Δύσκολη εβδομάδα για Kuchiki fans εε?
Πρώτον, ο Τsukishima είναι ο άτυπος υπαρχηγός των fullbringers και είναι φυσιολογικό να τον δείχνει δυνατότερο από τους υπόλοιπους που έχασαν σε ένα chapter. Έχει και μια HAX ιδιότητα η οποία του επιτρέπει να μάθει όλες τις ιδιότητες και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου του και να αντικαθιστά τις μνήμες τους. Κάτι ήξερε ο Kenpachi που ήθελε να ανταλλάξει αντίπαλο με τον Byakuya. Και είναι σίγουρο πως θα χάσει ο Tsukishima και με πολύ άσχημο τρόπο. Ξέρεις το γνωμικό για το όσο πιο ψηλά είναι κάποιος τόσο περισσότερο θόρυβο θα κάνει όταν πέσει
Για μένα η Rukia δεν γελοιοποιείται. Απλά είναι γελοία η δύναμη της Riruka. Έχουμε ξαναδεί την συγκεκριμένη ιδιότητα της με εκείνον το mafia guy που τον είχε εγκλωβίσει σε εκείνο το αρκουδογούρουνο. Η μάχη έχει το ενδιαφέρον της, απλά είναι χαμηλά στην κλίμακα σοβαροφάνειας. Δεν είναι αυτό απαραίτητα κακό. Έχουμε άλλες δύο "σοβαρές" μάχες μπροστά μας.
Εγώ φυσικά περιμένω την μάχη του Ginjou γιατί εκεί πιστεύω πως θα μάθουμε κάποια πράγματα για το motivation του.
T^T Y-y-y-yes...
Also, πρέπει να ομολογήσω πως έχεις ένα δίκιο αν σκεφτούμε ότι αυτήν την τεχνική "κόψτε κόψτε θα δέιτε τι θα πάθετε στο τέλος" την χτησιμοποιεί πολύ ο Kubo στον Byakuya αλλά και πάλι εκνευρίζομαι.
Oh my Gawd, ακούγομαι σαν κανα ξεροκέφαλο τρίχρονο από κείνα τα εκνευριστικά που πατάνε και το πόδι κάτω!
Αλλά για την Rukia θα επιμείνω στο ότι οι δυνάμεις της Riruka και γελοίες είναι αλλά και δεν προσφέρουν καλό comic relief. Αν και έχω περίεργη αίσθηση του χιούμορ έχω γελάσει με πράγματα που έχει κάνει ο Κubo αλλά αυτό δεν είναι ένα από αυτά.