Το θέμα της Satoko έφαγε όντως υπερβολικά πολύ χρόνο, γιατί εξ' αρχής αυτός ήταν ο απώτερος σκοπός του, ήτανε filler.... όλο το arc, εμένα προσωπικά μ' άρεσε....Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι περίπου στα μισά του Kai & καταβάλλω υπεράνθρωπες προσπάθειες να βλέπω μόνο 2-3 επεισόδια την ημέρα. Αν και το ''θρίλερ στοιχείο'' έχει λιγοστέψει αρκετά, ο τρόπος με τον οποίο ξεδιπλώνονται οι γρίφοι και το γενικότερο μυστήριο είναι απίστευτος και σε καθηλώνει ακόμα περισσότερο. Το μόνο που με έχει ξενερώσει μέχρι στιγμής στο Kai, είναι ο υπερβολικός χρόνος που δώθηκε στο θέμα της Satoko (νομίζω 3 επεισόδια), αλλά οκ μικρό το κακό.
(Ελπίζω να εξηγηθεί κι η προέλευση της Hanyu στη συνέχεια.)
Πολύ δύσκολο να πω ποια season μου αρέσει περισσότερο, ίσως να είναι και δύσκολο να τεθεί θέμα σύγκρισης, λόγω διαφορετικού χαρακτήρα. Θα επανέλθω όταν τελειώσω και λίγο πριν αρχίσω τα ova's του Rei..
Καλά, αυτό είναι πραγματικά η πιο θεϊκή ατάκα της σειράς, μου αρέσει περισσότερο κι από το ni~pa της Rika.
Ακόμα πιο θεϊκή η σέγιου της Rena κι ο τρόπος με τον οποίο το λέει.
2-3 επεισόδια την ημέρα ; Σε θαυμάζω, είσαι τέρας αντοχής, εγώ δε θα είχα αντέξει!

Seriously, το minagoroshi και το meakashi τα είδα σε 1 μέρα το πολύ!
Βέβαια το να τα δεις σιγά σιγά είναι ο καλύτερος τρόπος να τα απολαύσεις!

Η προέλευση της Hanyu εξηγήται στο Rei, αν και τα στοιχεία που δίνει το anime
δεν τα βρήκα και πολύ κατατοπιστικά, το sound novel μου άρεσε πιο πολύ.
Anw, πάνω κάτω τα ίδια λέγανε..... αν τα βρείς μπαστούνια κι εσύ με τις εξηγήσεις του Rei, και για όσους ενδιαφέρονται:
Μου αρέσουν όμως και το Nippah, Auau, και Uuuuu (από Umineko)