Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

World of Warcraft

• Please log in to reply
578 replies to this topic

Poll: Horde or Alliance? (85 member(s) have cast votes)

Horde or Alliance?

1. Alliance (23 votes [27.06%])

Percentage of vote: 27.06%

2. Horde (39 votes [45.88%])

Percentage of vote: 45.88%

3. Και τα 2 δεν εχω προβλημα (23 votes [27.06%])

Percentage of vote: 27.06%

Vote Guests cannot vote

#451 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 02 January 2009 - 05:53

Λοιπον,κοιτα πως εχει το πραγμα.Θα μπορουσα να χρησιμοπειησω αλλη λεξη απο το noob αλλα αυτη ηταν η πρωτη που μου ηρθε στο μυαλο.Δεν ειπα πως οποιος δεν εχει απειρες ωρες played ειναι noob.Αλωστε Ξερω πολα ατομα που εμπεναν μονο για να παιξουν τα raid τους.Δεν τσαντιστικα εγω με τον sponi επειδη ειπε κατι τετειο,μπορεις να κοιταξεις τα ποστ μου.Ναι αμα εχεις απειρες Μερες played ειναι καψιμο δε λεω οχι.Μαλιστα εμενα μου αρεσε αυτο το καψιμο.
Δεν σε ειπα Noob Επειδη εξεφρασες αυτη σου την αποψη.Ο λογος που ειπα στον Ξαδερφο σου οτι του ειπα εινα επειδη ανεφερες οτι"Ε εγω θελω να ανεβενω Σιγα σιγα δικαιομα μου.Στο κατω κατω Healer ειμαι."Ε λοιπον,ο paladin που εχεις εχει και αλλα talent trees εκτος απο το holy.Θα μπορουσαν να σου φανουν χρησιμα.
Επισης δεν θα μπορουσες να πεις κατι τετειο (για τα 40αρια μιλαω)διοτι δεν επαιζες καν οταν καναμε αυτα τα raids.(το λεω με βαση ενα ποστ σου το οποιο λεει οτι παιζεις μονο ενα χρονο.Και γενικα αυτο φαινετε και στο armory)
Oντως ο ορισμος noob εχει ξεφυγει απο την κανονικη του σημασια αλλα τοσα χρονια που τον χρησιμοποιω ειναι κοματι απο το λεξιλογειο μου οποτε δεν μπορω τοσο ευκολα να τον βγαλω.
Μα ρε συ Μatsu αμα το παιχνιδι δεν γινοταν ευκολο και εμενε στα ιδια επειπεδα θα εχανες αυτη την ingame παρεα σου?Δηλαδη στα Δυσκολα την κανουμε?Ξερεις εχω και εγω ingame παρεα η οποια εχει γινει και irl παρεα...(Με ατομα απο θεσ/νικη και απο Σουηδια αλλα ολοι τους το παρατησαν το παιχνιδι γιατι το ειδαν και αυτοι σαν και εμενα ως πολυ ευκολο πλεον και δεν αξιζει καν να το συνεχισεις).Το οτι σταματησαμε να παιζουμε μαζι δεν συμενει οτι σταματησαμε να μιλαμε σε καθημερινη βαση και να συναντιομαστε οποτε μπορουμε.Τελος οπως καταλαβες ολα αυτα που ανεφερες περι InGame παρεων τα εχω ζησει και με εχουν κερδισει στον μεγιστο βαθμο.Επισης δεν ξερω πως παιζετε εσεις τα raid σας τωρα αλλα εμεις χρησιμοποιουσαμε ventrillo και μου εχουν μινει αξεχαστες ορισμενες Συνομιλιες Και Οι Φωνες ολων των GuildMate οταν Ριχναμε ενα boss για πρωτη φορα και ετσι ανοιγοταν μια ¨πορτα"για να συνεχισουμε παραπερα.Αυτα λοιπον,θυμαμε και νοσταλγω τις παλιες καλες εποχες και ταυτοχρονα Χανω το ενδιαφερον μου για τα expantion set του wow γιατι ξερω πως δεν θα ξαναζησω αυτες τις τοσο ομωρφες στιγμες.
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#452 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 02 January 2009 - 06:54

χμμμ μιας και δεν ειχα ανακαλυψει αυτο το thread και ειναι λιγο δυσκολο να ψαξω 30 page για να δω που ειστε :P ηθελα να ρωτησω αμα παιζει απο δω κανεις στους εξης server: (οχι οτι εχω τοσους χαρακτηρες απλα εχω περασει με εμεσο η αμεσο τροπο απο αυτους) tarren mill horde-- agamaggan aliance-- genjuros horde-- kazzak horde :) (ιδιαιτερα οσοι ειναι (αμα ειναι ) στον kazzak πρεπει να γνωριζουν εναν high warlord zebo :) )
Posted Image
Posted Image

#453 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 02 January 2009 - 07:02

Επειδη λοιπον η εννοια του noob εχει παρει αρνητικη χροια, και με ενοχλει οταν καποιος που δεν με ξερει την χρησιμοποιει εις βαρος μου, θα μπορουσες πολυ απλα να πεις, οτι απλα σου ηρθε η λεξη στο μυαλο, και οχι να καθεσαι να μου υποστηριζεις επι 2 σελιδες αυτο που πολυ απλα εξηγησες επιτελους τωρα. Προφανως ο paladin εχει κι αλλα trees, θα μπορουσες να ρωτησεις ομως "γιατι matsu δεν γινεσαι retri να ανεβεις τακ τουκ?" ωστε να μπορεσω να σου απαντησω οτι οντας guild master και official healer του guild μου, που πρεπει να ειμαι απ'οικου να βοηθησω σε τυχον run σε instance, δεν γινοταν να αλλαξω spec. Πιστευεις οτι τον χαρακτηρα μου τον ανεβασα απο το 1 holy?θα ημουν τρελη, αν οχι απλα μαζοχα. Οταν ομως βγηκε το expansion, και ετριψα τα χερακια μου λεγοντας "ωρα για lvling" και πηγα και πληρωσα το respec, την επομενη μερα με γυρισαν παλι holy για να συμμετασχω στα οργανωμενα guild runs.Οι officers και ο συν-guild master ειχαμε συμφωνησει οτι οποτε χρειαστει καποιο παιδι να αλλαξει spec για το guild, το respec θα το χρεωνωταν η guild bank. Δεν ηθελα να βαλω σε αυτη τη διαδικασια την guild bank, οποτε προτιμησα το lvling the slow and hard way.Δεν ειμαι απλα μια ηλιθια που ειπε να παιδευτει, οπως πιθανοτατα νομιζεις.
Τις ωρες που περναμε στο ventrillo ειτε κανοντας raid ειτε απλα κουβεντιαζοντας, δεν τις αλλαζω.Και το προτιμω που εχω τοσα πολλα ατομα παρεα. Γιατι δεν ειναι οτι μολις δω τα δυσκολα την κανω, ειναι οτι προτιμω να ΠΑΙΖΩ παρεα με ατομα που δεν εχουν τον απαιτουμενο χρονο να ασχολουνται τοσες ωρες με ενα παιχνιδι που σαν βαση εχει τη διασκεδαση. Ειδα και το hardcore κομματι του guild μας, που αποσπαστηκαν και τελικα μπαινουν για τα raids, και βγαινουν. Ολη την υπολοιπη μερα, δεν ειναι κανενας online να πει μια κουβεντα. Αν η blizzard εχασε αυτα τα ατομα, σορρυ, δεν εχασε τοσο..γιατι στο δικο μας guild που τωρα χωρις τα hardcore ατομα αριθμει 220 περιπου accounts. Καπως ετσι ειναι και αλλα guild του σερβερ μας, και απ'οτι φανταζομαι και σε αλλους σερβερ. Αντιθετως, το raiding κομματι του guild μας που αποσπαστηκε, ηταν ολοι κι ολοι 40 ατομα..οι οποιοι ακομα παιζουν. Αλλα και να το ειχαν κοψει, ποιους πιστευεις οτι προτιμω?τα 40 ατομα που μπαινουν μονο για τα raids, ή τα 220 ατομα που μπαινουν συχνα?γιατι μιλαμε για ενα ομαδικο παιχνιδι. την ιδια χαρα οταν πεφτει ενα boss κανουμε και τωρα. και στην τελικη, αφου δεν εχω γνωρισει τα 40αρια..ειναι πολυ απλη η απαντηση..τι ειχαμε?τι χασαμε?
τα πραγματα αλλαζουν..roll with it, ή απλα αποσυρσου οπως εκανες. δεν καταλαβαινω ομως, οταν καποιος δεν ακολουθει τον δρομο σου, γιατι θα πρεπει να κακοχαρακτηριζεται.
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#454 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 02 January 2009 - 14:27

Επειδη λοιπον η εννοια του noob εχει παρει αρνητικη χροια, και με ενοχλει οταν καποιος που δεν με ξερει την χρησιμοποιει εις βαρος μου, θα μπορουσες πολυ απλα να πεις, οτι απλα σου ηρθε η λεξη στο μυαλο, και οχι να καθεσαι να μου υποστηριζεις επι 2 σελιδες αυτο που πολυ απλα εξηγησες επιτελους τωρα. Προφανως ο paladin εχει κι αλλα trees, θα μπορουσες να ρωτησεις ομως "γιατι matsu δεν γινεσαι retri να ανεβεις τακ τουκ?" ωστε να μπορεσω να σου απαντησω οτι οντας guild master και official healer του guild μου, που πρεπει να ειμαι απ'οικου να βοηθησω σε τυχον run σε instance, δεν γινοταν να αλλαξω spec. Πιστευεις οτι τον χαρακτηρα μου τον ανεβασα απο το 1 holy?θα ημουν τρελη, αν οχι απλα μαζοχα. Οταν ομως βγηκε το expansion, και ετριψα τα χερακια μου λεγοντας "ωρα για lvling" και πηγα και πληρωσα το respec, την επομενη μερα με γυρισαν παλι holy για να συμμετασχω στα οργανωμενα guild runs.Οι officers και ο συν-guild master ειχαμε συμφωνησει οτι οποτε χρειαστει καποιο παιδι να αλλαξει spec για το guild, το respec θα το χρεωνωταν η guild bank. Δεν ηθελα να βαλω σε αυτη τη διαδικασια την guild bank, οποτε προτιμησα το lvling the slow and hard way.Δεν ειμαι απλα μια ηλιθια που ειπε να παιδευτει, οπως πιθανοτατα νομιζεις.
Τις ωρες που περναμε στο ventrillo ειτε κανοντας raid ειτε απλα κουβεντιαζοντας, δεν τις αλλαζω.Και το προτιμω που εχω τοσα πολλα ατομα παρεα. Γιατι δεν ειναι οτι μολις δω τα δυσκολα την κανω, ειναι οτι προτιμω να ΠΑΙΖΩ παρεα με ατομα που δεν εχουν τον απαιτουμενο χρονο να ασχολουνται τοσες ωρες με ενα παιχνιδι που σαν βαση εχει τη διασκεδαση. Ειδα και το hardcore κομματι του guild μας, που αποσπαστηκαν και τελικα μπαινουν για τα raids, και βγαινουν. Ολη την υπολοιπη μερα, δεν ειναι κανενας online να πει μια κουβεντα. Αν η blizzard εχασε αυτα τα ατομα, σορρυ, δεν εχασε τοσο..γιατι στο δικο μας guild που τωρα χωρις τα hardcore ατομα αριθμει 220 περιπου accounts. Καπως ετσι ειναι και αλλα guild του σερβερ μας, και απ'οτι φανταζομαι και σε αλλους σερβερ. Αντιθετως, το raiding κομματι του guild μας που αποσπαστηκε, ηταν ολοι κι ολοι 40 ατομα..οι οποιοι ακομα παιζουν. Αλλα και να το ειχαν κοψει, ποιους πιστευεις οτι προτιμω?τα 40 ατομα που μπαινουν μονο για τα raids, ή τα 220 ατομα που μπαινουν συχνα?γιατι μιλαμε για ενα ομαδικο παιχνιδι. την ιδια χαρα οταν πεφτει ενα boss κανουμε και τωρα. και στην τελικη, αφου δεν εχω γνωρισει τα 40αρια..ειναι πολυ απλη η απαντηση..τι ειχαμε?τι χασαμε?
τα πραγματα αλλαζουν..roll with it, ή απλα αποσυρσου οπως εκανες. δεν καταλαβαινω ομως, οταν καποιος δεν ακολουθει τον δρομο σου, γιατι θα πρεπει να κακοχαρακτηριζεται.

proton δεν κακοχαρακτηρίζεται επειδή δεν ακόλουθη τον δρόμο του. κακοχαρακτηρίζεται όπως κακοχαρακτιριζομουν και εγώ πράγμα απόλυτος λογικό. ρε atsu, εμείς παίζουμε για την πλακα μας το είπαμε πως δεν είμαστε hardcore gamers, είμαστε σκουπίδια για τους hardcore gamers, δεν το βρίσκεις λογικό? και εμενα ο zauk noob με φωνάζει, difference είναι πως εγώ ο δέχομαι, και ας ήμουν πολύ καλά ντυμένος στο lvl 70 (season 3 και tier 4-5).

τις ώρες που περνάς με τους φίλους σου, αυτό υπήρχε πάντα, δεν χρειάστηκε το WOTLK για να γίνει αυτό, και χωρίς τα expansion θα μπορούσες να περνάς τις ώρες σου με τους φίλους σου και να πεζής για πλακα. η διαφορα είναι πως τότε υπήρχε φυσικά η επιλογή για παίχτες σαν εμάς, που παίζουμε για πλακα, για την παρέα, για να δούμε τα καινούρια μέρη και τα instances, αλλα υπήρχε και η επιλογή του hardcore gamer, αυτού που απλά ήθελε να μπαίνει στο bg και να σκοτώνει 3 3 όλους. εσείς, δεν δέχεστε αυτή την επιλογή, δεν το καταλαβαίνω γιατί. ne, εγώ παράτησα το wow τον σεπτέμβριο για αυτόν τον λόγο όπως και ο zauk. και ακούμε που σου λέω αν είναι να ξανά αρχίσω να πεζw κάτι δεν αποκλείεται να παίξω wow αν με πείσει κάποιος με επιχειρήματα, όχι με το "παίζεις με φίλους"
Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#455 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 02 January 2009 - 17:44

Φλογερο αγορι εχεις δικιο...XD
Eσενα σε λεω noob επειδη εισαι.:P
Matsu,η ουσια σε ενα PvE Guild κρυβετε στο pr οgress του.Οποτε απο την στιγμη που ειναι ολοι για το συνολο οφιλεις να κανεις το συντομοτερο δυνατο lvlup (μιας και εισαι και GuildMaster/officer)για να εισαι ετοιμη να ανταπεξελθεις στα Instances για τα 80 και για τα raids.Συγνωμη αλλα εγω δεν εχω υπαρξει ποτε μου μελος σε "Χαλαρο"Guild.
Η νοωτροποια μας ηταν οτι "ή μπορεις να ανταπεξελθεις σε αυτα που εμεις εχουμε ως standars ή απλα δεν μας κανεις κυριε."Δεν κατσαμε να παρουμε κανεναν απο το χερι γιατι οσοι παιζανε μαζι μας ξερανε την δουλεια που επρεπε να κανουν.Μονο μια φορα χρειαστηκε να Βοηθεισουμε ατομα και αυτο για το δικο μας καλο.Το guild μας κοντεψε να διαληθει λογο τσακομων και ασυνενοησιας.Ετσι απο καθαρα Ελληνικο guild το γυρισαμε σε μεικτο EλληνοΣουηδικο.Απλα τα ατομα που μπηκαν στο guild δεν ηταν του ιδιου επιπεδου και χρειαστικε να ξανακανουμε πολλα Raids απο την αρχη ωστε να παρουν τα βασικα items για να συνεχισουμε σε καλητερα instances.Aλλα οταν πλεον καταλαβαν πως εχει το πραγμα ηταν παντα ετοιμοι με τα pots τους και με το farm τους για το guild.Να υποθεσω οτι αυτο ειναι Hardcore pve εμ εγω ετσι παιζω ομως..
Και Matsu οσα ειπα στις προηγουμενες σελιδες ακομα τα υποστιριζω.Δεν προκειτε να αλαξω αποψη για την ιεροσιλια που υπεστει ο Kel'thuzad και στον ξεπεσμο του game.

Edited by Dante80, 06 March 2009 - 11:17.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#456 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 07 January 2009 - 06:35

;271887']Φλογερο αγορι εχεις δικιο...XD
Eσενα σε λεω noob επειδη εισαι.:P
Matsu,η ουσια σε ενα PvE Guild κρυβετε στο prοgress του.Οποτε απο την στιγμη που ειναι ολοι για το συνολο οφιλεις να κανεις το συντομοτερο δυνατο lvlup (μιας και εισαι και GuildMaster/officer)για να εισαι ετοιμη να ανταπεξελθεις στα Instances για τα 80 και για τα raids.Συγνωμη αλλα εγω δεν εχω υπαρξει ποτε μου μελος σε "Χαλαρο"Guild.
Η νοωτροποια μας ηταν οτι "ή μπορεις να ανταπεξελθεις σε αυτα που εμεις εχουμε ως standars ή απλα δεν μας κανεις κυριε."Δεν κατσαμε να παρουμε κανεναν απο το χερι γιατι οσοι παιζανε μαζι μας ξερανε την δουλεια που επρεπε να κανουν.Μονο μια φορα χρειαστηκε να Βοηθεισουμε ατομα και αυτο για το δικο μας καλο.Το guild μας κοντεψε να διαληθει λογο τσακομων και ασυνενοησιας.Ετσι απο καθαρα Ελληνικο guild το γυρισαμε σε μεικτο EλληνοΣουηδικο.Απλα τα ατομα που μπηκαν στο guild δεν ηταν του ιδιου επιπεδου και χρειαστικε να ξανακανουμε πολλα Raids απο την αρχη ωστε να παρουν τα βασικα items για να συνεχισουμε σε καλητερα instances.Aλλα οταν πλεον καταλαβαν πως εχει το πραγμα ηταν παντα ετοιμοι με τα pots τους και με το farm τους για το guild.Να υποθεσω οτι αυτο ειναι Hardcore pve εμ εγω ετσι παιζω ομως..
Και Matsu οσα ειπα στις προηγουμενες σελιδες ακομα τα υποστιριζω.Δεν προκειτε να αλαξω αποψη για την ιεροσιλια που υπεστει ο Kel'thuzad και στον ξεπεσμο του game.

Ότιναναι. Έχεις παίξει καθόλου Wotlk ή απλά τα λες έτσι;
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#457 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 22 February 2009 - 20:58

Για οσους παιζουν ή εχουν παιξει WoW (world of warcraft) ποια συμμαχια προτιματε και γιατι (Horde or Alliance)?
Posted Image

#458 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 22 February 2009 - 21:19

εγώ ήμουν με την horde από εποχή warcraft 3, για ιστορικούς λόγους, γιατί είναι πολύ πιο cool races, και πιο ωραίοι ήρωες. μου την δίνουν τα night elves και τα γνώμες όσο δεν πάει άλλο. όσο έπαιζα wow είχα undead και πάντα έσφαζα alliance στην STV. αρκεί αυτή η απάντηση :P

#459 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 22 February 2009 - 21:30

Lok'tar ogar! Victory or death - it is these words that bind me to the Horde. For they are the most sacred and fundamental of truths to any warrior of the Horde.
I give my flesh and blood freely to the Warchief. I am the instrument of my Warchief's desire. I am a weapon of my Warchief's command.
From this moment until the end of days I live and die - For the Horde!
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#460 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 22 February 2009 - 21:32

For the last time! I AM THE DREAD LORD! NOT THE DRUG LORD >_>!!!!

#461 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 22 February 2009 - 21:48

both only if

horde: undead, tauren (shaman)

alliance: gnome, draenai (shaman) xD

#462 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 22 February 2009 - 23:55

Horde ενοειτε
1) αψογη chars
2)ειχαν και λιγα πλεονεκτηματα απεναντι στους alliance στα BG οταν επεζα εγω(πριν το 1 patch :P)
Posted Image

#463 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 23 February 2009 - 00:22

Horde κ τα μυαλά στα κάγκελα!
Γιατί...:
Κανένας δεν είναι πιο πράσινος από ένα orc (...original Βαζελος μέχρι το κόκκαλο!)
Κανένας δεν βρωμάει πιο πολύ από έναν undead
Κανένας δεν είναι πιο ψηλός από έναν tauren (άτιμο ύψος, με αδίκησες!)
Κανένας δεν μπορεί να χορέψει capoeira καλύτερα από ένα troll
Κανένας δεν χορεύει τόσο sexy όσο μια γλυκειά blood elfινα κ τόσο gay όσο ένα male blood elf!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#464 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 23 February 2009 - 00:34

Horde ποτέ δεν τους πήγαινα σαν faction,εκτός από undead που μου αρέσουν απίστευτα και ελάχιστα tauren...Αντίστοιχα δεν πήγαινα και ποτέ dwarf/gnomes/draenei...Για blood elves ανάμικτα τα συναισθήματα...

Από αρένες και ιστορίες δεν έχω πολλές εμπειρίες,αλλά δεν μου πήγαινε ποτέ η καρδιά να έχω για χαρακτήρα ένα orc,I mean just look at it,τι είμαστε,οι villains του game?Ή όποτε πήγαινε να παιχτεί κάνα RP κομμάτι σε Orgri πήγαινα να κάνω εμετό...Προτιμώ να παίζω έναν χαρακτήρα που μου αρέσει κάπως σε στυλάκι...

#465 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 24 February 2009 - 01:43

Βασικα horde=οι καλυτεροι στα pvp οσο και να χτυπιεται η alliance δεν τους φτανει και alliance=οι καλυτεροι στο pve και οι χειριστοι στο pvp

nihilum :X ally suck :P
Posted Image
Au fond d' mon coeur Il reste encore un espoir