;271226']Εκει λοιπον,διαπυστοσα οτι το καθε πιτσιρικι με ολη τη σημασια της λεξεως μπορει να παρει στο ανετο tier5 αρκει να εχει μερικα καλα items και απλα να Διαβασει ενα οδηγο στο internet για το καθε boss το οποιο ειχε απεναντι του.Ε Εγω αυτα δεν τα θελω γιαυτο και σταματησα να παιζω.
Τελος πολα ατομα το εριξαν στα 70 στο pvp.Καλα εκαναν δεν λεω αλλα ρε παιδια δεν το ειχαν καθολου.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
World of Warcraft
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 12:52

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 13:13
Zauk κ γω έπαιξα στον Genjuros όμως μέχρι τα 50.Γιατί από εκεί κ ύστερα γινόταν εκνευριστηκό μη σου πω βλακώδες να κάθομαι να κρύβομαi από alliance (γιατί, ναι horde είμαι) για να κάνω τα quests μου μόνη μου με ηρεμία.Δεν μπορώ να δεχτώ το κάθε μ****ενο πιτσιρίκι που με περνάει 10 lvl να έρχεται κ να μου το παίζει ξύπνιος μπροστά μου επειδή έλιωσε στην κυριολεξία με τον χαρακτήρα του κ τον ανέβασε μέσα σε μια βδομάδα.Προσωπικά ο Genjuros πιστεύω δεν είναι για να κάνεις raids γι'αυτό κ την έκανα για τον Anachronos.Μέχρι να βγει το TBC expansion έκανα μόνο ένα raid, αυτό της Onyxia.Αποτυχία μεγάλη.Που να βρείς 40 άτομα με καλο imba gear?Το ρισκάρεις.Δεν μπορεις να έχεις στο guild σου 40 άτομα προετοιμασμένα για ένα καλό full raid.Να σημειώσω ότι η πρώτη μου guild αποτελούταν από άτομα καμμένα (όπως κ γω εκείνη την περίοδο χαχαχα) κ προσωπικοί μου φίλοι.Δεν είμασταν κ τόσο imba (ακόμα γελάω με αυτήν την λέξη όταν την λέω
) αλλά αν υπήρχαν 40 σαν κ εμάς την Onyxia την είχαμε.2 προσπάθειες κάναμε, όχι ταυτόχρονα, αποτυχημένες κ οι δυο, όχι γιατί δεν άκουγαν ορισμένα άτομα αλλά τα μισά από αυτά δεν ήταν έτοιμα.Κ δεν μιλάω για ανικανότητα του GM να βρει άτομα.Απλά δεν υπήρχαν τόσα πολλά, κ αν υπήρχαν ήδη βρίσκονταν σε άλλες guild.Πιστεύω γενικά ότι τα 40άρια είναι άχρηστα.Αν έχεις ένα 40άρη καλο raid instance τα άτομα θα θέλουν χρόνια μέχρι να ντυθούν όλα.Κ είναι βλακεία, προσωπική μου άποψη.Εδώ τον Maggy τον ρίξαμε άπειρες φορές κ πολλά παιδιά μέχρι να βγει το expansion δεν πήραν τίποτα (άλλοτε γιατί δεν έτυχε κ άλλοτε γιατί είχε προταιρεότητα άλλος.
αρχίζω να αισθάνομαι άσχημα μετα από αυτο.Αν είναι όμως να φαίνομαι πιτσιρίκι, δεν πάει στον άνεμο
:wooi2:
Αλλά να ξέρετε, με τον t5 shoulder κ το full kara gear μου θέριζα
:hahaha:
ναι tsunade-sama και εγώ θέριζα, that is exactly the point, έκανα μήνες και μήνες pvp και ξαφνικά μια μέρα ηπα: ας κάνω λίγο pve και ΑΜΕΣΟΣ ντύθηκα καλά για pve. δυστυχώς pre-tbc το είχα παρατήσει στο lvl 20 το wow και δεν είχα κάνει ποτε 40man raid, το μονο που έχω κάνει είναι να δω τους φίλους μου να κάνουν 40man raid, και να κάνω 30man raid με φίλους μου για πλακα στα παλιά raids του 60 (εμείς ήμασταν από 60 έως 70). και ναι, το πιο ωραίο raid που έχω κάνει ήταν το Ahn quiraj (not sure of the spelling) το κάναμε στο lvl 70 με 30 άτομα και ήταν παλούκι τον τελευταίο ούτε καν τον ρίξαμε.
Kara το έκανα ολόκληρο με first try και στο raid group ήταν 5 άτομα pvpers φίλοι μου από τους οποιους η άλλοι 3 σαν εμενα δεν το είχαν ξανακάνει. αυτό δεν θα γινόταν ΠΟΤΕ pre tbc.
i regret not playing wow pre tbc. η really δω. απλά άκουσε ιστορίες που έχει να πει ο zauk και άλλοι φίλοι μου, τέτοια δεν τα άκουγες στο tbc, ποσο μάλλον τώρα στο WOTLK που μέσα σε 1 εβδομάδα downarisan όλα τα raids ναουμ
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 15:57
Για μενα, δεν εχει σημασια το gear, ασχετα αν ειναι σημαντικο.Σημασια εχει το ατομο πισω απο το μονιτορ που παιζουμε παρεα. Αν σαν ατομο ειναι συνεργασιμο και μαθαινει, το gear θα ερθει καποια στιγμη. Και αυτο προσπαθουμε να κανουμε και σαν guild. Απο το καλοκαιρι που πηραμε την οργανωση του guild στα χερια μας, ξεκινησαμε προγραμμα ωστε το rank που προοριζοταν για raids να ειναι οσο γινεται πιο συγκροτημενο. 2 φορες την εβδομαδα κανουμε runs σε normal&heroics, με τυχαιο group καθε φορα, για να μαθουμε ολοι ολους, και για να μη δημιουργουνται κλικες. Υπαρχει παντα μεσα σε καθε γκρουπ, ενας officer ή ενας class leader, ωστε να βοηθαει αυτους που δεν ειναι τζιμανια, και να τους βελτιωνει. Εχουμε φτασει στο σημειο να εχουμε κανει imba tank ενα παιδι (πολυ καλο παιδι IRL) που ομως δεν ηξερε τι του γινοταν, γιατι δεν ξερει αγγλικα, και ανεβασε τον χαρακτηρα του χωρις καμια βοηθεια. Μπορει η δυσκολια του Naxxramas να εχει εξαλειφθει, αλλα παντα θα υπαρχει δυσκολια να συντονισεις 10 ή και 25 ατομα, και να τα καθοδηγησεις ωστε να παιζουν ο καθενας σωστα το ρολο του. Τo Wow ειναι ομαδικο παιχνιδι, και ενα απο τα challenge του ειναι αυτο. Να καταφερεις αυτο που λενε teamwork.Αν ηταν απλα για τα loots, τοτε θα επαιζα μονη μου σε pug. Το guild μας δεν εχει την δυνατοτητα να βγαλει 40αρι, και pug αποκλειεται δια ροπαλου. Κανονας μας ειναι οτι αν δεν μαζευτουμε, το raid απλα ακυρωνεται. Ακομα κι ετσι νερφαρισμενο λοιπον το παιχνιδι, για μας εχει καποιες δυσκολιες. Εγω προσωπικα, ουτε απλο instance δεν κανω με pug.
Το naxxramas ηταν ενα απο τα πιο δυσκολα raids, που ομως ηθελε 40 ατομα που ηταν 60 lvl..δεν θεωρειτε λογικο οτι πλεον που το lvl cap ειναι το 80, δεν γινεται να εχεις ακομα 40 ατομα?Τι σκατα?20 lvl παραπανω, τιποτα δεν εμαθες?δεν εχεις επιπλεον ικανοτητες?Δεν γινεται να εχει τον ιδιο βαθμο δυσκολιας που ειχε στα 60, γιατι πολυ απλα δεν ειμαστε πια 60 lvl..και μονο η διαφορα lvl, ειναι λογικο να ριξουν τα ατομα, και να ειναι πιο ευκολο να κανεις το naxxramas. Τεσπα, δε θα κατσω να διαφωνω αλλο..ο καθενας κατι βρισκει σε ενα παιχνιδι και κολλαει, αν αυτο στερεψει, τοτε απλα σταματαει..εμενα αλλα πραγματα με τραβανε σε αυτο το παιχνιδι, και αυτο δεν ειναι ο βαθμος δυσκολιας του.

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 17:45
Και btw μια χαρά είναι το παιχνίδι αν και η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει αρκετά ευκολότερο πράγμα το οποίο δεν είναι κακό.
Επίσης οι DK τα σπάνε.Έπαιξα χτες duel με έναν hunter 2 level παραπάνω και τον νίκησα έχοντας το 65% της ζωής μου

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 19:10
Matsu το θεμα πλεον ειναι οτι το μεγαλειο του game ηταν στα 60.Αμα δεν εχεις κανει 40man instance πιστευω δεν εχεις κατανοησει τι παει να πει PVE.Επεισης αμα δεν εχεις κανει PvP με το παλιο Καλο Συστημα(Το οποιο αμφιβαλω οτι γνωριζεις,μιας και μου λες οτι παιζεις ενα χρονο)δεν εχεις νιωσει τι ειναι το πραγματικο PvP.H αποψη μου για το NAXX ειναι οτι θα επρεπε να μινει ανεπαφο.Να μην δημιουργηθει καν καινουργιο wing εκει μεσα.Να μην γινει upgrade το instance.Να το Θυμομαστε ως το παλιο καλο ΠΑΛΟΥΚΙ NAXX.Tωρα ειναι καπως Ξεφτιλα.Και μονη σου το ειπες στην ουσια,κανατε τα παλια Raid ως 70αριδες και παλι δεν τα ριχνατε.Βγαλε συμπερασμα ποσα πραγματα Εχετε χασει απο το 1-60.....
Jiraya το game εχει σαπισει τελειος αλλα αμα θες να περνας ευχαριστα τον καιρο σου χωρις να σε ενδιαφερει το progress ειναι καλο να κανεις duel συμφωνω...

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 19:14
Το 90-95 των παικτων που ΕΜΕΙΝΑΝ ειναι casual,γιατι οι hardcore το αφησαν. Οι μονοι hardcore πλεον ειναι lootwhores,γιαυτο συνεχιζουν.Παιδιά το 90%-95% των παικτών είναι casual και σε αυτούς απευθύνονται όλες αυτές οι αλλαγές.
Ο 3ος lvl 70 DK του server μου...Αλλα και που πηγα τοσο fast τι καταλαβα?( τους nerfαρουν και αυτους στο τιποτα στο επομενο patch)Επίσης οι DK τα σπάνε.Έπαιξα χτες duel με έναν hunter 2 level παραπάνω και τον νίκησα έχοντας το 65% της ζωής μου
Μετα απο: Human Warrior lvl 70,Night elf druid lvl 70,night elf rogue lvl 70, human mage lvl 70,Undead Warlock lvl 70 και Orc DK lvl 80.... 4 χρονια WoW, καμια 70αρια χιλιαδες HK και clear ολα τα instance + raids εκτος απο KJ στο sunwell και το naxx pre-tbc επιτελους i chose to move on! Προσοχη και τα anime με μέτρο θέλει και ειμαστε μια χαρά
2 λογοι για να μην λιωνετε στα anime.
1)Γιατι αν παιζετε λιγοτερο games για να βλεπετε παραπάνω anime παλι κλαφτα μαγκα μου >.>
2)Γιατι δεν θα μπορείται να σταυρώσετε σχεση σαν εμένα που αφότου τα χαλασα με την last μου,μαααάλλον γιατί πλέον τα στανταρ μου ειναι πάαρα πολυ ψηλα και το ματι μου δεν εστιάζει αν δεν βρει asian girlz. -.- (επαναλαμβανω ομως πως στο anime x-mas party είχε πολλες ομορφες παρουσιες
Οποτε σαν πρωην WoW-player ενα εχω να δηλώσω:
Με λένε Σιμο και ειμαι καθαρος εδώ και 2 βδομάδες
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 19:16
Τραγικε...Μερκουριε.Το 90-95 των παικτων που ΕΜΕΙΝΑΝ ειναι casual,γιατι οι hardcore το αφησαν. Οι μονοι hardcore πλεον ειναι lootwhores,γιαυτο συνεχιζουν.
Ο 3ος lvl 70 DK του server μου...Αλλα και που πηγα τοσο fast τι καταλαβα?( τους nerfαρουν και αυτους στο τιποτα στο επομενο patch)
Μετα απο: Human Warrior lvl 70,Night elf druid lvl 70,night elf rogue lvl 70, human mage lvl 70,Undead Warlock lvl 70 και Orc DK lvl 80.... 4 χρονια WoW, καμια 70αρια χιλιαδες HK και clear ολα τα instance + raids εκτος απο KJ στο sunwell και το naxx pre-tbc επιτελους i chose to move on! Προσοχη και τα anime με μέτρο θέλει και ειμαστε μια χαρά
2 λογοι για να μην λιωνετε στα anime.
1)Γιατι αν παιζετε λιγοτερο games για να βλεπετε παραπάνω anime παλι κλαφτα μαγκα μου >.>
2)Γιατι δεν θα μπορείται να σταυρώσετε σχεση σαν εμένα που αφότου τα χαλασα με την last μου,μαααάλλον γιατί πλέον τα στανταρ μου ειναι πάαρα πολυ ψηλα και το ματι μου δεν εστιάζει αν δεν βρει asian girlz. -.- (επαναλαμβανω ομως πως στο anime x-mas party είχε πολλες ομορφες παρουσιες)
Οποτε σαν πρωην WoW-player ενα εχω να δηλώσω:
Με λένε Σιμο και ειμαι καθαρος εδώ και 2 βδομάδες
Εγω ειμαι καθαρος εδω και 7 μηνες.

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 19:40
αυτοί οι casual και να αλλάξει το wow στα @@ τους στην χειρότερη αλλάζουν παιχνίδι. τα άτομα όμως που έχου λιώσει με τα χρονια όπως βλέπεις το παρατάνε, για αυτό και γίνετε όλο και χειρότερο, ο grimrip ήταν "παλεουρας" και το παράτησε. ο περισσότερος κόσμος που έπαιζε από πριν το έχει παρατήσει. γιατί άραγε βλέπεις κόσμο που πεζή από την κορεατικη beta (κάτι φιλί μου) και λένε πως το wow ήταν wow μέχρι το 60?
σκέψου πως είναι να εξής πολύ δυσκολότερο instance, γιατί το naxxramas του 60 είναι πιο δύσκολο από το 10 man του 80 είμαι σίγουρος για αυτό, και να εξής να συντονίσεις 40 άτομα, όχι 10 και 25 >_> σκέψου skill και διαφορα. μονη σου το είπες, πηγες στο lvl 70 να κανεις 60ari raid και φάγατε wipes, ενώ πηγες στο lvl 80 να κανεις 70lvl raid και έφτασες illidan κοίτα διαφορα.λλα παντα θα υπαρχει δυσκολια να συντονισεις 10 ή και 25 ατομα, και να τα καθοδηγησεις ωστε να παιζουν ο καθενας σωστα το ρολο του.
επειδή τα παιδιά του wowhead έκαναν delete τον παλιό kel'thuzad δεν μπορώ να κάνω link αυτόν αλλα ας συγκρίνουμε τον Nefarian, έναν χειρότερο boss από τον kel'thuzad του BWL με τον καινούριο kel'thuzad
Nefarian - NPC - World of Warcraft
http://www.wowhead.com/?npc=15990
έχουν 400.000 life διαφορα, ο ένας είναι για lvl 60 ο άλλος για 80, και όπως ηπα και πριν ο νεφάριαν είναι less strong than kel'thuzad
ξέρεις ποσο ξύλο έχουμε φαΐ από alliance? και ξέρεις ποσο ωραίο ήταν στο lvl 70 να φοράς το admirals hat και γενικά άσπρα items και να πηγαίνεις STV να σφάζεις alliance? να παίζεις μαζί τους? το wow είναι pvp game όπως και pve, pvp = player versus player = πόλεμος, πόλεμος = σφάξιμο και όχι μονο μέσα σε bg (εκεί είναι που το warhammer έγινε καλύτερο στο pvp από το wow) είναι λογικό να σκοτώνεται μεταξύ τις η horde με την alliance στον δρόμο. όπως είπε και ο zauk υπάρχουν και ποε servers για οποιους δεν θέλουνΓιατί από εκεί κ ύστερα γινόταν εκνευριστηκό μη σου πω βλακώδες να κάθομαι να κρύβομαi από alliance (γιατί, ναι horde είμαι) για να κάνω τα quests μου μόνη μου με ηρεμία
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από the.flame.alchemist: 31 Δεκέμβριος 2008 - 19:51
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 21:18
Κ flame alchemist εξήγησα τον λόγο που το θεωρώ βλακώδες.Δεν αντιλέγω ότι το pvp ωραίο, κ μένα προσωπικά μ'αρεσει.Αλλά όχι να έχω έναν 10 lvl μεγαλύτερο μου να με παρακολουθεί κ να μην με αφήνει να χαρώ το παιχνίδι.Είναι απολύτως λογικό Hοrde κ Alliance να σφάζονται όπου βρεθούν, είναι μέσα στα πλαίσια της ιστορίας.Όχι όμως η ανωριμότητα ορισμένων που νομίζουν ότι καποιοι είναι ρίχνοντας έναν χαρακτήρα πολύ μικρότερο τους.
Υ.Γ. Δυστυχώς στο STV κ ιδίως Booty Bay δεν σφάζονται μόνο μεταξύ τους αλλά σφάζουν κ NPs.Το αφήνω στην κρίση σου

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 22:10
Τελος,ο pvp server εχει αυτο το πλεονεκτημα να σφαζεις οποιον βλεπεις μπροστα σου και μπορεις να τον χτυπησεις.Αφου γινετε αυτο δεν μπορεις να εχεις παραπωνο επειδη σε εκαναν gank.Εγω προσωπικα απο την βαρεμαρα μου στα 70 δεν εκανα αλη δουλεια με το rogue μου απο το να gankαρω ατομα που κανανε daily quests.Εγω με αλλο ενα rogue ειχαμε κανει ρεζιλια 10 ατομα που στο τελος Φωναξαν αλους 10 για να μας Gankαρουν αυτοι.Αυτη ειναι η Μαγεια του παιχνιδιου.Αμα δεν θες να παιξεις Ετσι Λυπαμε αλλα μπορεις να βρεις ενα αλο Game που να κανεις τα quests σου με ησυχεια οπως εσυ θες και να μην σε σκοτωνουν.Aλλα τοτε σου προτεινω να γυρισεις απο MMORPG σε απλα RPG με δυνατοτητα online Συνδεσης.

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2009 - 03:53

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2009 - 05:45
Βγαίνω περισσότερο, περνάω χρόνο με φίλους και την γυναίκα (0 γκρίνια πια από φίλους και γυναίκα), βγάζω περισσότερα λεφτά και είμαι πιο συνεπής στην δουλειά μου, απολαμβάνω τον ήλιο το πρωι και δεν τον βλέπω πριν παω για ύπνο (ή αν γίνει αυτό θα έχω χτυπήσει τα ποτάκια μου πρώτα), έχω χάσει 10 κιλά, δεν καπνίζω τόσο πολύ όσο είχα φτάσει να καπνίζω, δεν έπεφτα για ύπνο και να σκέφτομαι BT tactics, raid leading και rosters ή το επόμενο επικό που μου λέει το beIΜΒΑ πως "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ" για να είμαι ακόμα καλύτερος, έχω 15 ευρώ το μήνα παραπάνω (+ τα λιγότερα τσιγάρα, ίσως και 30!), νοιώθω πιο πολύ ως 28 χρονος και όχι ως νεός σε παρατεταμένη μετεφηβική καϊλα, δεν κινδυνεύω να πεθάνω στο Πισι, δεν πρήζεται ο δεξιός μου αστράγαλος μετά απο 30 ώρες σερι παιχνιδιού με σήκωμα μόνο για κατουρημα/χέσιμο, δεν μοιάζω με κινέζο/κορεάτη φάρμερ να κοιμάμαι σε καναπέδες φίλων ή πάνω στο πληκτρολόγιο, δεν φοράω γυαλιά ηλίου μετά το σούρουπο... η λίστα είναι ατελείωτη.
Όταν μάλιστα καταλάβεις ότι ¨ΟΛΑ τα επικά που είχες σκιστεί ήταν απλά γραμμές εντολών και αντικαταστάθηκαν με πρασινάκια από ανεγκέφαλο λέβελινγ σε 2 εξπάνσιον, ότι το παιχνίδι που παίζεις δεν έχει καμία σημασία ή ουσιαστικό αντίκτυπο, ότι δεν απαιτεί ΚΑΝΈΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ταλέντο ή δυνατότητα για να το παίξεις, ότι δεν είναι κάποιος αγώνας να κατακτήσεις παραπάνω από τον διπλανό σου, και ακόμη και αν ήταν αυτό είναι κάτι βαρετό και ανούσιο που κάνεις ούτως ή άλλως και στην κανονική σου ζωή, όταν νοιώσεις ένα τσίμπημα στην καρδιά πληκτρολογώντας /timeplayed και ανάγοντας το σε Μήνες πια και όχι εβδομάδες...! ΤΟΤΕ θα είναι η ώρα που θα καταλάβεις και εσύ ότι ήρθε η ώρα να κόψεις αυτή την ντόπα.
Γιατί περί αυτού ο λόγος, διοτί "παιχνίδι" είναι το Pro ή το FALLOUT 3 ή το Mass Effect ή Naruto Broken Bond
Α ρε ΖΑΟΥΚ οκ, εντάξει, δεκτό. Αλλά σοβαρά τώρα... αυτή είναι; ΤΟΣΟ βαρεμάρα δλδ;Αυτη ειναι η Μαγεια του παιχνιδιου.
Ιδού και η απόδειξη του καψίματος. Βαριέμαι και την αράζω να σκοτώνω άλλα άτομα στον κόσμο, που κάνουν επαναλαμβανόμενα θελήματα για να επιτυχούν τον τελικό τους στόχο το τελικό λέβελ. Να πάμε όλοι μαζί μετά να φάμε τον Ίλλινταν... (μα γιατί να θες να σκοτώσεις τον πιο cool char του W3;)
Ανατριχιάζω στην παραβολη της σύγχρονης κοινωνίας, της βαρετής δουλειάς και της BMW 316 αγορασμένης με 72 δόσεις. Αυτο δεν είναι game είναι μία πλύση εγκεφάλου με μηνιαία συνδρομή...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 01 Ιανουάριος 2009 - 09:32
merged~
Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2009 - 18:51
Hardcore game to WoW ποτε δεν ηταν, οτι και να λενε,ι ποτε δεν θα γινει...Γιατί περί αυτού ο λόγος, διοτί "παιχνίδι" είναι το Pro ή το FALLOUT 3 ή το Mass Effect ή Naruto Broken Bond
Όχι το World of Warcraft.

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2009 - 19:01
;271390']Tsunade-sama εχω να σου πω οτι ο genjuros δημιουργειθηκε για να πανε εκει αρκετα ατομα που παιζανε στον Churstridge(αν θυμαμε καλα το ονομα του σερβερ).Επιπλεον οταν μεταφερθηκαν οι χαρακτηρες οφειλω να σου πω πως Υπηρχαν ιδη GUILDS απο τον αλο σερβερ οπως και η δικια μας...Τwisted Rune μας λεγανε,μας εχεις ακουστα?
Τελος,ο pvp server εχει αυτο το πλεονεκτημα να σφαζεις οποιον βλεπεις μπροστα σου και μπορεις να τον χτυπησεις.Αφου γινετε αυτο δεν μπορεις να εχεις παραπωνο επειδη σε εκαναν gank.Εγω προσωπικα απο την βαρεμαρα μου στα 70 δεν εκανα αλη δουλεια με το rogue μου απο το να gankαρω ατομα που κανανε daily quests.Εγω με αλλο ενα rogue ειχαμε κανει ρεζιλια 10 ατομα που στο τελος Φωναξαν αλους 10 για να μας Gankαρουν αυτοι.Αυτη ειναι η Μαγεια του παιχνιδιου.Αμα δεν θες να παιξεις Ετσι Λυπαμε αλλα μπορεις να βρεις ενα αλο Game που να κανεις τα quests σου με ησυχεια οπως εσυ θες και να μην σε σκοτωνουν.Aλλα τοτε σου προτεινω να γυρισεις απο MMORPG σε απλα RPG με δυνατοτητα online Συνδεσης.
Zauk είμαι Χ χρόνια μεγαλύτερος σου και πιο ψηλός και πιο βαρύς από σένα... ζούμε σε μια κοινωνία που το PvP είναι μονίμως ανοικτό. Σε βλέπω στο δρόμο και σε αρχίζω στις γρήγορες. Πέφτεις σέκος και με το που ανακτάς τις αισθήσεις σου σε αρχίζω πάλι στα κλωτσίδια. Και συνεχίζω...
επειδή απλά βαριόμουν και δεν είχα τπτ άλλο να κάνω... είμαι σωστός κατά την άποψη σου δλδ.
το wow είναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ... παίζεις με κάτι για να διασκεδάσεις. Αν είναι να παίζω και μετά από τα νεύρα μου να θέλω να κοπανήσω όποιον με στραβοκοιτάει ε, τότε κάτι πάει στραβά... Ή να θεωρώ ότι είμαι κάποιος και έχω καταφέρει κάτι στη ζωή μου και να το λέω με περηφάνεια ότι "ξέρεις έχω καθαρίσει Naxx 40αρι" λες και έσωσα τη ζωή κάποιου συνανθρώπου μου πχ τότε υπάρχει θέμα...
και αν κάποιοι από εμάς είμαστε Noobs σε ένα παιχνίδι [αν και δε θεωρώ τον εαυτό μου Noob απλά casual player μετά από 3μιση χρόνια που παίζω και ταυτόχρονα καταφέρνω και έχω ζωή] το προτιμώ χίλιες φορές από να είμαι noob στο μεγάλο παιχνίδι που λένε ζωή...
Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2009 - 19:04
Zauk είμαι Χ χρόνια μεγαλύτερος σου και πιο ψηλός και πιο βαρύς από σένα... ζούμε σε μια κοινωνία που το PvP είναι μονίμως ανοικτό. Σε βλέπω στο δρόμο και σε αρχίζω στις γρήγορες. Πέφτεις σέκος και με το που ανακτάς τις αισθήσεις σου σε αρχίζω πάλι στα κλωτσίδια. Και συνεχίζω...
επειδή απλά βαριόμουν και δεν είχα τπτ άλλο να κάνω... είμαι σωστός κατά την άποψη σου δλδ.
το wow είναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ... παίζεις με κάτι για να διασκεδάσεις. Αν είναι να παίζω και μετά από τα νεύρα μου να θέλω να κοπανήσω όποιον με στραβοκοιτάει ε, τότε κάτι πάει στραβά... Ή να θεωρώ ότι είμαι κάποιος και έχω καταφέρει κάτι στη ζωή μου και να το λέω με περηφάνεια ότι "ξέρεις έχω καθαρίσει Naxx 40αρι" λες και έσωσα τη ζωή κάποιου συνανθρώπου μου πχ τότε υπάρχει θέμα...
και αν κάποιοι από εμάς είμαστε Noobs σε ένα παιχνίδι [αν και δε θεωρώ τον εαυτό μου Noob απλά casual player μετά από 3μιση χρόνια που παίζω και ταυτόχρονα καταφέρνω και έχω ζωή] το προτιμώ χίλιες φορές από να είμαι noob στο μεγάλο παιχνίδι που λένε ζωή...
Sponi-sama πιστεύω είναι λάθος να μπλέκεις IRL με ένα game. αν ήταν εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ 2 χώρες θα ήταν απόλυτος λογικό αν βρείς έναν αντίπαλο να τον σαπίσεις στο ξύλο/σκοτώσεις. IRL έτσι όπως είμαστε τώρα, δεν είναι λογικό να σπάσεις στο ξύλο τον zauk επειδή δεν είσαστε ούτε σε πόλεμο ούτε κάτι τέτοιο.
lol i copied the wrong message XD
ακριβώς επειδή είναι παιχνίδι παίζουμε για να διασκεδάσουμε. τι πιο διασκεδαστικό από 5 man raids στο STV και όλο πάνω μέχρι redridge mountains? :Ο