Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

World of Warcraft

• Please log in to reply
578 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Horde or Alliance? (85 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Horde or Alliance?

1. Alliance (23 ψήφοι [27.06%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 27.06%

2. Horde (39 ψήφοι [45.88%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 45.88%

3. Και τα 2 δεν εχω προβλημα (23 ψήφοι [27.06%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 27.06%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#436 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2009 - 19:49

Λοιπον,Matsu οτι σε χαρακτιρησα noob etc etc στο msn(και οχι πισω απο την πλατη σου,διοτι κοβω το κεφαλι μου οτι και εσυ θα εχεις χαρακτηρισει ετσι καποιον που παιζετε μαζι wow σε καποιον ingame or irl φιλο σου).Επισης αυτος ο χαρακτηρισμος ειναι για τις αποψεις σου περι του lvlup και των raids.σε καμια περιπτωση δεν σε εχω δει να παιζεις για να κρινω τις ικανοτητες σου στο game.
Sponi με αυτη τη λογικη ο στρατος θα εκανε κουμαντο στον κοσμο.Επιπλεον ολοι οι Φουσκοτοι θα ειχαν το πανω χερι και το νταβατζιλικι θα εδινε και θα επερνε.Γιαυτο μιν Μπλεκεις το Ingame Life με το Real life.Τελος δεν θα σχολειασω αυτο που ειπες στο post σου περι noob στο μεγαλο παιχνιδι που λενε ζωη γιατι ειναι καργα προσβλητικο και αρκετα ποιο ασχημο απο εναν απλο χαρακτηρισμο για ενα Game.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#437 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2009 - 20:07

Το ειπες σε μενα στο msn και ειπα οτι το ειπες πισω απο την πλατη μου?οχι..το ειπες σε αλλον, που αυτοματα σημαινει οτι το ειπες πισω απο την πλατη μου. Και να πας να κοψεις το κεφαλι σου, γιατι στο κατω κατω με ξερεις κι απο χθες και κρινεις οτι εχω χαρακτηρισει ετσι συμπαικτη μου ή φιλο μου?Ποτε δεν το εχω κανει. Επειδη παιζω ενα παιχνιδι στο οποιο αυτη η λεξη χρησιμοποιειται κατα κορον δε σημαινει οτι ετσι χαρακτηριζω αλλα ατομα.Ποσως με ενδιαφερει για ποιο λογο το χρησιμοποιησες, δεν με ξερεις καθολου, παρα μονο μια φορα στο δρομο με εχεις δει, για να ξερεις τον τροπο που παιζω, και για να βαζεις κατευθειαν ταμπελα στην αποψη μου. Μου εχετε μαθει ολοι οι "παλιοι" και κολλατε μια ταμπελα υποβιβαζοντας τον αλλον μονο και μονο επειδη δεν συμφωνει με τις αποψεις σας. Και μετα σε πειραξε οτι ο Σπονης ειπε κατι δηθεν προσβλητικο..μη χεσω δλδ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#438 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2009 - 23:33

rofl.Δεν βγαζει πουθενα.Αυτο που ειπαι ο σπονης ηταν καθαρα προσβλητικο.Kαι να ξερεις οτι εγω δεν βαζω ταμπελες στους αλους και σου ξαναλεω οτι το ειπα καθαρα και μονο για τις αποψεις σου περι του lvlup και των raids.Αμα θες ομως εγω δεν εχω κανενα προβλημα να σε δω να παιζεις .Να σιγουρεψο τον χαρακτηρισμο οχι τπτ αλλο.Αντε καλο guild progress.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#439 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 00:47

ακριβώς επειδή είναι παιχνίδι παίζουμε για να διασκεδάσουμε. τι πιο διασκεδαστικό από 5 man raids στο STV και όλο πάνω μέχρι redridge mountains? :Ο

Αυτό σε έναν server που δεν πληρώνεις.Γιατί στον official το θεωρώ γελοίο να δίνεις τα λεφτά σου για να ρίξεις όποιον αντίπαλο βρεθεί στο δρόμο σου κ στην ουσία να μην κερδίζεις κ κάτι το αξιόλογο.Καλύτερα το Lineage στην τελική.Τόσους server έχει αυτό το παιχνίδι, μπες, xpαρε στα μπαμ μπαμ κ φτιάξτε μια ομάδα 5, 10 ατόμων κ ρίχνετε όποιον θέλετε.Άσε που από αυτό κάτι κερδίζεις στο τέλος, όλο κ κάποιο αντικείμενο πέφτει από τον άλλον, δεν χάνεις τόσο απλά την ώρα σου κ δεν παίζεις με τα νεύρα των άλλων.
Κ ο sponis δεν εννοούσε μόνο για εμπόλεμη κατάσταση.Το να έρχεται ένας μεγαλύτερος σου (στο wow σαν lvl, irl σαν ηλικία κ σωματικά) να σε σκοτώνει δεν είναι λογικό, ειναι χαζομάρα!(Sponi, αν δεν το έπιασα σωστά διόρθωσε με ,plz).

Κ όσον αφορα την λέξη noob (newbie), νόμιζα ότι αναφερόμαστε σε κάποιον που δεν ξέρει να παίξει τον χαρακτήρα του κ όχι στις απόψεις του.Αν λες κάποιον noob για την φιλοσοφία του πάνω από σε κάτι, τότε τι να πω?Θα με πείς noob επειδή έχω τις τάδε πολιτικές απόψεις?Γιατί κ αυτό φιλοσοφία είναι.

;271390']
Τελος,ο pvp server εχει αυτο το πλεονεκτημα να σφαζεις οποιον βλεπεις μπροστα σου και μπορεις να τον χτυπησεις.Αφου γινετε αυτο δεν μπορεις να εχεις παραπωνο επειδη σε εκαναν gank.Εγω προσωπικα απο την βαρεμαρα μου στα 70 δεν εκανα αλη δουλεια με το rogue μου απο το να gankαρω ατομα που κανανε daily quests.Εγω με αλλο ενα rogue ειχαμε κανει ρεζιλια 10 ατομα που στο τελος Φωναξαν αλους 10 για να μας Gankαρουν αυτοι.Αυτη ειναι η Μαγεια του παιχνιδιου.Αμα δεν θες να παιξεις Ετσι Λυπαμε αλλα μπορεις να βρεις ενα αλο Game που να κανεις τα quests σου με ησυχεια οπως εσυ θες και να μην σε σκοτωνουν.Aλλα τοτε σου προτεινω να γυρισεις απο MMORPG σε απλα RPG με δυνατοτητα online Συνδεσης.

Σε πληροφορώ Zauk ότι αυτή δεν είναι η μαγεία του παιχνιδιού.Εφόσων το παιχνίδι μου δίνει την δυνατότητα να παίξω όπως θέλω κ αγαπάω πάω απλά σε άλλον server κ λέω αντίο στην ανωριμότητα κάποιων που το θεωρούν πλεονέκτημα.Κ επίσης δεν τους δίνω την χαρά να σταματήσω το game.Ίσως καλύτερα να το σταματήσει κάποιος που μόνο κ μόνο από την βαρεμάρα του gankαρει.

BTW ήμουν στους Crimson Glory.Δεν την γνωρίσω την guild σου αλλά σίγουρα δεν ήταν από τις πρώτες που φτιάχτηκαν στον server.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#440 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 01:00

Αυτό σε έναν server που δεν πληρώνεις.Γιατί στον official το θεωρώ γελοίο να δίνεις τα λεφτά σου για να ρίξεις όποιον αντίπαλο βρεθεί στο δρόμο σου κ στην ουσία να μην κερδίζεις κ κάτι το αξιόλογο.Καλύτερα το Lineage στην τελική.Τόσους server έχει αυτό το παιχνίδι, μπες, xpαρε στα μπαμ μπαμ κ φτιάξτε μια ομάδα 5, 10 ατόμων κ ρίχνετε όποιον θέλετε.Άσε που από αυτό κάτι κερδίζεις στο τέλος, όλο κ κάποιο αντικείμενο πέφτει από τον άλλον, δεν χάνεις τόσο απλά την ώρα σου κ δεν παίζεις με τα νεύρα των άλλων.
Κ ο sponis δεν εννοούσε μόνο για εμπόλεμη κατάσταση.Το να έρχεται ένας μεγαλύτερος σου (στο wow σαν lvl, irl σαν ηλικία κ σωματικά) να σε σκοτώνει δεν είναι λογικό, ειναι χαζομάρα!(Sponi, αν δεν το έπιασα σωστά διόρθωσε με ,plz).

Κ όσον αφορα την λέξη noob (newbie), νόμιζα ότι αναφερόμαστε σε κάποιον που δεν ξέρει να παίξει τον χαρακτήρα του κ όχι στις απόψεις του.Αν λες κάποιον noob για την φιλοσοφία του πάνω από σε κάτι, τότε τι να πω?Θα με πείς noob επειδή έχω τις τάδε πολιτικές απόψεις?Γιατί κ αυτό φιλοσοφία είναι.

πρώτων δεν νομίζω να είπα κάποιον από εδώ μέσα noob so καλύτερα μην μου το λες εμενα αυτό.

αυτό που μου λες να κάνω δεν είναι αυτό που σου λέω εγώ. μη σου πω εσένα έτσι όπως σου αρέσει είναι καλύτερο να πας σε δωρεάν server, αφού σου αρέσει να τα εξής όλα εύκολα στο πιάτο σου και δεν θες να χρειάζεται δουλειά και ιδρώτας εβδομάδων farming και gaming για να κανεις raids αλλα απλά να πας να τα κανεις, πήγαινε σε lineage. το wow όπως ηπα και πριν είναι ποπ game όπως και pvp, το να σκοτώνεις alliance αν είσαι horde είναι κανονικό, δεν boreis να μου λες να μην πεζό wow επειδή κάνω αυτό για το οποιο αρχικά φτιάχτηκε το wow :s
αφού ούτος η άλλος δεν υπάρχουν πια αξιόλογα πράγματα στο wow (ο κάθε άχρηστος ρίχνει τον kel'thuzad = παίρνει τα καλύτερα του items) γιατί να λες το outdoor pvp μη αξιόλογο. φυσικά και είναι αξιόλογο και ένα από τα βασικά του wow. και το αν αξίζει να ξοδεύω τα λεφτά μου για να σφάζω lvl 30 alliance θα το αποφασίσω εγώ η οποιος μου πληρώνει το game :D. εγώ πιστεύω πως δεν αξίζει να ξοδεύεις τα λεφτά σου για το WOTLK γιατί δεν υπάρχει καμια δυσκολία, τα εξής όλα σε ένα πιάτο σερβιρισμένα, πήγαινε παίξε RF online (μαζί μου αν θες, ψάχνω partners gt βαριέμαι μονος :P) που είναι και δωρεάν και απότι φαίνεται καλύτερο :D

ο sponis δεν μίλησε για εμπόλεμη κατάσταση, αυτό είναι το πρόβλημα. δεν είναι λογικό να περπατάς έτσι όπως είμαστε στο δρόμο και να σε σπάσει στο ξύλο ένας άκυρος. αν υπήρχε πόλεμο και βρίσκεσαι στην χωρα του αντιπαλου είναι λογικό όμως. αυτό είπα. το wow είναι πόλεμος δεν είναι καρδούλες και λουλουδάκια. αν του 30 lvl δεν του αρέσει να τον σφάζω να δουλέψει να πάει 70, να ντυθεί καλύτερα από εμενα και να με σφάξει. έτσι έκανα και εγώ! *still remembers finding one of the guys that ganked him in tanaris an beating the hell outta him*

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#441 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 01:14

Tsunade-sama εσυ εισουν horde.To καταλαβα απο το guild name.Εγω επαιζα alliance και προφανως να μην μας ξερατε μιας και στον genjuros τα horde στα 60 δεν πολυ εκαναν pve.Μερικες guild μονο εκαναν,οπως οι Kung Pow και οι Horizon.Γενικα ηξερα ατομα και απο την horde πλευρα του σερβερ και επεζα και μερικα raid τους οποτε δεν μπορουσαν και το αντιθετο.Kαι δεν ηταν λιγες οι φορες που κανονιζαμε outdoor pvp.Οπως ειπε και ο the.flame.alchemist το wow δεν ειναι μερος με καταπρασινα λιβαδια και μονοκερους.Ειναι Ενας Συνεχομενος Πολεμος.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#442 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 01:24

πρώτων δεν νομίζω να είπα κάποιον από εδώ μέσα noob so καλύτερα μην μου το λες εμενα αυτό.

αυτό που μου λες να κάνω δεν είναι αυτό που σου λέω εγώ. μη σου πω εσένα έτσι όπως σου αρέσει είναι καλύτερο να πας σε δωρεάν server, αφού σου αρέσει να τα εξής όλα εύκολα στο πιάτο σου και δεν θες να χρειάζεται δουλειά και ιδρώτας εβδομάδων farming και gaming για να κανεις raids αλλα απλά να πας να τα κανεις, πήγαινε σε lineage. το wow όπως ηπα και πριν είναι ποπ game όπως και pvp, το να σκοτώνεις alliance αν είσαι horde είναι κανονικό, δεν boreis να μου λες να μην πεζό wow επειδή κάνω αυτό για το οποιο αρχικά φτιάχτηκε το wow :s
αφού ούτος η άλλος δεν υπάρχουν πια αξιόλογα πράγματα στο wow (ο κάθε άχρηστος ρίχνει τον kel'thuzad = παίρνει τα καλύτερα του items) γιατί να λες το outdoor pvp μη αξιόλογο. φυσικά και είναι αξιόλογο και ένα από τα βασικά του wow. και το αν αξίζει να ξοδεύω τα λεφτά μου για να σφάζω lvl 30 alliance θα το αποφασίσω εγώ η οποιος μου πληρώνει το game :D. εγώ πιστεύω πως δεν αξίζει να ξοδεύεις τα λεφτά σου για το WOTLK γιατί δεν υπάρχει καμια δυσκολία, τα εξής όλα σε ένα πιάτο σερβιρισμένα, πήγαινε παίξε RF online (μαζί μου αν θες, ψάχνω partners gt βαριέμαι μονος :P) που είναι και δωρεάν και απότι φαίνεται καλύτερο :D

ο sponis δεν μίλησε για εμπόλεμη κατάσταση, αυτό είναι το πρόβλημα. δεν είναι λογικό να περπατάς έτσι όπως είμαστε στο δρόμο και να σε σπάσει στο ξύλο ένας άκυρος. αν υπήρχε πόλεμο και βρίσκεσαι στην χωρα του αντιπαλου είναι λογικό όμως. αυτό είπα. το wow είναι πόλεμος δεν είναι καρδούλες και λουλουδάκια. αν του 30 lvl δεν του αρέσει να τον σφάζω να δουλέψει να πάει 70, να ντυθεί καλύτερα από εμενα και να με σφάξει. έτσι έκανα και εγώ! *still remembers finding one of the guys that ganked him in tanaris an beating the hell outta him*

Το θέμα με το noob δεν αναφερόταν σε σένα, το είπα γενικά, sorry for misanderstanding.
Στο άλλο θέμα μας τώρα...
Πότε είπα εγώ ότι τα θέλω εύκολα στο πιάτο μου?Εγώ μίλησα για σεβασμό προς το συμπαίκτη σου που παίζει γιατί θες δεν θες Horde κ Alliance είναι συμπαίκτες, ο ένας δεν μπορεί χωρίς τον άλλον στην ιστορία του WoW.Το WoW δεν είναι ένα απλό παιχνίδι.Για να φτάσεις να κάνεις raids θέλει χρόνο, δεν είναι απλό (όταν δεν λιώνεις, το τονίζω!)Δεν μπορεί ο άλλος που όπως λες ΘΕΛΕΙ να farmαρει για να μεγαλώσει για να κάνει επιτέλους raid ( κ για να σε σφάζει!!!)να τον διακόπτει κάποιος ΠΟΛΥ μεγαλύτερος του επειδή βαριέται?Κ σου ξαναλέω το WoW δεν φτιάχτηκε μόνο για το pvp.Αν ήταν έτσι οι servers θα ήταν μόνο pvp.Κ ακόμα καλύτερα να μην δώσεις τα λεφτά σου σε αυτό που πιστεύεις ότι δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο.Κ ανέφερα το Lineage γιατί κ τζάμπα είναι κ είναι πιο πολύ ενδιαφέρον.

Αυτο προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις είναι ότι o sponis δεν μίλησε για το αν ο άλλος είναι άκυρος.Μίλησε για ανισότητα.Αν είχαμε πόλεμο με μια χώρα, θα πήγαινες εσύ σαν 17, 18 χρόνων άνθρωπος να δείρεις κ να σκοτώσεις ένα παιδί 3, 4 χρονών?Πιστεύω πως όχι.(μην πεις ναι :nanana:)Γι'αυτο κ φωνάζουν παντού το να σκοτωνεις αυτούς που δεν μπορούν να σε αντιμετωπίσουν είναι γελοίο!Έτσι κ στο WoW.Πως θες ο κακομοίρης 30άρης στο STV να τα βάλει μαζί σου που είσαι 70άρης?Με δύο skills ενώ εσύ είσαι full?

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#443 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 01:35

Το θέμα με το noob δεν αναφερόταν σε σένα, το είπα γενικά, sorry for misanderstanding.
Πότε είπα εγώ ότι τα θέλω εύκολα στο πιάτο μου?Εγώ μίλησα για σεβασμό προς το συμπαίκτη σου που παίζει γιατί θες δεν θες Horde κ Alliance είναι συμπαίκτες, ο ένας δεν μπορεί χωρίς τον άλλον στην ιστορία του WoW.Το WoW δεν είναι ένα απλό παιχνίδι.Για να φτάσεις να κάνεις raids θέλει χρόνο, δεν είναι απλό (όταν δεν λιώνεις, το τονίζω!)Δεν μπορεί ο άλλος που όπως λες ΘΕΛΕΙ να farmαρει για να μεγαλώσει για να κάνει επιτέλους raid ( κ για να σε σφάζει!!!)να τον διακόπτει κάποιος ΠΟΛΥ μεγαλύτερος του επειδή βαριέται?Κ σου ξαναλέω το WoW δεν φτιάχτηκε μόνο για το pvp.Αν ήταν έτσι οι servers θα ήταν μόνο pvp.Κ ακόμα καλύτερα να μην δώσεις τα λεφτά σου σε αυτό που πιστεύεις ότι δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο.Κ ανέφερα το Lineage γιατί κ τζάμπα είναι κ είναι πιο πολύ ενδιαφέρον.

Αυτο προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις είναι ότι o sponis δεν μίλησε για το αν ο άλλος είναι άκυρος.Μίλησε για ανισότητα.Αν είχαμε πόλεμο με μια χώρα, θα πήγαινες εσύ σαν 17, 18 χρόνων άνθρωπος να δείρεις κ να σκοτώσεις ένα παιδί 3, 4 χρονών?Πιστεύω πως όχι.(μην πεις ναι :nanana:)Γι'αυτο κ φωνάζουν παντού το να σκοτωνεις αυτούς που δεν μπορούν να σε αντιμετωπίσουν είναι γελοίο!Έτσι κ στο WoW.Πως θες ο κακομοίρης 30άρης στο STV να τα βάλει μαζί σου που είσαι 70άρης?Με δύο skills ενώ εσύ είσαι full?

το θεμα μας ειναι οτι εσυ μπλεκεις την κανονικη ζωη με την ζωη μεσα στο παιχνιδι.Οταν το διαφοροποιησεις και καταλαβεις οτι στο wow κανει ο καθενας οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ γιατι δεν μπορει να του το απαγορευσει κανεις τοτε θα μιλισουμε λογικα.(και μην μου ξαναμπλεξεις τωρα την Ζωη με το game....)Πριν δημιουργησεις εναν χαρακτηρα σε ενα συγκεκριμενο σερβερ προφανως και ξερεις τι εχεις να αντιμετοποισεις.Οποτε αμα δεν σου αρεσε απο την αρχη los transfer mentos.οπως και εκανες.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#444 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 02:02

εγώ, Tsunade-sama :D δεν είμαι ένας φρικιαστικός undead νεκρομάντης, αν ήμουν, nai και τρίχρονα θα έσφαζα και με τον πιο αηδιαστικό τρόπο. RPG είναι και τον παίχτη μου τον πεζό σωστά, είναι horde, είναι evil και είναι σε πόλεμο, μέχρι να πάει 70 τα κολοgnomakia τον έκαναν corpse camp με το κιλό, ήρθε η ώρα για revenge, και επιπλέον, ακούμε που σου λέω, that is the most funny side of wow, εγώ με αυτό δεν βαριέμαι, να είσαι στο σκύρε με την παρέα σου και να λιώνετε στα γέλια με τους alliance που κάνουν /dance και /kneel σε εσένα για να μην τους σκοτώσεις. that is war, the strongest prevails.
όταν έχω την female blood elf priest που είναι cute βοηθάω τους alliance στα quests και πεζό κρυφτό στην orgrimmar και όταν είμαι με τον undead mage απλά σφάζω τα πάντα, fair enough, δεν μου το απαγορεύει κανεις και στο κάτω κάτω αυτό είναι το σωστό. λες και ο άρθας δεν θα έπρεπε να σφάξει τον πατέρα του επειδή ήταν lower lvl? :Σ τον έσφαξε. η όσους έχει σφάξει

a ναι, και όταν φυσικά σφάζεις όλη την ώρα 30 lvl στο STV φέρνουν 70αρίδες "φιλαρες" τους η mains, that is the most important part of it. γίνετε γνήσιος πόλεμος μεταξύ lvl 70 alliance and horde and the more the better

#445 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 02:29

αφού παίζεται το ρόλο σας... [το ακούσαμε και αυτό] τότε γιατί δεν κοιτάτε ότι horde και alliance σταθήκαν δίπλα δίπλα να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό τον Arthas? Ο εχθρός στο παιχνίδι είναι το PvE και όχι το PvP... αλλά κάποιοι θέλουν να το παίζουν κάποιοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο απλά και το WoW δίνει και αυτή τη δυνατότητα δυστυχώς...

και όπως δείχνε το make love not warcraft από South Park για να αντιμετωπίσεις τους no lifers πρέπει να γίνεις και εσύ ένας από αυτούς... sorry θα προτιμήσω να ζω και να μπαίνω να παίζω ένα παιχνίδι όπως εγώ το θέλω και χωρίς να μου κουναντάρει τη ζωή...

#446 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 02:46

αφού παίζεται το ρόλο σας... [το ακούσαμε και αυτό] τότε γιατί δεν κοιτάτε ότι horde και alliance σταθήκαν δίπλα δίπλα να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό τον Arthas? Ο εχθρός στο παιχνίδι είναι το PvE και όχι το PvP... αλλά κάποιοι θέλουν να το παίζουν κάποιοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο απλά και το WoW δίνει και αυτή τη δυνατότητα δυστυχώς... και όπως δείχνε το make love not warcraft από South Park για να αντιμετωπίσεις τους no lifers πρέπει να γίνεις και εσύ ένας από αυτούς... sorry θα προτιμήσω να ζω και να μπαίνω να παίζω ένα παιχνίδι όπως εγώ το θέλω και χωρίς να μου κουναντάρει τη ζωή...

από την στιγμή που βγήκε το wow η ιστορία του warcraft έγινε άνω κάτω, δεν ισχύει πια αυτό που λες, επιπλέον αν δεν ήταν εχθρός η αντίθετη faction τότε μπορούσαν από την αρχή να μην έχουνε factions, pity που όμως το game άρχισε πρώτα από pvp. το ότι κάνουν και συμμαχίες η horde με την alliance έχει πολύ πλακα, να κανονίσετε να κάνετε μικτό raid στον Anub'arak. Sponi-sama, διαισθάνομαι μεγάλη επιθετικότητα εκ μέρους σου, πράγμα που με στεναχωρεί αφάνταστα, μιλάω με τελείως ειρηνικό τρόπο και απλά μου αρέσει να έχω αυτές τις ωραίες συζήτησις , oi οποιες όσο παραμένουν ειρηνικές είναι πολύ ενδιαφέρουσες. θα σε παρακαλούσα να μην μου πετάς μπηχτές πως είμαι no lifer και τέτοια επειδή δεν με ξέρεις και όση με ξέρουν ξέρουν πως το άκρως αντίθετο ισχύει. από εκεί και πέρα, δεν ηπα πως δεν μου αρέσει το pve, το pve μου αρέσει παρα πολύ. το pve του WOTLK όμως καθόλου.

#447 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 04:33

ξεκολλάτε τα μυαλά σας... ούτε εσένα flame.alchemist λέω no lifer ούτε τον zauk

ΑΛΛΑ όταν εξυμνείτε πχ τον παλιό τρόπο PvP στα BG's με τα ranks [που υπήρχε ένας high warlord ανά σέρβερ] πάει να πει ότι τον δέχεστε. Δοκιμάσατε ποτέ να πάτε για το rank? Γιατί στον Aszune που έπαιζα ο κύπριος [δε θυμάμαι char name] που ήταν εκεί high warlord μας έλεγε ότι παίζει 12-14 ώρες την ημέρα BG για να τον κρατήσει... πότε ζεις αν κάθεσαι 14 ώρες στο πισί ;

μην κοιτάτε τα πράγματα μονόπλευρα. Το παιχνίδι έχει εξελιχθεί , έχει αλλάξει και απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Ευρύ κοινό είναι και ο 15χρονος με τον Χ χρόνο, ο φοιτητής με τον άπειρο χρόνο αλλά και ο εργαζόμενος, ο οικογενειάρχης κλπ με συγκεκριμένο χρόνο. Και να είσαι σίγουρος ότι ΠΟΛΥ περισσότερος κόσμος παίζει τώρα και διασκεδάζει παρά οι "εκλεκτοί και οι τυχεροί" που ίσχυε παλιότερα...

και ναι από τη στιγμή που βγήκε το WoW άλλαξε η ιστορία στο warcraft realm. Blame Blizzard και όχι όποιον παίκτη ευχαριστιέται ένα παιχνίδι και μάλιστα περισσότερο τώρα που είναι προσιτό ολόκληρο και όχι μόνο μέρη του...

#448 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 04:43

ξεκολλάτε τα μυαλά σας... ούτε εσένα flame.alchemist λέω no lifer ούτε τον zauk

ΑΛΛΑ όταν εξυμνείτε πχ τον παλιό τρόπο PvP στα BG's με τα ranks [που υπήρχε ένας high warlord ανά σέρβερ] πάει να πει ότι τον δέχεστε. Δοκιμάσατε ποτέ να πάτε για το rank? Γιατί στον Aszune που έπαιζα ο κύπριος [δε θυμάμαι char name] που ήταν εκεί high warlord μας έλεγε ότι παίζει 12-14 ώρες την ημέρα BG για να τον κρατήσει... πότε ζεις αν κάθεσαι 14 ώρες στο πισί ;

μην κοιτάτε τα πράγματα μονόπλευρα. Το παιχνίδι έχει εξελιχθεί , έχει αλλάξει και απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Ευρύ κοινό είναι και ο 15χρονος με τον Χ χρόνο, ο φοιτητής με τον άπειρο χρόνο αλλά και ο εργαζόμενος, ο οικογενειάρχης κλπ με συγκεκριμένο χρόνο. Και να είσαι σίγουρος ότι ΠΟΛΥ περισσότερος κόσμος παίζει τώρα και διασκεδάζει παρά οι "εκλεκτοί και οι τυχεροί" που ίσχυε παλιότερα...

και ναι από τη στιγμή που βγήκε το WoW άλλαξε η ιστορία στο warcraft realm. Blame Blizzard και όχι όποιον παίκτη ευχαριστιέται ένα παιχνίδι και μάλιστα περισσότερο τώρα που είναι προσιτό ολόκληρο και όχι μόνο μέρη του...

όχι και πάλι όχι. ακριβώς επειδή εγώ δεν καϊκά ποτε δεν θα ήμουν ποτε high warlord. και σύμφωνο απόλυτος με αυτό. γιατί εγώ να γίνομαι παντοδύναμος και ένας που παίζει τον τριπλάσιο χρόνο να είναι το ίδιο δυνατός με εμενα? είναι αδικία προς αυτόν. ξέρω poses ώρες κάψιμο την ημερα ήθελε το high warlord και για αυτό ξέρω πως δεν θα ήμουν ποτε high warlord. αλλα θα σου κάνω το απλό παράδειγμα. starwars galaxies. ο jedi. η δύναμη του jedi και το πως έγινε μετά το expansion. e όχι, ακριβώς επειδή jedi είναι κάτι εκλεκτό και ο high warlord είναι εκλεκτός και μονο όχι αποφασίζουν να μην έχουν ζωή πρέπει να τα έχουν.
τώρα έτσι όπως έχει γίνει (and I blame blizzard and the 10year olds that cried over the games difficulty)
απλά δεν υπάρχει τίποτα. γίνεσαι το αντίστοιχο του high warlord χωρίς δυσκολία. είναι λογικό αυτό? κoiτατο ρεαλιστικά, γίνεσαι champion τις horde πανεύκολα. champion είναι κάτι chosen από τους άρχοντες τις horde, κάποτε ήταν 50 άτομα ανά server η champions και τώρα όλoi το αντίστοιχο του champion είναι. μου φαίνεται λογικό ο high warlord που παίζει 13 ώρες τι μέρα να νικάει εσένα και την Matsu μαζί σε duel. εσείς έχετε ζωή και δεν το έχετε κάψει,αυτός έχει αφιερώσει τι ζωή του εκεί. τώρα όμως δεν γίνετε αυτό επειδή και εσείς πάνω κάτω το ίδιο power έχετε

#449 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 04:43

Sponi ναι εμενα μου αρεσε πολυ ο παλιοτερος τροπος με τα ranks.δεν υπηρχε μονο ενας High warlord ή ενας grand marshal ανα σερβερ διοτι μολις επερνες το rank εμενε ο τιτλος σου.px Grand Marshal Imagika etc etc.Ναι ηθελε λιοσιμο για να γινεις rank 14 και αμα δεν ειχες premade group δεν θα τα καταφερνες ποτε.
Το οτι το παιχνιδι εχει εξελιχθει και απευθυνεται στο ευρυ κοινο ειναι ο λογος για τον οποιο εχει ¨χαλασει¨κατα την αποψη μου.Γινετε ολοενα και ποιο Ευκολο (Ωστε να μπορει ο οικογενειαρχης και ο 15,14,13,12,11,10χρονος να εχει εναν αξιοπρεπεστατο χαρακτηρα με πολυ λιγο Played time.)και ετσι αποτρεπει τους "παλιους" players απο το να το ξαναρχισουν διοτι εχουν συνηθησει σε αλλα πραγματα.Η Blizzard προφανως επελεξε να ριξει την δυσκολια του παιχνιδιου και να δωσει βαση στα γραφικα του για να τραβηξει ακομα περισοτερο κοσμο.Στο κατο κατο Για τα Φραγκα γινοντε ολα...Ποιος χεστηκε για τους Hardcore players και για το wow που τους αρεσε...Αν καταφερω και εχω το μεγαλυτερο ποσοστο των πιτσιρικαδων να ασχολουντε με το παιχνιδι μου τοσα περισοτερα κερδη.Αλλα ετσι χαλας την Ποιοτητα αγαπητη μου εταιρεια...

Εdit:Να συμπληρωσω οτι με το παλιο συστημα η Blizz σε αναγκαζε να διαλεξεις αναμεσα σε PvP or PvE.Δεν Γινοταν να εισαι πανω απο rank 8-9 και να παιζεις και PvE.Για να γινει αυτο ο χαρακτηρας σου θα επρεπε να ειναι online 24/7...Ετσι απλα να το αναφερουμε διοτι στα 70 μπορουσε καλιστα ενας να ειναι σε guild με πολυ καλο PvE progress και να εχει arena team με rating 1900+

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zauk[Lain]: 02 Ιανουάριος 2009 - 04:52

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#450 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 05:20

Δηλαδη για να καταλαβω. Εσυ Zauk κατακρινεις το παιχνιδι που εγινε ευκολο, και ο οποιοσδηποτε μπορει να φτασει καπου χωρις να γραφει απειρες ωρες το /played, που κατ'επεκταση οποιος δεν εχει απειρες ωρες στο /played ειναι noob, αλλα τσαντιζεστε οταν ο Sponis εξηγει οτι το να εχεις απειρες ωρες /played ειναι καψιμο, κατ'επεκταση no lifer.
Κι εγω σε πειραξε που θεωρω οτι ειναι καλο το οτι το παιχνιδι προσφερει πλεον περισσοτερα σε ολους οσους παιζουν και οχι σε αυτους που το /played ειναι με απειρες ωρες, κατ'επεκταση no lifer, και με ειπες Noob, επειδη εξεφρασα αυτη την αποψη? Δλδ, δε θα ημουν noob αν κατα την αποψη σου ελεγα "ναι, γουσταρω που ειμαστε 40 ατομα ολοι κι ολοι στο σερβερ, και yes και ουαου, γιατι η blizzard κοιταξε να κρατησει τους hardcore gamers, και να διωξει με τον τροπο της τους casual gamers γιατι κρατησε το παιχνιδι σε πανδυσκολα επιπεδα και κανενας εκτος απο εμενα και μερικους αλλους No lifers δεν μπορει να το βγαλει"...αυτος για σενα ειναι ο ορισμος του μη noob? Και οπως ειπε και η tsunade, αν και ο ορισμος βγηκε απο αυτον που ειναι καινουριος, χωρις να ειναι κατι κακο, γιατι ολοι καποτε καινουριοι ειμασταν, η εννοια αλλαξε και πηγε προς το κακο, και ετσι χαρακτηριζουν πλεον καποιον που ασχετα αν ειναι καινουριος ή οχι, δεν ξερει να παιζει τον χαρακτηρα του.
Το οτι γυρισα και ειπα, οτι μου αρεσε το expansion, oτι χαιρομαι που το παιχνιδι εγινε πιο προσιτο για ολους και οτι αλλο ειπα, για σενα ειναι noobικη λογικη. Ε σορρυ κιολας ρε Zauk, εγω κολλησα με το wow, επειδη μου προσφερει αυτα που αλλα παιχνιδια δεν μου προσφερουν. Μου προσφερει ωρες παιχνιδιου με ατομα που αλλοι ειναι καλοι, αλλοι οχι τοσο, παρεα in game που εχει γινει παρεα και irl, ασχετα με τον τροπο παιχνιδιου του καθενα, και γουσταρω στην τελικη, που το παιχνιδι δεν εγινε δυσκολο ωστε να χασω αυτην την ingame παρεα, γιατι εμενα αυτο με κερδισε. Δεν με κερδισαν τα drops, δεν με κερδισε το progress, δεν με πειραξε που εφτασα στον illidan και δεν τον εριξα, γιατι ολο αυτο ηταν μερος ενος ευρυτερου συνολου που απηλαυσα. Αν για σενα αυτο ειναι λογικη απο noob ατομο, τοτε σορρυ κιολας, μαλλον στραβα αρμενιζεις. Αν εσυ προσπερνας ολα αυτα που προανεφερα, που τα προσφερει το παιχνιδι ακομα και στην τωρινη nerfarismeni μορφη του, τοτε καλυτερα θα ηταν να επαιζες κατι μονος σου.Παιξε Lara ας πουμε..
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm