Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 31 January 2010 - 11:16
Posted 31 January 2010 - 14:16
Μονο ο γέροντας πιστεύω μπορεί να ζορίσει τον Aizen να γίνει hollow και μετά το release του Aizen θα είναι instant death σε 1 km^2 γύρω του. Ωραία πράγματα

Posted 31 January 2010 - 15:18
δεν ακουω, α ναι ΤΙΠΟΤΑ
καναν διαλυμα 3 βδομαδες και κει που λεμε ωραια θα γουσταρουμε αναμασαν τα ιδια και τα ιδια , στα να μου αν λες για 3000στη φορα ποσο δυνατος ειναι ο Aizen και κλεινεις το τσαπτερ με τον χιτσουγκαγια να επιτιθετε στον αιζεν λες και μπορει να κανει κατι, ενω εχει χασει απο τοσους και τοσους?
και ο απο πανω που λεει πλοκη ΕΛΕΟΣ, αν ενοεις πλοκη το οτι του εκοψε του κουμπο και μπηκε σε ενα φορουμ και θυμιθικε τον γκιν νταξυ, αλλα οχι και να μας δειχνει ενα τσαπτερ μονο γκιν fanboy του Αιζεν.......
τι να πω τα λογια ειναι λιγα προσωπικα εχω απογοητευτει, πανω που ειπα επιτελους θα γουσταρουμε...
Posted 31 January 2010 - 17:34

ΕΛΑ ΝΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (αναφερόμενη στον Grimmjow)10. Η γατουλα τι κανει?
Posted 31 January 2010 - 17:52
..αυτό-->

Does this darkness have a name?
Posted 31 January 2010 - 21:32

Η αποπάνω παρακαλώ!

Posted 31 January 2010 - 22:52
Αυτή η κίνηση που έκανε ο Aizen στην αλεπού είναι kidou ή κάτι άλλο;
Posted 01 February 2010 - 02:46

Posted 02 February 2010 - 00:47
Έπειτα δεν ξέρω τι λέτε εσείς παίδες αλλά αν συνεχίσει έτσι η πλοκή με τον Αιζεν να ξεπαστρέυει έναν - έναν τους captains πάμε ολοταχώς για match-up Yammamoto vs Aizen. Βέβαια αν γίνει αυτό είμαι σίγουρος πως θα το κόψει εκέι ο Κούμπο και θα γυρίσει Hueco Mundo ή στην μάχη του WW με τον Kensei που φαίνεται να τους έχει ξεχάσει για λίγο.
Άντε να δούμε.
Posted 02 February 2010 - 01:04
θα προσπαθήσω να αποφύγω negative comments για τα τελευταία 40~ chapters που έχω να σχολιάσω εδώ πέρα αλλα μπορώ να πω πως χαίρομαι που το εζέν arc θα τελειώσει τον ιούνιο.
αυτή τι στιγμή ο Εζέν από εκεί που πριν 3 χρονια ήταν ο καλύτερος μου, έχει γίνει σχεδόν εντελώς αδιάφορος, όλο τα ίδια κάνει, ο Gin ενώ μου την βάραγε γενικά τώρα μου φαίνεται αρκετά πιο ενδιαφέρον. θα ήθελα να δω transformation του και ελπίζω να μην είναι εμετική σαν αυτή του tousen, από εκεί και πέρα πίστευα πως ο hitsugaya θα πήγαινε vs Gin εξαιτίας τις αντιπαράθεσης περί hinamori
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 02 February 2010 - 01:26
http://www.onemanga.com/Bleach/381/16/
Το είχε σχολιάσει και η Healing-captain η οποία σοκαρίστικε όταν της το ανέφερε ο Ιτσι.
http://www.onemanga.com/Bleach/382/03/
http://www.onemanga.com/Bleach/382/04/
http://www.onemanga.com/Bleach/382/05/
Οπότε παίζει ήδη να είναι αρκετά δυνατός αν οχι αν νικήσει τουλάχιστον να την ψιλο-παλέψει με τον Αιζεν
Posted 02 February 2010 - 21:52
Να προσθέσω μόνο ότι μερικά chapter πριν όταν ο Ichigo ταξίδευε προς γη και του είχε μείνει μόνο ένα κομμάτι από το μανίκι του είχε Reiatsu σε επίπεδο καπτεν.
Είναι αλήθεια πως ο Ichigo έχει γίνει αρκετά δυνατός μετά απ'την μάχη με τον Ulquiorra. Όμως, μην ξεχνάς πως όταν έβαλε την μάσκα, μόλις γύρισε στην Karakura, πως ο Aizen κυριολεκτικά τον "ψώλιασε"

Θα ήταν καλό πάντως στα upcoming chapter να εμφανιστεί κάποιος που δεν το περιμέναμε! Ο Κubo είπε σε συνέντευξή του πως η Unohana είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός χαρακτήρας και θα παίξει έναν μεγάλο ρόλο στο Arrancar arc. Φανταστείτε μόνο πόσο δυνατή μπορεί να είναι, αφού ξέρουμε από τo arc με την ιστορία των Vizard πως είναι μία από τους παλαιότερους Captain

Edited by KostaZ, 02 February 2010 - 22:02.
And just throw it all away
Cause I swear for the last time
I won't trust myself with you
Posted 03 February 2010 - 10:57
Edited by Black Kaiser, 03 February 2010 - 11:57.
replaced with a more accurate translation