Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4426 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 20 January 2012 - 20:16

Καλα ντε μη βαρας!! :beaten:

Εχασαν και οι δυο τα χερια τους, σωστα? Γιατι ο παπους να παραμεινει κουλος και να γιατρεψαν μονο τη Soi Fon? Εστω βρε παιδι μου γιαυτο μπορει να βρει εναν λογο η να πει επειδη το εκανε sacrifice οτι δεν γινοταν να του το "επιστρεψουνε".

Ωραία. Το έρμο το quote που έκανες πιο πάνω πού κολλάει με αυτό, βρε άνθρωπέ μου; Αυτό ρωτάω. :deadga6:

Τέσπα, να μη το κουράζουμε, πάμε παρακάτω.

Συμφωνώ με τα περί γέννηση του Ichigo, Masaki, Isshin και Aizen, αλλά για να ενημερωθείς κιόλας, υπάρχει συνέντευξη του Kubo που λέει επί λέξει ότι θα ασχοληθεί με Royal Guard, ichigo's birth και παρελθόν του Isshin.

Συν τοις άλλοις, θα παίξουν πολλά με τους Quincy. Αυτό εμένα ποτέ δε μου κάθισε καλά. Όλα αυτά είναι στο πρόγραμμα. Αυτό το arc ήταν για να πάρει ο Ichigo πίσω τις δυνάμεις του... και κανένα χτένισμα στους υπόλοιπους. :hahaha:

Τον Aizen δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τον ξαναδούμε. Ξέρει πράγματα για τον Ichigo που ο ίδιος ο Ichigo δε ξέρει (ξέρει όμως ο Isshin, ο οποίος φαίνεται να έχει κρατήσει σιωπή ιχθύος...). Δε νομίζω ότι θα τα περάσει στο ντούκου όλα αυτά ο Kubo. Όχι εάν δώσουμε βάση στη συνέντευξή του.

Posted Image

#4427 RestInPieces

RestInPieces

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 20 January 2012 - 21:03

Συμφωνώ με τα περί γέννηση του Ichigo, Masaki, Isshin και Aizen, αλλά για να ενημερωθείς κιόλας, υπάρχει συνέντευξη του Kubo που λέει επί λέξει ότι θα ασχοληθεί με Royal Guard, ichigo's birth και παρελθόν του Isshin.

Καλη φαση τοτε, δεν το ηξερα αυτο.. Φοβομουν οντως οτι θα τα περασει στο ντουκου αυτα!

*Επιστρεφει στο minecraft ησυχος*

#4428 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 21 January 2012 - 12:36

Δεν κατάλαβα ποιος είναι ο ουσιαστικός λόγος για να έχει ξανά χέρι η Soi Fon κι όχι ο αρχηγός των shinigami....:S

Εγώ νομίζω πως ο μοναδικός λόγος που δεν έδωσε στον Yamamoto το χέρι πίσω είναι στην λογική πως είναι τόσο νταής που σε σκοτώνει με την γενειάδα και μόνο με 10 διαφορετικούς τρόπους! :hahaha: Πέραν της πλάκας πάντως νομίζω πως αυτός ακριβός είναι ο λόγος. Οτι και καλά και με χέρι λιγότερο δεν χάνει τίποτα από την δύναμή του κάτι το οποίο δεν μπορούμε να πούμε για την Soi Fon.

Μου άρεσε πάντως η ιδέα να βγάλουν αυτά τα τευχάκια αυτές τις 3 εβδομάδες. Είναι μια μυτιά bleach μέχρι να αρχίσει το καλό:D Άσε που μαθαίνουμε και χρήσιμες πληροφορίες.

#4429 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 21 January 2012 - 12:47

Για το χέρι του παππού υπάρχει εξήγηση. Το θυσίασε με ξόρκι, άρα δεν μπορεί να το πάρει πίσω. Στην ουσία το έκανε βόμβα.

Για το Σιφόνι θα είχε περισσότερο νόημα να το έφτιαχνε η Orihime Που επαναφέρει τα πράγματα σε προηγούμενες καταστάσεις.

σε σκοτώνει με την γενειάδα και μόνο με 10 διαφορετικούς τρόπους

1 ξιφομαχία με τη γενειάδα

2 shikai με τη γενειάδα

3 bankai με τη γενειάδα

4 fullbring με τη γενειάδα

5 ressurection με τη γενειάδα

6 kido με τη γενειάδα

7 όλες τις πολεμικές τέχνες με τη γενειάδα

8 απελευθέρωση του Sukyoku με τη γενειάδα

9 στραγγαλισμός με τη γενειάδα

10 tentacle rape με τη γενειάδα

#4430 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 21 January 2012 - 13:17

1 ξιφομαχία με τη γενειάδα

2 shikai με τη γενειάδα

3 bankai με τη γενειάδα

4 fullbring με τη γενειάδα

5 ressurection με τη γενειάδα

6 kido με τη γενειάδα

7 όλες τις πολεμικές τέχνες με τη γενειάδα

8 απελευθέρωση του Sukyoku με τη γενειάδα

9 στραγγαλισμός με τη γενειάδα

10 tentacle rape με τη γενειάδα

:hahaha::hahaha:

Η εξήγηση που δίνεις για το χέρι του Γέρου δεν με καλύπτει. Έχουμε δει τον Grimmjow να του κόβουν το χέρι και να το καταστρέφουν εντελώς πάλι με kido link , και η Orihime να του το θεραπεύει μια χαρά. Εκτός και αν πια αυτή η τεχνική που έκανε ο γέρος είναι μη αναστρέψιμη, αλλά δεν μου ακούγετε λογικό.

#4431 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 21 January 2012 - 13:19

Δεν του το κατέστρεψαν ο ίδιος το θυσίασε. Αυτό τονίζει ο Ody σ'αυτό το θέμα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4432 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 21 January 2012 - 13:25

Ήταν και απαγορευμένη τεχνική, ίσως γι' αυτό το λόγο.

#4433 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 21 January 2012 - 13:32

Και πάλι όμως γιατί να έχει σημασία? Με τον έναν η τον άλλο τρόπο το χέρι καταστράφηκε. Και δεν θυμάμαι να είπε ποτέ πως στην περίπτωση της θυσίας ή της απαγορευμένης τεχνικής ισχύει κάτι άλλο. Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να το ψειρίζω και πολύ, αν θέλει θα μας πει ο ίδιος ο kubo τι συμβαίνει.:P

#4434 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 21 January 2012 - 13:42

Κοίτα, δεν είναι το ίδιο. Πρέπει να σκεφτούμε ότι ο λόγος που έχασε το χέρι του έχει σημασία για το αν θα επιστρέψει. Δεν ξέρω αν η Unohana ή η Orihime είχε φτιάξει το χέρι της Soi Fon αλλά νομίζω είναι διαφορετικό το να σου κόβουν το χέρι και να το αναδημιουργείς εφόσον όλη αυτή η "ενέργεια" η "ύλη" του χεριού είναι κάπου και υπάρχει απλώς έχει γίνει κάτι άλλο και είναι άλλο το να το κάνεις εσύ ο ίδιος σε κάτι άλλο όπως να το θυσιάσεις για να το κάνεις κάτι σαν βόμβα.
Δηλαδή, αν το παίρναμε με την skill της Orihime τότε η επίθεσή του θα πρεπε να ακυρωθεί για να επιστρέψει το χέρι. Και μετά...you divided by zero. Για την ιδιότητα της Unohana ακόμα δε μας έχει εξηγήσει πολλά αλλά κάτι κάνει με το reiatsu αν θυμάμαι καλά οπότε περίμενε να το δω και να σου απαντήσω. ^^

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4435 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 21 January 2012 - 14:05

Κοίτα, δεν είναι το ίδιο. Πρέπει να σκεφτούμε ότι ο λόγος που έχασε το χέρι του έχει σημασία για το αν θα επιστρέψει. Δεν ξέρω αν η Unohana ή η Orihime είχε φτιάξει το χέρι της Soi Fon αλλά νομίζω είναι διαφορετικό το να σου κόβουν το χέρι και να το αναδημιουργείς εφόσον όλη αυτή η "ενέργεια" η "ύλη" του χεριού είναι κάπου και υπάρχει απλώς έχει γίνει κάτι άλλο και είναι άλλο το να το κάνεις εσύ ο ίδιος σε κάτι άλλο όπως να το θυσιάσεις για να το κάνεις κάτι σαν βόμβα.
Δηλαδή, αν το παίρναμε με την skill της Orihime τότε η επίθεσή του θα πρεπε να ακυρωθεί για να επιστρέψει το χέρι. Και μετά...you divided by zero. Για την ιδιότητα της Unohana ακόμα δε μας έχει εξηγήσει πολλά αλλά κάτι κάνει με το reiatsu αν θυμάμαι καλά οπότε περίμενε να το δω και να σου απαντήσω. ^^

Μην πας να το βγάλεις με την λογική, ειδικά με τις τεχνικές τις Orihime γιατί θα χαθεί η μπάλα!:P Για παράδειγμα δεν χρειάζεται να ακυρωθεί η τεχνική του για να πάρει το χέρι πίσω όπως λες γιατί με την ίδια λογική θα έπρεπε να ακυρωθεί και η τεχνική του Tosen με την οποία κατέστρεψε το χέρι του Grimmjow. Λίγα λόγια για το τι ξέρουμε για την τεχνική της Orihime από το bleachwiki

Their ability is to repel the "inner shield." The shield placed inside means that they repel the damage within a limited area. In other words, they return a subject covered by the shield to the state that they were before taking damage. Orihime is capable of fully restoring Grimmjow's destroyed arm from nothing, to which Sōsuke Aizen deduces this as "The Rejection of Events". Her ability is to limit, reject, and negate any kind of event that has happened to her target. It is an ability that returns her target to its former state no matter what has happened to them. Yasochika Iemura comments that the technique's healing speed is potentially faster than Isane Kotetsu and his own. However, it is far more powerful than "Temporal Regression" or "Spatial Regression" as it easily tramples into the horizon of events that God has decided. It is a power that trespasses into God's territory.Originally Orihime wasn't able to restore a destroyed Tsubaki but Hachigen Ushōda states that her reiatsu she should have powers very close to his own, therefore she should be able to restore him to his original form even without a shattered fragment. Later, she is fully capable of resurrecting the dead. While Orihime can heal wounds quickly, it takes her longer to replenish the patient's Reiatsu. Large amounts of foreign spiritual pressure also make healing more difficult.

Δεν λέω πως έχεις άδικο και δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό που λες, απλά με βάση όσα ξέρουμε για την Orihime μου φαίνεται λογικό να μπορούσε να του δώσει το χέρι πίσω.:canthelp:

#4436 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 21 January 2012 - 14:14

Χα χα χα, ναι έχεις δίκιο, θα την χάσουμε τη μπάλα. Απλώς δεν έχω δει ποτέ την Orihime να θεραπεύει κάποιον από κάτι άλλο εκτός από μια πληγή που δημιουργήθηκε από επίθεση που σαν σκοπό είχε να βλάψει αυτόν που χτύπησε. Εφόσον λοιπόν ο σκοπός της επίθεσης είναι να πχ κόψει το χέρι κάποιου λογικό είναι να ακυρώνεται το effect της επίθεσης εφόσον το ΧΨ χέρι επαναφέρεται...

Βέβαια με αυτήν τη λογική γιατί δεν επιστρέφουν και τα surroundings στην προηγούμενη τους κατάσταση? Είναι κι αυτό ένα θέμα...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4437 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 21 January 2012 - 14:25

Γιατί ο Κουβάς δεν τα ζωγραφίζει.

#4438 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 21 January 2012 - 14:29

E, στην αρχή το έκανε. Και δεν ξαναγίνονταν όπως παλιά. Τώρα που έχει ξαναρχίσει βέβαια...κάτι μπορεί να γίνει. Δειλά-δειλά.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4439 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 21 January 2012 - 14:30

αυτο το arc πιστευω θα χει να κανει με τον ishida και τον πατερα του!!!!ο kubo ειπε οτι τα προηγουμενα ειχαν να κανουν με rukia,inoue,chad οποτε μενει ο ishida απο τους φιλους του φραουλα με δυναμεις,αυτο το αρκ ελπιζω να ειναι οπως το φανταζομαι και να αποκαλυφθουν ολααααααα.δωσε μας εγκεφαλικα κουμπο, onegaaaaaaaaaaaaaii!!!

#4440 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 21 January 2012 - 14:34

Μακράν η καλύτερη υπόθεση. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο, αν και οι Quincy είναι πλέον αμελητέα ποσότητα.

Ελπίζω να μην ξαναδούμε το κλασσικό damsel in disstress πάντως που του αρέσει.