Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Higurashi no Naku Koro ni

• Please log in to reply
343 replies to this topic

#151 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 17 April 2009 - 03:41

Ειδα το 2 μεσα στην εβδμαδα... Αυτο το Higurashi παντα θα βρισκει κατι να με εκπλησει!

Ναι! Με εξέπληξε το δεύτερο επεισόδιο πραγματικά. Can't wait for the next one.
Πάντως το πρώτο επεισόδιο δεν με χάλασε έριξα γέλιο :hahaha:

Δεν λεω οτι ειναι κακο. Το ΕD μου αρεσε περισσοτερο.
Επισης δεν συγκρινεται με τα ΘΕΙΚΑ OP των πρωτων 2 σαιζον.

so true :wooi2:

Το ΣΚ που μας περασε το ξεκινησα.Ειναι απλα απιστευτο.Εχει μια απιστευτη ατμοσφαιρα,σε κανει να εισαι συνεχεια στην τσιτα(τουλαχιστον εμενα).

Μπορει καποιος να μου στειλε μεσω pm ενα Link για να κατεβασω τα ost και τα op και ed.Eυχαριστω.

Τι θα πει ΣΚ; Και από ποια σειρά θέλεις ost, από την πρώτη ή από την δεύτερη;
phmava.php

#152 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 21 April 2009 - 19:30

phm ΣK:Σαββατοκυριακο.Και απο τις 2,αν σου ειναι ευκολο.
Posted Image

#153 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 232 posts

Posted 22 April 2009 - 11:09

Σόρι, αλλά τι παίζει με τον αόρατο άνθρωπο πίσω από τον Kei στο 3ο επεισόδιο του Kai; Γιατί μάλλον χάθηκα...

Μόλις είδα το 2ο επεισόδιο του Rei. Σκέτο βασανιστήριο να περιμένω μέχρι τον άλλο μήνα για το 3ο...

Spoiler για το 2ο Rei:

Spoiler:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#154 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 22 April 2009 - 16:45

Spoiler:

Και μιας που την ανέφερε ο Kain
Spoiler:

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#155 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 232 posts

Posted 22 April 2009 - 21:29

Μιας που ανέφερες το Umineko:
Άκουσα πως η σειρά είναι βασισμένη σε Visual Novels, ενώ υπάρχουν και manga και μερικά Live Action. Υπάρχει τίποτα από αυτά στα Αγγλικά; Και αν ναι, πού μπορώ να το βρω...;

#156 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 22 April 2009 - 21:39

Umineko live action ? Πρώτη φορά το ακούω. Έχω διαβάσει λίγο από το manga στο Read Free Manga Online at One Manga. Online manga scans reader.
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#157 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 232 posts

Posted 22 April 2009 - 22:06

Καλά, όχι απαραίτητα Umineko. Γενικά από Higurashi no Naku Koro ni. Απλά το θυμήθηκα μιας και το Umineko δεν έχει βγει σε Anime...

#158 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 23 April 2009 - 11:56

phm ΣK:Σαββατοκυριακο.Και απο τις 2,αν σου ειναι ευκολο.

boxtorrent is your friend :congrats:

[Soundtrack] Higurashi Soundtrack Collection | Part 1 - Music [Nipponsei] - Details - BoxTorrents - Anime - Bittorrent - Download - Public Tracker

Και μιας που την ανέφερε ο Kain

Spoiler:

Spoiler:

Καλά, όχι απαραίτητα Umineko. Γενικά από Higurashi no Naku Koro ni. Απλά το θυμήθηκα μιας και το Umineko δεν έχει βγει σε Anime...

Έχει βγει higurashi live action αν και δεν την είδα μιας και δεν μου τράβηξε την προσοχή.
phmava.php

#159 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 28 April 2009 - 23:27

phm ευχαριστω και παλι.
Posted Image

#160 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 posts

Posted 20 May 2009 - 20:48

Βγήκε το Rei 3 episode
και ιδού ο λόγος που δέν κάλεσε Rika την hanyuu...
Spoiler:

Προβλέπω επεισοδια σάν του πρωτου κυκλου , όσοι θυμούνται τον Keichi να βαράει με το ρόπαλο τα 2 κορίτσια τότε κατάλαβαν για το τί έπεται στην συνέχεια.
Spoiler:

#161 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 25 May 2009 - 23:07

Σπαστική η σκηνή με τα σεντόνια των Mion-Rena-Satoshi, έχασα τη μπάλα λίγο στο τέλος με Rika-Μάνα.

και ιδού ο λόγος που δέν κάλεσε Rika την hanyuu...

Spoiler:

Δε ξέρω, αλλά κάτι δε μου κολλάει εδώ.

Βασικά δε θυμάμαι γενικά τι παίζει with this reincarnation shit, φακ μι. :frozen:

Βοήθεια, κάποιος;

HnH5aB0.jpg

#162 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 03 June 2009 - 09:44

Φοβερή ατμοσφαιρική σείρα. Την τελείωσα το περασμένο Σ/Κ. Τρελές δόσεις παράνοιας. Μου την έδωσε λίγο στη 2η σαιζόν
Spoiler:
αλλά τα killer loli μας έδωσαν ρέστα.
Όσο για τα OVAs, δε σας φαίνονται λίγο αχρείαστα; Νόμισα ότι το τέλος ήταν ικανοποιητικό. Και
Spoiler:

#163 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 01 July 2009 - 13:20

Spoiler:

OVA 4
Spoiler:

Γενικά το 2ρο και το 3ο OVA μου άρεσαν, το 4 το βρήκα λίγο meh
Spoiler:

Άντε να βγει και το 5ο, που νομίζω είναι joke arc.

Και για το reincarnation thing (OVA Spoilers):
Spoiler:

Edited by Hikari-sama, 01 July 2009 - 13:29.

#164 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 19 July 2009 - 05:08

Meh, ξενέρωσα με το τέλος (ουσιαστικά τελείωσε η κυρίως ιστορία των ΟΒΑζ με το 4, το επόμενο προβλέπεται χαζομάρα στυλ πρώτου επ όπως αναφέρθηκε παραπάνω).

And Hikari gal, it's obviously the "lesson" option. Το είπε ξεκάθαρα η Hanyuu.

Και για το τελευταίο spoiler.
Someone herd some Christianity-related stories or what?

Παρόλο που μας μένει ένα επ, νομίζω πως όλοι μπορούμε ήδη να καταλήξουμε στο ότι το Ρέι είναι αχρείαστο.
Ουσιαστικά όσο λόγο ύπαρξης είχε το πρώτο ΌΒΑ, έχουν και τα επόμενα τρία.
Oh well.

HnH5aB0.jpg

#165 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 20 July 2009 - 15:59

Είδα το 4ο επεισόδιο. Putin ίσως ήταν αχρείαστο (άλλωστε θεωρείτε ένα bonus chapter) αλλά δεν θα έλεγα πως ήταν άχρηστο. Εμένα μου άρεσε το τελευταίο επεισόδιο αν και
Spoiler:

phmava.php