Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

World of Warcraft

• Please log in to reply
578 replies to this topic

Poll: Horde or Alliance? (85 member(s) have cast votes)

Horde or Alliance?

1. Alliance (23 votes [27.06%])

Percentage of vote: 27.06%

2. Horde (39 votes [45.88%])

Percentage of vote: 45.88%

3. Και τα 2 δεν εχω προβλημα (23 votes [27.06%])

Percentage of vote: 27.06%

Vote Guests cannot vote

#466 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 24 February 2009 - 01:58

skiarxon εχω παιξει wotlk το θεμα ειναι εσυ εχεις παιξει πριν απο το tbc?
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#467 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 24 February 2009 - 02:11

;288331']skiarxon εχω παιξει wotlk το θεμα ειναι εσυ εχεις παιξει πριν απο το tbc?

Ναι. Και καθάρισα όλο το content.

kkthxbye.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#468 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 24 February 2009 - 02:14

Ναι. Και καθάρισα όλο το content.

kkthxbye.

Τοτε αμα παιζεις και wotlk περαστικα σου...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#469 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 24 February 2009 - 02:28

;288339']Τοτε αμα παιζεις και wotlk περαστικα σου...

Επειδή δεν το έπιασα για εξήγησε...
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#470 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 24 February 2009 - 02:36

Δεν εχω βρει κανεναν που να επαιζε pretbc και να του αρεσει το wotlk..κατι θα εχεις παθει για να σου αρεσει... οκ now?
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#471 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 24 February 2009 - 07:25

;288344']Δεν εχω βρει κανεναν που να επαιζε pretbc και να του αρεσει το wotlk..κατι θα εχεις παθει για να σου αρεσει... οκ now?

Παίζει... Άμα γίνω και (Μ)ΠΑΟΚ τότε θα αρχίσω να ανησυχώ πραγματικά...

#472 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 24 February 2009 - 12:21

Lok'tar ogar! Victory or death - it is these words that bind me to the Horde. For they are the most sacred and fundamental of truths to any warrior of the Horde.
I give my flesh and blood freely to the Warchief. I am the instrument of my Warchief's desire. I am a weapon of my Warchief's command.
From this moment until the end of days I live and die - For the Horde!

Το άτομο μίλησε!!!
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#473 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 24 February 2009 - 12:32

Threads merged, poll continues. Carry on ppl...:Blissfull:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#474 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 posts

Posted 25 February 2009 - 14:59

Το WoW το δοκιμασα στο 30-days trial. Επελεξα ενα Night Elf και αργοτερα ενα Orc. Για να πω την αληθεια το παιγνιδι δεν με κερδισε και γρηγορα το βαρεθηκα. Προτιμω RPG τυπου Diablo με επικες μαχες με ορδες δαιμονων και οχι λυκους και αραχνουλες. Βεβαια διατηρω μια ουδετεροτητα καθως δεν γνωριζω τη μορφη του παιγνιδιου μετα το σημειο που το φτασα.
Spoiler: ~The Door~

#475 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 26 February 2009 - 15:07

Έχει και το WoW δαίμονες...:nosey:
Είμαι σίγουρος θα καταλάβεις γιατί είναι TOP στην κατηγορία του αν δεις κάποιον τερματισμένο χαρακτήρα να παίζει σε premade battlegroud ή να κάνει endgame raiding και επιπλέον είναι ένα game με καταπληκτικό story που σιγουρα θα σε εντυπωσιάσει αν ασχοληθείς :riiight:

#476 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 26 February 2009 - 23:57

80lvl ORC SHAMAN (horde) αυτη τη στιγμη τον εχω elemental pve και μαζευω gear για pvp.. εχω γαματο dps ειμαι στο daggerspine ειμαι full epic εkτος απο το helmet. Μου εχει τελειωει ο χρονος και βαριεμαι να αγοραζω gamecard και το σταματαω για 3η φορα

#477 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 06 March 2009 - 11:03

Δηλαδή σταματάς επειδή βαριέσε να βάλεις game card ή απλά σε κούρασε η καθημερινή ρουτίνα του WoW και θες να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο??

#478 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 07 March 2009 - 13:27

Εχω σταματησει κανα μηνα.
For the FORSAKEN.
Undead rogue 80lvl στον twillights hammer name Ourihill.
Μετα εκανα και εναν dk.
Τιποτα καλυτερο απο pre-tbc. απλα και ομορφα.
Βεβαια το Wotlk ειναι μακραν καλυτερο απο το tbc. Αλλα φαινεται οτι εχουν χασει τις ιδεες.. τα pvp rewards ειναι Α) ΑΘΛΙΑ και Β) ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ.
Tα pve items δε.. ειναι tier 3 στιλ με διαφορετικα χρωματα. way to go bliz
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#479 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 08 March 2009 - 04:35

Σταματησα γτ βαρεθηκα..μολις βγει το νεο patch ισως ξαναρχισω, επισης το wow μου τρωει πολο χχρονο χωρις να το θελω γτ το θεωρω κατι σαν υποχρεωση ασυναισθητα(οπως μια δουλεια)

#480 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 08 March 2009 - 07:15

Mα υποχρεωση ειναι! Οταν ΠΡΕΠΕΙ να εισαι μεσα στανταρ ωρες για τα raid , οταν ΠΡΕΠΕΙ να μαζεψεις equip για να κανεις pvp , οταν ΠΡΕΠΕΙ να ανεβασεις τα traiding/gathering skills για να μαζεψεις λεφτα κοκ.
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)