Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Mahou Shoujo Madoka Magika

• Please log in to reply
331 replies to this topic

#241 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 26 April 2011 - 09:37

Ήταν μία εχυάριστη και καλή σειρά . Δεν ήταν τέλειο ΑΛΛΑ πιστεύω οι περισσότεροι που το είδαμε το διασκεδάσαμε ... Αυτό είναι το σημαντικό ^_^
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#242 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 26 April 2011 - 18:26

Μόλις τα είδα και δε μου αφήσατε και τίποτα να σχολιάσω, καταραμένε μπάσχα. :roar:

Spoiler:

Α, επίσης, so many screenshots!

HnH5aB0.jpg

#243 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 28 April 2011 - 21:45

http://www.sankakucomplex.com/2011/04/28/madoka-shafted-they-fixed-all-the-dodgy-bits/

Προτιμώ το style της TV version. Το BD το κάνανε πολύ φανταχτερό και shiny.
Επίσης, το σπίτι της Mami στην TV version αντικατοπτρίζει καλύτερα την ζωή ενός majou shoujo - empty and lifeless.
Posted Image
Posted Image

#244 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 15 May 2011 - 21:17

Επιτέλους την είδα κι εγώ την σειρά. Πολύ καλή σειρά, αν όχι η καλύτερη, από τις καλύτερες της χρονιάς νομίζω. Μπορεί να μην είναι αριστούργημα, αλλά είναι μια σειρά που πρέπει να δει κανείς ειδικά αν βλέπει τέτοιου είδους anime.

@Erebos Δεν συμφωνώ, προτιμώ το style του blu ray. Μάλιστα ένας λόγος που περίμενα να το δω από blu ray ήταν για αυτόν τον λόγο, αλλά τελικά δεν άντεξα την αναμονή και το είδα από το tv version.
phmava.php

#245 ayame

ayame

chance encounter

• Members
  • 142 posts

Posted 17 May 2011 - 15:05

Spoiler: ending spoilers

Edited by iristella, 17 May 2011 - 15:07.
spoiler tag inserted :3

Spoiler:

"A bunny that gets eaten by the wolf every night, surely knows the wolf well..."

#246 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 17 May 2011 - 15:18

To έπιασα και εγώ σιγούλια σιγούλια, για να δούμε....μέχρι το 3 που έχω δει ως τώρα φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Το οποίο και είναι λογικό εξάλλου καθώς το pedigree (Shinbo, Kajiura, Kishida, SHAFT) είναι αρκετά υψηλό για να δώσει ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Μια ερώτηση μιας και έχω πιάσει την TV version. Οι διαφορές που έχει το BR ως τώρα είναι απλά στο visualisation;

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#247 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 May 2011 - 15:21

Ναι. Αν και εγώ έχω δει μόνο την TV εκδοχή δεν έχω ακούσει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά ως προς την πλοκή. Από ότι έχω δει όμως στα BDrips έχουν ξαναγυρίσει σχεδόν όλη τη σειρά (κλασσική SHAFT)

#248 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 17 May 2011 - 15:27

Νταξ αυτό προβλέπεται, να πουλήσουν τα κέρατά τους θέλουν τα παιδιά. Οκ, προχωράω με τα HDTV fansubs...:joyful:

Jh0Lmx3.png

#249 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 18 May 2011 - 07:44

/人◕ ‿‿ ◕人\
ok το τελείωσα...α, σε περίπτωση που δεν έχει μπει ήδη,

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6lcottCoAjk[/YOUTUBE]

Narutaru meets alien9 meets groundhog day meets sailor moon meets....a bad ending. Κρίμα, μπορούσαν να προχωρήσουν με τον αντικομφορμισμό και να μας δώσουν κάτι περισσότερο από ένα reset. Επίσης ένα μικρό gripe έχω με την διάρκεια της σειράς, μιας και νομίζω ότι χρειαζόντουσαν μερικά επεισόδια ακόμα για να αναπτύξουν τους χαρακτήρες (ή ακόμα καλύτερα, την αντίδρασή μας προς αυτούς).

Having said that though, πολύ καλή δουλειά από το SHAFT πράγματι, τόσο στα επιμέρους στοιχεία της όσο και στο γενικό σύνολο (δλδ στην επίγευση που σου αφήνει στο τέλος). Το shock'n'awe effect των Shinbo et al αυτή την φορά το βρήκα ολίγον εκτός φόρμας, αλλά το project ανταμείβει με το visualisation του.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα, από τα καλύτερα της σεζόν που πέρασε, το hype του ήταν δικαιολογημένο...:thatsit:

Edited by Dante80, 18 May 2011 - 07:50.

Jh0Lmx3.png

#250 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 18 May 2011 - 08:10

το τελείωσα κ γω χτες. :sigh2: αχ! δεν μπορώ να πω ότι ήθελα κ άλλο. μπήκε στα top μου. όχι λόγω τέλους (με ψυχοπλάκωσε ρε φίλε) αλλά επειδή η αναμονή κάθε επεισοδίου μου έφτιαχνε την εβδομάδα.

Posted Image
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#251 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 18 May 2011 - 11:34

Awesome Magia Remix

[media]http://www.youtube.com/watch?v=ZtBZO0-TT_I&feature=related[/media]

#252 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 18 May 2011 - 13:01

Καλά, πώς και δεν έχω σχολιάσει κι εγώ εδώ??? :sigh2:

Το τελευταίο επεισόδιο κατάφερα να το δω αμέσως μόλις βγήκαν τα subs (raws επιχειρώ μόνο για χάρη yaoi :kawaii:) και η πρώτη σκέψη με το που τελείωσε ήταν...
Spoiler:

That's my humble opinion, οπότε εγώ παραμένω high ranked Haruhiist! :kakaka: Μη με φάτε, ε???

P.S.: Πραγματικά έχω λατρέψει το Magia των Kalafina, αλλά και το Connect από Claris, ωστόσο την πρώτη και μοναδική θέση στην καρδιά έχουν πάντα τα OSTs της Yuki Kajiura :hihi2:

Edited by LuluChan92, 18 May 2011 - 13:07.

#253 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 18 May 2011 - 14:09

P.S.: Πραγματικά έχω λατρέψει το Magia των Kalafina, αλλά και το Connect από Claris, ωστόσο την πρώτη και μοναδική θέση στην καρδιά έχουν πάντα τα OSTs της Yuki Kajiura :hihi2:

μα οι καλαφίνες είναι όργανα της Υuki. χωρίς αυτήν δεν υπάρχουν!

το μόνο που μένει τώρα για να κλείσει ο κύκλος anime madoka (διότι manga, ακόμη) είναι το ost! λέω να το αγοράσω κιολας κ να ξεκινήσω σιγά σιγά την yuki ost collection!
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#254 Ramona

Ramona

Lost in Brighton

• Members
  • 98 posts

Posted 18 May 2011 - 15:16

To whom it may concern

Mahou Shoujo Oriko Magica

Spin-off της γνωστής σειράς. Εχουν βγεί ήδη 2 chapter μεταφρασμένα. Δεν το έχω κοιτάξει ακόμα, όποτε προς το παρόν άποψη δεν έχω.

http://www.mangareader.net/mahou-shoujo-oriko-magica

#255 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 20 May 2011 - 21:50

Μιας και πρόσφατα το τελείωσα και εγώ, είπα να γράψω τη γνώμη μου εδώ
Spoiler:

Συνολικά μια εξαιρετική προσπάθεια, μακάρι να δούμε και άλλες τέτοιες σειρές φέτος.
Posted Image