Καλα ντε μη βαρας!!
Εχασαν και οι δυο τα χερια τους, σωστα? Γιατι ο παπους να παραμεινει κουλος και να γιατρεψαν μονο τη Soi Fon? Εστω βρε παιδι μου γιαυτο μπορει να βρει εναν λογο η να πει επειδη το εκανε sacrifice οτι δεν γινοταν να του το "επιστρεψουνε".
Ωραία. Το έρμο το quote που έκανες πιο πάνω πού κολλάει με αυτό, βρε άνθρωπέ μου; Αυτό ρωτάω.

Τέσπα, να μη το κουράζουμε, πάμε παρακάτω.
Συμφωνώ με τα περί γέννηση του Ichigo, Masaki, Isshin και Aizen, αλλά για να ενημερωθείς κιόλας, υπάρχει συνέντευξη του Kubo που λέει επί λέξει ότι θα ασχοληθεί με Royal Guard, ichigo's birth και παρελθόν του Isshin.
Συν τοις άλλοις, θα παίξουν πολλά με τους Quincy. Αυτό εμένα ποτέ δε μου κάθισε καλά. Όλα αυτά είναι στο πρόγραμμα. Αυτό το arc ήταν για να πάρει ο Ichigo πίσω τις δυνάμεις του... και κανένα χτένισμα στους υπόλοιπους.

Τον Aizen δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τον ξαναδούμε. Ξέρει πράγματα για τον Ichigo που ο ίδιος ο Ichigo δε ξέρει (ξέρει όμως ο Isshin, ο οποίος φαίνεται να έχει κρατήσει σιωπή ιχθύος...). Δε νομίζω ότι θα τα περάσει στο ντούκου όλα αυτά ο Kubo. Όχι εάν δώσουμε βάση στη συνέντευξή του.