Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Yuri

• Please log in to reply
121 replies to this topic

#61 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 12 March 2011 - 19:27

μια φιλη μου, μου ειπε πως ο ερωτας μεταξυ κοριτσιων ειναι πιο αηδιαστικος απο οτι με αγορια.... δεν ειναι θεμα ρατσισμου, απλα το εννοει πως πανω στην πραξη τα κοριτσια ειναι πιο ιου απο οτι τα αγορια....

Posted Image

stasou%2520mygdala.jpg

#62 Kotatsu

Kotatsu

~de arimasu

• Members
  • 9 posts

Posted 12 March 2011 - 19:29

Μπορώ να βάλω και γτφ? Τέλεια:sadist:

Posted Image

#63 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 12 March 2011 - 19:32

Και πώς την άκουγες αφού σου το έλεγε μέσα από την ντουλάπα!?

#64 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 12 March 2011 - 19:35

κ γω ήμουν έτοιμη να ρωτήσω πως το ξέρει η ίδια ...
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#65 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 13 March 2011 - 02:15

Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω πάντως (βασικά όλες οι ερωτικές πράξεις είναι αηδιαστικές όταν είναι εκτός context).
Anyway, αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κανένα άνιμε yuri που να μην είναι φανσέρβις για στρέιτ άντρες, αλλά κάτι που θα έχει και κάποιο ενδιαφέρον να το παρακολουθήσει κανείς.

#66 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 13 March 2011 - 02:20

Anyway, αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κανένα άνιμε yuri που να μην είναι φανσέρβις για στρέιτ άντρες, αλλά κάτι που θα έχει και κάποιο ενδιαφέρον να το παρακολουθήσει κανείς.

Ναι, το Aoi Hana. Eίναι της mangaka του Hourou Musuko. Εγγυώμαι πως θα σου αρέσει.

#67 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 13 March 2011 - 02:27

γιατί το sasameki koto έχει fun service?

όχι δεν έχει :))))

ούτε το blue drop έχει (το ξαναείδα πρόσφατα)

υγ: αλλά να ξέρεις για aoi hana κ sasameki koto δεν είναι ολοκληρωμένα στην anime τους version.
Posted Image

#68 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 13 March 2011 - 02:32

Λολ, για το Sasameki είχα διαβάσει ότι δεν έχει τέλος και δεν το είδα ποτέ, δεν ξέρω :P

#69 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 March 2011 - 02:35

Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω πάντως (βασικά όλες οι ερωτικές πράξεις είναι αηδιαστικές όταν είναι εκτός context).

Ιεροσυλία meidei! Ιεροσυλία! :P

Και το Maria sama ga miteru, και το Aoi Hana και το Utena έχουν πολύ ενδιαφέρον χωρίς fanservice. Άλλα anime δεν ξέρω tbh. Αν υπάρχουν ας μας διαφωτίσει κάποιος.

Posted Image

#70 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 13 March 2011 - 02:36

καλά, το sasameki koto υπάρχει λόγος που το λέμε κ angst koto, ουτε η manga version του δίνει τέλος. :P

αλλά είναι ένα πολύ ωραίο anime κ ένα πολύ ωραίο manga.

αν ενδιαφέρεσαι γαι το maria sama, πρέπει να ξέρεις ότι είναι 4 season (εκ των οποίων η 3η είναι σε 5-6 ova 45λεπτα)
είναι ωραίο anime, αλλά δεν έχει καθαρό yuri, μα κ κάποιος μπορεί να αμβισβητήσει ακόμη κ την shoujo ai κατάσταση.

3ο edit? : έχουμε να δούμε yuri anime πολύ καιρό κ δεν πρόκειτε να δούμε για τις υπόλοιπες 2 season (απο αυτά που είδα τουλάχιστον) εκτός απο ενα μικρό ova sυνέχεια που περιμένουμε να βγεί το καλοκαίρι. δυστυχώς δεν ξέρω πόσο τους επηρεάζει αυτός ο νόμος για να κάνουν άλλα.

τη βγάζω με madoka, προς το παρον μαζί με τα goggles μου.

Edited by eyl, 13 March 2011 - 02:42.

Posted Image

#71 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 13 March 2011 - 02:40

Χμ, εγώ όταν έγραψε ο meidei για fanservice δεν κατάλαβα μόνο graphic περιεχόμενο αλλά γενικότερα fanservicy attitude προς αρσενικά. Όσο κι αν μ'αρέσει το Maria-sama, δεν μπορώ να πω ότι του λείπει αυτό το στοιχείο, αλλά σε καμία περίπτωση δε συγκρίνεται με σκουπίδια όπως Strawberry Panic και Candy Boy.
To Aoi Hana είναι πολύ πιο insightful κι έχει πιο ρεαλιστικό δράμα από όλα αυτά.

#72 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 13 March 2011 - 02:48

Ναι, με το φανσέρβις δεν αναφέρομαι τόσο στο graphicness, θα μπορούσε να είναι και yuri, όχι απλά shujo-ai, αλλά κυρίως στο να έχει πράγματι κάτι ουσιώδες να διηγηθεί.
Το Aoi Hana κατεβαίνει, αφού έχει και τέτοια διαπιστευτήρια, αλλά βάζω και τους άλλους τίτλους στο σημειωματάριο μου.

Διαφωνείς, Ανελίς; :P

#73 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 13 March 2011 - 02:51

Ε γενικά υπάρχει έλλειμμα από καλά shoujo ai, και για το Aoi Hana που ήταν πραγματικά ποιοτικό δε θα υπάρξει συνέχεια αφού πάτωσε σε πωλήσεις DVD. Γιατί να αγοράσει κάτι καλό το κοινό εξάλλου, από τη στιγμή που μπορεί να αγοράσει ΒΥΖΙΑ.

#74 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 13 March 2011 - 02:55

Χμ, εγώ όταν έγραψε ο meidei για fanservice δεν κατάλαβα μόνο graphic περιεχόμενο αλλά γενικότερα fanservicy attitude προς αρσενικά. Όσο κι αν μ'αρέσει το Maria-sama, δεν μπορώ να πω ότι του λείπει αυτό το στοιχείο, αλλά σε καμία περίπτωση δε συγκρίνεται με σκουπίδια όπως Strawberry Panic και Candy Boy.

εννοείτε οτι δεν συγκρίνετε!

με το candy boy παράγινε, για αλλού ξεκίνησε κ αλλού πήγε.

το strawberry panic το καημένο ... εγώ το συμπάθησα (δεν χρειαζόταν να είναι 26 ep). μπορεί να ήταν χαζή ο main character, αλλά drama school life σε all girls school. δεν μπορώ να το αγνοήσω.

μπορώ να καταλάβω το "fanservicy attitude προς αρσενικά", το βλέπω σε άλλα anime, αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει στο maria sama. δηλ, στην τελική μπορεί να μην το καταλαβαίνω ...

edit: βάλε κ το sasameki koto για κατέβασμα κ δεν θα το μετανίωσεις.
Posted Image

#75 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 March 2011 - 02:57

Διαφωνείς, Ανελίς; :P

Όχι μόνο εγώ, αλλά και ο ανώμαλος μέσα μου! :P

Posted Image