Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2431 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 24 February 2010 - 18:33

Spoiler:

Posted Image

#2432 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 24 February 2010 - 23:57

Chapter is out. Enjoy ! :)

http://mangastream.com/read/bleach/393-59/1

#2433 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 25 February 2010 - 00:06

Already? That was fast!

O Yamamoto ήτανε cool, το παραδέχομαι. Είχε πνεύμα και αρχές. Κι απ'ότι φαίνεται, είναι όντως πιο δυνατός από τον Aizen. Απλά ο δεύτερος χρησιμοποίησε τρικ και κόλπα, όπως τον Wonderweiss, ο οποίος είναι κανονικό φρικιό στο release του.

Με τους υπόλοιπους captains κάτω, το πράγμα αρχίζει να έχει ενδιαφέρον.

Posted Image

#2434 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 25 February 2010 - 00:10

Ο γερος ειναι respect. Δεν εχω να πω τιποτα αλλο για το chapter......Ο_Ο

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#2435 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 25 February 2010 - 00:13

you wont believe what i am going to say right now.
this chapter was legen.....wait for it.......

Spoiler:

oh fuck yeah, ο Aizen τα σπάει και δεν βαρέθηκα ούτε μια σελίδα. θα πέσουν τα βουνά, θα αποξηραθούν τα ποταμια αλλα μου άρεσε το chapter του bleach.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2436 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 February 2010 - 00:26

Μάθαμε επιτέλους στα σίγουρα ποιός έχει το δυνατότερο Zanpakuto XD. Kαι ήταν μόνο το Shikai του νομίζω αυτό του γέρου και όχι το bankai.

Και αν ο Aizen που τους γελοιοποίησε κανονικά τους captains δεν ξεπερνά τον Yama δεν θέλω καν να σκέφτομαι πόσο δυνατός θα είναι πραγματικά ο captain commander.

Λογικά βέβαια τώρα θα έρθουν ως άλλοι από μηχανής θεοί οι Shinigami από το HM για να στηρίξουν τον Captain Commander και να σώσουν την κατάσταση αφού πρώτα πολεμήσει ο Ichigo για λίγο με τον Aizen.

#2437 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 25 February 2010 - 00:30

Δεν είναι σωστό να ξεγράφουμε τον παππού απο τόσο νωρίς αφού και χωρίς τις δυνάμεις του ξίφους του είναι επικίνδυνος. Το σημαντικό είναι οτι ο Aizen αποδείχτηκε ικανότερος πολεμιστής απο τους περισσότερους captains και παράλληλα πονηρότερος απο τον ηγέτη του Gotei 13.
Όλα αυτά δείχνουν οτι μπορεί να υποστηρίξει με πράξεις τα μεγάλα του λόγια. Ηταν φυσικό να τον ακολουθήσουν οι arrancars και ελπίζω να τον δώ στο θρόνο του σφαγμένου αυτοκράτορα(σαν τον Arthas!).

#2438 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 25 February 2010 - 00:30

Μάθαμε επιτέλους στα σίγουρα ποιός έχει το δυνατότερο Zanpakuto XD. Kαι ήταν μόνο το Shikai του νομίζω αυτό του γέρου και όχι το bankai.

Και αν ο Aizen που τους γελοιοποίησε κανονικά τους captains δεν ξεπερνά τον Yama δεν θέλω καν να σκέφτομαι πόσο δυνατός θα είναι πραγματικά ο captain commander.

Λογικά βέβαια τώρα θα έρθουν ως άλλοι από μηχανής θεοί οι Shinigami από το HM για να στηρίξουν τον Captain Commander και να σώσουν την κατάσταση αφού πρώτα πολεμήσει ο Ichigo για λίγο με τον Aizen.

το zanpakuto του γερου είναι ανώτερο σε sheer force, αυτό είπε και ο Aizen από ότι κατάλαβα. δεν είναι απλά ανώτερο, είναι το ανώτατο. αλλα δεν είναι μονο το sheer force που μετράει. θεωρητικά το πιο δυνατό απόλα είναι του Aizen αν σκεφτεί κανεις πως τους ξέσκισε όλους μονο με shikai, παίζει να μην έχει και καμια αδυναμία ενώ του γερου έχει όπως είδαμε, οι πυροσβέστες τον σβήνουν.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2439 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 February 2010 - 00:41

Bασικά κοίτα ξανά Azathoth. O Aizen παραδέχεται ξεκάθαρα ότι όχι μόνο το Ryuujin Jakka είναι δυνατότερο του Kyōka Suigetsu αλλά και ότι ο ίδιος ο Yamamoto τον ξεπερνάει σε δύναμη. Γι αυτό και χρησιμοποίησε τον Wonderweiss.

Kαι του Aizen η ιδιότητα είχε την αδυναμία προφανώς ότι αν κάτσεις και αποκλείσεις τις πέντε αισθήσεις και απλά επικεντρωθείς στο reiatsu βρίσκεις που είναι ο Aizen. (τώρα αυτό γιατί δεν το σκέφτηκε κανείς πιο νωρίς είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο)

#2440 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 25 February 2010 - 00:59

Spoiler:

Posted Image

#2441 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 25 February 2010 - 02:03

Βασικά το zanpakuto του Aizen δεν μου κάνει για το δυνατότερο - πλην του Jakka - αλλά από τον τρόπο που χρησιμοποιείται ενισχύει χαοτικά την πολεμική δυνατότητα του χρήστη του. Πιστεύω ότι ο Kyoraku με το shikai του, αν τον έπιανε μέσα σε αυτό θα του έκανε χοντρή ζημιά, μην ξεχνάτε άλλωστε ότι αυτός και ο Ukitake πολεμούσαν τον παππού στο Soul Society arc με χρήση μόνο των shikai τους (όπως και ο γέρος).
Posted Image

#2442 Nightmare_nick

Nightmare_nick

ORO ?

• Members
  • 4 posts

Posted 25 February 2010 - 03:17

Και ναι κυριες κ κυριοι!!! ο Aizen δεν ειναι ο πιο δυνατος!!!! Finally! (οχι τπτ, να το βουλωσουν μερικοι φιλοι μου που τον προσκυνανε :P)

Ευσεβης μου ποθος, που πιθανοτατα να μην γινει(τωρα συντομα τουλαχιστον) πραγματικοτητα, αλλα εγω δεν θα παυω να το ονειρευομαι : Να βγαλει bankai ο Kyoraku και να γινει εκει το ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!

Υ.Γ Σας θυμιζει και εσας η released form του WW λιγο απο το Pokemon Deoxys???

#2443 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 25 February 2010 - 09:44

Δεν μπορει κατι πρεπει να εχει παθει ο Kubo μας για να μας εχει σε τοσο καλα chapters. Anyway ποιος δεν ηθελε να δει μια συγκρουση του δυνατοτερου shinigami μακραν σε ολη τη SS και του main villain character......:burningbe3: νομιζω απολυτως κανενας..
H συνεχεια της υποθεσης ειναι πραγματικα πολλα υποσχομενη, θα ηθελα να σταθω ομως σε δυο σημεια στο τελευταιο chapter.

Ο Κubo πρεπει να βιαζοταν παρα πολυ για να δειξει την μαχη αυτη αφου ειναι η πρωτη φορα νομιζω που δεν δειχνει on-screen τη μαχη WW-Kensei. Για να βλεπουμε τωρα τον WW και με Resureccion αλλα και βαση των abilities που εχει να αχρηστευει τα shikai/bankai abilities, cero κτλ μαλλον θα τις εχει φαει για τα καλα o Mugurumas. Μου εκανε εντυπωση ομως που ειναι ο μοναδικος απο τους vizards που δεν ειδαμε την μαχη του.... Λετε να εχουμε επανεμφανισή του (ως ενας απο Kubo θεος, σαν τον Hisagi με τον Tousen)??:canthelp:
Tέλος μενει να δουμε αν το released form τoυ WW ακυρωνει ολες τις abilities του Ryujin Jakka. Mπορει να εξουδετερωνει τις φλογες του shikai του αλλα δεν ξερω αν ειναι ξεκαθαρο αν ισχυει για παραδειγμα για το Nadegiri μια απο τις special ability του συγκεκριμενου zanpakuto που χρησιμοποιηθηκε ενατιον του Αllon και δεν βασιζεται σε flame type επιθεση οπως το πυρινο φρουριο και οι φλογες της κολασης που αχρηστευονται ανετα απο τον WW απλα εκοψε στα δυο το τερατακι εκεινο. Σιγουρα ο Yama-jii πρεπει να εχει ενα ability που μπορει να καθαρισει στην στιγμη τον πεταλουδιτσα αλλα ακομα και αν δεν εχει τι στο καλο ενα hado επιπεδου 90 σε συνδυασμο με το torrential reiatsu που θα μπορουσαν ανετα να αυξησουν την ισχυ ενος destructive spell και ετσι να του κανουν μεγαλη ζημια.

Αν δεν γινεται και εκει τιποτα, θα τρελαθω, θα πηδηχτω απ' το παραθυρο!:fromabove:

Edited by stark-sama, 25 February 2010 - 16:47.

#2444 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 25 February 2010 - 12:13

Εντάξει είναι ένα απο τα καλύτερα chapters της σειράς αφου έχει την μάχη που όλοι οι fan περιμένανε απο τότε που τελείωσε το SS arc. Έπρεπε να περάσουν 5 χρόνια λοιπόν.

Το ότι ο Yamamoto είναι δυνατότερος σε 1vs1 μάχη δεν είναι έκπληξη. Έχει αναφερθεί πως ο Ryujjin Jakka είναι το zanpakutou με την μεγαλύτερη strength στον κόσμο των shinigami. Φανταστείτε πως ότι έχει δείξει μέχρι στιγμής ο General Commander είναι το shikai του. Δηλαδή το bankai τι θα είναι ? Nucklear explosion ή Supernova ? Σε κάθε περίπτωση ο γέρος δεν θα πέσει εύκολα. Θα ηττηθεί στο τέλος μεν (και ακόμα καλύτερα να πεθάνει για να δούμε πως θα αντιδράσει η SS) αλλά πριν γίνει αυτό θα καεί όλη η πόλη.

Ο Yamamoto μπορεί να είναι δυνατότερος απο τον Aizen λόγω zanpakutou, experience, fighting abilities αλλά ο Aizen είναι καλύτερος απο αυτόν αφού η φύση του zanpakutou του δεν αντιμετωπίζεται εύκολα ενώ έχει έρθει και προετοιμασμένος. Δεν θα αφήσει ο Aizen ποτέ να γίνει "straight fight" η μάχη θα είναι ασύμμετρη . Το μυαλό συνήθως > τα μπράτσα.

stark-sama : To Nadegir νομίζω είναι επίθεση flame. Κοίτα εδώ νομίζω φάνηκε και καλύτερα στην anime adaption. Εξάλλου όπως είπα ο WW μας έχει δείξει δείγματα νωρίτερα πως μπορεί να ακυρώνει και άλλες επιθέσεις.

#2445 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 25 February 2010 - 12:19

Nαι, ειναι απο τις λιγες φορες που θα πω οτι το τσαπτερ ειναι απλα απιστευτο στο bleach.Εχοντας σταματησει να διαβαζω spoilers ειμαι πλεον αλλου στην φαση περιμενοντας να δω τι θα γινει.Πολυ ωραιο στησιμο της μαχης μεταξυ aizen kai yamamoto.Πραγματικα απο τις λιγες φορες που ο κουμπο καταφερε να με εκπληξει πλην του δεοντος.
Στην αρχη να πω την αληθεια οταν ειδα τον ww απο πισω τον περασα για τον gin σε αρρανκαρ μορφη που ηρθε να κανει την πουτανια και να σφαξει τον γερο αλλα ενταξει μετα καταλαβα το ολο σκηνικο.Σιγουρα απο τα καλυτερα στιγμιοτυπα που εχουμε δει στο bleach μετα το ss arc και επιτελους μια μαχη που δεν ξενερωνεις βλεποντας την.
Αντε τωρα μιας και το shikai δεν λειτουργει ας ελπισουμε να ακουσουμε τον yamamoto na λεει αυτη την μικρη ηρωικη φραση Bankai:burningbe3:

Posted Image