Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4351 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 30 November 2011 - 22:58

Δεν ξέρω για το τρολλάισμα αλλά αν ο Ιchigo την λέει στον Ginjou εγώ ξέρω τζάμπα οι χαρακτηρισμοί σαν Aizen V2 απ'τους fans.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4352 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 30 November 2011 - 23:35

BACKGROUNDS! BACKGROUNDS EVERYWHERE! Δέντρα, σπίτια, σύννεφα, έδαφος...! Θα λιποθυμήσω! Τί έγινε ρε Kubo, πήρες νέους βοηθούς που ξέρουν να ζωγραφίζουν φόντο;

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να δω τη Riruka στο σώμα της Rukia... πού εξαφανίστηκε ετούτη η tsundere; Θα το παίξει "βγαίνω όποτε διαλέξω" η κοτσιδού τώρα; This will be interesting... Ειδικά μιας και η Riruka γουστάρει τον Ichigo. Φαντάζεστε τη Riruka να φαίρεται σαν ερωτοχτυπημένη με το σώμα της Rukia; Ε ρε, γέλια και παρεξηγήσεις που θα πέσουν... :hehe:

Το νέο Ban Kai του Ichigo μου άρεσε σχετικά. Αν και το Zangetsu καταντάει να γίνει το Masamune του Sephiroth από το FFVII με το πόσο μάκρυνε. :P Και μιλώντας για FF, ο Kubo πρέπει να πήρε κόλπα στυλ από τον Nomura: belt, more belts, crossed belts... μόνο και κάτι φερμουάρ να βάλει και τελειώσαμε, ο Ichigo θα πάει στο Kingdom Hearts. Ή στους X-Men. Με τόσα χ στη στολή πια... :hihi2: Θα έλεγε κανείς ότι φοράει κορσέ.

Βρε, βρε ο Ichigo ωρίμασε! Κι άλλη έκπληξη! Είναι διατεθειμένος να παίξει στο Soul Society Big Brother (SSBB), εφόσον μπορεί να προστατεύει κόσμο. Φτου να μη σε ματιάσω. Και LOL, το "ΣΚΑΣΕ!" στο προηγούμενο κεφάλαιο ήταν για τον Ishida. Μου άρεσε επίσης που γίνονται τόσες αναφορές στα πολύυυυυυυυ πρώτα κεφάλαια του manga. Εκεί μάθαμε και το κόλλημα του Ichigo με τη προστασία λόγω του θανάτου της μητέρας του.

Μιλώντας για γονείς, μετά από ετούτο το arc, ο Isshin έχει εξηγήσεις να δώσει... :smokingg:
Πάμε στο ban kai του Ginjou. Ginjou, Ginjou, my dear Ginjou... δε ξέρεις ότι όταν ένας villain αρχίζει τις μεταμορφώσεις, η ήττα του είναι κοντά; Τον ButterflAizen να θυμηθείς, θα καταλάβεις. Κατά τα άλλα, μου άρεσεως εμφάνιση. Το μόνο που με χαλάει είναι το άσπρο μαλλί. Και βγάζει νόημα να φαίνεται σα Hollow, μιας και οι Fullbringer δυνάμεις έχουν ως βάση τα απομεινάρια της δύναμης των Hollow που επιτέθηκαν στις μητέρες των Fullbringers. Εφόσον ο Ginjou πήρε το Hollow-based Fullbring του Ichigo, είναι λογικό τα κοκαλάκια να ξεπηδάνε από παντού. (Παρεμπιπτόντως, ακόμη δε ξέρουμε το όνομα που έδωσε ο Ichigo στο Fullbring του.) I have this pet theory, ότι ο Shirosaki θα ξεπηδήσει κάποια στιγμή από τον Ginjou, αλλά δε το περιμένω σοβαρά...

Και τέλος: καλέ, γιατί όλοι λένε ότι ο Ginjou μοιάζει εμφανισιακά στον Aizen; Καμία σχέση!

Posted Image

#4353 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 01 December 2011 - 13:29

Πρώτα από όλα θέλω να σχολίασω το σχήμα του νέου zapakutou του Ichigo στην μορφή Bankai. Τρελή επικούρα. Όπως και η μορφή του bankai-Ginjou. Πείτε ότι θέλετε για τον Kubo αλλά damn ξέρει να σχεδιάζει ποζεριάδικα τους χαρακτήρες του!

Βασικά, το μόνο στοιχείο της πλοκής που μου τράβηξε την προσοχή ήταν οι captains που "περίμεναν" σε σειρά σαν στρατιωτάκια τον Ιchigo έξω από το dimension-box του. Θαρρείς πως περιμένουν να τελείωσει η μάχη για να τον συλλάβουν. Θέλω να δω τι θα γίνει τώρα που βγήκαν έξω. Θα επέμβουν?

Πλάκα είχε και ο διάλογος με τα δύο "σκάσε". Το πρώτο το δυνατό πήγαινε στον Ishida ενώ το "νωχελικό" στον Ginjou. Καλό αυτό. Σημαίνει πως ο φράουλας δίνει βάση στα λόγια του πρώτου ενώ για τον ίδιο ο Ginjou είναι μια ενόχληση στο αυτί. Και επίσης ο Ichigo φαίνεται να είναι πιο έξυπνος από όσο νομίζουμε αλλά όχι τόσο όσο θα ήθελε. (whut?) Ωστόσο, τον παραδέχομαι που είδε τον πραγματικό σκοπό της παρακολούθησης μέσω του badge και δικαιολόγησε τον Ukitake. Τους δικαιολόγησε όλους. Πολύ φοβάμαι μην τον "κρεμάσουν" τελικά οι απ'έξω.

Και τέλος, πράγματι ο Ginjou (πέρα από το τσουλούφι) δεν μοιάζει στον Aizen. Είναι πιο brutal style και πιο ανθρώπινος ( Καπετάνιος Προφανής- αφού ο άλλος είναι shinigami...:hihi2:) Αλλά δέκα κλάσσεις πιο κάτω σε γαματοσύνη και στύλ /fanboy mode on.

#4354 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 07 December 2011 - 15:32

http://www.mangareader.net/bleach/476
Spoiler:

#4355 siathana

siathana

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 07 December 2011 - 15:56

Αφου ηταν σχεδιο του soul society να εμφανιστει ενας δευτερος substitute shinigami για να προσελκυσουν τον ginjo,γιατι αντιμετωπισαν την Rukia σαν εγκληματια οταν εδωσε τις δυναμεις της στον ichigo?

#4356 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 07 December 2011 - 16:13

Εύστοχη παρατήρηση.

#4357 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 07 December 2011 - 16:51

προτ-χορου της νεας πλοκης του μπριτσ
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#4358 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 07 December 2011 - 17:03

εγω δεν καταλαβαινω γιατι εχουν τυφλη εμπιστοσυνη στον ichigo και δεν καθονται να τον βοηθησουν,τοσο κομπαρσος ειναι ο ginjo??

#4359 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 07 December 2011 - 17:06

Ξεπηδάει όπου να'ναι το hollow από τον Ginjo...just w8! :o

PS:Κι αυτό βέβαια σε κάνα 2 chapters θα'χει φύγει άκλαφτο...:/
Posted Image

#4360 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 07 December 2011 - 17:08

Ξεπηδάει όπου να'ναι το hollow από τον Ginjo...just w8! :o

PS:Κι αυτό βέβαια σε κάνα 2 chapters θα'χει φύγει άκλαφτο...:/

νταξ για το hollow ειχε καλη δικαιολογια ο kubo...εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι αφησαν τον ichigo να τα κανει ολα μονος του...

#4361 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 07 December 2011 - 17:55

Αφου ηταν σχεδιο του soul society να εμφανιστει ενας δευτερος substitute shinigami για να προσελκυσουν τον ginjo,γιατι αντιμετωπισαν την Rukia σαν εγκληματια οταν εδωσε τις δυναμεις της στον ichigo?

Η καταδίωξη της Rukia, η σύλληψη της, η ποινή και οι αλλαγές της ημερομηνίας εκτέλεσης της έγιναν όλα από τον Αιζεν, ο οποίος είχε φροντίσει να ξεπαστρέψει το Central 46 πολύ νωρίς. Και επίσης η Rukia τότε το έκανε δίχως εξουσιοδότηση από τον Yamamoto κάτι που δεν ισχύει αυτήν την φορά.

Τώρα για τον λόγο για τον οποίο φεύγουνε οι Captains είναι μάλλον επειδή καταλαβαίνουν (από reiatsu ή whatever) πως ο Ichigo είναι πιο ισχυρός από τον Ginjou και θα νικήσει την μάχη, είτε επειδή έχουν συμφωνήσει με τον Urahara πως θα βοηθήσει τον Ichigo εκείνος. Δεν είναι ισχυρές δικαιολογίες αλλά τουλάχιστον στέκουν.

Φυσικά περιμένουμε τώρα το Hollow του Ginjou. Από την στιγμή που το ανέφερε λογικά θα το δούμε. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι πως στο καλό ο Ginjou ξέρει bankai το οποίο στην αρχή της σειράς ήταν τρομακτικά σπάνιο και δύσκολο να επιτύχεις.

Βtw τι περιμένει η Riruka?

#4362 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 07 December 2011 - 18:15

Φαντάζομαι ότι η Riruka, σαν άλλος Teemo, περιμένει ακίνητη και κρυμμένη μέχρι να περάσει η μπόρα.

#4363 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 07 December 2011 - 18:33

Η καταδίωξη της Rukia, η σύλληψη της, η ποινή και οι αλλαγές της ημερομηνίας εκτέλεσης της έγιναν όλα από τον Αιζεν, ο οποίος είχε φροντίσει να ξεπαστρέψει το Central 46 πολύ νωρίς. Και επίσης η Rukia τότε το έκανε δίχως εξουσιοδότηση από τον Yamamoto κάτι που δεν ισχύει αυτήν την φορά.

Τώρα για τον λόγο για τον οποίο φεύγουνε οι Captains είναι μάλλον επειδή καταλαβαίνουν (από reiatsu ή whatever) πως ο Ichigo είναι πιο ισχυρός από τον Ginjou και θα νικήσει την μάχη, είτε επειδή έχουν συμφωνήσει με τον Urahara πως θα βοηθήσει τον Ichigo εκείνος. Δεν είναι ισχυρές δικαιολογίες αλλά τουλάχιστον στέκουν.

Φυσικά περιμένουμε τώρα το Hollow του Ginjou. Από την στιγμή που το ανέφερε λογικά θα το δούμε. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι πως στο καλό ο Ginjou ξέρει bankai το οποίο στην αρχή της σειράς ήταν τρομακτικά σπάνιο και δύσκολο να επιτύχεις.

Βtw τι περιμένει η Riruka?

Μαλλον ο Ginjo ειναι παλιο σκαρι τελικα...Εγω δεν καταλαβα κατι αλλο...Οι Captains σε καποια πανελ ελεγαν πως,ο Ichigo ακολουθησε τον Ginjo;Συγκεκριμενα ο ασπρομαλης τον ειπε αυτο...:hmmm:

image.jpg

#4364 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 December 2011 - 18:35

Θέλω να νικήσει ο Γκίντζο αλλά που, ας γίνει έστω ο Βεντζέτα του μάνγκα.
Στο ανιμε θα την ευχαριστηθούμε πραγματικά την μάχη.
Άντε να τελειώνει το αρκ.
Posted Image

#4365 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 07 December 2011 - 18:45

Εγω δεν καταλαβα κατι αλλο...Οι Captains σε καποια πανελ ελεγαν πως,ο Ichigo ακολουθησε τον Ginjo;Συγκεκριμενα ο ασπρομαλης τον ειπε αυτο...:hmmm:

Μάλλον εννοούν πως "ο Ginjou πλησίασε τον Ichigo". Αν ήταν άλλος ο substitute shinigami και όχι ο Ichigo τότε μπορεί ο Ginjou να τον έπειθε να πάει μαζί του. Και τότε η SS -που για αυτόν τον λόγο παρακολουθεί τους Substitute shinigamis της, για να παγιδέψουν τον Ginjou- θα ήταν υποχρεωμένη να τους καθαρίσει και τους δύο.

Γι'αυτό λέει ο Hitsugaya πως χαίρεται που είναι ο Ichigo ο substitute shinigami που "τράβηξε" τον Ginjou και όχι κάποιος άλλος. Μόνο ο φράουλας ήταν αρκετά αθώος,σωστός,τίμιος κλπ για να μην προδώσει την Soul Society. Όπως ακριβώς πίστευε και η Rukia.

Δύσκολο να μείνει ο Ginjou στο cast μετά και από αυτό το arc.