Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 4 votes

A Game of Thrones - the tv series


  • Please log in to reply
1697 replies to this topic

#886 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 May 2013 - 07:49

^ Και εγώ αυτό πίστευα αλλά δυστυχώς η 1η σεζόν παραμένει αξεπέραστη.

Η 3η σεζόν μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι η χειρότερη και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Το 3ο είναι όντως το πιο ενδιαφέρον βιβλίο. Έχουμε πήξει στους κώλους και τα βυζιά, που μας τρώνε και λεπτά από άλλα πιο σημαντικά πράγματα, μαζί με άκυρα αστειάκια για πόρνες και πέη. Έχω ενοχληθεί που μου στραπατσάρουν την αγαπημένη μου σειρά (και παράλληλα έχουν χαλάσει μέχρι αηδίας Community & Doctor Who οπότε έχω φρίξει).

Μου αρέσει αρκετά που έχουν κάνει πολλές αλλαγές από το αρχικό υλικό, αν και σπάω το κεφάλι μου να δω πώς θα τα συνδέσουν ώστε να γίνουν τα μετέπειτα γεγονότα που είδαμε στα βιβλία.
Spoiler: season 3, episode 7

Posted Image


#887 Napster

Napster

    \ [T] /

  • Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 May 2013 - 08:07

Πραγματικα θα γινει της πουτανας... :twisted:

Στα τελευταία επεισόδια, μόνο αυτό γίνετε. *_*

#888 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,293 posts

Posted 14 May 2013 - 08:51

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ ΤΣΑΠΛΙΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡOΣΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΡΕ;


SE03E07 Spoilers
Spoiler:


#889 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 May 2013 - 13:20

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΥΖΙΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ. ΒΟΗΘΕΙΑ!

Εκεί με τον Theon ήμουν σε φάση "καλά θα ρίξω έναν υπνάκο και ξυπνήστε με όταν
Spoiler:


Κατά τάλλα ήταν ένα επεισόδιο με αρκετές ωραίες στιγμές και δεν αισθάνθηκα ότι ήταν all over the place όπως τα προηγούμενα. Είχε πρισσότερη συνοχή μου φάνηκε. Όλσο ο τίτλος της Ντάνυ έχει αρχίσει να θυμίζει επικύνδυνα ισπανικό όνομα

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg


#890 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 14 May 2013 - 15:44

^ Και εγώ αυτό πίστευα αλλά δυστυχώς η 1η σεζόν παραμένει αξεπέραστη.


Μπα εμένα η δεύτερη μου άρεσε πιο πολύ.Agreed όμως νιώθω πως η τρίτη είναι ένα,δυο,τρια σκαλοπατάκια πιο κάτω από τις πρώτες 2.Τελικά ίσως να μην ήταν και τόσο καλή ιδέα να χωρήσουν το 3o βιβλίο σε 2 σεζον.Καλυτερα θα ταν να ηταν μια σεζον των 12,14 επεισοδιων με μεγαλυτερη διάρκεια.

Επιμένω όμως πως υπάρχουν ελπίδες να ανταμειφθούμε για όλα στα τελευταία 3 επεισόδια.Cross your fingers everyone

sc5bab.jpg


#891 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 14 May 2013 - 19:54

Spoiler: s03e07


#892 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 May 2013 - 20:03

Γέλασα δυνατά.

Δεξιά ο ηθοποιός που παίζει τον Τζόφρι, αριστερά η προτομή του Καλιγούλα... Πετυχημένο κάστινγκ.
Posted Image

http://nerdapproved.com/misc-weirdness/joffrey-baratheon-sure-looks-a-lot-like-caligula/

Posted Image


#893 didimakia

didimakia

    Mockingbird

  • Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 15 May 2013 - 20:13

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει
http://westeros.gr/index.php/news/420-tyrion


2bbd14fc.jpg


#894 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,293 posts

Posted 15 May 2013 - 20:41

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει
http://westeros.gr/index.php/news/420-tyrion


Posted Image

Just no.

#895 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 May 2013 - 20:45

What he said +1.

Έχουμε milking στην τηλεοπτική σειρά, ας μην έχουμε και στα βιβλία.

~Btw αν θέλετε να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση καλύτερα να γίνει στο θρεντ για τα βιβλία για να μη βγούμε εκτός θέματος.

Posted Image


#896 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 740 posts

Posted 18 May 2013 - 21:13

Ειμαι στο 3χ06 επ. αυτη τη στιγμη και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την τριτη σαιζον. ΔΕΝ εκανε κοιλια οπως φοβομουν. τουναντιον βιωσα μερικες απο τις πιο εντονες στιγμες σε ολη τη σειρά. Ειδικα στη φαση στο τελος του 3χ05 σκυλοπορωθηκα και παρολο που την ψιλιαζομουν απο πριν τη φαση οτι παει προς το να τους τη φερει, εν τουτοις οταν εγινε ημουν αλλου. Λυπαμαι για αυτη και πολλες αλλες σκηνες οσους εχουν διαβασει τα βιβλια. ειμαι σιγουρος οτι χανουν τη μιση μαγεια αυτη τη στιγμη.

Εχω πορωθει με την Αρυα ακομα πιο πολυ. Θα μπορουσα να δω σειρα που θα ασχολιοταν μονο με αυτην, τα ταξιδια και τις περιπετειες της. Θα μπορουσα να πω το ιδιο και για τη ντενιρις, αλλα δεν. Ανεβηκε πολυ στις προτιμησεις μου στην τριτη σαιζον, αλλα εχει δρομο ωσπου να τη συμπαθησω. Γενικως οι γυναικειοι χαρακτηρες που γουσταρα ανεβαινουν στην τριτη σαιζον, και εχω φχαριστηθει πολυ τη φετινη μεγαλη μου συμπαθεια και το μεγαλο μου ερωτα, Μπριεν και Υγκριτ αντιστοιχα. Τυριον και Μπρον εχουν πεσει λιγο, αν και ξεκινησε με αυτους φετος, αλλα τι διαολο, μονοπωλησαν σχεδον τις δυο πρωτες περιοδους. θα περιμενω :)

Τη γιαγια της μαρτζορυ την εχω επισης λατρεψει. Θα μπορουσε να την παιζει η μερυλ στριπ. Ή εστω η Ντίνα Κώνστα με μεγαλη επιτυχια XD.

O Jamie απο την ωρα που εγινε ντουετο με τη μπριεν εχει γινει πολυ πιο ενδιαφερων. Γενικως πορωση μονο. Εμαθα και ενα πολυ ωραιο σποιλερ για τη αρυα (για πολυ αργοτερα) το οποιο το υποψιαζομουν αλλα αφου επιβεβαιωθηκα ειμαι σε αναμενα καρβουνα.

Στα γενικα της σειρας, δεν μπορω αν καταλαβω τις γκρινιες που προηγηθηκαν στις προηγουμενες σελιδες. Εχω απολαυσει τα "μικρα πραγματα" της σειρας οπως
Spoiler:
, δεν βιαζομαι να παμε παρακατω, ειναι απολαυση η ολη φαση, και δε συμφωνω και με τα περι οξειας βυζοκωλιασης.

Spoiler:

Edited by Lord Leon, 18 May 2013 - 21:15.

stasou%2520mygdala.jpg


#897 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 18 May 2013 - 23:14

Δεν είναι γκρίνια στις προηγούμενες σελίδες, είδες απόψεις και επιχειρήματα.

Το ζήτημα δεν είναι οι γυναικείοι κώλοι και οι αντρικοί κώλοι να είναι ισάριθμοι, αλλά να μην σου τρώνε άσκοπα λεπτά από το κάθε επεισόδιο. Όσο για το πόσο περισσότερο χρησιμοποιούν το αντρικό ή το γυναικείο σώμα για μπάκγκράουντ καμβά, γουέλ, άη μπεγκ του ντίφερ.

Δες και το 7 και νομίζω πως θα καταλάβεις προς τι η ""γκρίνια"". ;)

Posted Image


#898 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,293 posts

Posted 18 May 2013 - 23:23

Θα μπορουσα να πω το ιδιο και για τη ντενιρις,


Ντενίρις; Who's that? Υπάρχει τέτοιος χαρακτήρας και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;

ΝΤΑΙΝΕΡΥΣ STORM-BORN OF HOUSE TARGARYEN!!!, παίδες. Νταινέρυς.

Ήμαρτον με το Ντενίρις, μου θυμίζει αυτή τη βλακεία.
Spoiler:


Ξέρω και άτομα που νομίζουν πως το όνομα της είναι "Καλίσι" -_-

#899 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 846 posts

Posted 18 May 2013 - 23:28

Ντενίρις; Who's that? Υπάρχει τέτοιος χαρακτήρας και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;

ΝΤΑΙΝΕΡΥΣ STORM-BORN OF HOUSE TARGARYEN!!!, παίδες. Νταινέρυς.

Ξέρω και άτομα που νομίζουν πως το όνομα της είναι "Καλίσι" -_-


Παραμένει αντιπαθητική, όπως και να την πεις.

Συμφωνώ με τον προδότη, πάντως. Η τρίτη σαιζόν μέχρι στιγμής μου έχει αρέσει περισσότερο από την δεύτερη και δεν μου φάνηκε να έχει περισσότερο fanservice από τις άλλες δύο, μάλιστα ίσως και να έχει και λίγο λιγότερο μέχρι στιγμής.

#900 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 May 2013 - 23:28

Oldfag Black Kaiser

xbJ3b2w.jpeg