Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 17 February 2010 - 05:36
Το καλο ερχεται παντα στο τελος,γιαυτο και ο Υamamoto θα εμφανιστει λιγο πριν η μαζι με τον ichigo,την ωρα που θα επιτεθει επιτελους,πιστευω.
Χαλαρα στο επομενο chapter θα μας γυρισει παλι στην μαχη των byakuya & zaraki εναντιων του yammy!
Posted 17 February 2010 - 23:43
Ναι και επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου (λέμε τώρα πάντα βέβαιη ήμουν) ότι ο Kubo μας δουλεύει ψιλό γαζί. xD
Ok τόσο γέλιο δεν έχω ξαναρίξει με σειρά. Και δυστυχώς ήταν γέλιο που έριχνα για να μην αρχίσω να τραβάω τα κοτσίδια μου με αυτά που διάβαζα. Το μοναδικό σημείο που μου άρεσε πραγματικά ήταν το Byakuya vs Kenpachi vs Yammy. Όχι για την μάχη αλλά για το γέλιο που έβγαζαν ο Byakuya kaι ο Kenpachi στις μεταξύ τους ατάκες. ERRR guys... you are on the same side? Λέμε τώρα. Αλλά ναι μακάρι να συνεχίσει η μάχη για να αποδειχτεί ότι Byakuya uber alles και να λήξει η σειρά όπως της αξίζει. Με ροζ ροδοπέταλα και μουσική υπόκρουση το "we are family (i ve got all my sisters with me).
Tώρα στα της Fake Karakura δεν έχω πολλά να πω. Ι loled στο μέρος που αποκτήσαμε δυο Hiyori (and she is still alive btw! i c what you did there
Posted 18 February 2010 - 09:31
. Btw you do realize ότι εφόσον ουσιαστικά ο Αιzen είχε συνεχώς shikai το είδε και ο Ichigo και ουσιαστικά η πλευρά των captain έχει χάσει ήδη έχουν πεθάνει και απλά μένει ο Aizen να τους ειδοποιήσει.
Δεν νομίζω οτι εννοεί αυτό. Ο Ichigo δεν θα πρέπει να δει τον Aizen να κάνει release το shikai του (δηλαδή με την επίκληση "shatter Kyoka Suigetsu") και όχι απλά να τον δει ενώ το χρησιμοποιεί στους άλλους. Αλλιώς δεν θα μπορούσε να δει ούτε αυτός την Hinamori και να φωνάξει στους υπόλοιπους. Ο Aizen είχε released το shikai του εδώ και πολύ ώρα και μπορούσε να το χρησιμοποιήσει όποτε γούσταρε το οποίο και έκανε. Παρόλα αυτά συμφωνώ στην τελευταία φράση έτσι και αλλιώς !
Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα.

Posted 18 February 2010 - 12:59
Posted 18 February 2010 - 15:45
Kαι τότε γιατί δεν φώναζε ο Ηollow o δίποδος όταν τους έβλεπε να χιμάνε στην Hinamori και τον Aizen να καθεται δίπλα στον Kira και να χαμογελάει φιλήδονα?
Επειδή προφανώς την έφερε ο ίδιος ο Άιζεν εκεί πάνω και η αλλαγή θέσεων έγινε την τελευταία στιγμή με ταχύτητα που ο Ichigo ούτε που μπορούσε να συλλάβει. Εξάλλου δεν νομίζω ο Ichigo να πρόσεχε καθόλου τι κάνουν κάτω στο έδαφος οι vice captains την στιγμή που ο μέγας villain βρίσκεται στον αέρα και τους καθάριζε έναν-έναν.
Πιστεύω πως ακόμα δεν βρίσκεται απο την επίροια του shikai ο Kurosaki και το γεγονός πως αυτός τους φώναξε τρελαμένος ρωτώντας τους τι "στο διάολο κάνουν" το αποδικνύει.
Posted 18 February 2010 - 16:24
Αν δεν πάρω λίγο δόση Kudo δεν νομίζω ότι θα πάει ισορροπημένα η εβδομάδα μου

Posted 21 February 2010 - 17:19
Kαι τότε γιατί δεν φώναζε ο Ηollow o δίποδος όταν τους έβλεπε να χιμάνε στην Hinamori και τον Aizen να καθεται δίπλα στον Kira και να χαμογελάει φιλήδονα?
Βρε iristella χρησιμοποίησε λιγάκι το μυαλουδάκι σου. Δεν έχει σημασία αν φώναζε η όχι γιατί ο Αιζεν ελέγχει όλες τους τις αισθήσεις. Πολύ απλά μπορεί να τους κάνει να μην μπορούν ούτε να δουν ή να ακούσουν τον Ichigo.
Επίσης για το shikai του Άιζεν. Το όλο πράγμα λειτουργεί σαν τον υπνωτισμό περίπου. Δεν χρειάζεται να έχει το shikai του ενεργοποιημένο. Απ' την στιγμή που βλέπουν το release του μια φορά μετά τους ελέγχει. Όπως αυτός που σε υπνωτίζει μπορεί να σου δίνει εντολές μετά τον υπνωτισμό. Αλλά αν δεν δεις την διαδικασία του υπνωτισμού δεν επηρεάζεσαι.
Posted 24 February 2010 - 10:27
Pic :
MORE :
Edited by Black Kaiser, 24 February 2010 - 12:23.
Posted 24 February 2010 - 12:14

Edited by croco~boy, 24 February 2010 - 12:38.
Posted 24 February 2010 - 12:27
Posted 24 February 2010 - 12:43
Posted 24 February 2010 - 13:51
Posted 24 February 2010 - 13:54
Posted 24 February 2010 - 15:58
Δεν έχω να πω κάτι. Θα διαπιστώσω εάν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα σκέφτομαι όταν με το καλό βγει το scanlation.
Posted 24 February 2010 - 17:43
Spoiler:
More Pics
Edited by Black Kaiser, 24 February 2010 - 18:06.