Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Monster
Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 00:33
Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 00:37
Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 00:44
(Νομιζω το βιβλιο λεγοται Γιαννης Αϊ-Γιαννης, αλλα δεν ειμαι σιγουρος.)
Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 00:53
Βασικα το ολο θεμα γυρω απο Tenma-Runge ηταν αντιγραφη απο ενα λογοτεχνικο βιβλιο (δεν θυμαμαι τον τιτλο του βιβλιου τωρα, παντως ειναι αρκετα γνωστο). Στο βιβλιο ο αστυνομικος ηθελε οποσδηποτε να πιασει αυτον που πιστευε πως ηταν ενοχος, ο οποιος οπως και ο Tenma πιγαινε απο πολη σε πολη με ενα μικρο παιδι που τον ακολουθουσε. Ετσι και δω λοιπον, ο Runge αρνουταν να δεχτει την υπαρξη καποιοιυ αλλου δολοφονου.
(Νομιζω το βιβλιο λεγοται Γιαννης Αϊ-Γιαννης, αλλα δεν ειμαι σιγουρος.)
Αν εννοεις τους αθλιους ηταν επιρροη οχι αντιγραφη.Ο ιαβερης δεν αρνουταν την υπαρξη αλλου δολοφονου γιατι δεν μιλουσαμε για φονους.Κυνηγουσε τον γιαννη αγιαννη γιατι ειχε κλεψει.Ο αγιαννης ΗΤΑΝ ενοχος.
Ο ιαβερης αρνουταν να αποδεχτει οτι ο γιαννης αγιαννης ειχε αλλαξει και τον κυνηγαγε σχεδον ψυχοτικα.Ο Runge εχει επιρροη απο τον ιαβερη αλλα ο tenma καμι απο τον γιαννη αγιαννη.Ας μην πιασουμε την cosette(αρνουμαι να την πω τιτικα) και τον dieter..
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kalamaris: 01 Ιανουάριος 2012 - 01:01
Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 11:37
Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 13:30
Τώρα όσον αφορά τις όποιες επιρροές και ενδεχόμενα σημεία έμπνευσης του Urasawa για το συγκεκριμένο έργο, σίγουρα υπάρχουν και πιθανολογώ ο ίδιος να έχει κάνει αναφορά... ίσως λέω βλακείες.
Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 13:54
Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 15:06
Οποτε δεν νομιζω πως το οτι δεν παραδεχοταν την αληθεια ηταν επειδη ειχε απολυτη σιγουρια λογω αποδειξεων και οτι θεωρουσε τον εαυτο του σωνει και καλα αλαθητο.Απλως δεν μπορουσε να παραδεχτει οτι ο ανρθωπος που πιστευε πως ειχε παρει θεση ως ο χειροτερος εχθρος του ηταν στην πραγματικοτητα αθωος και οτι ο αληθινος εχθρος του την ειχε φερει.
Το βασιζω αυτο σε 2 πραγματα.Πρωτον οταν εχασε ολες τις αλλες υποθεσεις του δεν ειπε τωρα μου εμεινε μονο η υποθεση του τενμα η κατι τετοιο.Ειπε τωρα μου εμεινες μονο εσυ τενμα που φανερωνει προσωπικο κομπλεξ.
Επισης οταν
Απο αυτην την οπτικη γωνια εχει μια επιρροη απο ιαβερη(η απο τον ντετεκτιβ που επιρεαστηκε απο τον ιαβερη
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2012 - 13:36
Αν εννοεις τους αθλιους ηταν επιρροη οχι αντιγραφη.Ο ιαβερης δεν αρνουταν την υπαρξη αλλου δολοφονου γιατι δεν μιλουσαμε για φονους.Κυνηγουσε τον γιαννη αγιαννη γιατι ειχε κλεψει.Ο αγιαννης ΗΤΑΝ ενοχος.
Ο ιαβερης αρνουταν να αποδεχτει οτι ο γιαννης αγιαννης ειχε αλλαξει και τον κυνηγαγε σχεδον ψυχοτικα.Ο Runge εχει επιρροη απο τον ιαβερη αλλα ο tenma καμι απο τον γιαννη αγιαννη.Ας μην πιασουμε την cosette(αρνουμαι να την πω τιτικα) και τον dieter..
εγω δε θα συγκρινα ουτε τον Ιαβερη με το Runge. Και αυτο γιατι ο πρωτος στο τελος αναγνωριζει το οτι οχι μονο ο ιδιος αλλα και το ιδιο το συστημα που ο ιδιος πιστα υπηρετει μπορει να ειναι λαθος. Αυτο συνεπαγεται πως δεν εχει κανενα λογο να ζει πια
Στο Monster ο Runge δεν αφησε καμια τετοια εντυπωση ριξης με το νομο, ουτε και του κοστιζει τη θεση του.
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2012 - 17:06
εγω δε θα συγκρινα ουτε τον Ιαβερη με το Runge. Και αυτο γιατι ο πρωτος στο τελος αναγνωριζει το οτι οχι μονο ο ιδιος αλλα και το ιδιο το συστημα που ο ιδιος πιστα υπηρετει μπορει να ειναι λαθος. Αυτο συνεπαγεται πως δεν εχει κανενα λογο να ζει πια
Spoiler:
Στο Monster ο Runge δεν αφησε καμια τετοια εντυπωση ριξης με το νομο, ουτε και του κοστιζει τη θεση του.
Εντάξει ρε Petran, είπαμε ότι θυμίζει κάπως Ιαβέρη, όχι ότι είναι η μετενσάρκωσή του.
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 17:52
Εντάξει ρε Petran, είπαμε ότι θυμίζει κάπως Ιαβέρη, όχι ότι είναι η μετενσάρκωσή του.
εγω θα προτιμουσα να θυμιζε τον Ιαβερη στα σημεια που ανεφερα παρα στα επουσιωδη που φαγωνεστε εδω μεσα!
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2012 - 02:22
http://www.politedissent.com/index.php?s=monster+naoki&submit=search
Αν βέβαια βγάλετε άκρη..,
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Pirate Luffy: 04 Ιανουάριος 2012 - 02:23
Κάτι ξεχάσαμε...
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2012 - 14:59
Κοίτα να δεις! Βρήκα site με τεχνική ανάλυση των ιατρικών στοιχείων του manga! Μέχρι και για το House εξηγεί πράγματά:
http://www.politedissent.com/index.php?s=monster+naoki&submit=search
Αν βέβαια βγάλετε άκρη..,
Πςςςςςςςςς κορυφη! Να σαι καλα! Μεχρι και για το fringe περιγραφει!
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2012 - 12:17
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 22 Ιούνιος 2012 - 13:11
spoiler tag