Παιδια τελείωσα μόλις σήμερα το ανιμε και ομολογώ πως εχω μπερδευτει σε καποια πράγματα.
Spoiler:Please όποιος έχει χρονο και όρεξη ας δωσει μια εξηγηση! Ευχαριστώ!!Ο Johan και η Nina στην ουσια ήταν παιδιά που έπεσαν θύματα φασιστικών πειραμάτων μυαλού στη Γερμανία με σκοπό από οτι καταλαβα να γεννηθει μια νεα γενιά Αρείας Φυλής που θα ξαναφερει εναν πόλεμο στην ουσια, ετσι εξηγειται και οι μείξη των ζευγαριών. Ο Bonaparta και κάποιοι άλλοι ήταν οι οργανωτές στην ουσία. Τα παιδιά αυτά φερονται να μην έχουν αναμνησεις, να νιώθουν πως δεν ανήκουν πουθενα και ο Johan θέλει στη ουσία να εκδικηθεί για όλα αυτα?? Αυτο που δεν εχω καταλάβει είναι χρονικά πως πήγαν τα πράγματα. Τα παιδια ήταν με τη μητερα τους στη Πράγα. Το ένα δόθηκε από αυτην στον Bonaparta και το αλλο πηγε στο Kinderheim 511? Μπορεί κάποιος αν εχει καταλαβει να μου πειλίγο τη σειρα>? Πότε ήταν στην πράγα, ποιο πήγε με τον Bonaparta (ποιο εδωσε η μητερα δηλαδη), ποτε στο Kinderheim και ποτε βρεθηκαν μαζι στους Liebert? Τι λόγω είχε επισης ο Johan να σκοτώσει τους Liebert, τους Fortner? Εχω μπερδευτει λιγο. Επίσης ποιο το νοημα του τελους? η μητερα ήταν το Monster???
Λοιπον, εχω καιρο που χω δει τη σειρα. Αν κανω καποιο λαθος διορθωστε με. Τα γεγονοτα εχουν ως εξης:
Spoiler:
Η Anna, δωθηκε στο Bonnaparta και νομιζω πως δοθηκε σκοπημα. Το πειραμα του Bonnaparta, αν θυμαμαι καλα ηταν να δημιουργησει το τελειο μοντελο ανθρωπου. Η Anna δραπετευσε και γυρησε πισω, εξου και η σπαστικη και λιγακι creepy ατακα που βλεπαμε, το Okairi. Ο Yohan τωρα πηρε τις αναμνησεις της Anna, δεν θυμαμαι το ποτε και το πως, νομιζω τοτε στο συμβαν του νοσοκομειου, δηλαδη στην αρχη της σειρας και αρχησε να διαπρατει εγκληματα. Σκοτωνε οσους ειχαν μπλεχτει στην υποθεση, αλλα και αθωους (βασικα ηταν ενα ζωντανο οπλο, λογο του οτι βγηκε απο το Kinderheim). Τωρα στο Kinderheim, πηγε κατα τη διαρκεια του 2ου παγκοσμιου πολεμου, ο Johan και εχουμε τη σκηνη οπου τους σκοτωνει ολους, και αν δεν κανω λαθος πηγε αφου η Anna γυρησε απο τη βιλα του Bonaparta.
Οσο για το Monster ειναι ο Johan. Ειναι ενα τερας διχως συναισθηματα και διχως ονομα, το ιδιο και η Anna. Τα γεγονοτα εχουν σχεση και με την ιστορια του τερατος που δεν εχει ονομα, ουσιαστικα ο Johan αντιπρωσοπευει το τερας που ετρωγε τους παντες και η Anna το αλλο που ειχε δεχτει οτι δεν εχει ονομα. Ο Johan οπως ανεφερα και παραπανω σκοτωνε γιατι του αρεσε να σκοτωνει.
Οσο για το νοημα του τελους,νομιζω οτι δεν υπαρχει. Αν θυμαμαι καλα ο Johan η πεθαινει η μενει φυτο, θελει να μας δειξει οτι ο Tenma πραγματικα αθωος και πιστος στο επαγγελμα του και ακομα και μετα απο ολα αυτα, σωζει τον Johan. Και απλως μας τρολατουνε κανωντας μας να πιστευουμε οτι θα μαθουμε τα αληθινα ονοματα των διδιμων.
Και πιο συντομη σειρα γεγονοτων:
Η Anna παει στον Bonnaparta--> Το σκαει--> Ο Johhan παει στο Kinderheim--> Το σκαει--> Αρχιζουν να υιοθετουνται και να κανει τους φονους--> Η Anna το ανακαλυπτει και τον πυροβολαει--> Ο Tenma τον σωζει--> Και μετα γινετε οτι γινετε.
Οσο για το Monster ειναι ο Johan. Ειναι ενα τερας διχως συναισθηματα και διχως ονομα, το ιδιο και η Anna. Τα γεγονοτα εχουν σχεση και με την ιστορια του τερατος που δεν εχει ονομα, ουσιαστικα ο Johan αντιπρωσοπευει το τερας που ετρωγε τους παντες και η Anna το αλλο που ειχε δεχτει οτι δεν εχει ονομα. Ο Johan οπως ανεφερα και παραπανω σκοτωνε γιατι του αρεσε να σκοτωνει.
Οσο για το νοημα του τελους,νομιζω οτι δεν υπαρχει. Αν θυμαμαι καλα ο Johan η πεθαινει η μενει φυτο, θελει να μας δειξει οτι ο Tenma πραγματικα αθωος και πιστος στο επαγγελμα του και ακομα και μετα απο ολα αυτα, σωζει τον Johan. Και απλως μας τρολατουνε κανωντας μας να πιστευουμε οτι θα μαθουμε τα αληθινα ονοματα των διδιμων.
Και πιο συντομη σειρα γεγονοτων:
Η Anna παει στον Bonnaparta--> Το σκαει--> Ο Johhan παει στο Kinderheim--> Το σκαει--> Αρχιζουν να υιοθετουνται και να κανει τους φονους--> Η Anna το ανακαλυπτει και τον πυροβολαει--> Ο Tenma τον σωζει--> Και μετα γινετε οτι γινετε.
Αν εχεις κατι αλλο ρωτα.