα δεξιά.
Posted 01 June 2011 - 20:02
Το άλλο αγαπημένο μου s. link, η μαυρούλα, βρίσκεται στον ίδιο όροφο με τη τάξη όπως βγαίνεις από αυτή, στα δεξιά.
Really? Αυτη και η Chichiro? ΤΙ έγινε στην Mitsuru και στην Yukari??
Posted 01 June 2011 - 20:06
Άσε, σαν καλός φίλος του Pedrobear θα τελειώσω το S. link του 7χρονου και του Μοναχού, και όλα τα υπόλοιπα, από το καινούργιο playthrough. Ολόκληρο καλοκαίρι έχω, δεν θα τα καταφέρω;
whatever, πάω να το κάψω τώρα
Edited by demonicMC, 01 June 2011 - 22:08.
Posted 02 June 2011 - 19:55
Party:
Persona: Μονο 2 Persona χρησιμοποιουσα στα τελευταια dungeons.
Σειρα εχει το P3.
Posted 02 June 2011 - 22:23
Posted 02 June 2011 - 22:59
Posted 02 June 2011 - 23:21
Posted 02 June 2011 - 23:34
Posted 04 June 2011 - 22:01