Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Higurashi no Naku Koro ni

• Please log in to reply
343 replies to this topic

#181 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 posts

Posted 01 June 2010 - 20:06

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι περίπου στα μισά του Kai & καταβάλλω υπεράνθρωπες προσπάθειες να βλέπω μόνο 2-3 επεισόδια την ημέρα. Αν και το ''θρίλερ στοιχείο'' έχει λιγοστέψει αρκετά, ο τρόπος με τον οποίο ξεδιπλώνονται οι γρίφοι και το γενικότερο μυστήριο είναι απίστευτος και σε καθηλώνει ακόμα περισσότερο. Το μόνο που με έχει ξενερώσει μέχρι στιγμής στο Kai, είναι ο υπερβολικός χρόνος που δώθηκε στο θέμα της Satoko (νομίζω 3 επεισόδια), αλλά οκ μικρό το κακό.

(Ελπίζω να εξηγηθεί κι η προέλευση της Hanyu στη συνέχεια.)

Πολύ δύσκολο να πω ποια season μου αρέσει περισσότερο, ίσως να είναι και δύσκολο να τεθεί θέμα σύγκρισης, λόγω διαφορετικού χαρακτήρα. Θα επανέλθω όταν τελειώσω και λίγο πριν αρχίσω τα ova's του Rei..

Καλά, αυτό είναι πραγματικά η πιο θεϊκή ατάκα της σειράς, μου αρέσει περισσότερο κι από το ni~pa της Rika.
Ακόμα πιο θεϊκή η σέγιου της Rena κι ο τρόπος με τον οποίο το λέει.

Το θέμα της Satoko έφαγε όντως υπερβολικά πολύ χρόνο, γιατί εξ' αρχής αυτός ήταν ο απώτερος σκοπός του, ήτανε filler.... όλο το arc, εμένα προσωπικά μ' άρεσε....
2-3 επεισόδια την ημέρα ; Σε θαυμάζω, είσαι τέρας αντοχής, εγώ δε θα είχα αντέξει!:OMG3:
Seriously, το minagoroshi και το meakashi τα είδα σε 1 μέρα το πολύ!
Βέβαια το να τα δεις σιγά σιγά είναι ο καλύτερος τρόπος να τα απολαύσεις!:lovulovu:
Η προέλευση της Hanyu εξηγήται στο Rei, αν και τα στοιχεία που δίνει το anime
δεν τα βρήκα και πολύ κατατοπιστικά, το sound novel μου άρεσε πιο πολύ.
Anw, πάνω κάτω τα ίδια λέγανε..... αν τα βρείς μπαστούνια κι εσύ με τις εξηγήσεις του Rei, και για όσους ενδιαφέρονται:
Spoiler:
πολύ γλυκιά ιστορία κατά τη γνώμη μου.... Και εννοείται ότι το OMOCHIKAERI σκίζει !!!
Μου αρέσουν όμως και το Nippah, Auau, και Uuuuu (από Umineko):awww::awww::awww:
Posted Image

#182 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 06 June 2010 - 07:56

Πάντως εγώ επιμένω. Αγαπημένος μου χαρακτήρας από τη σειρά παραμένει ο εξής
Spoiler:

#183 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 06 June 2010 - 11:31

Kawaii~~~~~ omochikaeriiiii!!!! Η καλυτερη moe anime-girl που εχω δει ποτε or something....
Spoiler:

#184 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 posts

Posted 06 June 2010 - 16:04

Πάντως εγώ επιμένω. Αγαπημένος μου χαρακτήρας από τη σειρά παραμένει ο εξής

Spoiler:

Απορώ με το γούστο σου....:OMG3:
Η γνώμη μου για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα είναι...
Spoiler:

Βέβαια έχω να πω ότι μου άρεσε σε μια συγκεκριμένη φάση στο Kai....
Spoiler:

Posted Image

#185 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 06 June 2010 - 16:22

I know. Αλλα πιστευω
Spoiler:
Επίσης χωρίς να θέλω να σε τρομάξω πιστεύω πως κι εγώ τα ίδια θα έκανα στη θέση της :P

#186 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 06 June 2010 - 16:23

Συμφωνώ με Tragic Prince, η συγκεκριμένη ισοφαρίζει με την Rika για αγαπημένο μου χαρακτήρα απο την σειρά.Καταλαβαίνω φυσικά γιατί πολλοί την μισούν, αλλά
Spoiler:

Άσε που έχει και την ίδια Seiyuu με την λατρεμένη μου Eva Beatrice :lovulovu:
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#187 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 06 June 2010 - 16:27

Πιστεύω πάντως πως είναι ο πιο καλοφτιαγμένος και ο πιο τραγικός χαρακτήρας στην σειρά.

Αυτό ακριβώς.

Οτι και να ταν ήταν δυστυχισμένο άτομο

#188 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 posts

Posted 07 June 2010 - 12:48

Κοίτα, κι εγώ πιστεύω ότι ο οποιοσδήποτε τα ίδια θα έκανε στη θέση της, γιατί
Spoiler:

Βέβαια αυτό είναι ένα από τα ταλέντα του Ryukishi σαν συγγραφέας, σε κάνει
να μισείς τους κακούς του σε βαθμό κακουργήματος....
Η Evatrice λόγου χάρη... (Best of the best Bitches ever!!!!:lovulovu:)
Posted Image

#189 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 07 July 2010 - 09:46

Το τέλειωσα πριν λίγες μέρες.
Ήταν αρκετά καλό και με πολύ ωραία υπόθεση.
Όταν ξεκίνησα να το βλέπω ήμουν ανυποψίαστος για το τι θα δω και απο
Spoiler:

ήμουν κάπως έτσι---->:hmmm:.
Πιστεύω πως ο δεύτερος κύκλος ήταν καλύτερος απο τον πρώτο και πως δεν χρειάζονταν τα επεισόδια 1 και 5 απο το Rei.

Αγαπημένος χαρακτήρας απο τη σειρά:
Spoiler:

Σίγουρα είναι μια σειρά που δε θα σε κάνει να βαρεθείς.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#190 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 04 October 2010 - 15:59

Τελείωσα τη σειρά χθες και μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Σίγουρα από τα καλύτερα anime που έχω δει μέχρι τώρα. Εμένα μου άρεσε πιο πολύ ο 1ος κύκλος, αλλά κι ο 2ος κατάφερε να εξηγήσει τα πάντα οπότε respect. Όταν είχα τελείωσει τα question arcs αναρωτιώμουν εάν είναι καν πιθανό όλα αυτά να έχουν μια λογική εξήγηση, να πω την αλήθεια φοβόμουν ότι θα είχε ένα κουλό τέλος με φίλους/εμπιστοσύνη/πίστη/αγάπη κτλ και θα το αφήσει στο φλου.... αλλά όχι:burningbe3:!!!

Η 1η σεζόν τα είχε όλα: χαριτωμένα κοριτσάκια που έβγαζαν διαστροφικούς σχιζοφρενείς εαυτούς, ένα σενάριο που δεν ήξερες αν είχε γίνει κάτι ή αν δεν είχε γίνει ή έγινε και ξέγινε ή δεν υπήρξε ποτέ....:blurah5: με λίγα λόγια τα έσπαγε!!!

Η 2η πάλι ήταν πιο δομημένη. Αλλάζει στυλ (μας έπρηξε λίγο με τα περι μοίρας αλλά ok) και συμπληρώνει την 1η. Βέβαια έλειπαν οι σχιζοφρενείς...... αλλά anyway :canthelp: καλύτερα μάλλον έτσι για να μπουν τα υπόλοιπα...

Με λίγα λόγια, τέτοιο mindfucking είχα καιρό να νιώσω και το χάρηκα. Μάλιστα, αφού όλα μετά είχαν και λογικό υπόβαθρο το χάρηκα ακόμα περισσότερο!!! Ένα παράπονο μόνο.
Spoiler:

Αγαπημένος χαρακτήρας: Keichi (χωρίς τα κομμάτια με τη μοίρα) και Rena. Η τελευταία, αν και ήταν αυτή με τον μικρότερο ρόλο, τέτοιο χάσμα ανάμεσα σε γλυκό προσωπάκι και σατανικό γέλιο δεν έχω ξαναδεί, οπότε :respect:.
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#191 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 04 October 2010 - 16:15

Ένα παράπονο μόνο.

Spoiler:

Spoiler:

phmava.php

#192 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 04 October 2010 - 21:13

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#193 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 October 2010 - 22:20

Spoiler:

Spoiler:

phmava.php

#194 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 06 October 2010 - 01:38

Ναι, ίσως. Όπως και να έχει η σειρά ήταν πολύ καλή.

Έχω κατεβάσει κι εγώ το παιχνίδι αλλά δεν ξέρω πότε θα το παίξω. Είναι και που έχω Mac, μέχρι να βάλω και emulator έχουμε... :)
Posted Image

#195 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 08 October 2010 - 03:26

Τελείωσα και την 2η season.
Γενικός: καταπληκτικό σενάριο ... fail εκτέλεση. (προσωπική άποψη ενοείται)

Spoiler:

Τελοσπάντων για να μην πολυλογώ; πάνω κάτω ήταν απο τα μέτρια άνιμε που έχω δεί...

Spoiler: Τι με κράτησε στην ουσία για να το δώ μέχρι τελευταίο δεύτερο?