Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 25 February 2010 - 12:50
Παρ'ολ'αυτά, αν ήμουν ο Tite, θα επέστρεφα για λίγο στο ΗΜ, πιο πολύ για την αγωνία, παρά για την αλλαγή.
Posted 25 February 2010 - 13:52
Posted 25 February 2010 - 15:01
Τέλος πάντων, αν και περιμένουμε για την συνέχεια, αυτό για τον Ουραχάρα και για την Γιορουίτσι γιατί το λέμε συνέχεια; Θα έρθουν ή μπα. Είναι από τους πιο Ίμπα χαρκτήρες το ξέρω, αλλά έχει σκοπό ο Κουμπάκις να τους βάλει; Ή θα σώσει την κατάσταση ο Ίτσιγκο;
Posted 25 February 2010 - 15:07
Τέλος πάντων, αν και περιμένουμε για την συνέχεια, αυτό για τον Ουραχάρα και για την Γιορουίτσι γιατί το λέμε συνέχεια; Θα έρθουν ή μπα. Είναι από τους πιο Ίμπα χαρκτήρες το ξέρω, αλλά έχει σκοπό ο Κουμπάκις να τους βάλει; Ή θα σώσει την κατάσταση ο Ίτσιγκο;
Πιο πιθανό το κόβω να εμφανιστούν Zaraki και Byakuya απο το να κάνει κάτι ο Ichigo.Έχει μείνει κάγκελο ο πιτσιρικάς.ΑΝ είναι να κάνει κάτι,αυτό θα γίνει όταν πια δε θα υπάρχει κανένας για να έρθει να βοηθήσει.Τουλάχιστον εγώ έτσι το σκέφτομαι.
Does this darkness have a name?
Posted 25 February 2010 - 17:01
Edited by stark-sama, 25 February 2010 - 17:14.
Posted 25 February 2010 - 17:40
Παντως πιστευω οτι σε μια 1vs1 μαχη ακομα και να νικαγε ο yamamoto θα ηταν με αρκετους τραυματισμους.
Posted 25 February 2010 - 18:09
Με αυτο το chapter Παντως ο Kubo καληψε ουκ ολιγαν Plotholes που ειχε αφησει ανοιχτα, οπως γιατι ο aizen δεν ειχε χτυπησει νωριτερα,γιατι μπηκε στον κοπο να φιαξει τους εσπαντα αφου τους ειχε ολους μονοhitous, κλπ..
+++
Συμφωνώ. Να προσθέσω επίσης πως εξηγεί την φράση του Starrk " the fact that he is here means that Aizen-sama can't wait any longer", το τι έκανε τόση ώρα ο Yamamoto και δεν έμπαινε στην μάχη κλπ.
Παντως πιστευω οτι σε μια 1vs1 μαχη ακομα και να νικαγε ο yamamoto θα ηταν με αρκετους τραυματισμους.
Και σε αυτό συμφωνώ όπως και να προσθέσω πως ο Άιζεν δεν είπε στην πραγματικότητα "Ιn a straight fight your power far outclasses mine". Είναι λάθος μετάφραση, η κανονική είναι :
MATOMO NI TATAKAE BA SENTOU NOURYOKU HA WATASHI YORI UE DAROU
"IF WE FOUGHT FAIRLY, YOUR COMBAT ABILITIES MIGHT BE HIGHER THAN MINE"

Posted 25 February 2010 - 18:51
Posted 25 February 2010 - 19:13
Κατι που θα ειναι πολυ περιεργο μιας και μεχρι στιγμηςπαιζει ο φραουλας να μην κανει τιποτα κ απλα να κοιταει

Devils don't ask favors from God
Posted 25 February 2010 - 20:04

Posted 25 February 2010 - 20:17
Τον πατερα του ichigo τον ξεχναμε? Η καλιτερη στιγμη να εμφανιστει τωρα ειναι.

Posted 25 February 2010 - 22:31
18+ Bleach Latest chapter Prody

Posted 25 February 2010 - 23:50

Posted 26 February 2010 - 01:11
Αυτό το κόλπο με το reiatsu με προβλημάτισε. Καλά πρέπει να σε μαχαιρώσει για να το νιώσεις; Αφού οι captains μπορούν εύκολα να το αισθανθούν. Γιατί δεν πολέμησαν τον Άιζεν με αυτό αν το σπαθί του δεν μπορεί να το κρύψει. Γενικά σαν κολπάκι μου μοιάζει για να μπορέσει ο Φραουλίτσας να τον πολεμήσει. Θα του δώσει ο Άιζεν το ξύλο της χρονιάς του και μετά θα μεταμορφωθεί σε κείνο το hollow τέρας και θα πολεμήσει με τα ζωικά του ένστικτα νιώθοντας το reiatsu.
Λέτε να σώσει τον γέρο το δίδυμο Urahara, Yoruichi; Μήπως ο Kensei δεν έχει χάσει ακόμη και θα πεταχτεί να σταματήσει το Wonderweiss;
Τον Ichigo δεν τον πολυβλέπω να κουνιέται.
Βέβαια υπάρχουν και οι καπεταναίοι στο Hueco Mounto. Αλλά μην ξεχνάμε παιδιά στο πεδίο είναι και η Unohana με τον χοντρό τον Vizard. Κανείς δεν του θυμάται αυτούς;
Επίσης αναρωτιέμαι τι έγινε με τον Ukitake. Έχει πραγματικά βγει εκτός παιχνιδιού; Σαν πολύ εύκολα δεν ηττήθηκε; Κι αν θυμάμαι καλά χρωστάει και κάτι στο wonder boy του Άιζεν.