Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4336 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 23 November 2011 - 16:38

Για να είμαι ειλικρινής,δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη, αλλά δε μ'εντυπωσιάζει.
Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, η SS ελέγχει τους πάντες και τα πάντα και όποιος δε συμμορφώνεται με τις επιθυμίες της,απομακρύνεται με το ζόρι. Φυσικά και θα είχαν τον Ichigo με λουρί, ο τύπος είναι ατομική βόμβα. Το γεγονός ότι το έκαναν και το έκαναν εν αγνοία του μπορεί από μια άποψη να'ναι λάθος, αλλά ταυτόχρονα είναι αναγκαίο. Οι Shinigami μπήκαν στην Soul Society με τη δική τους θέληση, γνωρίζοντας τι σημαίνει αυτό. Ο Ichigo ξαφνικά βρέθηκε μπλεγμένος, δεν ήταν επιλογή του, κατ'επέκταση δε συμφώνησε ποτέ με τον τρόπο που λειτουργούν. Κι επειδή όλοι ξέρουμε πως ο Ichigo δεν είναι ο τύπος που του αρέσει να τον ελέγχουν δεν υπήρχε περίπτωση να τον περιορίσουν εν γνώσει του.
Προσωπική μου άποψη πως,ακόμα κι αν γίνεται με λάθος τρόπο, γίνεται και για το καλό του και πιστεύω πως το ίδιο σκέφτονται και ο Isshin και ο Urahara και οι φίλοι του (αν όντως γνώριζαν).

Posted Image
Does this darkness have a name?

#4337 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 23 November 2011 - 17:03

Με μια διαφορά. Μπορούν να βρουν ανά πάσα στιγμή τους shinigami στη Γη, αλλά δεν τους παρακολουθούν συνεχώς, δεν αναλύουν το reiatsu τους και τις δυνάμεις τους και δεν περιορίζουν τη δύναμή τους. Τελείως διαφορετικά. Και άλλο να το ξέρεις, άλλο να μην το ξέρεις.

Eδώ ας σκεφτούμε ότι όλοι έχουν το reiatsu τους ήδη ανελυμένο! Όπως θυμάμαι από κάποια κεφάλαια η επιστημονική ομάδα είχε λίγο-πολύ αναλύσει όλα τα reiatsu κι αν θυμάμαι μια φορά ο Kurostuchi έλεγε πόσο ήθελε να κάνει το ίδιο και για τον Urahara? Γενικότερα, η επιστημονική ομάδα είναι λίγο πολύ χωμένη και αν τα κεφάλαια από τότε που πήγαν να πάρουν την Rukia ισχύουν και το χε σκεφτεί από τότε κι όχι τώρα ο Kubo, θυμάμαι που ήταν όλοι μαζεμένοι και προσπαθούσαν να αναλύσουν τα reiatsu όλων τους.

Το γεγονός ότι πρέπει να αναλύσουν και του Φραουλίτσα είναι το μόνο λογικό. Δεν πρέπει εξάλλου για να δουν πως θα το κατατάξουν? Δεν είναι τυχαίο που βάζουν σε κλάσεις και τύπους τα bankai, όλα αυτά γίνονται βάσει το reiatsu τους. Και το γεγονός ότι ο Ichigo τότε δεν ήξερε καν το όνομα του όπλου του καλά-καλά σίγουρα αποτελούσε πρόβλημα και χρειάζονταν κι άλλες πληροφορίες.

Επίσης, Dark Elf έχεις δίκιο, αυτός βρέθηκε μπλεγμένος και δε μπήκε στην SS οικιοθελώς και σίγουρα δεν είχε συμφωνήσει να τον παρακολουθούν και γι αυτό όπως είπα καταλαβαίνω γιατί ο Ichigo μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα/να του ήρθε πλήγμα.

Παρόλαυτα είναι σημαντικό να θεωρήσουμε ότι ιδιαίτερα ο πατέρας του προσπαθεί να τον προστατέψει. Και νομίζω ειδικά οι δύο father figures του Ichigo των είχαν προειδοποιήσει πως αν αποφασίσει να έχει σχέσεις με την Soul Society δε θα υπάρχει γυρισμός και πως μπλα μπλα μπλα υπόκινται όλα στους κανόνες τους. Ιf anything, ο καημένος ο Hirako προσπαθούσε να τον κάνει recruit on the same grounds for f@ck's sake!

Όσο για τον Ishida...ειλικρινά, δες τα γεγονότα. Τη μια του λέει είναι εχθροί, μετά ξανα εντάξει μετά ξανά εχθροί κλπ αλλά πάντα του έλεγε πως τον έβλεπε και δεν τον άφηνε να λέει βλακείες. Τώρα το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ichigo είναι πολύ πιο συναισθηματικός και πάει σε φάση "με βοήθησες -για οποιοδήποτε λόγο- όταν κινδύνευε η ζωή μου? BFFs dog!" είναι δικό του θέμα. Εξάλλου κι ο ίδιος είχε αρκετά στο κεφάλι του αν και τον είχε προειδοποιήσει ότι οι shinigami είναι μ@λάκες λίγο πολύ.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4338 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 23 November 2011 - 17:08

Πολύ ενδιαφέρουσα η ανάλυση που κάνατε παραπάνω για το SS. Η δική μου γνώμη είναι πως ο Ginjou απλά προσπαθεί να μπερδέψει τον Ichigo αν και η προσπάθειά του είναι λίγο fail. Στο κάτω κάτω και να ζητήσει εξηγήσεις από τον Urahara ο Ichigo, το πιο πιθανό είναι να λάβει μια απάντηση του στιλ "Σε παρακολουθούσαμε γιατί ξέραμε ότι θα σε πλησιάσουν οι fullbrings και θέλαμε να τους ξετρυπώσουμε με εσένα σαν δόλωμα " που εν τέλει βγάζει και νόημα.
Έχω την αίσθηση πάντως ότι θα αποκαλύψει και άλλα στον Ichigo. Επίσης δεν βλέπω να σχολιάζετε κάτι άλλο βασικό:
Spoiler:

#4339 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 23 November 2011 - 17:21

Ha ha, τα παράπονα του fan. Σε καταλαβαίνω πάντως, προμηνύεται -αν και κανείς δεν ξέρει εν τέλη αν θα είναι- πολύ badass το καινούργιο bankai. Άντε μακάρι να το δούμε.

Παρόλαυτα νομίζω δε στέκει αυτή η δικαιολογία. Δηλαδή συγγνώμη κιόλας, αλλά η SS περίμενε να υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι με ειδικές ικανότητες απλοί -γιατί και οι δύο substitute shinigami αφήνει να εννοηθεί ότι τις πήραν από shinigami τις δυνάμεις τους- που όταν είχαν δει τον Ichigo και τους φίλους του ήταν όλοι "OMFG original!"? Δε νομίζω να ισχύει και εύκολα θα καταρριφθεί-μέχρι κι ο Φράουλας σκέφτεται καμιά φορά...καλά, τουλάχιστον ο Ishida θα το πέταγε.

Βέβαια αυτό μπορεί να είναι και τρύπα απ'τον Kubo ή μπορεί αυτοί που όντως αντέδρασαν έτσι και ήταν ψηλά υφιστάμενοι να το καναν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των άλλων...παρόλαυτα αν θυμάμαι καλά ήταν όλοι σε φάση "Μα πώς γίνεταινα είναι ένας απλός θνητός και να χει τη δική μας δύναμη?" Όχι ότι είδαμε Ukitake και Kyouraku να αντιδρούν έτσι αλλά λέμε τώρα, για τους υπόλοιπους.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4340 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 23 November 2011 - 17:23

Εγω θελω κατι πιο πιασαρικο στο επομενο.

Δηλαδη τι περιμενε ο Ichigo;να "τρεχει στα λιβαδια" ανεμελος και κοτζαμαν υπερδυναμη SS ξαφνικα να κανει τα στραβα ματια;Μεχρι και ενας χαζος θα ειχε ψιλιαστει οτι ενας τοσο δυνατος χαρακτηρας θα ελεγχοταν απο τους ανωτερους του...Βεβαια ο Ichigo δεν ειναι τερας εξυπναδας...:kakaka:

Θελω με καποιον τροπο η SS να βγει ο κακος της υποθεσης.:blingeye2:

Edited by Kaidou, 23 November 2011 - 17:32.

image.jpg

#4341 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 23 November 2011 - 17:29

πολυ καλο το chapter αν και fail το cliff που ειχε εννοηθει καθως οπως εχει χιλιοειπωθει οι αναγνωστες του manga ειχαν καταλαβει πανω-κατω οτι η ss ειχε χρωμα γκριζο και πως διοικουνταν απο διεφθαρμενους ανθρωπους(zaraki)η αλλους που ηταν διατεθειμενοι να κανουν τα παντα στο ονομα της δικαιοσυνης(byakuya)...για μενα το πιο σημαντικο ηταν το οτι το mastermind απο πισω ηταν ο ukitake οχι ο yamamoto,και αυτο με ψιλοβαζει σε σκεψη(αν και πιθανοτατα ο kubo το εκανε για να μας βαλει να παρουμε πιο σοβαρα τα λεγομενα του ginjou περι συνωμοσιας και να δωσει μια αλλη διασταση στη soul society με μια νεα φιγουρα,damn παντου trolling xD)

#4342 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 23 November 2011 - 19:44

Παντως εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το κακο. Εδω πριν απο λιγα chapter του δωσαν τις δυναμεις του πισω, στο παρελθον τον ειχαν βοηθησει τοσες φορες αλλα το γεγονος οτι τον παρακολουθουν τους κανει κακους??? Στο κατω κατω μπορει αν δεν του ανελυαν το reiatsu να μην μπορουσαν να του δωσουν πισω τις δυναμεις του.

Εγω περιμενα να δω τιποτα του στιλ οτι ο Soul King τρωει τις ψυχες που πανε στο SS η οτι στη πραγματικοτητα οι Shinigami σκοτωσαν τη μανα του η γενικα τιποτα πιο σοβαρο.

gVaaH5O.jpg

#4343 Salvation

Salvation

Ultraman

• Members
  • 43 posts

Posted 24 November 2011 - 20:43

Ρε παιδιά πως να μην τον παρακολουθούν και να περιορίζουν τις δυνάμεις του?ο φράουλας όταν πάρει Ηollow μορφή γκρεμίζει ένα Ηueco Mundo μόνος του , για να μην αναφέρουμε Βαnkai,δεν γίνεται να τριγυρνάει φόρα παρτίδα.

p.s Gingo δεν σε κάνανε Captain και ξεστράτισες?
p.s Δλδ τώρα με το νέο Βankai είναι το τελικό και θα ξαναχάσει τις δυνάμεις του??Αυτή την δουλειά θα έχουμε τώρα? :P :P :P xexexe
How you put a signature_ ? Ο_ο

#4344 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 25 November 2011 - 18:56

Προειδοποίησα, όχι;

10% warn σε συγκεκριμένους κυρίους. Και δε θα είμαι τόσο καλή την επόμενη φορά.

Posted Image

#4345 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 30 November 2011 - 12:24

Bleach 475 - Spoilers

Spoiler:

Spoiler:

#4346 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 30 November 2011 - 12:53

Spoiler:

Νωρίς τα spoilers σήμερα!

Ωρέ έντιτ!

Edited by Tea-chan, 30 November 2011 - 13:10.

Posted Image

#4347 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 30 November 2011 - 18:39

βγηκε http://mangastream.com/read/bleach/82770576/1

αρκετα αργο,περιμενα περισσοτερα...αλλα λογικα θα δοθουν περισσοτερες εξηγησεις στο τελος της μαχης...

#4348 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 30 November 2011 - 19:23

O Ichigo τον τάπωσε ωραία. Μόνο αυτό έχω να πω.

Και μου την έσπασαν τα bankai και των δυο.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4349 siathana

siathana

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 30 November 2011 - 19:29

Ολος αυτος ο καπνος ,καθε φορα που κανουν bankai, απο που βγαινει αραγε? :hihi2: Το bankai του ichigo δεν με ενθουσιασε...περιμενα κατι καλυτερο.Του ginjo ειναι λιγο πιο ωραιο αν και θυμιζει περισσοτερο hollow παρα shinigami

#4350 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 posts

Posted 30 November 2011 - 22:55

απο το νεο bankai το σπαθι αξιζει καμποσο κατα τα αλλα με ολα αυτα τα λουρια τι ειναι ειναι σαν να βλεπεις bondage, απο την αλλη ο ginjou εγινε κατι μεταξυ του shirosaki του ichigo και hollow, ελπιζω να μην πεσει τρολλαρισμα
Posted Image