Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Mahou Shoujo Madoka Magika
Posted 22 April 2011 - 10:32
Και το 11 και το 12 από gg! Κατεβάζω σαν να μην υπάρχει αύριο!~
Posted 22 April 2011 - 16:15
Πολύ GAINAXism ρε παιδί μου...
Προσοχή: το [Chihiro]_Mahou_Shoujo_Madoka_Magica_-_11_[1280x720_H.264_AAC][24C32D52].mkv είναι trollsubs του 12ου... Πάντως έχουν γέλιο ^.^
edit: Α οι trollsubs είχαν και Portal 2 spoilers xD
Edited by Erebos, 22 April 2011 - 19:09.
Posted 22 April 2011 - 16:42
Πολύ καλό mahou shoujo anime. Ξαναδίνει πνοή στο είδος, και είναι ένα είδος που έχει να ανανεωθεί από utena/princess tutu εποχές. Γενικά είχε μελανά σημεία, οκ, αλλά ήτανε απίστευτα πορωτικό. Όποιος περίμενε να ολοκληρωθεί για να το δει, να τρέξει να το δει τώρα!
Edited by Anelis, 22 April 2011 - 16:48.
*τ
Posted 22 April 2011 - 16:46
Ok, this shit was EPIC!
Spoiler:
Πολύ καλό mahou shoujo anime. Ξαναδίνει πνοή στο είδος, και είναι ένα είδος που έχει να ανανεωθεί από utena/princess tutu εποχές. Γενικά είχε μελανά σημεία, οκ, αλλά ήτανε απίστευτα πορωτικό. Όποιος περίμενε να ολοκληρωθεί για να το δει, να τρέξει να το δει τώρα!
Συμφωνώ και συμφωνώ!!!
Posted 22 April 2011 - 16:48
Posted 22 April 2011 - 16:55
Bakemonogatari/Cossette ήταν τρελά fail για μένα, σε αντίθεση με το Madoka που δεν μου φάνηκε overdirected..
Γενικά συμφωνώ με όλα όσα λες, εκτός από την τελευταία σου παράγραφο. Ήτανε και ήθελε να είναι καλό mahou shoujo, με την έννοια ότι επαναπροσδιορίζει κάποια στοιχεία του είδους. Για να κάνεις σχόλια/παρωδία/αναμόρφωση κάποιου είδους πρέπει να είσαι μέρος του είδους αυτού. Ή τέλος πάντων έτσι το βλέπω εγώ. XD
Posted 22 April 2011 - 17:00
Posted 22 April 2011 - 18:39
TBH, πνοή στα maho shojo έδωσε και το Heartcatch PreCure.
Και δυστυχώς, μια χαρά συγκρίσιμο με το NGE είναι το Madoka. Αλλά: ΔΕΝ είναι συγκρίσιμο με το Narutaru, που είναι σαφώς ανώτερο. Αν και το Narutaru και κάθε Narutaru τα ξέρουν οι λίγοι γραφικοί otaku. Το Madoka έδωσε αρκετό push στο πολύ κοινό. Και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι.
BTW, δεν θα μπορούσαν να το κάνουν αν δεν το πλάσαραν αρχικά ως κλασσικό maho shojo, επειδή έτσι κατάφεραν και τράβηξαν την προσοχή του κόσμου. Και καλά έκαναν. Αν δεν το έκαναν, θα το ξέραμε μόνο οι 2-3 κλασσικοί. Όχι τα 9 εκατομμύρια κόσμου που καθήσανε και το είδαν 3 το πρωί στο Japan.
Άσε τους ανθρώπους να βγάλουν κανένα $$...
Edited by Konata, 22 April 2011 - 18:51.

Posted 22 April 2011 - 19:05
Οι σκέψεις μου πάνω στη σειρά
Posted 22 April 2011 - 20:45

Posted 23 April 2011 - 00:08
ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 23 April 2011 - 02:54
Oύτε εγώ βρίσκω κάποια σχέση με το NGE σε αυτό το σημείο. Σαν περιεχόμενο ουδεμία σχέση και σαν impact για να πούμε κάτι τέτοιο θα πρέπει να περάσουν 15 χρόνια και ακόμη να προσκυνάμε Madoka. Που καλή χρυσή η σειρά με καινοτομίες και ωραία production values but it ain't happening if you ask me. xD
Εν ολίγοις η σειρά πιστευώ τον σκοπό της τον πέτυχε και με το παραπάνω. Έκανε την ανατροπή εκεί που την ήθελε, διασκέδασε απίστευτα τον θεατή, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία στιγμή, είπε ένα δύο νέα πράγματα και πιθανότατα άφησε και μια μικρή κληρονομιά για τα μελλοντικά anime του είδους. Το ότι ενδεχομένως είχε κάποια προβλήματα και ότι δεν έφερε την βιομηχανία των anime πάνω κάτω δεν είναι λόγος για να την κατακρίνει κανείς.
Posted 23 April 2011 - 03:20
Δηλαδή και με το Bakemonogatari είχε γίνει χαμός, επίσης μια μέτρια για μένα σειρά, αλλά δεν ξέρω... τότε το κατάλαβα. Ότι αυτό αρέσει σε κάποιους αρκετά. Τώρα πραγματικά δυσκολεύομαι. Ίσως επειδή κάπου πέρα από την ηλίθια σκηνοθεσία υπήρχε ένας συναισθηματικός κορμός που στήριζε το Bakemonogatari... το Madoka είναι, αντιθέτως, εντελώς κούφιο.
Πάντως δε θα έμπαινα καν στον κόπο να σχολιάσω οτιδήποτε αφορά το σενάριο πλέον. Δεν μπορώ να το δω παρά σαν μια σειρά από gimmicks.
Posted 23 April 2011 - 03:40

Polysema Magi Madoka is pure lulz btw. xD
Edited by iristella, 23 April 2011 - 03:46.
Posted 23 April 2011 - 11:34
Madoka confirmed for Tardis.
QB confirmed for Azathoth (or at least Cthugha...).
Archar confirmed for best class.
Edited by Konata, 23 April 2011 - 13:31.