Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 23 November 2011 - 16:38
Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, η SS ελέγχει τους πάντες και τα πάντα και όποιος δε συμμορφώνεται με τις επιθυμίες της,απομακρύνεται με το ζόρι. Φυσικά και θα είχαν τον Ichigo με λουρί, ο τύπος είναι ατομική βόμβα. Το γεγονός ότι το έκαναν και το έκαναν εν αγνοία του μπορεί από μια άποψη να'ναι λάθος, αλλά ταυτόχρονα είναι αναγκαίο. Οι Shinigami μπήκαν στην Soul Society με τη δική τους θέληση, γνωρίζοντας τι σημαίνει αυτό. Ο Ichigo ξαφνικά βρέθηκε μπλεγμένος, δεν ήταν επιλογή του, κατ'επέκταση δε συμφώνησε ποτέ με τον τρόπο που λειτουργούν. Κι επειδή όλοι ξέρουμε πως ο Ichigo δεν είναι ο τύπος που του αρέσει να τον ελέγχουν δεν υπήρχε περίπτωση να τον περιορίσουν εν γνώσει του.
Προσωπική μου άποψη πως,ακόμα κι αν γίνεται με λάθος τρόπο, γίνεται και για το καλό του και πιστεύω πως το ίδιο σκέφτονται και ο Isshin και ο Urahara και οι φίλοι του (αν όντως γνώριζαν).
Does this darkness have a name?
Posted 23 November 2011 - 17:03
Με μια διαφορά. Μπορούν να βρουν ανά πάσα στιγμή τους shinigami στη Γη, αλλά δεν τους παρακολουθούν συνεχώς, δεν αναλύουν το reiatsu τους και τις δυνάμεις τους και δεν περιορίζουν τη δύναμή τους. Τελείως διαφορετικά. Και άλλο να το ξέρεις, άλλο να μην το ξέρεις.
Eδώ ας σκεφτούμε ότι όλοι έχουν το reiatsu τους ήδη ανελυμένο! Όπως θυμάμαι από κάποια κεφάλαια η επιστημονική ομάδα είχε λίγο-πολύ αναλύσει όλα τα reiatsu κι αν θυμάμαι μια φορά ο Kurostuchi έλεγε πόσο ήθελε να κάνει το ίδιο και για τον Urahara? Γενικότερα, η επιστημονική ομάδα είναι λίγο πολύ χωμένη και αν τα κεφάλαια από τότε που πήγαν να πάρουν την Rukia ισχύουν και το χε σκεφτεί από τότε κι όχι τώρα ο Kubo, θυμάμαι που ήταν όλοι μαζεμένοι και προσπαθούσαν να αναλύσουν τα reiatsu όλων τους.
Το γεγονός ότι πρέπει να αναλύσουν και του Φραουλίτσα είναι το μόνο λογικό. Δεν πρέπει εξάλλου για να δουν πως θα το κατατάξουν? Δεν είναι τυχαίο που βάζουν σε κλάσεις και τύπους τα bankai, όλα αυτά γίνονται βάσει το reiatsu τους. Και το γεγονός ότι ο Ichigo τότε δεν ήξερε καν το όνομα του όπλου του καλά-καλά σίγουρα αποτελούσε πρόβλημα και χρειάζονταν κι άλλες πληροφορίες.
Επίσης, Dark Elf έχεις δίκιο, αυτός βρέθηκε μπλεγμένος και δε μπήκε στην SS οικιοθελώς και σίγουρα δεν είχε συμφωνήσει να τον παρακολουθούν και γι αυτό όπως είπα καταλαβαίνω γιατί ο Ichigo μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα/να του ήρθε πλήγμα.
Παρόλαυτα είναι σημαντικό να θεωρήσουμε ότι ιδιαίτερα ο πατέρας του προσπαθεί να τον προστατέψει. Και νομίζω ειδικά οι δύο father figures του Ichigo των είχαν προειδοποιήσει πως αν αποφασίσει να έχει σχέσεις με την Soul Society δε θα υπάρχει γυρισμός και πως μπλα μπλα μπλα υπόκινται όλα στους κανόνες τους. Ιf anything, ο καημένος ο Hirako προσπαθούσε να τον κάνει recruit on the same grounds for f@ck's sake!
Όσο για τον Ishida...ειλικρινά, δες τα γεγονότα. Τη μια του λέει είναι εχθροί, μετά ξανα εντάξει μετά ξανά εχθροί κλπ αλλά πάντα του έλεγε πως τον έβλεπε και δεν τον άφηνε να λέει βλακείες. Τώρα το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ichigo είναι πολύ πιο συναισθηματικός και πάει σε φάση "με βοήθησες -για οποιοδήποτε λόγο- όταν κινδύνευε η ζωή μου? BFFs dog!" είναι δικό του θέμα. Εξάλλου κι ο ίδιος είχε αρκετά στο κεφάλι του αν και τον είχε προειδοποιήσει ότι οι shinigami είναι μ@λάκες λίγο πολύ.
Posted 23 November 2011 - 17:08
Έχω την αίσθηση πάντως ότι θα αποκαλύψει και άλλα στον Ichigo. Επίσης δεν βλέπω να σχολιάζετε κάτι άλλο βασικό:
Posted 23 November 2011 - 17:21
Παρόλαυτα νομίζω δε στέκει αυτή η δικαιολογία. Δηλαδή συγγνώμη κιόλας, αλλά η SS περίμενε να υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι με ειδικές ικανότητες απλοί -γιατί και οι δύο substitute shinigami αφήνει να εννοηθεί ότι τις πήραν από shinigami τις δυνάμεις τους- που όταν είχαν δει τον Ichigo και τους φίλους του ήταν όλοι "OMFG original!"? Δε νομίζω να ισχύει και εύκολα θα καταρριφθεί-μέχρι κι ο Φράουλας σκέφτεται καμιά φορά...καλά, τουλάχιστον ο Ishida θα το πέταγε.
Βέβαια αυτό μπορεί να είναι και τρύπα απ'τον Kubo ή μπορεί αυτοί που όντως αντέδρασαν έτσι και ήταν ψηλά υφιστάμενοι να το καναν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των άλλων...παρόλαυτα αν θυμάμαι καλά ήταν όλοι σε φάση "Μα πώς γίνεταινα είναι ένας απλός θνητός και να χει τη δική μας δύναμη?" Όχι ότι είδαμε Ukitake και Kyouraku να αντιδρούν έτσι αλλά λέμε τώρα, για τους υπόλοιπους.
Posted 23 November 2011 - 17:23
Δηλαδη τι περιμενε ο Ichigo;να "τρεχει στα λιβαδια" ανεμελος και κοτζαμαν υπερδυναμη SS ξαφνικα να κανει τα στραβα ματια;Μεχρι και ενας χαζος θα ειχε ψιλιαστει οτι ενας τοσο δυνατος χαρακτηρας θα ελεγχοταν απο τους ανωτερους του...Βεβαια ο Ichigo δεν ειναι τερας εξυπναδας...

Θελω με καποιον τροπο η SS να βγει ο κακος της υποθεσης.

Edited by Kaidou, 23 November 2011 - 17:32.
Posted 23 November 2011 - 17:29
Posted 23 November 2011 - 19:44
Εγω περιμενα να δω τιποτα του στιλ οτι ο Soul King τρωει τις ψυχες που πανε στο SS η οτι στη πραγματικοτητα οι Shinigami σκοτωσαν τη μανα του η γενικα τιποτα πιο σοβαρο.
Posted 24 November 2011 - 20:43
p.s Gingo δεν σε κάνανε Captain και ξεστράτισες?
p.s Δλδ τώρα με το νέο Βankai είναι το τελικό και θα ξαναχάσει τις δυνάμεις του??Αυτή την δουλειά θα έχουμε τώρα?

Posted 25 November 2011 - 18:56
10% warn σε συγκεκριμένους κυρίους. Και δε θα είμαι τόσο καλή την επόμενη φορά.
Posted 30 November 2011 - 12:24
Posted 30 November 2011 - 12:53
Νωρίς τα spoilers σήμερα!
Ωρέ έντιτ!
Edited by Tea-chan, 30 November 2011 - 13:10.
Posted 30 November 2011 - 18:39
αρκετα αργο,περιμενα περισσοτερα...αλλα λογικα θα δοθουν περισσοτερες εξηγησεις στο τελος της μαχης...
Posted 30 November 2011 - 19:29

Posted 30 November 2011 - 22:55