Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

A Game of Thrones - the tv series

• Please log in to reply
1697 replies to this topic

#916 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 21 May 2013 - 14:52

Spoiler: book 2

sc5bab.jpg

#917 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 21 May 2013 - 15:43

Εγω την αγαπω παντως
Spoiler: Image <3

Spoiler: episode8

2bbd14fc.jpg

#918 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 21 May 2013 - 16:31

Spoiler: book 2

Μα φυσικά δεν είπα ότι είναι ο καλύτερος άνθρωπος που υπάρχει. Έχει κάνει διάφορα αίσχη για χατίρι του Θεού της(στον οποίον έχει στιβάξει όλο της το είναι), αλλά παραδέχεται τα λάθη της, τα γνωρίζει, και έχει πει τις καλύτερες ατάκες και στον
Spoiler: mini third-book spoil που η σειρά θα έπρεπε να είχε δείξει
και όσον αφορά τους red priests γενικότερα που είναι θνητοί και κάνουν λάθη. Δεν έχει κάνει μόνο κακά πράγματα. Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ο μαντατοφόρος για τη γενικότερη εικόνα.

Επίσης χρησιμοποιούμε τη λέξη "φίδι" με διαφορετική έννοια. Άλλο "φίδι" έχει δείξει η σειρά και άλλο το βιβλίο.
Spoiler: season 3-ep 7

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#919 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 21 May 2013 - 16:43

^Actually οχι.Παραδεχεται πως δεν προβλεπει παντα σωστα οσα της δειχνει ο θεος της αλλα ΠΟΤΕ δεν εχει παραδεχτει πως καποια πραξη της ηταν λανθασμενη.Ειναι εξαιρετικα self righteous για να κανει κατι τετοιο.

Και στο κατω κατω και την πραξη την οποια περιεγραψες πριν την εκανε στο ονομα τουR'hllor για τους λογους που εξηγησε.Εγω παντως θα μπορουσα ανετα να φανταστω την μελισαντρε του βιβλιου να το κανει χωρις δευτερη σκεψη.Και η σκηνη που λες απο το βιβλιο συμφωνη ηταν ωραιοτατη και κριμα που την κοψανε αλλα δεν νομιζω πως αυτο πληγωνει με οποιονδηποτε τροπο το χαρακτηρα της.Οσα ειπε εκει στη σειρα τα κανει ξεκαθαρα με τα λογια της απο την πρωτη της εμφανιση.

Also
Spoiler: s03e08

sc5bab.jpg

#920 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 21 May 2013 - 17:14

Well, ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι. Τα αναφέρω μαζί, αλλά δε νομίζω ότι είναι ανάγκη να συγχέουμε το ένα με το άλλο. Το "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" είναι το πιο ταιριαστό εδώ, αλλά αν είναι να μιλάμε με όρους σωστού και λάθους, η Melisandre είναι η τελευταία που θα αναφέρω. Βρισκόμαστε μια εποχή όπου οι περισσότεροι έχουν ως στόχο την επιβίωση και ουσιαστικά στόχος τους είναι αυτός. Το να μην γνωρίζεις τι κάνεις και να το κάνεις για την ευχαρίστησή σου, αυτό είναι αισχρό, όπως πολλοί χαρακτήρες έχουν αποδείξει στη σειρά. Τα κριτήρια διαφέρουν, όπως και τα κίνητρα.

Γι'αυτήν, οι πράξεις αυτές έχουν έναν απώτερο σκοπό, τώρα αν τις θεωρεί σωστές ή λανθασμένες είναι άλλη κουβέντα. Πολλοί θα μπορούσαν να αντεπιχειρηματολογήσουν πως είναι ένας συγκεκαλυμμένος τρόπος για να βγει από πάνω, να δικαιολογήσει τις πράξεις της ή δε ξέρω και γω τι άλλο, αλλά δεν είναι ο σκοπός της να πάρει εξουσία, είναι R'hollor φαεινότερο. Ο εχθρός είναι άλλος και ότι εμποδίζει στη αντιμετώπιση αυτού, πρέπει να φύγει. Δε βλέπω κάτι κρυφό και συμφωνώ πως αυτό προβάλει και η σειρά. Δε διαφωνώ. Αλλά αυτό το θεωρώ συν στο χαρακτήρα(σε αντίθεση με τους 7 θεούς π.χ. - Γιατί άραγε; )

Και φυσικά δεν αναφέρομαι στη διαφορά θάρρους ή δε ξέρω και γω τι που έχει η σειρά και δεν έχει το βιβλίο ή το αντίθετο.Η σκηνή που έβγαλαν δεν πληγώνει το χαρακτήρας της, απλά αφήνει ένα κενό. Προσωπική μου άποψη είναι πως η χαρακτήρας Melisandre δεν έχει πάρει την υπόσταση που πραγματικά έχει στα βιβλία. Πολλά πράγματα συντελούν σε αυτό. Συμφωνώ με τον Martin που λέει πως είναι από τους πιο underestimated και παρεξηγημένους χαρακτήρες της σειράς.

Edited by Night Wizard Seal, 21 May 2013 - 17:37.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#921 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 21 May 2013 - 17:55

Spoiler: season 2-3

Btw, τo 8o ηταν το καλυτερο επεισοδιο εως τωρα.

Edited by Anelis, 21 May 2013 - 21:05.
spoiler tag

#922 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 21 May 2013 - 21:03

Well, ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι. Τα αναφέρω μαζί, αλλά δε νομίζω ότι είναι ανάγκη να συγχέουμε το ένα με το άλλο. Το "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" είναι το πιο ταιριαστό εδώ, αλλά αν είναι να μιλάμε με όρους σωστού και λάθους, η Melisandre είναι η τελευταία που θα αναφέρω. Βρισκόμαστε μια εποχή όπου οι περισσότεροι έχουν ως στόχο την επιβίωση και ουσιαστικά στόχος τους είναι αυτός. Το να μην γνωρίζεις τι κάνεις και να το κάνεις για την ευχαρίστησή σου, αυτό είναι αισχρό, όπως πολλοί χαρακτήρες έχουν αποδείξει στη σειρά. Τα κριτήρια διαφέρουν, όπως και τα κίνητρα.

Γι'αυτήν, οι πράξεις αυτές έχουν έναν απώτερο σκοπό, τώρα αν τις θεωρεί σωστές ή λανθασμένες είναι άλλη κουβέντα. Πολλοί θα μπορούσαν να αντεπιχειρηματολογήσουν πως είναι ένας συγκεκαλυμμένος τρόπος για να βγει από πάνω, να δικαιολογήσει τις πράξεις της ή δε ξέρω και γω τι άλλο, αλλά δεν είναι ο σκοπός της να πάρει εξουσία, είναι R'hollor φαεινότερο. Ο εχθρός είναι άλλος και ότι εμποδίζει στη αντιμετώπιση αυτού, πρέπει να φύγει. Δε βλέπω κάτι κρυφό και συμφωνώ πως αυτό προβάλει και η σειρά. Δε διαφωνώ. Αλλά αυτό το θεωρώ συν στο χαρακτήρα(σε αντίθεση με τους 7 θεούς π.χ. - Γιατί άραγε; )

Και φυσικά δεν αναφέρομαι στη διαφορά θάρρους ή δε ξέρω και γω τι που έχει η σειρά και δεν έχει το βιβλίο ή το αντίθετο.Η σκηνή που έβγαλαν δεν πληγώνει το χαρακτήρας της, απλά αφήνει ένα κενό. Προσωπική μου άποψη είναι πως η χαρακτήρας Melisandre δεν έχει πάρει την υπόσταση που πραγματικά έχει στα βιβλία. Πολλά πράγματα συντελούν σε αυτό. Συμφωνώ με τον Martin που λέει πως είναι από τους πιο underestimated και παρεξηγημένους χαρακτήρες της σειράς.

Η ανάλυση σου είναι σωστή αλλά όπως είπα και πριν δεν βλέπω γιατί η σκηνή με τον gendry διαφοροποιεί την μελισάντρε της σειράς από αυτήν του βιβλίου.Όπως προείπα μου φαίνεται πως είναι κάτι που θα έκανε άνετα και στα βιβλία.

Ενταξει η σκηνη στην παραλια ηταν so and so αλλα για κανενα λογο δε νομιζω πως δολοφονησε το χαρακτηρα του.

Edited by Anelis, 21 May 2013 - 21:06.
spoiler tag

sc5bab.jpg

#923 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 21 May 2013 - 21:34

Ενταξει η σκηνη στην παραλια ηταν so and so αλλα για κανενα λογο δε νομιζω πως δολοφονησε το χαρακτηρα του.

Και κατι γενικο, τι θεωρειται σποιλερ τελικα; Νομιζα οτι μετα απο καθε επεισοδιο μπορουμε να μιλαμε ελευθερα :P

#924 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 21 May 2013 - 21:49

Spoiler θεωρείται ό,τι αποκαλύπτει κομμάτια της πλοκής και ανατροπές για τα πράγματα που συμβαίνουν μετά από τα πρώτα επεισόδια της πρώτης σεζόν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σου έδωσε την εντύπωση ότι μιλάμε χωρίς spoiler tags, αλλά δεν ισχύει.

Για να θυμάσαι και εσύ και οι υπόλοιποι: Μπορεί να υπάρχουν άτομα που ξεκίνησαν την πρώτη σεζόν τώρα και απλά θέλουν να τη συζητήσουν. Δεν θα τους το χαλάσουμε. Ισχύουν και εδώ αυτά που εξηγούν οι κανόνες του forum.

:arrow: Παρακαλείστε θερμά να χρησιμοποιείτε το spoiler tag για την διατύπωση μιας πληροφορίας που μπορεί να θεωρηθεί ως αποκάλυψη της πλοκής ενός επεισοδίου για παράδειγμα, για την αποφυγή απογοήτευσης μελών που η πληροφορία αυτή δεν τους είναι ακόμα γνωστή.

Posted Image

#925 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 21 May 2013 - 22:41

Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, πάντως μπορώ να πω ότι από ό,τι έχω δει στην σειρά, μια χαρά χαρακτήρας είναι ο Stannis. Δεν μπορώ να καταλάβω από που και ως που τον θεωρείται αδιάφορο. Αντίθετα, πιστεύω ότι είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς.

Ίσως απλώς το γεγονός ότι έχετε διαβάσει τα βιβλία να σας κάνει, αντί να προσπαθείτε να "καταλάβετε" (ατυχής λέξη, αλλά δεν μου έρχεται κάποια άλλη) τον Stannis της σειράς, να τον συγκρίνετε όλη την ώρα με τον Stannis των βιβλίων και συνεπώς να σας φαίνεται λειψός ή περίεργος αυτός της σειράς.

#926 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 21 May 2013 - 23:02

Η ανάλυση σου είναι σωστή αλλά όπως είπα και πριν δεν βλέπω γιατί η σκηνή με τον gendry διαφοροποιεί την μελισάντρε της σειράς από αυτήν του βιβλίου.Όπως προείπα μου φαίνεται πως είναι κάτι που θα έκανε άνετα και στα βιβλία.

Παρεξήγησις. Η σκηνή στο σύνολο ήταν καλή(αν εξαιρέσεις το γυμνό της, το οποίο ήταν πραγματικά αχρείαστο). Εγώ για τη σκηνή με τον Davos στη φυλακή καίγομαι γιατί ήταν μία από τις αγαπημένες μου και πολύ σημαντική για το χαρακτήρα της. Μου'χει μείνει απωθημένο :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#927 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 21 May 2013 - 23:41

Book3,season3
Spoiler:

sc5bab.jpg

#928 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 22 May 2013 - 20:44

Δεν εχω διαβασει τα βιβλια, δεν ξερω που "βλεπετε" τον Stannis, πιο καλο χαρακτηρα αλλα στην τηλεοπτικη σειρα μου ειναι πραγματικα αδιαφορος. Μονο η κοκκινη θεα αξιζει απο την μερια του. Τελευταιος στην λιστα των κατακτητων.

Μια παρακληση. Γραψτε καποιος σε spoiler την πολυσυζητημενη σκηνη με τον Κρεμμυδοιπποτη ή στειλτε μου ενα link να το διαβασω. Ευχαριστω. :)

2bbd14fc.jpg

#929 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 22 May 2013 - 22:35

Μια άσχετη ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί:

Spoiler: Jorah Mormont seasons 1-2-3

Edited by Anelis, 23 May 2013 - 07:26.
spoiler tag description

#930 Kalamaris