Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4261 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 27 October 2011 - 21:57

Καθόλου βαρετούλι και όποιος έχει αυπνίες να πάει να διαβάσει κανένα παραμυθάκι με πειρατές. Ίσα-ίσα ήταν γεμάτο chapter, πλήρως ισορροπημένο σε μάχες, διάλογο αλλά και καινούριες πληροφορίες.

Το γεγονός πως το kido εξερράγη μέσα από το δέρμα με κάνει να υποπτευθώ πως το τωρινό σώμα της Rukia δεν είναι παρά ένα κέλυφος το οποίο εγκλωβίζει την ψυχή της. Αν χρησιμοποιήσει κανένα δυνατό ξόρκι μπορεί και να ελευθερωθεί.

Και πιο σημαντική ερώτηση: εάν ο Ginjou πήρε τις δυνάμεις του Ichigo και το reiatsu είναι ψυχική δύναμη, όπως είπα απάνω... υπάρχει περίπτωση ο Ginjou να πήρε και τον Shirosaki; Γιατί έχω την αίσθηση ότι θα κάνει "τσουπ!" ο ασπρούλης μέσα από τον Ginjou και ο Shirosaki θα έχει δικό του σώμα μέσω possession;

To σκέφτηκα και εγώ αυτό. Πως η μάχη θα εξελιχθεί στο τέλος σε shirosaki vs Ichigo αλλά είναι too good to be true, I'm afraid.

#4262 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 27 October 2011 - 21:59

Crappity crap crap! I sense flashbacks coming κι αυτή την φορά εγώ δεν έχω όρεξη να βλέπω. Το chapter παίρνει συν επειδή ο Ishida-guess what- έκανε κάτι! Ναιιιι~! Κι επίσης είναι έξυπνος. Ουάου γι αυτήν την σειρά!

Κι όσο κι αν θέλει να το παίξει ψυχάκιας ο Ginjou...δεν ξέρω, όχι μόνο δε με το βγάζει αλλά το θεωρώ κακία για τον Kenpachi να του λες ότι στον θύμισε! xD

Edit: το σχόλιο "crappity crap crap" πάει για το flashback. To chapter κι εγώ το ευχαριστήθηκα όσο να ναι!

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 28 October 2011 - 15:25.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4263 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 27 October 2011 - 22:16

ωραιο chapter. μου αρεσε αρκετα εμενα!

#4264 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 28 October 2011 - 12:18

καλο το τσαπτερ,δεν περιμενα να μας δειξει ginjo vs ichigo-ishida επισης παρατηρησα πως ishida ειχε ενα τοξο που ηταν ιδιο με αυτο που χρησιμοποιουσε στο ss arc αν και πιο μικρο :P αναρωτιεμαι τι θα κανει η ρουκια...η ριρουκα παντως δεν θα ηθελα να πεθανει θα εχει φαση να παραμαμεινει κι αλλο!

#4265 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 28 October 2011 - 14:34

το συστήνω σε οποιον έχει αϋπνίες...

Spoiler:

Thx ρε πολύ εποικοδομητικό το σχόλιο σου πάντα τέτοια.

on another note, ο ishida λέει οτι ο ginjo μπορεί να πήρε όλες τις δυνάμεις του ichigo άρα εννοεί hollow δυνάμεις μιας και πέρα απο to getsuga tenshou δεν κάνει και πολλά, δεν ξέρω είναι ένα ζήτημα αν θα υπάρχει ακόμα ο hollow εαυτός του φράουλα, επίσης μετά απο αυτό το τσάπτερ μου γεννήθηκε το ενδιαφέρον για το παρελθόν των fullbringer, ελπίζω να συνεχίσει έτσι ο kubo.

#4266 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 28 October 2011 - 15:38

Ο Ginjou έκλεψε όλες τις δυνάμεις του, ποιές ? το getsuga tenshou.:hihi2:
Τέσπα τώρα έκανα catch up και θεωρώ τον Ginjou γαμάτο τυπάκι και καλύτερο κακό από τον κύριο τρολλάκια.
Posted Image

#4267 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 28 October 2011 - 19:22

μηπως πηρε και τος χολλοου δυναμεις του ιτσιγκο? δλδ μασκα και τα σχετικα?
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#4268 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 02 November 2011 - 10:44

Bleach 471 στο mangastream :riiight::riiight:

#4269 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 November 2011 - 10:49

Φοβερό....
Spoiler:

Posted Image

#4270 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 02 November 2011 - 14:42

καλο ηταν...μου εξηγει κανεις τι εγινε στην τελευταια σκηνη γιατι δεν πολυκαταλαβα??:S

#4271 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 03 November 2011 - 20:57

^Πολύ spam παίδες. Και συμμετείχα και εγώ. Χρειάζονται "καθάρισμα" κάποια posts. ΤΣΑΑΑΙ!!!

Πολύ ενδιαφέρον το τελευταίο chapter. Μάθαμε λίγο για το motivation των fullbringers σε ένα chapter που τα χώρεσε επιδέξια όλα τα background των μελών της Xcution. Ενδιαφέρον το σκεπτικό της Riruka το οποίο φυσικά κυμαίνεται (ahem!) στα πλαίσια της δαρβινιστικής θεωρίας (οι περισσότεροι -άρα και ισχυρότεροι επιβιώνουν) αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει όλο το σχέδιο με τον Ichigo σε όλα αυτά. Αλλά μάλλον αυτό θα το μάθουμε από τον Ginjou. Θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο λένε αλλά πως η κλοπή των δυνάμεων ex-shinigami-substitute συμβάλλει στο σχέδιο τους? Απλά για να γίνουν δυνατότεροι? :hmmm:

• Yukio-Riruka: κακομαθημένα παλιόπαιδα (πολύ πιο σπαστικός ο πρώτος βέβαια). Τώρα εξηγείται ο έρωτας της Riruka με τον Ichigo. O τύπος που είχε φυλακίσει είχε πάνω-κάτω παρόμοιο χαρακτήρα με τον Kurosaki.

• Giriko: Ψυχοπαθής φονιάς. Μπράβο στον Zaraki που τον έκανε διπλόμισο.

• Jackie: Η μόνη που λυπήθηκα πραγματικά. Ελπίζω να έχει επιζήσει.

Σημειώνεται η μηδενική αναφορά στον Tsukishima ο οποίος μάλλον πήγε μαζί με τον Ginjou χωρίς λόγο, "just for the fun".

καλο ηταν...μου εξηγει κανεις τι εγινε στην τελευταια σκηνη γιατι δεν πολυκαταλαβα??:S

Η Rukia χτυπήθηκε από μια ability του "clock" που έχει η Riruka, point-blank. Λογικά το effect θα το μάθουμε στα επόμενα chapters.

Edited by Black Kaiser, 03 November 2011 - 21:03.

#4272 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 03 November 2011 - 21:11

Πολύ ενδιαφέρον το τελευταίο chapter. Μάθαμε λίγο για το motivation των fullbringers σε ένα chapter που τα χώρεσε επιδέξια όλα τα background των μελών της Xcution. Ενδιαφέρον το σκεπτικό της Riruka το οποίο φυσικά κυμαίνεται (ahem!) στα πλαίσια της δαρβινιστικής θεωρίας (οι περισσότεροι -άρα και ισχυρότεροι επιβιώνουν) αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει όλο το σχέδιο με τον Ichigo σε όλα αυτά. Αλλά μάλλον αυτό θα το μάθουμε από τον Ginjou. Θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο λένε αλλά πως η κλοπή των δυνάμεων ex-shinigami-substitute συμβάλλει στο σχέδιο τους? Απλά για να γίνουν δυνατότεροι? :hmmm:

Να πω την κακία μου αν κι ενδιαφέρον μου φάνηκε κάπως, το είδα λίγο-πολύ άρπα κόλα. Κανονικότατα. τα πετάμε όλα μέσα, μια half-assed excuse που έχουμε δει άλλους με πολύ πιο συναρπαστικά background -και δεν εννοώ αυτά που πλέον αρνείται να ζωγραφίσει ο Kubo :kakaka:- και γενικότερα περίμενα κάτι πολύ καλύτερο.
Αν και ευτυχώς δεν το τραβάει και σε δεύτερο κεφάλαιο και τώρα έμεινε μόνο να δούμε τι στο καλό είχε στο μυαλό του ο Ginjou για να κάνει ότι έχει κάνει. Ελπίζω να δούμε κανα plot twist όπου ο Tsukishima θα είναι ο πραγματικός εγκέφαλος.

• Yukio-Riruka: κακομαθημένα παλιόπαιδα (πολύ πιο σπαστικός ο πρώτος βέβαια). Τώρα εξηγείται ο έρωτας της Riruka με τον Ichigo. O τύπος που είχε φυλακίσει είχε πάνω-κάτω παρόμοιο χαρακτήρα με τον Kurosaki.

• Giriko: Ψυχοπαθής φονιάς. Μπράβο στον Zaraki που τον έκανε διπλόμισο.

• Jackie: Την λυπήθηκα πραγματικά. Ελπίζω να έχει επιζήσει.

Σημειώται η μηδενική αναφορά στον Tsukishima ο οποίος μάλλον πήγε μαζί με τον Ginjou χωρίς λόγο, "just for the fun".

Συμφωνώ πλήρως με αυτήν την λίστα. Δηλαδή WTH, ειδικά στον τυπά με το ρολόι! Σκότωσες τη γυναίκα σου, που υποτίθεται αγαπάς και δεν έδειξε να έχει καν καμιά δύσκολη ζωή που του επιβάλανε οτιδήποτε μόνο και μόνο για να δεις αν μπορείς να σκοτώσεις κάποιον έτσι? WTF man? Πάλι καλά που ο Zaraki σε έκανε κοψίδια πριν προλάβεις να πεις "Σε έχω!" απαπα!
Και ναι, καημένη κοπέλα...κι εγώ τη λυπήθηκα ειδικά εκεί που κουβαλούσε το πτώμα του αδερφού της. Τουλάχιστον είναι η μόνη που δίνει μια καλή δικαιολογία για τον λόγο που ονομάστηκε έτσι όπως ονομάστηκε η ικανότητά της.
Κι ο μικρός είναι τέρμα σπάσιμο νεύρων-καράσπασιμο νεύρων!

Και μετά απ'αυτήν τη σύντομη περιγραφή, το βραβείο για το καλύτερο back story της Xcution πάει στον...διαγωνιζόμενο νούμερο τέσσερα, ως αναφέρθηκε από τον παραπάνω κύριο!

Συγχαρητήρια δεσποινίς Jackie, ήσατε η πιο καημένη απ'όλους και προκαλέσατε τη συμπάθεια όλων μας.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4273 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 03 November 2011 - 21:51

Εγώ πάλι πέθανα στα γέλια όταν διάβασα το στόρι με τις μπότες...
Posted Image

#4274 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 04 November 2011 - 12:18

Λεπόν.

Αγαπητά παιδάκια,

• Δε σπαμμάρουμε. Αυτό δε συζητιέται.
  • Εδώ είναι το sub-forum του Bleach και πιο συγκεκριμένα το thread για το πιο πρόσφατο chapter του manga του Bleach. Εξυπακούεται ότι ο σκοπός ύπαρξής του είναι να συζητάμε για το τί έγινε στο manga. Οπότε, παιδούδια, αφού το βλέπετε το έρμο το manga κατώτερο του καλλιεργημένου γούστου σας, γιατί κάνετε τον κόπο να έρχεστε;
  • Ο επόμενος που θα κάνει spam/θα έρθει για να πει "ΜΠΟΥ-ΧΑΧΑ, this manga sucks" θα πάρει warning. Όποιος και να είναι.
  • Όχι κοντραρίσματα μεταξύ των άλλων μεγάλων shounen σειρών. Έχουμε πεδίο κοκορομαχιών για αυτά εδω. Καλή διασκέδαση, να πάρετε μαζί σας γάζες και μπεταντίν.

Για το chapter, θα μιλήσω μετά. Στο μεταξύ, ΦΡΟΝΙΜΑ.

Posted Image

#4275 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 09 November 2011 - 20:53

Its out!!http://mangastream.com/read/bleach/26384063/1

image.jpg