Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 1 Ψήφοι

Yuri

• Please log in to reply
121 replies to this topic

#76 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2011 - 02:58

edit: βάλε κ το sasameki koto για κατέβασμα κ δεν θα το μετανίωσεις.

Προσπαθώ να κρατήσω και ratio :D Δεν θα το ξεχάσω πάντως ;)

#77 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2011 - 03:01

:) δεκτό!
Δημοσιευμένη  εικόνα
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#78 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2011 - 03:02

Μμμ... δεν ξέρω, εγώ όταν είδα το Maria-sama το λάτρεψα, αλλά δεν προσφέρει τα insights του Aoi Hana όσον αφορά τις πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις. Είναι εξιδανικευμένο και αρκετά μελοδραματικό. Αυτό εννοούσα περισσότερο, το για τα αρσενικά ήταν κάπως άστοχο, ή έστω δεν ταιριάζει όσο θα ταίριαζε στα άλλα δύο που ανέφερα.

#79 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2011 - 03:09

τα insights του Aoi Hana όσον αφορά τις πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις

μα δεν υπάρχει άλλο στα κυβικά του aoi hana εκτός κ αν η shimura takako αποφασίσει να γράψει άλλο yuri manga (να τελείωσει πρώτα αυτό κ θα είμαι απο τους πρώτους που θα διαβάσουν αν βγάλει κάτι καινούριο).

κ αν σου άρεσε τόσο πολύ, να ξέρεις ότι το manga έχει εξελίξεις. (πόσο κακία μπορεί να είμαι έ? :ureshii:)

edit: ok, το έχω παρακάνει με τα edits αλλά ξέχασα να (ξανα-)αναφέρω το sasameki. παρόλο που το γράφει άντρας, είναι πολύ καλό. δεν έχει κανένα είδος fanservice, κ είναι αρκετά ποιοτικό ως anime.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#80 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2011 - 03:12

Χαχαχα, βασικά πριν μερικές μέρες πέτυχα στην τύχη το latest chapter και το κοίταξα από περιέργεια, χωρίς να έχω ξαναδιαβάσει, και το είδα! :P
Εντάξει, δεν ήταν και απροσδόκητο! Κάποια στιγμή εννοείται πως θα το διαβάσω, αλλά μάλλον θα περιμένω να τελειώσει.

#81 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2011 - 03:19

άκουσα ότι για το anime, η ίδια η mangaka δεν ήθελε να γίνει δευτερη season. ήθελαν οι άλλοι να αλλάξουν το anime k μάλλωσαν μεταξύ τους ή κάτι τέτοιο. κ καλά έκανε η γυναίκα!

το sasameki είχε χάλια πωλήσεις κ το να πάρει δευτερη season θα απίθανο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#82 jun

jun

Anime Fan

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 05:34

Κάποιες γίνονται για αντρικό κοινό, κάποιες όχι

αληθεια γενικα υπαρχουν yuri για γυνακειο κοινο μονο? και για αντρικο κοινο μονο να ειναι διαφορετικα. γιατι ειμαι περιεργη να δω την διαφορα

#83 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 17:02

Αυτές που γίνονται με στόχο αντρικό κοινό συνήθως βγάζουν μάτι. αυτές που θεωρώ ότι έχουν κυρίως γυναικείο κοινό (είναι δυνατον yuri με γυναικείο ιαπωνικό κοινό θα μου πείτε?) είναι αυτές που εμβαθύνουν σε χαρακτήρες, έχουν νόημα κ δείχνουν μια εξέλιξη στις σχέσεις κ που γενικά απουσιάζει το fanservice μιας κ δεν μπορώ να καταλάβω τί μπορεί να βρεί ένας άνδρας σε αυτό κ να τον "ευχαριστήσει".

Δεν μπορώ να πώ όμως με σιγουρία τπτ, μιας κ δεν πολυκαταλαβαίνω κ γω τί εννοούμε γυναικειο κ ανδρικό κονό. μπορεί να είναι γενικό να λέω άνδρες κ γυναίκες, μιας κ ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός κ μπορεί να αναζητά διαφορετικά πράγματα σε ένα anime.

παράδειγμα το kannazuki εμένα μου άρεσε. άλλοι λένε άλλα. εγώ σκάρτο yuri δεν βγάζω. εκτός κ αν καταντά ενοχλητικό :P μπορεί να κάνω την κριτική μου αλλά είναι κ θέμα γουστου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#84 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2011 - 22:44

κ γω ήμουν έτοιμη να ρωτήσω πως το ξέρει η ίδια ...

εμ... ειναι λιγο δυσκολο να το εξηγησω... αλλα ειναι στρειτ η φιλη μου... απλα μιλουσαμε για yaoi και ειμαι περιεργη να δω πως ειναι και τα yuri.... και απλα μου το πε.... τωρα εκεινη ισως το συμπερανε γιατι οπως και να το κανουμε τα κοριτσια ειναι λιγο περιορισμενα στο ερωτα μεταξυ τους σε σχεση με τα αγορια.... ε?

( δεν ειμαι weirdo.)
Δημοσιευμένη  εικόνα
The Dream Has Ended....

#85 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2011 - 22:59

εκεινη ισως το συμπερανε γιατι οπως και να το κανουμε τα κοριτσια ειναι λιγο περιορισμενα στο ερωτα μεταξυ τους σε σχεση με τα αγορια.... ε?

αν και δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβαινω την ερωτηση, υποψιαζομαι οτι δεν ειναι το καταληλο μερος για να απαντηθει.

Τελοσπαντων, δεν θα πρεπε να σε απασχολει ετσι κι αλλιως αυτο το ζητημα, γιατι στην πλειοψηφια τους νομιζω τα yaoi yuri, αλλα και γενικοτερα ο ερωτας στα ανιμε, μικρη σχεση εχει με τον ρεαλισμο.

Ρωτα καλυτερα καποιον που ξερει καλυτερα το θεμα και εχει δει μπολικα, με ποιο μπορεις να ξεκινησεις "χαλαρα" για να αποφασισεις μονη σου αν σου αρεσει.

stasou%2520mygdala.jpg

#86 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2011 - 23:03

oxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii μη το κατεβάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
είναι fail!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#87 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 01:18

oxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii μη το κατεβάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
είναι fail!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:oo:

:nanteee:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#88 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2011 - 05:50

καποια στιγμη θελω να ασχοληθω σοβαρα με τα yuri :3

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#89 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2011 - 16:57

:nanteee:

έλα τώρα, παραδέξου το, καθαρά σαν άνιμε δεν ήταν και πολύ καλό.. άσχετα βέβαια με το ότι αγαπάμε Sumi & το λοιπό καστ και ότι ήταν ωραία να βλέπεις animated τους χαρακτήρες.

@Daz, οπλίσου με υπομονή και με τις σειρές που αναφέρονται στη σελίδα 4 {πιάσε τις πιο χαλαρές πρώτα/not so adult (και μην πηγαίνει ο νους σας στο πονηρό!)}

#90 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2011 - 18:42

έλα τώρα, παραδέξου το, καθαρά σαν άνιμε δεν ήταν και πολύ καλό.. άσχετα βέβαια με το ότι αγαπάμε Sumi & το λοιπό καστ και ότι ήταν ωραία να βλέπεις animated τους χαρακτήρες.

εμμ ... η αλήθεια είναι ότι δεν είναι στα top5 μου, ούτε στα top 10 μου. αλλά μιλάμε για yuri anime που δυστυχώς αν περιμένουμε όλα να είναι aoi hana (που κ αυτό δεν φτάνει το manga) δεν θα ξαναδούμε yuri anime.

απο τα yuri anime που κυκλοφορούν, είναι top, διότι έιναι απλό, αστείο κ ναι, φτάνει κ τα όρια του γλυκού.

το top top top αγαπημένο μου απο όλα τα yuri anime που είδα είναι το el cazador. που κάποιος μπορεί να μην το βάλει στα yuri κ δίκαιο θα έχει. αληθινά λάτρεψα τους χαρακτήρες. κ ευτυχώς όλα τα anime με subtext, γίνονταν πιο υποφερτά μιας κ στο soundtrack ήταν η yuki kajiura.

@Daz, αν είσαι περισσότερο του manga θα σου προτείνω να κοιτάξεις το yuri genre κ στα manga.
Δημοσιευμένη  εικόνα