Επειδη λοιπον η εννοια του noob εχει παρει αρνητικη χροια, και με ενοχλει οταν καποιος που δεν με ξερει την χρησιμοποιει εις βαρος μου, θα μπορουσες πολυ απλα να πεις, οτι απλα σου ηρθε η λεξη στο μυαλο, και οχι να καθεσαι να μου υποστηριζεις επι 2 σελιδες αυτο που πολυ απλα εξηγησες επιτελους τωρα. Προφανως ο paladin εχει κι αλλα trees, θα μπορουσες να ρωτησεις ομως "γιατι matsu δεν γινεσαι retri να ανεβεις τακ τουκ?" ωστε να μπορεσω να σου απαντησω οτι οντας guild master και official healer του guild μου, που πρεπει να ειμαι απ'οικου να βοηθησω σε τυχον run σε instance, δεν γινοταν να αλλαξω spec. Πιστευεις οτι τον χαρακτηρα μου τον ανεβασα απο το 1 holy?θα ημουν τρελη, αν οχι απλα μαζοχα. Οταν ομως βγηκε το expansion, και ετριψα τα χερακια μου λεγοντας "ωρα για lvling" και πηγα και πληρωσα το respec, την επομενη μερα με γυρισαν παλι holy για να συμμετασχω στα οργανωμενα guild runs.Οι officers και ο συν-guild master ειχαμε συμφωνησει οτι οποτε χρειαστει καποιο παιδι να αλλαξει spec για το guild, το respec θα το χρεωνωταν η guild bank. Δεν ηθελα να βαλω σε αυτη τη διαδικασια την guild bank, οποτε προτιμησα το lvling the slow and hard way.Δεν ειμαι απλα μια ηλιθια που ειπε να παιδευτει, οπως πιθανοτατα νομιζεις.
Τις ωρες που περναμε στο ventrillo ειτε κανοντας raid ειτε απλα κουβεντιαζοντας, δεν τις αλλαζω.Και το προτιμω που εχω τοσα πολλα ατομα παρεα. Γιατι δεν ειναι οτι μολις δω τα δυσκολα την κανω, ειναι οτι προτιμω να ΠΑΙΖΩ παρεα με ατομα που δεν εχουν τον απαιτουμενο χρονο να ασχολουνται τοσες ωρες με ενα παιχνιδι που σαν βαση εχει τη διασκεδαση. Ειδα και το hardcore κομματι του guild μας, που αποσπαστηκαν και τελικα μπαινουν για τα raids, και βγαινουν. Ολη την υπολοιπη μερα, δεν ειναι κανενας online να πει μια κουβεντα. Αν η blizzard εχασε αυτα τα ατομα, σορρυ, δεν εχασε τοσο..γιατι στο δικο μας guild που τωρα χωρις τα hardcore ατομα αριθμει 220 περιπου accounts. Καπως ετσι ειναι και αλλα guild του σερβερ μας, και απ'οτι φανταζομαι και σε αλλους σερβερ. Αντιθετως, το raiding κομματι του guild μας που αποσπαστηκε, ηταν ολοι κι ολοι 40 ατομα..οι οποιοι ακομα παιζουν. Αλλα και να το ειχαν κοψει, ποιους πιστευεις οτι προτιμω?τα 40 ατομα που μπαινουν μονο για τα raids, ή τα 220 ατομα που μπαινουν συχνα?γιατι μιλαμε για ενα ομαδικο παιχνιδι. την ιδια χαρα οταν πεφτει ενα boss κανουμε και τωρα. και στην τελικη, αφου δεν εχω γνωρισει τα 40αρια..ειναι πολυ απλη η απαντηση..τι ειχαμε?τι χασαμε?
τα πραγματα αλλαζουν..roll with it, ή απλα αποσυρσου οπως εκανες. δεν καταλαβαινω ομως, οταν καποιος δεν ακολουθει τον δρομο σου, γιατι θα πρεπει να κακοχαρακτηριζεται.
proton δεν κακοχαρακτηρίζεται επειδή δεν ακόλουθη τον δρόμο του. κακοχαρακτηρίζεται όπως κακοχαρακτιριζομουν και εγώ πράγμα απόλυτος λογικό. ρε atsu, εμείς παίζουμε για την πλακα μας το είπαμε πως δεν είμαστε hardcore gamers, είμαστε σκουπίδια για τους hardcore gamers, δεν το βρίσκεις λογικό? και εμενα ο zauk noob με φωνάζει, difference είναι πως εγώ ο δέχομαι, και ας ήμουν πολύ καλά ντυμένος στο lvl 70 (season 3 και tier 4-5).
τις ώρες που περνάς με τους φίλους σου, αυτό υπήρχε πάντα, δεν χρειάστηκε το WOTLK για να γίνει αυτό, και χωρίς τα expansion θα μπορούσες να περνάς τις ώρες σου με τους φίλους σου και να πεζής για πλακα. η διαφορα είναι πως τότε υπήρχε φυσικά η επιλογή για παίχτες σαν εμάς, που παίζουμε για πλακα, για την παρέα, για να δούμε τα καινούρια μέρη και τα instances, αλλα υπήρχε και η επιλογή του hardcore gamer, αυτού που απλά ήθελε να μπαίνει στο bg και να σκοτώνει 3 3 όλους. εσείς, δεν δέχεστε αυτή την επιλογή, δεν το καταλαβαίνω γιατί. ne, εγώ παράτησα το wow τον σεπτέμβριο για αυτόν τον λόγο όπως και ο zauk. και ακούμε που σου λέω αν είναι να ξανά αρχίσω να πεζw κάτι δεν αποκλείεται να παίξω wow αν με πείσει κάποιος με επιχειρήματα, όχι με το "παίζεις με φίλους"