Προσπαθώ να κρατήσω και ratioedit: βάλε κ το sasameki koto για κατέβασμα κ δεν θα το μετανίωσεις.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Yuri
Posted 13 March 2011 - 02:58
Posted 13 March 2011 - 03:01
Προσπαθώ να κρατήσω και ratio
Δεν θα το ξεχάσω πάντως

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
Posted 13 March 2011 - 03:02
Posted 13 March 2011 - 03:09
τα insights του Aoi Hana όσον αφορά τις πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις
μα δεν υπάρχει άλλο στα κυβικά του aoi hana εκτός κ αν η shimura takako αποφασίσει να γράψει άλλο yuri manga (να τελείωσει πρώτα αυτό κ θα είμαι απο τους πρώτους που θα διαβάσουν αν βγάλει κάτι καινούριο).
κ αν σου άρεσε τόσο πολύ, να ξέρεις ότι το manga έχει εξελίξεις. (πόσο κακία μπορεί να είμαι έ?
edit: ok, το έχω παρακάνει με τα edits αλλά ξέχασα να (ξανα-)αναφέρω το sasameki. παρόλο που το γράφει άντρας, είναι πολύ καλό. δεν έχει κανένα είδος fanservice, κ είναι αρκετά ποιοτικό ως anime.

Posted 13 March 2011 - 03:12
Εντάξει, δεν ήταν και απροσδόκητο! Κάποια στιγμή εννοείται πως θα το διαβάσω, αλλά μάλλον θα περιμένω να τελειώσει.
Posted 13 March 2011 - 03:19
το sasameki είχε χάλια πωλήσεις κ το να πάρει δευτερη season θα απίθανο.

Posted 20 March 2011 - 05:34
Κάποιες γίνονται για αντρικό κοινό, κάποιες όχι
αληθεια γενικα υπαρχουν yuri για γυνακειο κοινο μονο? και για αντρικο κοινο μονο να ειναι διαφορετικα. γιατι ειμαι περιεργη να δω την διαφορα
Posted 22 March 2011 - 17:02
Δεν μπορώ να πώ όμως με σιγουρία τπτ, μιας κ δεν πολυκαταλαβαίνω κ γω τί εννοούμε γυναικειο κ ανδρικό κονό. μπορεί να είναι γενικό να λέω άνδρες κ γυναίκες, μιας κ ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός κ μπορεί να αναζητά διαφορετικά πράγματα σε ένα anime.
παράδειγμα το kannazuki εμένα μου άρεσε. άλλοι λένε άλλα. εγώ σκάρτο yuri δεν βγάζω. εκτός κ αν καταντά ενοχλητικό

Posted 25 March 2011 - 22:44
κ γω ήμουν έτοιμη να ρωτήσω πως το ξέρει η ίδια ...
εμ... ειναι λιγο δυσκολο να το εξηγησω... αλλα ειναι στρειτ η φιλη μου... απλα μιλουσαμε για yaoi και ειμαι περιεργη να δω πως ειναι και τα yuri.... και απλα μου το πε.... τωρα εκεινη ισως το συμπερανε γιατι οπως και να το κανουμε τα κοριτσια ειναι λιγο περιορισμενα στο ερωτα μεταξυ τους σε σχεση με τα αγορια.... ε?
( δεν ειμαι weirdo.)

The Dream Has Ended....
Posted 25 March 2011 - 22:59
εκεινη ισως το συμπερανε γιατι οπως και να το κανουμε τα κοριτσια ειναι λιγο περιορισμενα στο ερωτα μεταξυ τους σε σχεση με τα αγορια.... ε?
αν και δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβαινω την ερωτηση, υποψιαζομαι οτι δεν ειναι το καταληλο μερος για να απαντηθει.
Τελοσπαντων, δεν θα πρεπε να σε απασχολει ετσι κι αλλιως αυτο το ζητημα, γιατι στην πλειοψηφια τους νομιζω τα yaoi yuri, αλλα και γενικοτερα ο ερωτας στα ανιμε, μικρη σχεση εχει με τον ρεαλισμο.
Ρωτα καλυτερα καποιον που ξερει καλυτερα το θεμα και εχει δει μπολικα, με ποιο μπορεις να ξεκινησεις "χαλαρα" για να αποφασισεις μονη σου αν σου αρεσει.

Posted 25 March 2011 - 23:03
Προσπαθώ να κρατήσω και ratio
Δεν θα το ξεχάσω πάντως
oxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii μη το κατεβάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
είναι fail!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted 26 March 2011 - 01:18
oxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii μη το κατεβάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
είναι fail!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted 28 March 2011 - 05:50

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 28 March 2011 - 16:57
έλα τώρα, παραδέξου το, καθαρά σαν άνιμε δεν ήταν και πολύ καλό.. άσχετα βέβαια με το ότι αγαπάμε Sumi & το λοιπό καστ και ότι ήταν ωραία να βλέπεις animated τους χαρακτήρες.
@Daz, οπλίσου με υπομονή και με τις σειρές που αναφέρονται στη σελίδα 4 {πιάσε τις πιο χαλαρές πρώτα/not so adult (και μην πηγαίνει ο νους σας στο πονηρό!)}
Posted 28 March 2011 - 18:42
έλα τώρα, παραδέξου το, καθαρά σαν άνιμε δεν ήταν και πολύ καλό.. άσχετα βέβαια με το ότι αγαπάμε Sumi & το λοιπό καστ και ότι ήταν ωραία να βλέπεις animated τους χαρακτήρες.
εμμ ... η αλήθεια είναι ότι δεν είναι στα top5 μου, ούτε στα top 10 μου. αλλά μιλάμε για yuri anime που δυστυχώς αν περιμένουμε όλα να είναι aoi hana (που κ αυτό δεν φτάνει το manga) δεν θα ξαναδούμε yuri anime.
απο τα yuri anime που κυκλοφορούν, είναι top, διότι έιναι απλό, αστείο κ ναι, φτάνει κ τα όρια του γλυκού.
το top top top αγαπημένο μου απο όλα τα yuri anime που είδα είναι το el cazador. που κάποιος μπορεί να μην το βάλει στα yuri κ δίκαιο θα έχει. αληθινά λάτρεψα τους χαρακτήρες. κ ευτυχώς όλα τα anime με subtext, γίνονταν πιο υποφερτά μιας κ στο soundtrack ήταν η yuki kajiura.
@Daz, αν είσαι περισσότερο του manga θα σου προτείνω να κοιτάξεις το yuri genre κ στα manga.