Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4246 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 20 October 2011 - 10:38

Δύσκολη εβδομάδα για Kuchiki fans εε? :P

Πρώτον, ο Τsukishima είναι ο άτυπος υπαρχηγός των fullbringers και είναι φυσιολογικό να τον δείχνει δυνατότερο από τους υπόλοιπους που έχασαν σε ένα chapter. Έχει και μια HAX ιδιότητα η οποία του επιτρέπει να μάθει όλες τις ιδιότητες και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου του και να αντικαθιστά τις μνήμες τους. Κάτι ήξερε ο Kenpachi που ήθελε να ανταλλάξει αντίπαλο με τον Byakuya. Και είναι σίγουρο πως θα χάσει ο Tsukishima και με πολύ άσχημο τρόπο. Ξέρεις το γνωμικό για το όσο πιο ψηλά είναι κάποιος τόσο περισσότερο θόρυβο θα κάνει όταν πέσει ;)

Για μένα η Rukia δεν γελοιοποιείται. Απλά είναι γελοία η δύναμη της Riruka. Έχουμε ξαναδεί την συγκεκριμένη ιδιότητα της με εκείνον το mafia guy που τον είχε εγκλωβίσει σε εκείνο το αρκουδογούρουνο. Η μάχη έχει το ενδιαφέρον της, απλά είναι χαμηλά στην κλίμακα σοβαροφάνειας. Δεν είναι αυτό απαραίτητα κακό. Έχουμε άλλες δύο "σοβαρές" μάχες μπροστά μας.

Εγώ φυσικά περιμένω την μάχη του Ginjou γιατί εκεί πιστεύω πως θα μάθουμε κάποια πράγματα για το motivation του.

T^T Y-y-y-yes...

Also, πρέπει να ομολογήσω πως έχεις ένα δίκιο αν σκεφτούμε ότι αυτήν την τεχνική "κόψτε κόψτε θα δέιτε τι θα πάθετε στο τέλος" την χτησιμοποιεί πολύ ο Kubo στον Byakuya αλλά και πάλι εκνευρίζομαι.

Oh my Gawd, ακούγομαι σαν κανα ξεροκέφαλο τρίχρονο από κείνα τα εκνευριστικά που πατάνε και το πόδι κάτω!

Αλλά για την Rukia θα επιμείνω στο ότι οι δυνάμεις της Riruka και γελοίες είναι αλλά και δεν προσφέρουν καλό comic relief. Αν και έχω περίεργη αίσθηση του χιούμορ έχω γελάσει με πράγματα που έχει κάνει ο Κubo αλλά αυτό δεν είναι ένα από αυτά.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4247 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 20 October 2011 - 12:57

Δυστυχως ο τσουκισιμα θα χασει, πιστεύω, και μαλιστα με συντομο και αδικο τρόπο. Εχω αυτό το παράπονο από το bleach, και τον kubo συγκεκριμένα. Ειναι γενικό το πρόβλημα και έχει να κανει με την φαντασία του. Ενώ μπορει να φτιάξει στο μυαλό του πολύ ωραίες δυνάμεις οπως του Aizen, του Yumichika ή του Kyōraku, και ενώ έχει μερικές καλές εκλάμψεις, όταν φτάνουν τα "δυσκολα" όλα καταλήγουν στο ποιος είναι πιο δυνατος, γρηγορος ή έχει περισσοτερο reiatsu. Προσωπικά πιστεύω οτι αν αναπτυξει σωστά τη δυναμη του τσουκισιμα, εχει τόσες δυνατοτητες, που πολλοί λίγοι μπορουν να τον παιξουν στα ίσια από τον κόσμο του bleach. Πιθανοτατα ο byakuya να μην ειναι μεσα σε αυτούς.

Οπως αδικηθηκε κατ'εμέ ο Αιζεν στο προηγουμενο arc, έτσι
πιστευω θα γινει και τώρα. Ελπιζω να μην πεθανει τουλαχιστον και να τον δουμε αργοτερα, γιατι υπολογίζω σε αυτόν ως σημαντικο asset.

(ασε που δινει και φοβερες δυνατοτητες για trolling αν το καλοσκεφτείς ;P )

stasou%2520mygdala.jpg

#4248 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 21 October 2011 - 18:04

Κανονικα ο Tsukishima δεν επρεπε σε καμια περιπτωση να αποτελει προβλημα στον Byakuya. Πως γινετε ενας ανθρωπος να ξεπερνα σε ταχυτητα εναν απο τους ποιο γρηγορους Shinigami.
Μπορει να ξερει ολες του τις επιθεσεις αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορει και να τις αντιμετοπίσει
Το οτι ξερεις οτι μια σφαιρα παει μονο ευθεια δεν σημαινει οτι μπορεις και να την αποφυγεις

gVaaH5O.jpg

#4249 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 25 October 2011 - 13:24

Σκεφτόμουν σήμερα τον Hitsugaya και τον Renji να λένε ότι ποτέ δεν θα έβλαπταν ανθρώπους. Και μετά θυμήθηκα τον Kenpachi που τεμάχισε τον ρολογά! Αναρωτιέμαι γιατί αυτός ο τύπος είναι ακόμα στις τάξεις των shinigami!

#4250 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 25 October 2011 - 13:40

Βρισκόταν σε αυτοαμυνα ποτε δικαιολογείται :hihi2:

gVaaH5O.jpg

#4251 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 25 October 2011 - 13:43

Σκεφτόμουν σήμερα τον Hitsugaya και τον Renji να λένε ότι ποτέ δεν θα έβλαπταν ανθρώπους. Και μετά θυμήθηκα τον Kenpachi που τεμάχισε τον ρολογά! Αναρωτιέμαι γιατί αυτός ο τύπος είναι ακόμα στις τάξεις των shinigami!

Γιατί είναι γ@μάτος. Τι άλλο λόγο θες? Επίσης, αν θυμάσαι και το πως έγινε αρχηγός θα δεις ότι ήξεραν με το τι είχαν να κάνουν και επίσης αν θυμάσαι μερικοί αρχηγοί δεν τον πολυσυμπαθούν γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Αλλά για να χουν τέτοιο κανόνα οι shinigami ε, το χουν κι αυτοί το 'μοβόρικό τους...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4252 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 25 October 2011 - 13:56

Το οτι ξερεις οτι μια σφαιρα παει μονο ευθεια δεν σημαινει οτι μπορεις και να την αποφυγεις

yohohoho,that I like ;)

Πάντως σ'αυτό το thread έχει πέσει πολλές φορές ως λόγος η φράση "επειδή είναι γ@ματος"
αναρωτιέμαι αν αυτό είναι καλό...χμμμ:hmmm:
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#4253 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 25 October 2011 - 14:00

Προς άμυνά μου, έδωσα και τους σοβαρούς λόγους ακριβώς μετά...αλλά και να μην τους είχε δώσει έλα τώρα, δςς τον Kenpachi. Εσύ γιατί λες να μην του επιτίθενται οι άλλοι? Πρώτον επειδή είναι κι αυτός αρχηγός. Δεύτερον γιατί είναι αρκετά δυνατός για να τους νικήσει όχι όλους μαζί αλλά σίγουρα τον καθένα χώρια. Ας θυμηθούμε το τι είχε κάνει κάποτε που αντιμετώπισε Kaname-Big Fox taichou του οποίου το όνομα μου διαφεύγει και το έκανε με αρκετή επιτυχία. Άρα...εν τέλη ναι, δεν το κάνουν και επειδή είναι γαμ@τος. :orly:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4254 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 27 October 2011 - 17:27

it's out-o!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#4255 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 27 October 2011 - 17:31

βαρετο ... τιποτα που δεν περιμεναμε
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#4256 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 27 October 2011 - 17:53

βαρετο ... τιποτα που δεν περιμεναμε

Διαφωνώ κάθετα δεν ήταν βαρετό ήταν ότι καλύτερο έχω διαβάσει.Μετά από ένα μπουκάλι βότκα ήταν πραγματικά το πιο τέλειο chapter:Crying2:

#4257 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 27 October 2011 - 19:32

Γιατί ΠΟΤΕ οι ήρωες δεν ακούνε τι έχει να πει ο άλλος και οι εξηγήσεις μένουν ΠΑΝΤΑ μισές??:sigh2:
Βαρετούλι.Θα μπορούσε να δείξει κάτι πιο καλό απο αυτό μπρεεεε

#4258 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 27 October 2011 - 21:04

Αυτό με το reiatsu που αναγκαστικά έμεινε μέσα στη στολή μου έκανε ένα κλικ. Νομίζω ότι είναι η αρχή για να δούμε πώς ακριβώς δουλεύουν οι δυνάμεις της Riruka. Ξέρουμε ότι οι shinigami στην ουρία είναι ψυχές και το reiatsu είναι ψυχική δύναμη. Οπότε, αυτό που κάνει η Riruka είναι να βάζει κάπου μέσα μια ψυχή, η οποία όμως είναι εγκλωβισμένη αν και μπορεί να κουνάει το μέρους όπου μπήκε. Υπόθεση: εάν βάλει μια ψυχή μέσα σε ένα πτώμα, θα μπορούσε να κάνει νεκρανάσταση;

Πεθαίνω για τη φάτσα του Ginjou. Είναι ένας υπέροχος μανιακός. :joyful: Μου θύμισε τον Kenpachi και αγαπάω πολύ.

Ο Ichigo κλασσικός θερμοκέφαλος. Χάρηκα όμως να δω τον Ishida σε δράση. Είναι πραγματικός ντετέκτιβ. Εάν οι χαρακτήρες τον άκουγαν, τα μισά τους προβλήματα θα είχαν εκλείψει.

Ερώτηση: αφού το reiatsu του Ichigo είναι ξένο στο σώμα του Ginjou, αυτό σημαίνει ότι όταν στερέψει (που ΘΑ στερέψει κάααααααποια στιγμή, δε γίνεται!), δε θα μπορεί να αναπληρωθεί;

Και πιο σημαντική ερώτηση: εάν ο Ginjou πήρε τις δυνάμεις του Ichigo και το reiatsu είναι ψυχική δύναμη, όπως είπα απάνω... υπάρχει περίπτωση ο Ginjou να πήρε και τον Shirosaki; Γιατί έχω την αίσθηση ότι θα κάνει "τσουπ!" ο ασπρούλης μέσα από τον Ginjou και ο Shirosaki θα έχει δικό του σώμα μέσω possession;

Χμμ...

Last but not least: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ FULLBRINGERS. Αυτά τα flashbacks μου έχουν ανάψει τα κάρβουνα. Οι υπόλοιποι είναι πολύ πιστοί στον Ginjou και τον Tsukishima και φαίνεται να έχουν λόγο. Θέλω να μάθω ποιός είναι.

Καλούλι chapter, προσωπικά απολαμβάνω τις μάχες που δε φαίνεται να τραβάνε για μηηηηηηηηηηηνες πια.

Posted Image

#4259 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 27 October 2011 - 21:10

^ and that's what i call "i looked DEEP into this chapter" :P :riiight:

#4260 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 27 October 2011 - 21:13

το συστήνω σε οποιον έχει αϋπνίες...

Spoiler: