Ειμαι στο 3χ06 επ. αυτη τη στιγμη και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την τριτη σαιζον. ΔΕΝ εκανε κοιλια οπως φοβομουν. τουναντιον βιωσα μερικες απο τις πιο εντονες στιγμες σε ολη τη σειρά. Ειδικα στη φαση στο τελος του 3χ05 σκυλοπορωθηκα και παρολο που την ψιλιαζομουν απο πριν τη φαση οτι παει προς το να τους τη φερει, εν τουτοις οταν εγινε ημουν αλλου. Λυπαμαι για αυτη και πολλες αλλες σκηνες οσους εχουν διαβασει τα βιβλια. ειμαι σιγουρος οτι χανουν τη μιση μαγεια αυτη τη στιγμη.
Εχω πορωθει με την Αρυα ακομα πιο πολυ. Θα μπορουσα να δω σειρα που θα ασχολιοταν μονο με αυτην, τα ταξιδια και τις περιπετειες της. Θα μπορουσα να πω το ιδιο και για τη ντενιρις, αλλα δεν. Ανεβηκε πολυ στις προτιμησεις μου στην τριτη σαιζον, αλλα εχει δρομο ωσπου να τη συμπαθησω. Γενικως οι γυναικειοι χαρακτηρες που γουσταρα ανεβαινουν στην τριτη σαιζον, και εχω φχαριστηθει πολυ τη φετινη μεγαλη μου συμπαθεια και το μεγαλο μου ερωτα, Μπριεν και Υγκριτ αντιστοιχα. Τυριον και Μπρον εχουν πεσει λιγο, αν και ξεκινησε με αυτους φετος, αλλα τι διαολο, μονοπωλησαν σχεδον τις δυο πρωτες περιοδους. θα περιμενω
Τη γιαγια της μαρτζορυ την εχω επισης λατρεψει. Θα μπορουσε να την παιζει η μερυλ στριπ. Ή εστω η Ντίνα Κώνστα με μεγαλη επιτυχια XD.
O Jamie απο την ωρα που εγινε ντουετο με τη μπριεν εχει γινει πολυ πιο ενδιαφερων. Γενικως πορωση μονο. Εμαθα και ενα πολυ ωραιο σποιλερ για τη αρυα (για πολυ αργοτερα) το οποιο το υποψιαζομουν αλλα αφου επιβεβαιωθηκα ειμαι σε αναμενα καρβουνα.
Στα γενικα της σειρας, δεν μπορω αν καταλαβω τις γκρινιες που προηγηθηκαν στις προηγουμενες σελιδες. Εχω απολαυσει τα "μικρα πραγματα" της σειρας οπως
, δεν βιαζομαι να παμε παρακατω, ειναι απολαυση η ολη φαση, και δε συμφωνω και με τα περι οξειας βυζοκωλιασης.
Edited by Lord Leon, 18 May 2013 - 21:15.