Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

World of Warcraft

• Please log in to reply
578 replies to this topic

Poll: Horde or Alliance? (85 member(s) have cast votes)

Horde or Alliance?

1. Alliance (23 votes [27.06%])

Percentage of vote: 27.06%

2. Horde (39 votes [45.88%])

Percentage of vote: 45.88%

3. Και τα 2 δεν εχω προβλημα (23 votes [27.06%])

Percentage of vote: 27.06%

Vote Guests cannot vote

#391 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 14 July 2008 - 19:44

Ειναι και με πους θα τυχεις, μου εχει τυχει πολλες φορες να βγαλουμε ΑΒ με 5-0 βασεις σε ενα 5λεπτο, αλλα τις πιο πολλες φορες χανουμε:

Posted ImagePosted Image

#392 ta-

ta-

my blood runs cold

• Members
  • 25 posts

Posted 14 July 2008 - 23:16

Βασικά ναι ως ally έτρωγα πάντα πιο πολύ ξύλο...Απλά και μόνο γιατί δεν ξέρουν τα άλλα να παίζουν ομαδικά,και μέχρι και να μαζευτούν κάμποσοι μόλις δουν το μπουλούκι την κάνουν με ελαφρά...

haha ακριβως ετσι γινεται!
Posted Image

#393 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 18 August 2008 - 19:51

haha ακριβως ετσι γινεται!

nope Δεν γινεται ακριβως ετσι...Το ολο θεμα ειναι σχετικα σε ποιο battlegroup ανοικεις...Σε μερικα ειναι καλητεροι οι horde και σε αλλα οι alliance
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#394 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 19 August 2008 - 05:06

Well ο Zauk έχει δίκιο. Alliance σπάει μούτρα στο AV γιατί είναι στημένο για την πάρτη τους (and do go around saying about tactics cause if you don't have a premade of 40 no tactics go :P) επιτρέπει το rushάρισμα και γενικότερα σπάει μούτρα. Στον Agamaggan (horde side) παίρνουμε 1 στα 3. Όλα τα άλλα BGs όποιος έχει τα μεγαλύτερα...skillz wins that simple ;)
Posted Image

#395 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 25 August 2008 - 15:33

Σκεφτείτε τώρα ένα tauren warrior, 80lvl, με τα αντίστοιχα brutal του TBC και ένα two-hand τριπλάσιο απ' αυτόν να chargάρει κάποιον με αυτό το spec:

Απλά POWN3D
Γιατί?
Κοιτάχτε το spec, και δείτε τι θα γίνει αν με ένα crit από rend (που θα το κάνει πρώτο) ανοίξει το taste for blood και το sudden death...
Rend-> overpower -> execute -> mortal = Απλά dead

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#396 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 25 August 2008 - 15:43

Den ξερω για σας....αλλα θελω η τανια warcraft να βγει με την ιδια ποιοτητα και τεχνοτροπια που εχει δημιουργηθει το cinematic intro του wrath of the lich king.......αν δεν το εχετε δει (btw ειναι απιστευτο) σπευσατε αμεσως σε ενα απο τα γνωστα sites για να το δειτε...
Posted Image

#397 NeverMore

NeverMore

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 25 August 2008 - 17:24

Εγω εχω ενα 61 lvl undead warrior στον boulderfist,αλλα αυτην την στιγμη παιζω L2,:deadga6:,παρατησα το WoW για δυο λογους,1)βαρεθηκα να με ρηχνουν σαν χαρτη οι rogue και οι hunter2)επειδη μετα τα 60 ανεβαινεις τρομερα δυσκολα ειδικα με warrior.Κατα τα αλλα το WoW ειναι το καλυτερο mmorpg:congrats:βασικα δεν μπαινω στην λογικη να συγκρινω το L2 με το WoW,το καθενα εχει την δικια του γλυκα,to l2 με το pvp του και το WoW με το μοναδικο του βαθος και την τρομερη του ιστορια

#398 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 26 August 2008 - 00:56

omg αν πέφτει ο warrior από rogue οι mage τι πρέπει να κάνουν,reroll?:hahaha:

#399 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 26 August 2008 - 11:02

yes they should reroll...hahaha
thanks for the deleted posts folks... :D
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#400 Lestat

Lestat

The vampirian

• Members
  • 31 posts

Posted 26 August 2008 - 11:06

παίδες,τα καινούργια talents του warlock απλά τα σπάνε έτσι?:hehehe:όσο για το wow χάλασε μετά το burning crusade και μάλλον θα χαλάσει κι'άλλο με το wrath of the lich king και γι¨αυτό κι πολλοί το παρατάνε για να αρχίζουν warhammer όσο γι'αυτό το παιχνίδι τα expactations μου είναι πολύ καλά και οχι απλά εμένα αλλά σε όλο τον κόσμο των gamers διεθνός μόνο τα podcast του να δεις καταλαβαίνεις!!!!!
Γιατί να αρχίζω τώρα την 3η λυκείου?:bahhh:
Posted Image

#401 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 26 August 2008 - 12:40

δεν πειράζει ... ας πάει ο κόσμος στο warhammer

και να γελάω με αυτούς που θα γυρίζουν πίσω με την ουρά στα σκέλια

#402 Locked n loaded

Locked n loaded

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 26 August 2008 - 12:59

Δεν νομίζω να το κάνουν χειρότερο απ' ότι το έκαναν στο tbc. Αλλά και πάλι έχετε δει το User interface του warhammer? Είναι σαν του warcraft που έχει ψιλοαλαχτεί με κάποιο UI program. :hahaha:
Posted Image

#403 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 25 November 2008 - 12:16

απλά και όμορφα... οι τύποι της Blizzard μας έδωσαν ένα νέο παιχνίδι και σαν επιβράβευση έχουμε 70ρηδες χαρακτήρες ήδη...

όση προχειροδουλειά ήταν το TBC τόσο προσεγμένο και πολύ καλά δουλεμένο είναι το WotLK. Μιλάμε ο κόσμος [όχι οι καμένοι] κάθονται και παρατηρούν τις νεες περιοχές αντί να level-άρουν. Και τα γραφικά και τους ήχους και τα πάντα...
Αν φτιάξεις DK ζεις μια επική στιγμή με το τελευταίο q [δεν κάνω spoiler]. Και λένε ότι όταν τελειώσεις ένα μεγάλο chain quest από Dragonblight ζεις μία από τις πιο επικές στιγμές του παιχνιδιού. Αυτό περιμένω να το δω...

Υπάρχουν αρκετές αναφορές από τους harcore-άδες ότι το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο, εγώ απλά λέω ότι έδωσαν ευκαιρία σε όλους να δουν όλο το content...

#404 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 25 November 2008 - 15:04

Posted Image

Posted Image

#405 NemuiNeko

NemuiNeko

(πρώην GrimRip)

• Members
  • 40 posts

Posted 28 November 2008 - 17:15

Είπα να μπω να πω ένα γεια στους υπόλοιπους wow players του site ^_^
Είμαι ο ιδιοκτήτης ενός βαρβάτου Orc Death Knight,level 80 "Deadalus"!
Ισως ο πρωτος εδω μέσα? :P
Server Laughing Skull, όποιος θέλει ας περάσει :)
Απλά πέρασα την πρωτη μου ώρα σαν 80αρης σε ενα παγκάκι στο Dalaran >.<
Το παιχνίδι ειναι σίγουρα casual πλέον,ίσως τωρα καταφέρω να τελείωσω την σχολη μου...
Posted Image