Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Higurashi no Naku Koro ni

• Please log in to reply
343 replies to this topic

#166 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 14 February 2010 - 21:06

Εννοείται Ιαπωνικά! Έχουν πολύ περισσότερο συναίσθημα και καλύτερες φωνές.
Σε όσα έχω δει στα αγγλικά το acting είναι τελείως ψεύτικο!
Καλά στα ελληνικά... Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα, ας μην τα ψάχνουμε...
Είδατε τι έκαναν στο Higurashi, το Higurashi μου στα αγγλικά:Crying2:;
Ας ελπίσουμε πως ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν θα
έχει κανείς την φαεινή ιδέα να το μεταφράσει στα ελληνικά...
Αν και κατά μέσο όρο η Ελλάδα είναι τριτοκοσμικό κοινό, και δεν μπορεί να
εκτιμήσει τα καλά anime (εκτός από εξαιρέσεις, όπως λόγου χάρη τα μέλη
αυτού του forum) οπότε ευτυχώς δεν πρόκειται να δούμε ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ
ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ
το Higurashi στα ελληνικά!

Αποφάσισα λόγω αυτού του ποστ να δω το Higurashi (uncensored). Τα άνιμε και τα μανγκα που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής είναι απο πολύ χαλαρά, μέχρι αρκετά αρρωστημένα. Αυτό όμως βάζει άλλα όρια στην λέξη αρρωστημένο, στην αρχή αρχίζει με κάτι ήρεμα παιδάκια και τελειώνει ... (ξέρετε μην κάνω σποιλ), εκτός αυτού δεν έχει κανένα νόημα το κάθε αρκ μεταξύ του.

Όσο αρρωστημένο μπορεί να είναι την ώρα που το βλέπεις είσαι σίγουρα ecstatic. Ειδικά οι διχασμένες προσωπικότητες είναι το κάτι άλλο.

PS: Ευχαριστώ για το move. :gotit:

Iristella: Post moved from this thread

Edited by Gbak, 14 February 2010 - 21:28.

#167 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 14 February 2010 - 21:11

βασικά χάνεις το νόημα, πρέπει να δεις και την δεύτερη season για να το καταλάβεις
Posted Image

#168 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 02 April 2010 - 19:15

Πριν λίγες μέρες τελείωσα την πρώτη season και πριν λίγο πήρα χαμπάρι τα ovas και την 2η:cry5:

Το ανιμε είναι όλα τα λεφτά...δεν έχω λόγια να το περιγράψω....(μέχρι εδώ που είδα τεσπα)
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#169 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 25 April 2010 - 23:39

Το άρχησα και γω!! ειδα ως το 13 σήμερα..
Έχω κολλήσει τελείως και την λατρεύω απο το ΟΡ ως το END...:blingeye2:

Τελικά 3 season έχουν βγεί.. Νi - Kai - Rei

(pfff Matsuri - Kizuna ειναι games..<<)
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#170 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 26 April 2010 - 15:19

ΑΑΑ!!!
Ξέχασα να ποστάρω ότι τελείωσα τα πάντα όλα...και η γνώμη μου δεν άλλαξε καθόλου(ίσα-ίσα, έγινε ακόμα καλύτερη μετά την 2η season):canthelp:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#171 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 posts

Posted 19 May 2010 - 20:48

Τελικά 3 season έχουν βγεί.. Νi - Kai - Rei

(pfff Matsuri - Kizuna ειναι games..<<)

Βασικά Ni είναι μέρος του τίτλου (Higurashi No Naku Koro Ni) Kai είναι ο 2ος κύκλος,
και Rei είναι OVA (απο την οποία μόνο τα episodes 2-4 αξίζουν... 5 total)

Αnyway, το Higurashi είναι το best anime ever, (δεν υπερβάλλω καθόλου)
Αξίζει να το ξεκινήσει (όποιος δεν το έχει ήδη κάνει)
Είναι μυστηριώδες, από τα γεγονότα μέχρι τον τρόπο αφήγησης, σε καρφώνει κυριολεκτικά.
Και σε κάνει να δένεσαι με τους χαρακτήρες...
Τεσπα, σχετικά με τα Seasons, η 1η, έχει τα 4 question arcs, (Spirited by Demon Chapter, Cotton Driffting Chapter, Curse Killing Chapter, Time Killing Chapter.) και 2 από τα answer arcs, που στο original game συμπεριλαμβάνονταν στο Kai, (Eye Opening Chapter, Sin Atonement Chapter) H 2η Season, ένα short filler, (Reunion, και Awakening Misfortune Chapter) που σε γενικές γραμμές είναι ok... και τα δυο τελευταία answer arcs, (Masscare Chapter, Festival Accompanying Chapter)!

Κάθε arc επικεντρώνεται σε μια από τους χαρακτήρες, πχ. (Spirited by Demon και το αντοίστιχο
answer arc Sin Attonement στη Rena, Cotton Driffting-Eye Opening Shion Mion, Curse
killing-Masccare στη Satoko, και Time Killing-Festival Accompanying στη Rika)

Okay, το ξέρω, δεν χάνω ευκαιρία να κάνω επείδηξη! :sadist: Sorry για το κατεβατό...

Edited by Phantom Duck, 19 May 2010 - 22:10.
Quote tag fixed

Posted Image

#172 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 May 2010 - 13:47

Εγω θελω να γκρινιαξω λιγο γιατι εχει βγει ο καθε ηλιθιος τιτλος ανιμε σε Blu Ray εκτος απο το θεικο Higurashi!!! :roar:
Posted Image

#173 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 posts

Posted 22 May 2010 - 14:44

Το θεικό Higurashi ? Νομίζω εμείς οι δύο θα τα πάμε πολύ καλά! :hihi2:
Αν και νομίζω το Rei έχει βγει... Βέβαια τι να το κάνεις, μόνο το Saikoroshi-hen άξιζε...
Αλλά και πάλι το original ήταν by faaaaar καλύτερο! :kawaii:
Posted Image

#174 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 May 2010 - 19:14

Το θεικό Higurashi ? Νομίζω εμείς οι δύο θα τα πάμε πολύ καλά! :hihi2:
Αν και νομίζω το Rei έχει βγει... Βέβαια τι να το κάνεις, μόνο το Saikoroshi-hen άξιζε...
Αλλά και πάλι το original ήταν by faaaaar καλύτερο! :kawaii:

Ναι το Rei εχει βγει σε Blu Ray... αναφερομουν στα αλλα δυο των οποιων ακομα και τα DVD εχουν πολυ μετρια ποιοτητα εικονας.
Posted Image

#175 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 posts

Posted 24 May 2010 - 19:13

Μέτρια ποιότητα ; Δεν ξέρω...
Δέν έχω αγοράσει κάποιο από τα DVD, αλλά από τα site που
τα κατέβασα, είμαι ικανοποιημένος από πλευρά ποιότητας...
Posted Image

#176 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 28 May 2010 - 22:02

Το special nekogoroshi-hen αναφέρεται σε κάποια συγκεκριμένη χρονική συγκυρία? Να το δω δλδ αφού τελειώσω την πρώτη season ή το Kai?

Edited by cyber_john, 29 May 2010 - 07:01.
διόρθωση ονομασίας

serpe7.jpg

#177 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 28 May 2010 - 23:52

Το special nekoboroshi-hen αναφέρεται σε κάποια συγκεκριμένη χρονική συγκυρία? Να το δω δλδ αφού τελειώσω την πρώτη season ή το Kai?

Τα γεγονότα του nekoboroshi-hen είναι εντελώς άσχετα με την υπόθεση της σειράς, οπότε μπορείς άφοβα να τα δεις όποτε θέλεις. Ωστόσο, θα πρότεινα να περιμένεις να δεις πρώτα όλη ή την περισσότερη πρώτη season, για να μην σου βάλει υποψίες η συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου προσώπου.

15fkk04.jpg

#178 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 29 May 2010 - 03:44

Σε λίγο τελειώνω την πρώτη season, οπότε θα το δω πριν ξεκινήσω το Kai.

thnx 4 the info! Posted Image

Posted Image

Edit: Episode 23

Spoiler: ΌΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Γενικά το' χουν παρακάνει λίγο με όλα αυτά τα συντριβάνια αίματος (καθ' ότι στην πραγματική ζωή δε θα πεταγόντουσαν τόσα πολλά ούτε με την πιο δυνατή μαχαιριά ή ροπαλιά), αλλά οι δαιμονισμένες εκφράσεις που παίρνουν ανά διαστήματα οι πρωταγωνιστές, είναι απλά όλα τα λεφτά.

Ανυπομονώ για τη 2η season κι ελπίζω όλες αυτές οι εναλλακτικές πτυχές της ιστορίας, να έχουν μια λογική εξήγηση.

Edited by cyber_john, 29 May 2010 - 07:08.

serpe7.jpg

#179 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 posts

Posted 01 June 2010 - 12:54

Σε λίγο τελειώνω την πρώτη season, οπότε θα το δω πριν ξεκινήσω το Kai.

thnx 4 the info! Posted Image

Posted Image

Edit: Episode 23

Spoiler: ΌΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Γενικά το' χουν παρακάνει λίγο με όλα αυτά τα συντριβάνια αίματος (καθ' ότι στην πραγματική ζωή δε θα πεταγόντουσαν τόσα πολλά ούτε με την πιο δυνατή μαχαιριά ή ροπαλιά), αλλά οι δαιμονισμένες εκφράσεις που παίρνουν ανά διαστήματα οι πρωταγωνιστές, είναι απλά όλα τα λεφτά.

Ανυπομονώ για τη 2η season κι ελπίζω όλες αυτές οι εναλλακτικές πτυχές της ιστορίας, να έχουν μια λογική εξήγηση.

Αυτό εννοείται, δεν είναι τυχαίο που το Kai στο τέλος του τίτλου σημαίνει απαντήσεις!
Ο 2ος κύκλος έχει ακριβώς αυτό το σκοπό, αν και έχουν ήδη αρχίσει να εξηγούνται. Τα δύο
τελευταία arcs του πρώτου κύκλου ( Meakashi-Tsumihoroboshi) είναι originally from Kai. Δηλαδή έχουν ήδη αρχίσει να εξηγούνται!
Αν και, εγώ προσωπικά, (playing the game, curently in Watanagashi) κρίνωντας από το
sound novel και το manga, οι εξηγήσεις που δίνονται εκεί είναι πιο περιεκτικές από του αnime.
Αλλά μην σε αποθαρρύνει αυτό, ότι κι αν γίνει ΔΕΝ πρέπει να παρατήσεις το anime, αξίζει
να το δεις ως το τέλος, γιατί προς τα 2 τελευταία arc η ιστορία εξελίσεται σε ένα ολοκαίνουργιο και εντελώς απρόσμενο επίπεδο, δεν υπάρχει καλύτερο anime!:lovulovu:
:awww:!HAUUU! OMOCHIKAERIIIIIII!:awww:
Posted Image

#180 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 01 June 2010 - 13:27

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι περίπου στα μισά του Kai & καταβάλλω υπεράνθρωπες προσπάθειες να βλέπω μόνο 2-3 επεισόδια την ημέρα. Αν και το ''θρίλερ στοιχείο'' έχει λιγοστέψει αρκετά, ο τρόπος με τον οποίο ξεδιπλώνονται οι γρίφοι και το γενικότερο μυστήριο είναι απίστευτος και σε καθηλώνει ακόμα περισσότερο. Το μόνο που με έχει ξενερώσει μέχρι στιγμής στο Kai, είναι ο υπερβολικός χρόνος που δώθηκε στο θέμα της Satoko (νομίζω 3 επεισόδια), αλλά οκ μικρό το κακό.

(Ελπίζω να εξηγηθεί κι η προέλευση της Hanyu στη συνέχεια.)

Πολύ δύσκολο να πω ποια season μου αρέσει περισσότερο, ίσως να είναι και δύσκολο να τεθεί θέμα σύγκρισης, λόγω διαφορετικού χαρακτήρα. Θα επανέλθω όταν τελειώσω και λίγο πριν αρχίσω τα ova's του Rei..

:awww:!HAUUU! OMOCHIKAERIIIIIII!:awww:

Καλά, αυτό είναι πραγματικά η πιο θεϊκή ατάκα της σειράς, μου αρέσει περισσότερο κι από το ni~pa της Rika.
Ακόμα πιο θεϊκή η σέγιου της Rena κι ο τρόπος με τον οποίο το λέει.

serpe7.jpg