Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4291 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 16 November 2011 - 18:41

Εκτιμώ βαθύτατα το γεγονός ότι θες να μας ενημερώσεις αλλά δε θα πείραζε να το διάβαζες πρώτα και μετά να έβγαζες τον σύνδεσμο...μπας κι έγραφες κανα σχόλιο για το κεφάλαιο στο post σου.

Το κατανοώ το αίτημα σου απλά δουλεύω πάνω σε κάτι με αποτέλεσμα να βλέπω ότι βγαίνει το chapter να ενημερώνω εσάς και απλά εγώ να το διαβάζω πιο μετά.

Στο chapter τώρα:
Μου κέντρισε το ενδιαφέρον ο λόγος του Ginjo για τον ποιον θα έπρεπε να παλεύει ο Ichigo.Ήρθε η ώρα επιτέλους να μάθουμε την ιστορία του Ginjo.Καλο chapter ήταν άντε την άλλη εβδομάδα τώρα.Σιγά σιγά φαίνεται ότι φτάνουμε στο τέλος αυτού του arc...

#4292 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 16 November 2011 - 19:30

πολυ καλο chapter!!!

αν στο επομενο δε δειχτει κατι ζωτικης σημασιας για την απο εδω και περα πορεια της σειρας,θα ειναι καραfail...

#4293 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 16 November 2011 - 19:41

Το κατανοώ το αίτημα σου απλά δουλεύω πάνω σε κάτι με αποτέλεσμα να βλέπω ότι βγαίνει το chapter να ενημερώνω εσάς και απλά εγώ να το διαβάζω πιο μετά.

Μάλλον η F.A.I. εννοεί ότι έτσι "spamareis" (όχι ακριβώς spam) και κάνεις double post για να πεις τη γνώμη σου για το chapter ( μπορεί να μην το κάνεις επίτηδες , αλλά υπάρχει πολύς κόσμος εκεί "έξω" που ψάχνει δικαιολογίες για posts , καθώς the more posts , the longer the e-p3nis....:D)

Έρχεται το σούπερ τουιιιιστ. Θα του πει ο Ginjo "Ο Ουράχαρα και ο πατέρας σου είναι οι κακοί !" trolololololol.

Υπάρχει κανείς που να μην περιμένει αυτό το φοβερό twist?!?!?
Αλλά όχι , ο Kubo αποκλείεται να γράψει κάτι που κάνει τόσο "μπαμ" ότι θα γίνει...../laf :hihi2:
Posted Image

#4294 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 16 November 2011 - 22:13

Μας άφησε με το clifhanger ο άτιμος:if:
Εγώ πιστεύω ότι λογικά θα πει κάτι από το παρελθόν των Shinigami (μην ξεχνάμε ότι ήταν και αυτός) που λογικά θα σοκάρει τον Ichigo. Θα ήθελα να είναι κάτι για την οικογένειά του και ειδικά για τους γονείς του. Αν θυμάμαι καλά ο ίδιος ο Aizen είπε ότι τον παρακολουθούσε από μικρό, αν και δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες, άρα κάτι θα παίζει με τους γονείς για να είναι το παιδί ιδιαίτερο.:hmmm:

Επίσης σε αυτό το καρέ ο kenpachi δεν είναι σαν να έχει σηκωθεί από το κρεβάτι με την τσίμπλα στο μάτι και το μαλλί ότι να΄ναι?:kakaka:

#4295 siathana

siathana

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 17 November 2011 - 01:35

Εγω πιστευω πως ο Ginjo αναφερεται στον Spirit king.Πως αλλιως θα μπορουσε να συνδεσει ο κουμπο αυτο το αρκ με το επομενο και να εξηγησει γιατι ο ginjo προδωσε τους shinigami?Kαι αν θυμαμαι καλα στον spirit king ειχε αναφαιρθει και ο αιζεν λιγο πριν την ηττα του...:nosey:

#4296 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 17 November 2011 - 02:13

Προσωπικά, πέρα από τα του Ginjo, περιμένω να δω τι θα γίνει με τα αδέρφια. Ο ένας ακόμα βρίσκεται υπό την επίρροια του Τσουκίσιμα, και στην άλλη μάλλον έχει χωθεί μέσα το bunny girl.

#4297 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 17 November 2011 - 11:41

Ωραίο chapter.

Τρελαίνομαι για διαλόγους όπου οι προσωπικότητες των χαρακτήρων φαίνονται.

Ο Kenpachi Κλασσικός badass, σκοτωμοί και όχι λόγια. Πυρ και μανία έγινε με τον Ikkaku που έδωσε διάλεξη αντί να πολεμήσει.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΗ JACKIE, ΓΙΑΤΙ; Ήταν αυτή που συμπαθούσα περισσότερο από όλους εκεί μέσα και φαινόταν η μόνη με τη πραγματικά τραγική ιστορία και η πιο συμπαθητική. Σιχτίρ...

Μπα, ο Hitsugaya έχει χιούμορ; Γρήγορα κασκόλ.

Oh, Byakuya-sama, you cold-hearted bastard, you, how much I love you. Βέβαια, μιλάμε για τον άνθρωπο που ήθελε να σκοτώσει τη θετή του αδερφή στο όνομα της τιμής, και δε πα να πνιγούν οι ανρθώπινοι δεσμοί... Πραγματικά, με τον χειρότερο αντίπαλο (γι'αυτόν) πήγε ο Tsukishima.

Είμαι σίγουρη ότι η Riruka είναι μέσα στη Rukia, γι'αυτό δε τη βλέπουμε και γι'αυτό η Rukia είναι λιπόθυμη, ακόμη κι αν δεν έχει πληγές. Rukia's inner world + Shode no Shirayuki, please?

Ακόμη δε καταλαβαίνω γιατί όλοι οι FB είναι τόσο πιστοί στον Ginjou. Ο ένας δε ξέρει τί δυνάμεις ακριβώς έχει ο άλλος, αλλά ο Ginjou Τα ξέρει όλα. Επικίνδυνο αυτό.

Και τώρα, άντε να περιμένουμε να δούμε ποιοί είναι οι αληθινοί εχθροί: η Soul Society; Ο Urahara; Η Royal Guard ( που μου φαίνεται και πιο πιθανό; ) Έλα Ginjou, ξέρασέ τα όλα.

Posted Image

#4298 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 17 November 2011 - 12:36

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΗ JACKIE, ΓΙΑΤΙ; Ήταν αυτή που συμπαθούσα περισσότερο από όλους εκεί μέσα και φαινόταν η μόνη με τη πραγματικά τραγική ιστορία και η πιο συμπαθητική. Σιχτίρ...

Respect. Η Jackie πέθανε φορώντας τις μπότες της. Γιατί μου θύμιζε θηλυκό Lemmy;

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=yRkovnss7sg[/YOUTUBE]

Oh, Byakuya-sama, you cold-hearted bastard, you, how much I love you. Βέβαια, μιλάμε για τον άνθρωπο που ήθελε να σκοτώσει τη θετή του αδερφή στο όνομα της τιμής, και δε πα να πνιγούν οι ανρθώπινοι δεσμοί... Πραγματικά, με τον χειρότερο αντίπαλο (γι'αυτόν) πήγε ο Tsukishima.

Ήταν φοβερό ματς απ, αλλά γλίτωσε ο Τσούκουτσουκου το πολιτισμικό σοκ Ζαράκι: "Βαριέμαι, θα σε πετσοκόψω."

Ακόμη δε καταλαβαίνω γιατί όλοι οι FB είναι τόσο πιστοί στον Ginjou. Ο ένας δε ξέρει τί δυνάμεις ακριβώς έχει ο άλλος, αλλά ο Ginjou Τα ξέρει όλα. Επικίνδυνο αυτό.

Θυμίζει One Piece, Barrock Works ή όπως αλλιώς. Και δεν βοηθάει καθόλου που ο Ginjou έχει το ίδιο λιγδιάρικο μαλλί με τον Crocodile.

#4299 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 17 November 2011 - 13:14

M'άρεσε μ'άρεσε!!Καλά το ότι η Riruka είναι μέσα στην Rukia είναι σίγουρο,να δούμε πως θα βγεί όμως....Και κάτι μου λέει ότι ο Tsukishima δεν θα ψοφίσει ακόμα,πολύ το καθυστερεί....Αγωνία για να δούμε who is the real enemy.
Και η ευλογη απορία: Where is ishida kun????
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#4300 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 17 November 2011 - 13:20

Μάλλον θα παίρνει μάτι σαν κλασσικός ηδονοβλεψίας. http://www.gazzetta.gr/node/58713

Πέρα απ' την πλάκα βέβαια, έτσι έχουν συμβεί διάφορες μυστηριώδεις εξαφανίσεις στο Bleach. Grimmjow, Kensei, κτλ κτλ κτλ

#4301 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 17 November 2011 - 13:24

Και η ευλογη απορία: Where is ishida kun????

OMFG έχεις δίκιο! Πού είναι καλέ γιατί δε μας τον έδειξε καθόλου?

Αλλά worry not, ο Tsukishima σε λίγο θα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Και όσο για το αν πήρε τον σωστό αντίπαλο ή όχι νομίζω ναι. Θα μπορούσε να κάνει brainwash τον Zaraki? Δε νομίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις εφόσον είναι πολύ πιο συναισθηματικός από τον άλλο. Επίσης, εδώ δείχνει και το πόσο "καθώς πρέπει" είναι ο Byakuya.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4302 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 17 November 2011 - 13:27

Ο Ζαράκι έκανε καισαρική στη μάνα του ρε. Πετσοκόβει γιατί βαριέται.

#4303 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 17 November 2011 - 13:50

Ha ha ha, nice one! Λες? Πάντως από μικρός στο κουρμπέτι! Θέλω να δω τι ήταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι οριν γίνουν shinigami με τέτοιο χαρακτήρα. Και γενικότερα, πώς διαλέγονται ψυχές να γίνουν noble σαν τον Byakuya? Έχει σχέση με την προηγούμενη ζωή τους ή το reiatsu τους? Γιατί ο Byakuya μια φορά από μικρός ήταν στην φυλή Kuchiki.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4304 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 17 November 2011 - 13:59

Οι ψυχές λογικά κάνουν κι αυτές παιδιά. Η Rukia με την αδερφή της ήταν φτυστές, έχουμε δει τους κλώνους παππού και εγγονό Kuchiki, η οικογένεια Shiba έχει κι αυτή το στάνταρ της. Αν και πιστεύω πς είναι κάτι που δεν έχει καλοσκεφτεί ο Kubo

#4305 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 17 November 2011 - 14:09

Δεν ξέρω. Κάποτε είχε αναφερθεί νομίζω ότι δε γίνεται αλλά και να γίνεται ποιες οι επιπτώσεις αυτού του γεγονότος? Αρκετοί δεν πεθαίνουν ήδη για να κατοικούν την soul Society και την Κόλαση? Βέβαια μετά βρισκόμαστε μπροστά σε τοίχο αν σκεφτούμε ότι ο μπαμπάς του Ichigo ήταν(?) shinigami.

Pffffffffff, Kubo certainly didn't think this through enough.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai